Νέα

Γλύψιμο+Τσατσιλίκι--->Ελληνίδες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 402
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Γενικά ο Lakis δεν είναι και η συμπάθεια μου....όμως κάποια από αυτά που αναφέρει ισχύουν.
Θα διαφωνήσω όμως με όλα αυτά τα ακραία που διατυπώνει.

Π.χ....."με το που δεν μου κάθεται με την πρώτη......φέρομαι εντελώς σαν κάφρος."

Ξέρεις......laki....δεν έιναι όλες πουτάνες. Ούτε γαμιούνται όλες με την πρώτη.
Υπάρχουν και μερικές (έστω λίγες).....που θέλουν λίγο πρώτα να σε γνωρίσουν...πριν ανοίξουν τα πόδια.

Είναι και λίγο .....εγκεφαλικό το θέμα για μερικές.
Όχι να γνωρίσουν αναγκαστικά το πορτοφόλι σου....αλλά τον άνθρωπο.
Να δουν αν τους κάνεις ρε παιδί μου. Αν ταιριάζουν τα.......... μαγνητικά σας πεδία !
Εσύ δεν το έχεις κάνει αυτό με γκόμενα ;
Αν όχι....κάπου κάτι έχεις χάσει.

Γενικά....και να μην σου κάτσει κάποια....σαφώς και δεν συμφωνώ με τη μουνοδουλίαση και το επίμονο κυνήγι ....αλλά δεν χάνεις και τίποτα να φερθείς αξιοπρεπώς.
Δεν μου κάνεις κυρία μου.....γεια και χαρά.
Πάμε για άλλα.
Εγώ έτσι κάνω.
φιλε εχει βαση και αυτο που λες αλλα ποσες φορες ...πρεπει να βγεις εξω μαζι τους για να διαπιστωσει αν ταιριαζει η χημεια ???εγω νομιζω οτι μια γυναικα αν γουσταρει θα το δειξει απο το 1ο η το πολυ το δευτερο ραντεβου..ετσι και αρχισουμε τρυφεροτητες ,χαδακια,φιλακια,ψηλομπαλαμουτια χαθηκε το παιχνιδι...η γυναικα αν γουσταρει θα το δειξει..θα παρει κανενα τηλεφωνο,θα σου πει να πατε καμμια βολτα ετσι δεν ειναι αν ειναι να περιμενουμε κανενα χρονο μεχρι να αποφασισει κλαψτα χαραλαμπε..ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ..και ποια παει με ενα μεγαλογιατρο ενω εσενα σε κλανει .....

Επισκέπτης
φιλε εχει βαση και αυτο που λες αλλα ποσες φορες ...πρεπει να βγεις εξω μαζι τους για να διαπιστωσει αν ταιριαζει η χημεια ???εγω νομιζω οτι μια γυναικα αν γουσταρει θα το δειξει απο το 1ο η το πολυ το δευτερο ραντεβου..ετσι και αρχισουμε τρυφεροτητες ,χαδακια,φιλακια,ψηλομπαλαμουτια χαθηκε το παιχνιδι...η γυναικα αν γουσταρει θα το δειξει..θα παρει κανενα τηλεφωνο,θα σου πει να πατε καμμια βολτα ετσι δεν ειναι αν ειναι να περιμενουμε κανενα χρονο μεχρι να αποφασισει κλαψτα χαραλαμπε..ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ..και ποια παει με ενα μεγαλογιατρο ενω εσενα σε κλανει .....
φίλε το βασικότερο είναι το εξής αν όποιος έχει απόψεις σαν του Λάκη να έχει και τα απαιτούμενα προσόντα για να έχει και της ανάλογες απαιτήσεις άραγε τα έχει?
και το βασικότερο όπως τα λέει ό Λάκης θεωρεί μαλάκες αυτούς που ασπάζονται της απόψεις του.
είναι δηλαδή σαν να θέλει να μας πει ο Λάκης ότι είναι ο εθνικός γαμιάς που πρέπει να του κάτσουν όλες οι γκόμενες Α διαλογής σώνει και καλά και μετά οι υπόλοιποι να φάνε ότι περισσέψει.
αν ο Λάκης θεωρεί τον εαυτό του εθνικό γαμιά και δοκιμαστή γυναικείων προσόντων σύντομα να τον πάρουμε μάτι στην τηλεόραση σε μια εκπομπή με παρτενέρ του τον άλλο εθνικό σταρ τον μις εθνικά μπούτια και αμφιβάλω αν ο Λάκης έχει την ικανότητα να του κάτσει ακόμη και αδελφή.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16

Εγώ πρώτος είπα πως είναι λίγες.
Έτσι ;
Αλλά και πάλι ...πρέπει με όποια δεν μας κάτσει απο το 1ο ραντεβού, να γινόμαστε ο ορισμός του κάφρου....;
Σε αυτές τις ακρότητες...δεν μπορώ να συμφωνήσω.
Δεν έκατσε...;;οκ.
Το κουβαδάκι της και σε άλλη παραλία.
Περιφρόνηση και ψάξιμο για άλλα, συμφωνώ.
Το να γίνεται κάποιος γουρούνι , διαφωνώ.

Πότε δεν χάνει κάποιος όταν κρατάει ένα επίπεδο.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Και ξαφνικά σκάσανε μύτη οι "σύμβουλοι σχέσεων".

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και ξαφνικά σκάσανε μύτη οι "σύμβουλοι σχέσεων".

Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε μένα έεεε ;;;
Τη γνώμη μου είπα....ποτέ δεν έγινα κάτι άλλο από αυτό που έιμαι....ούτε για να ξεφτιλίσω γκόμενα.
Προτιμούσα πάντα να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Εγώ πρώτος είπα πως είναι λίγες.
Έτσι ;
Αλλά και πάλι ...πρέπει με όποια δεν μας κάτσει απο το 1ο ραντεβού, να γινόμαστε ο ορισμός του κάφρου....;
Σε αυτές τις ακρότητες...δεν μπορώ να συμφωνήσω.
Δεν έκατσε...;;οκ.
Το κουβαδάκι της και σε άλλη παραλία.
Περιφρόνηση και ψάξιμο για άλλα, συμφωνώ.
Το να γίνεται κάποιος γουρούνι , διαφωνώ.

Πότε δεν χάνει κάποιος όταν κρατάει ένα επίπεδο.
στι ιδιο μηκος κυματος ειμαστε φιλε πανω κατω ...αλλα η πολυ ευγενεια στα λογια μερικες φορες χαλαει καταστασεις..εισαι μορφωμενος και γραφεις σωστα  σε παρακολουθω εδω και καιρο.. αλλα αν θες την συμβουλη μου μην παραεισαι ευγενικος με τις γυναικες...διοτι πιστευω οτι εισαι ευγενικος απο την φυση σου και μερικες φορες ισως να παρασυρεσε...τα ιδια παθαινω και εγω και πολλοι αλλοι ομως...γενικα ισχυει αλλα πραματα μας λεει η σκεψη και η λογικη και αλλα τα αισθηματα....χθες πηγα για παραδειγμα σε ενα στριπτιτζιδικο και μια ρωσσιδα μου αρεσε τοσο πολυ που δεν αντεξα και την κερασα δυο ποτακια ...και τι κερδισα,...δεν πηγενα καλυτερα να μου κανει καμμια φραπα με τα ιδια λεφτα...ανθρωποι ειμαστε και εχουμε τις αδυναμιες μας και μερικες φορες κανουμε και μερικες μαλακιες να διαψευστω αν εχω αδικο....

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
φίλε το βασικότερο είναι το εξής αν όποιος έχει απόψεις σαν του Λάκη να έχει και τα απαιτούμενα προσόντα για να έχει και της ανάλογες απαιτήσεις άραγε τα έχει?
και το βασικότερο όπως τα λέει ό Λάκης θεωρεί μαλάκες αυτούς που ασπάζονται της απόψεις του.
είναι δηλαδή σαν να θέλει να μας πει ο Λάκης ότι είναι ο εθνικός γαμιάς που πρέπει να του κάτσουν όλες οι γκόμενες Α διαλογής σώνει και καλά και μετά οι υπόλοιποι να φάνε ότι περισσέψει.
αν ο Λάκης θεωρεί τον εαυτό του εθνικό γαμιά και δοκιμαστή γυναικείων προσόντων σύντομα να τον πάρουμε μάτι στην τηλεόραση σε μια εκπομπή με παρτενέρ του τον άλλο εθνικό σταρ τον μις εθνικά μπούτια και αμφιβάλω αν ο Λάκης έχει την ικανότητα να του κάτσει ακόμη και αδελφή.

φιλε αριονα εγω αυτο που βλεπω ειναι οτο ειρωνευεσε συνεχως  τον λακη ..δεν ξερω τι αποθημενα εχεις μετ ον ανθρωπο...αλλα δεν λες που διαφωνεις μαζι του?? εκτος ισως  απο τα πολιτικα.αν δεν σου αρεσει το στυλ του μην απαντας...αλλα μην ειρωνευεσε διοτι εαν ειρωνευομαστε ολοι ...στο τελος θα το γαμησουμε το σαιτ μαθε να διαφωνεις ...

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16

στι ιδιο μηκος κυματος ειμαστε φιλε πανω κατω ...αλλα η πολυ ευγενεια στα λογια μερικες φορες χαλαει καταστασεις..εισαι μορφωμενος και γραφεις σωστα  σε παρακολουθω εδω και καιρο.. αλλα αν θες την συμβουλη μου μην παραεισαι ευγενικος με τις γυναικες...διοτι πιστευω οτι εισαι ευγενικος απο την φυση σου και μερικες φορες ισως να παρασυρεσε...τα ιδια παθαινω και εγω και πολλοι αλλοι ομως...γενικα ισχυει αλλα πραματα μας λεει η σκεψη και η λογικη και αλλα τα αισθηματα....χθες πηγα για παραδειγμα σε ενα στριπτιτζιδικο και μια ρωσσιδα μου αρεσε τοσο πολυ που δεν αντεξα και την κερασα δυο ποτακια ...και τι κερδισα,...δεν πηγενα καλυτερα να μου κανει καμμια φραπα με τα ιδια λεφτα...ανθρωποι ειμαστε και εχουμε τις αδυναμιες μας και μερικες φορες κανουμε και μερικες μαλακιες να διαψευστω αν εχω αδικο....

Καλά τα λές φίλε.
Αλλά κάνεις λάθος αν νομίζεις ότι γίνομαι θύμα της .....ευγένειας.

Απλώς....όταν διαπιστώσω ότι μια φάση δεν "προχωράει"....την κάνω.
Ξαφνικά....δεν προλαβαίνω...έχω πολλή δουλειά....θα τα πούμε μόλις λασκάρω λίγο....βρίσκω μια δικαιολογία και ξεκόβω.
Το να ξεφτιλίσω και να προσβάλλω τη γκόμενα....ειλικρινά δεν νομίζω πως χρειάζεται.

Και για σκέψου .....ο κόσμος είναι μικρός....μεθαύριο γνωρίζεις την γκομενάρα των ονέιρων σου....φαντάζεσαι να έχεις αφήσει πίσω σου μερικές δεκάδες ξεφτιλισμένες και προσβεβλημένες από εσένα ;
Όπου και να πάς ....κινδυνεύεις να πέσεις πάνω σε κάποια.
Και για φαντάσου την ώρα που είσαι στο 1ο - 2ο ραντεβού με το απόλυτο μουνί, να σκάσει μπροστά σου μια τέτοια....τι γνώμη θα σχηματίσει η καινούργια για σένα , απο αυτά που θα σου σούρει η άλλη ;
Μάλλον θα την κάνει με ελαφρά.
Αλληλεγγύη μεταξύ γυναικών βλέπεις....

Η φήμη  μας μας ακολουθεί όπου και να πάμε.
Με μια γκόμενα που τα σπασες πολιτισμένα....δε θα έχει τίποτα να πεί εναντίον σου.

Αλλά και πέρα από αυτό που σου γράφω πιο πάνω......γενικά νοιώθω καλύτερα όταν εγώ σε μια φάση έχω φερθεί σωστά.

Αυτό όμως δεν συνεπάγεται πως θα μείνω σε μια φάση που δεν είναι αυτό που θέλω.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Πάντως ειναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός οτι εδω υπάρχουν μέλη

1. πετυχημένοι, με λεφτά και γενικώς γαμάω
2. έξυπνοι
3. ομορφοι
4. μάγκες
5. ασήκωτοι με βαρύ χέρι που έχει δείρει πανω απο 134 άτομα με μια φάπα

Το αποθαρρυντικό είναι οτι τα ανωτέρω τα δηλώνουν οι ίδιοι για τον εαυτό τους.

Δε θέλω όμως να χαλάσω το θρεντ του Λάκη με άσχετα ποσταρίσματα. Τελος απο μένα

Ορμώμενος από το παραπάνω ποστ, θα ήθελα όλοι να υποβάλουμε ομάζ στον πρωταίτιο και πρωτεργάτη των τσαμπουκάδων. Το εν, το παν, την αρχή και το τέλος των ανά τα σύμπαντα "σκληρών":

“Σας το λέω έτσι απλά, χωρίς λεπτομέρειες, ότι ο μεγάλος μου δάσκαλος υπήρξε ο Τσακ Νόρις, στον οποίο εγώ προσωπικά, αλλά και η μαθηματική επιστήμη, η φυσική και η σοφία του αιώνα μας χρωστάμε τα πάντα.”

~ Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν για τον Τσακ Νόρις

Ο Τσακ Νόρις (γνωστός και ως «Τσάκι, η κούκλα του Σατανά») είναι ένας από τους μεγαλύτερους υπερήρωες του πλανήτη μας. Έχει σώσει τον κόσμο 27 φορές από βέβαιη καταστροφή και έχει νικήσει πολύ δυνατούς εχθρούς, όπως ο Σαντάμ Χουσεΐν, ο Μπαρμπαρόσα, ο Σουλεϊμάν, ο Μπίλυ δε Κιντ, ο Δαρείος, ο Ναπολέοντας, ο Τσιτούρης, ο Σνέιπ και άλλοι πολλοί.

Δεν ξέρουμε ακριβώς πότε γεννήθηκε, άλλα φήμες θέλουν τον Τσακ Νόρις να υπάρχει από πάντα. Φήμες τον θέλουν να είναι ετεροθαλής αδερφός του Ντάνκαν Μακλάουντ. Η πρώτη του εμφάνιση αναφέρεται από τους ιστορικούς στη μάχη των Γαυγάμηλων, όπου επιτέλεσε αρχηγός του ιππικού του Μ. Αλεξάνδρου. Έπειτα τον ξαναείδαμε το 50 μ.Χ. στη Γαλατία, όπου έδειρε 1500 Ρωμαίους χρησιμοποιώντας μόνο τη στριφογυριστή κλωτσιά του. Μετά, το 600 μ.Χ., διέσχισε τον Ατλαντικό κολυμπώντας και αφού κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στη κολύμβηση ανακάλυψε την Αμερική. Εκεί, κατέρριψε και 27 εξωγήινα αεροσκάφη με μία (1) σφεντόνα. Γύρω στα 1400, επέστρεψε στην Ευρώπη και νίκησε όλο το στρατό της Τουρκίας το 1402 μεταμφιεσμένος σε Μογγόλο. Όταν οι Τούρκοι πολιορκούσαν στην Κωνσταντινούπολη, άνοιξε κατά λάθος την Κερκόπορτα όταν προσγειώθηκε πάνω της ένας Τούρκος που είχε φάει μια μπούφλα από τον Τσακ κάπου 40 χιλιόμετρα πιο πέρα. Το 1492 οδήγησε τον Κολόμβο και μετά γύρισε στην Ευρώπη. Ήδη λατρευόταν σαν Θεός και κυβέρνησε το Σαν Μαρίνο.

Το 1700 πολιτογραφήθηκε Αμερικανός και στάλθηκε στο Ιράκ να πολεμήσει την Τρομοκρατία. Το 1821 έρχεται στην Ελλάδα με το πρόσχημα ότι οι Τούρκοι είναι τρομοκράτες και ξεκινάει την επανάσταση. Νικάει μόνος του σε 2 μάχες τους Τούρκους και μετά φεύγει πάλι για Αμερική για να αναχαιτίσει τους Οστρογότθους και να συναντηθεί με τους Ελ στα Ηνωμένα Έθνη. Το 1880 ανακαλύπτει πετρέλαιο κάνοντας γεώτρηση με ένα κουτάλι. Λίγα χρόνια μετά ιδρύει το δικό του αστυνομικό σώμα, τους περίφημους Τέξας Ρέιντζερς.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Τσακ υπήρξε μαθητής του Σωκράτη και του Νίτσε. Πολλοί θεωρούν ότι και πίσω από τον μυστηριώδη Αγαπημένο Μαθητή του Χριστού κρύβεται ο Τσακ Νόρις και η γαμάτη γενειάδα του. Λέγεται ακόμα ότι τέλειωσε το τμήμα Φυσικής του Καποδιστριακού πανεπιστημίου της Αθήνας σε μόλις ένα εξάμηνο και αντί για πτυχίο ζήτησε μία μπύρα.

Τον περασμένο Ιούλιο ο Τσακ ξεκίνησε έρευνα στο τμήμα των Health Informatics του πανεπιστημίου του Brunέλ με χρηματοδότηση από το 7ο Κοινοτικό Πρόγραμμα Στήριξης με θέμα "Η Κυκλο-στριφογυριστή Κλωτσιά (roundhouse kick) και οι Επιπτώσεις της στη Μηχανοργάνωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας". Η εξαφάνιση τον Αύγουστο του 2006 τριών μελών του Διδακτικού και Εκπαιδευτικού Προσωπικού και μιας καθαρίστριας όταν έθεσαν στον Τσακ το ερώτημα "τι είναι η Κυκλο-στριφογυριστή κλωτσιά;" έχει παγώσει προς το παρόν το σχετικό ερευνητικό πρόγραμμα. Αντίθετα πρωτοφανή άνθιση γνωρίζει το τμήμα αστρονομίας του ιδίου Πανεπιστημίου μετά την ανακάλυψη τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς τεσσάρων νέων σωμάτων σε τροχιά στους εξωτερικούς δακτυλίους του Κρόνου. Στο μεταξύ, πολλά πανεπιστήμια του προσφέρουν τη θέση του διδάκτορα αλλά εκείνος αρνείται γιατί θέλει να αφοσιωθεί στις πολεμικές τέχνες και το Sudoku. Επιπλέον, διατυπώνει τη δική του θεωρία για την τροφική αλυσίδα:

ψάρι => ερπετό => θηλαστικό => πίθηκος => άνθρωπος => Θεός => Τσακ Νόρις

Μερικές Χρήσιμες Πληροφορίες για τον Τσακ Νόρις

1. Όταν ο Τσακ Νόρις πήρε το καλάμι του και πήγε για ψάρεμα στη Σκωτία, αποκάλυψε το μυστήριο του Λοχ Νες και πήρε το ζωάκι που ψάρεψε στο ενυδρείο του για να κάνει παρέα στο Μόμπι Ντικ και την Όρκα. Φήμες θέλουν να έχει βαλσαμωμένο και τον Ζακ Κουστώ.
2. Ο Τσακ Νόρις δεν κοιμάται. Περιμένει.
3. Ο Τσακ Νόρις έχει μετρήσει ως το άπειρο - δύο φορές.
4. Ο Τσακ Νόρις δεν φοράει ρολόι, γιατί ΑΥΤΟΣ αποφασίζει τι ώρα είναι.
5. Ο Τσακ Νόρις έδωσε στη Μόνα Λίζα το διάσημο χαμόγελό της.
6. Ο Τσακ Νόρις ανακάλυψε μια νέα θεωρία της σχετικότητας που συμπεριλάμβανε πολλαπλά σύμπαντα όπου ο Τσακ Νόρις είναι ακόμα σκληρότερος από αυτό (E=m*Τσακ Νόρις²). Όταν ανακαλύφθηκε από τον Άλμπερτ Αϊνστάιν και δημοσιεύθηκε, ο Τσακ Νόρις του έριξε γυριστή κλωτσιά στη μάπα. Σήμερα, ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είναι γνωστός ως Στήβεν Χώκινγκ...
7. Ο Πλούτωνας είναι στην πραγματικότητα μερικοί Βρετανοί στρατιώτες απ' την Αμερικανική Επανάσταση σε τροχιά γύρω απ' τον Ήλιο από τότε που ο Τσακ τους απογείωσε με την κλωτσάρα του.
8. Αν γράψετε τη λέξη "Τσακ Νόρις" στο Scrabble, θα νικάτε πάντα.
9. Ο Τσακ χρησιμοποιεί και τα 7 γράμματα στο Scrabble. Κάθε φορά.
10. Τι περνάει απ' το μυαλό όλων των θυμάτων του Τσακ Νόρις πριν πεθάνουν; Το παπούτσι του.
11. Ο Τσακ Νόρις μπορεί να νικήσει στο 'Σκορ 4' σε μόνο 3 κινήσεις.
12. Ο Τσακ Νόρις κάποτε έφαγε μια τούρτα πριν προλάβουν να του πουν οι φίλοι του ότι ήταν μια στριπτιζού μέσα.
13. Ο Τσακ Νόρις μπορεί να διαιρέσει με το 0.
14. Εν αρχήν ην το τίποτα... Ύστερα, ο Τσακ Νόρις κλώτσησε αυτό το τίποτα με γυριστή κλωτσιά στα μούτρα και του είπε "Άει χάσου". Αυτή είναι η ιστορία του σύμπαντος.
15. Ο Τσακ Νόρις χρειάζεται 10 λεπτά για να δει το "60 Minutes".
16. Ο Τσακ Νόρις μπορεί να αγγίξει τον MC Hammer.
17. Τίποτα δεν μπορεί να ξεφύγει από την βαρύτητα μιας μαύρης τρύπας, εκτός από τον Τσακ Νόρις. Ο Τσακ Νόρις τις τρώει και λέει ότι έχουν γεύση κοτόπουλο.
18. Όταν ο Μπρους Μπάννερ τσαντίζεται, μετατρέπεται σε Χαλκ. Όταν ο Χαλκ τσαντίζεται, μετατρέπεται σε Τσακ Νόρις.
19. Ο Τσακ Νόρις πήρε την άδεια οδήγησης στην ηλικία των 16. Δευτερολέπτων.
20. Όταν ο Τσακ Νόρις κάνει διαίρεση, δεν υπάρχει υπόλοιπο. Ποτέ.
21. Η πρώτη δουλειά του Τσακ Νόρις ήταν εφημεριδοπώλης. Δεν υπήρξαν επιζώντες.
22. Το 70% του βάρους των ανθρώπων είναι νερό. Το 70% του βάρους του Τσακ Νόρις είναι το σύστημα αναπαραγωγής του.
23. Ο Ζαν-Κλωντ Βαν Νταμ κάποτε έδειρε τον Τσακ Νόρις. Τότε τον ξύπνησε από το όνειρό του μια στριφογυριστή κλωτσιά στα μούτρα.
24. Ο Τσακ Νόρις δεν σερφάρει στο Internet, έχει κάθε ιστοσελίδα αποθηκευμένη στο μυαλό του. Κάνει refresh ανοιγοκλείνοντας τα μάτια.
25. Έχει ειπωθεί ότι αν κοιτάξεις στα μάτια τον Τσακ Νόρις θα μάθεις το μέλλον σου. Δυστυχώς, το μέλλον όλων είναι πάντα το ίδιο: θάνατος από μια στριφογυριστή κλωτσιά στα μούτρα.
26. Λέγεται πως βλέποντας στα μάτια του Τσακ Νόρις, θα δεις το μέλλον σου... Εσένα στη σχάρα με πατάτες και τζατζίκι.
27. Ο Τσακ Νόρις αποφασίζει ποια μέρα πέφτει η Τσικνοπέμπτη.
28. Ο Τσακ Νόρις δεν "βλέπει νεκρούς". Φτιάχνει νεκρούς.
29. Η Γη δεν περιστρέφεται απλά γύρω από τον άξονά της, αλλά γυρνά κάτω από τα πόδια του Τσακ Νόρις καθώς αυτός τρέχει.
30. O Τσακ Νόρις έχει ήδη τετραγωνίσει τον κύκλο.
31. O Θεός συγχωρεί, ο Τσακ Νόρις ποτέ.
32. Ο Τσακ Νόρις έχει φτιάξει κύκλο με μόλις 300 μοίρες.
33. Μια φορά, ο Τσακ Νόρις αισθάνθηκε ότι κρυώνει. Από τότε αύξησε την θερμοκρασία της Γης, με τα γνωστά περιβαλλοντικά επακόλουθα.
34. Μια φορά σε ένα σόου του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, ο Τσακ Νόρις τον εξαφάνισε.
35. Ο Τσακ Νόρις όταν κοιμάται δεν βλέπει όνειρα, τα όνειρα βλέπουν τον Τσακ Νόρις.
36. Ο Τσακ Νόρις δεν κάνει πους-απς. Σπρώχνει τη Γη προς τα κάτω.
37. Αν νομίζεις ότι η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική, τότε πρέπει να δεις τι θα γίνει όταν της ρίξει γυριστή κλωτσιά ο Τσακ Νόρις.
38. Ο Τσακ Νόρις δεν ακούει μουσική. Η μουσική ακούει τον Τσακ Νόρις (για να μη φάει γυριστή κλωτσιά).
39. Ο Τσακ Νόρις εξαφάνισε τον Τζων Αυλακιώτη. Με στριφογυριστή κλωτσιά στη μούρη.
40. Ο Τσακ Νόρις δεν πιστεύει στον Θεό. Ο Θεός πιστεύει στον Τσακ Νόρις.

...μερικά μόνο στοιχεία για να έχετε το νού σας.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Ορμώμενος από το παραπάνω ποστ, θα ήθελα όλοι να υποβάλουμε ομάζ στον πρωταίτιο και πρωτεργάτη των τσαμπουκάδων. Το εν, το παν, την αρχή και το τέλος των ανά τα σύμπαντα "σκληρών":

“Σας το λέω έτσι απλά, χωρίς λεπτομέρειες, ότι ο μεγάλος μου δάσκαλος υπήρξε ο Τσακ Νόρις, στον οποίο εγώ προσωπικά, αλλά και η μαθηματική επιστήμη, η φυσική και η σοφία του αιώνα μας χρωστάμε τα πάντα.”

~ Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν για τον Τσακ Νόρις

Ο Τσακ Νόρις (γνωστός και ως «Τσάκι, η κούκλα του Σατανά») είναι ένας από τους μεγαλύτερους υπερήρωες του πλανήτη μας. Έχει σώσει τον κόσμο 27 φορές από βέβαιη καταστροφή και έχει νικήσει πολύ δυνατούς εχθρούς, όπως ο Σαντάμ Χουσεΐν, ο Μπαρμπαρόσα, ο Σουλεϊμάν, ο Μπίλυ δε Κιντ, ο Δαρείος, ο Ναπολέοντας, ο Τσιτούρης, ο Σνέιπ και άλλοι πολλοί.

Δεν ξέρουμε ακριβώς πότε γεννήθηκε, άλλα φήμες θέλουν τον Τσακ Νόρις να υπάρχει από πάντα. Φήμες τον θέλουν να είναι ετεροθαλής αδερφός του Ντάνκαν Μακλάουντ. Η πρώτη του εμφάνιση αναφέρεται από τους ιστορικούς στη μάχη των Γαυγάμηλων, όπου επιτέλεσε αρχηγός του ιππικού του Μ. Αλεξάνδρου. Έπειτα τον ξαναείδαμε το 50 μ.Χ. στη Γαλατία, όπου έδειρε 1500 Ρωμαίους χρησιμοποιώντας μόνο τη στριφογυριστή κλωτσιά του. Μετά, το 600 μ.Χ., διέσχισε τον Ατλαντικό κολυμπώντας και αφού κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στη κολύμβηση ανακάλυψε την Αμερική. Εκεί, κατέρριψε και 27 εξωγήινα αεροσκάφη με μία (1) σφεντόνα. Γύρω στα 1400, επέστρεψε στην Ευρώπη και νίκησε όλο το στρατό της Τουρκίας το 1402 μεταμφιεσμένος σε Μογγόλο. Όταν οι Τούρκοι πολιορκούσαν στην Κωνσταντινούπολη, άνοιξε κατά λάθος την Κερκόπορτα όταν προσγειώθηκε πάνω της ένας Τούρκος που είχε φάει μια μπούφλα από τον Τσακ κάπου 40 χιλιόμετρα πιο πέρα. Το 1492 οδήγησε τον Κολόμβο και μετά γύρισε στην Ευρώπη. Ήδη λατρευόταν σαν Θεός και κυβέρνησε το Σαν Μαρίνο.

Το 1700 πολιτογραφήθηκε Αμερικανός και στάλθηκε στο Ιράκ να πολεμήσει την Τρομοκρατία. Το 1821 έρχεται στην Ελλάδα με το πρόσχημα ότι οι Τούρκοι είναι τρομοκράτες και ξεκινάει την επανάσταση. Νικάει μόνος του σε 2 μάχες τους Τούρκους και μετά φεύγει πάλι για Αμερική για να αναχαιτίσει τους Οστρογότθους και να συναντηθεί με τους Ελ στα Ηνωμένα Έθνη. Το 1880 ανακαλύπτει πετρέλαιο κάνοντας γεώτρηση με ένα κουτάλι. Λίγα χρόνια μετά ιδρύει το δικό του αστυνομικό σώμα, τους περίφημους Τέξας Ρέιντζερς.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Τσακ υπήρξε μαθητής του Σωκράτη και του Νίτσε. Πολλοί θεωρούν ότι και πίσω από τον μυστηριώδη Αγαπημένο Μαθητή του Χριστού κρύβεται ο Τσακ Νόρις και η γαμάτη γενειάδα του. Λέγεται ακόμα ότι τέλειωσε το τμήμα Φυσικής του Καποδιστριακού πανεπιστημίου της Αθήνας σε μόλις ένα εξάμηνο και αντί για πτυχίο ζήτησε μία μπύρα.

Τον περασμένο Ιούλιο ο Τσακ ξεκίνησε έρευνα στο τμήμα των Health Informatics του πανεπιστημίου του Brunέλ με χρηματοδότηση από το 7ο Κοινοτικό Πρόγραμμα Στήριξης με θέμα "Η Κυκλο-στριφογυριστή Κλωτσιά (roundhouse kick) και οι Επιπτώσεις της στη Μηχανοργάνωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας". Η εξαφάνιση τον Αύγουστο του 2006 τριών μελών του Διδακτικού και Εκπαιδευτικού Προσωπικού και μιας καθαρίστριας όταν έθεσαν στον Τσακ το ερώτημα "τι είναι η Κυκλο-στριφογυριστή κλωτσιά;" έχει παγώσει προς το παρόν το σχετικό ερευνητικό πρόγραμμα. Αντίθετα πρωτοφανή άνθιση γνωρίζει το τμήμα αστρονομίας του ιδίου Πανεπιστημίου μετά την ανακάλυψη τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς τεσσάρων νέων σωμάτων σε τροχιά στους εξωτερικούς δακτυλίους του Κρόνου. Στο μεταξύ, πολλά πανεπιστήμια του προσφέρουν τη θέση του διδάκτορα αλλά εκείνος αρνείται γιατί θέλει να αφοσιωθεί στις πολεμικές τέχνες και το Sudoku. Επιπλέον, διατυπώνει τη δική του θεωρία για την τροφική αλυσίδα:

ψάρι => ερπετό => θηλαστικό => πίθηκος => άνθρωπος => Θεός => Τσακ Νόρις

Μερικές Χρήσιμες Πληροφορίες για τον Τσακ Νόρις

1. Όταν ο Τσακ Νόρις πήρε το καλάμι του και πήγε για ψάρεμα στη Σκωτία, αποκάλυψε το μυστήριο του Λοχ Νες και πήρε το ζωάκι που ψάρεψε στο ενυδρείο του για να κάνει παρέα στο Μόμπι Ντικ και την Όρκα. Φήμες θέλουν να έχει βαλσαμωμένο και τον Ζακ Κουστώ.
2. Ο Τσακ Νόρις δεν κοιμάται. Περιμένει.
3. Ο Τσακ Νόρις έχει μετρήσει ως το άπειρο - δύο φορές.
4. Ο Τσακ Νόρις δεν φοράει ρολόι, γιατί ΑΥΤΟΣ αποφασίζει τι ώρα είναι.
5. Ο Τσακ Νόρις έδωσε στη Μόνα Λίζα το διάσημο χαμόγελό της.
6. Ο Τσακ Νόρις ανακάλυψε μια νέα θεωρία της σχετικότητας που συμπεριλάμβανε πολλαπλά σύμπαντα όπου ο Τσακ Νόρις είναι ακόμα σκληρότερος από αυτό (E=m*Τσακ Νόρις²). Όταν ανακαλύφθηκε από τον Άλμπερτ Αϊνστάιν και δημοσιεύθηκε, ο Τσακ Νόρις του έριξε γυριστή κλωτσιά στη μάπα. Σήμερα, ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είναι γνωστός ως Στήβεν Χώκινγκ...
7. Ο Πλούτωνας είναι στην πραγματικότητα μερικοί Βρετανοί στρατιώτες απ' την Αμερικανική Επανάσταση σε τροχιά γύρω απ' τον Ήλιο από τότε που ο Τσακ τους απογείωσε με την κλωτσάρα του.
8. Αν γράψετε τη λέξη "Τσακ Νόρις" στο Scrabble, θα νικάτε πάντα.
9. Ο Τσακ χρησιμοποιεί και τα 7 γράμματα στο Scrabble. Κάθε φορά.
10. Τι περνάει απ' το μυαλό όλων των θυμάτων του Τσακ Νόρις πριν πεθάνουν; Το παπούτσι του.
11. Ο Τσακ Νόρις μπορεί να νικήσει στο 'Σκορ 4' σε μόνο 3 κινήσεις.
12. Ο Τσακ Νόρις κάποτε έφαγε μια τούρτα πριν προλάβουν να του πουν οι φίλοι του ότι ήταν μια στριπτιζού μέσα.
13. Ο Τσακ Νόρις μπορεί να διαιρέσει με το 0.
14. Εν αρχήν ην το τίποτα... Ύστερα, ο Τσακ Νόρις κλώτσησε αυτό το τίποτα με γυριστή κλωτσιά στα μούτρα και του είπε "Άει χάσου". Αυτή είναι η ιστορία του σύμπαντος.
15. Ο Τσακ Νόρις χρειάζεται 10 λεπτά για να δει το "60 Minutes".
16. Ο Τσακ Νόρις μπορεί να αγγίξει τον MC Hammer.
17. Τίποτα δεν μπορεί να ξεφύγει από την βαρύτητα μιας μαύρης τρύπας, εκτός από τον Τσακ Νόρις. Ο Τσακ Νόρις τις τρώει και λέει ότι έχουν γεύση κοτόπουλο.
18. Όταν ο Μπρους Μπάννερ τσαντίζεται, μετατρέπεται σε Χαλκ. Όταν ο Χαλκ τσαντίζεται, μετατρέπεται σε Τσακ Νόρις.
19. Ο Τσακ Νόρις πήρε την άδεια οδήγησης στην ηλικία των 16. Δευτερολέπτων.
20. Όταν ο Τσακ Νόρις κάνει διαίρεση, δεν υπάρχει υπόλοιπο. Ποτέ.
21. Η πρώτη δουλειά του Τσακ Νόρις ήταν εφημεριδοπώλης. Δεν υπήρξαν επιζώντες.
22. Το 70% του βάρους των ανθρώπων είναι νερό. Το 70% του βάρους του Τσακ Νόρις είναι το σύστημα αναπαραγωγής του.
23. Ο Ζαν-Κλωντ Βαν Νταμ κάποτε έδειρε τον Τσακ Νόρις. Τότε τον ξύπνησε από το όνειρό του μια στριφογυριστή κλωτσιά στα μούτρα.
24. Ο Τσακ Νόρις δεν σερφάρει στο Internet, έχει κάθε ιστοσελίδα αποθηκευμένη στο μυαλό του. Κάνει refresh ανοιγοκλείνοντας τα μάτια.
25. Έχει ειπωθεί ότι αν κοιτάξεις στα μάτια τον Τσακ Νόρις θα μάθεις το μέλλον σου. Δυστυχώς, το μέλλον όλων είναι πάντα το ίδιο: θάνατος από μια στριφογυριστή κλωτσιά στα μούτρα.
26. Λέγεται πως βλέποντας στα μάτια του Τσακ Νόρις, θα δεις το μέλλον σου... Εσένα στη σχάρα με πατάτες και τζατζίκι.
27. Ο Τσακ Νόρις αποφασίζει ποια μέρα πέφτει η Τσικνοπέμπτη.
28. Ο Τσακ Νόρις δεν "βλέπει νεκρούς". Φτιάχνει νεκρούς.
29. Η Γη δεν περιστρέφεται απλά γύρω από τον άξονά της, αλλά γυρνά κάτω από τα πόδια του Τσακ Νόρις καθώς αυτός τρέχει.
30. O Τσακ Νόρις έχει ήδη τετραγωνίσει τον κύκλο.
31. O Θεός συγχωρεί, ο Τσακ Νόρις ποτέ.
32. Ο Τσακ Νόρις έχει φτιάξει κύκλο με μόλις 300 μοίρες.
33. Μια φορά, ο Τσακ Νόρις αισθάνθηκε ότι κρυώνει. Από τότε αύξησε την θερμοκρασία της Γης, με τα γνωστά περιβαλλοντικά επακόλουθα.
34. Μια φορά σε ένα σόου του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, ο Τσακ Νόρις τον εξαφάνισε.
35. Ο Τσακ Νόρις όταν κοιμάται δεν βλέπει όνειρα, τα όνειρα βλέπουν τον Τσακ Νόρις.
36. Ο Τσακ Νόρις δεν κάνει πους-απς. Σπρώχνει τη Γη προς τα κάτω.
37. Αν νομίζεις ότι η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική, τότε πρέπει να δεις τι θα γίνει όταν της ρίξει γυριστή κλωτσιά ο Τσακ Νόρις.
38. Ο Τσακ Νόρις δεν ακούει μουσική. Η μουσική ακούει τον Τσακ Νόρις (για να μη φάει γυριστή κλωτσιά).
39. Ο Τσακ Νόρις εξαφάνισε τον Τζων Αυλακιώτη. Με στριφογυριστή κλωτσιά στη μούρη.
40. Ο Τσακ Νόρις δεν πιστεύει στον Θεό. Ο Θεός πιστεύει στον Τσακ Νόρις.

...μερικά μόνο στοιχεία για να έχετε το νού σας.
φιλε τι σχεση εχει αυτο το κατεβατο με το θεμα???μηπως επρεπε να το γραψεις καπου αλλου... στην εφημεριδα κανενος ψυχιατρειου??τιποτε αλλο να περασεις την ωρα σου δεν ειχες να κανεις πρωινιατικο??

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
...Ορμώμενος από το παραπάνω ποστ...

Πάντως σε ευχαριστώ που το αναπαράγεις ολόκληρο(μέρος του όλου βέβαια γιατί πόση αλήθεια για τον Chuck μπορείς να αντέξεις...) και μάλιστα στην ίδια σελίδα!
Α-νε-πα-να-λη-πτος!
Α-πο-θε-ώ-στε-τον!

Μακάριοι οι μη συναντήσωντες τον chuck.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε Πελοπ.....να πω κι εγώ την αλήθεια μου,.....δεν κατάλαβα τι θέση έχει το ποστ στο παρόν θρεντ.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Εκ παραδρομής: Εδώ δεν μπορούμε να καταλάβουμε από που κλάνει το μπαρμπούνι...

Στο παρόν νήμα όπου ένας τα βάζει με κάτι προφανώς φρικαλέα πλάσματα(προφανώς έξω-γήινα) που τα βλέπει στο δρόμο(άρα υπάρχει μαρτυρία επαφής 3ου τύπου) και ένα μαγικό μέρος της Αθήνας που κεκαλυμμένα ονομάζεται Εξ-Άρχεια όπου συχνάζουν νεφελίμ που θέλουν το κακό μας, και κάποιοι άλλοι πίσω από οθόνες(Orwell) απαντάνε για κάποιο Μεταξά με τόνικ, ένας βλέπει μία στο δρόμο και αυνανίζεται επί μία εβδομάδα συνεχώς!!!(Ποιος ο λόγος του μαραθωνίου στη Δανία, βρέθηκε ο υπερμαλάκας) και μάλιστα το αναπαράγει, κάποιοι άλλοι για άλλη μια νιοστή φορά παραδίδουν τα κλειδιά της γνώσης των φρικαλέων πλασμάτων(άραγε γιατί φαγώνονται να συνουσιαστούν παρά φύσιν με εξω-γήινα πλάσματα αφού είναι τρομακτικά στην όψη), το δικό μου ποστ που είναι ένας ύμνος στους σκληρούς των πλανητών, άραγε γιατί να ενοχλήσει?
Πάμε όλοι μαζί: Σκληρός δεν γίνεσαι, γεννιέσαι.

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
92
Πόντοι
16
Κλανει το μπαρμουνι ?????????? !!!!!!!!!!

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εκ παραδρομής: Εδώ δεν μπορούμε να καταλάβουμε από που κλάνει το μπαρμπούνι...

Στο παρόν νήμα όπου ένας τα βάζει με κάτι προφανώς φρικαλέα πλάσματα(προφανώς έξω-γήινα) που τα βλέπει στο δρόμο(άρα υπάρχει μαρτυρία επαφής 3ου τύπου) και ένα μαγικό μέρος της Αθήνας που κεκαλυμμένα ονομάζεται Εξ-Άρχεια όπου συχνάζουν νεφελίμ που θέλουν το κακό μας, και κάποιοι άλλοι πίσω από οθόνες(Orwell) απαντάνε για κάποιο Μεταξά με τόνικ, ένας βλέπει μία στο δρόμο και αυνανίζεται επί μία εβδομάδα συνεχώς!!!(Ποιος ο λόγος του μαραθωνίου στη Δανία, βρέθηκε ο υπερμαλάκας) και μάλιστα το αναπαράγει, κάποιοι άλλοι για άλλη μια νιοστή φορά παραδίδουν τα κλειδιά της γνώσης των φρικαλέων πλασμάτων(άραγε γιατί φαγώνονται να συνουσιαστούν παρά φύσιν με εξω-γήινα πλάσματα αφού είναι τρομακτικά στην όψη), το δικό μου ποστ που είναι ένας ύμνος στους σκληρούς των πλανητών, άραγε γιατί να ενοχλήσει?
Πάμε όλοι μαζί: Σκληρός δεν γίνεσαι, γεννιέσαι.

Οκ Πέλοπ....νομίζω πως τώρα έπιασα το νόημα !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom