You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλά, μιλάμε το thread έχει γαμώ τα γέλια.
Τελικά το κομπλεξ που κουβαλάνε μερικοί, τους ωθεί να κάνουν αναγωγή γύρω από αυτό, σε ό,τι και να διαβάσουν.
Εδώ έχουμε συμβουλές για το πώς πρέπει να καμακώνεις, πώς πρέπει να σκέφτεσαι πολιτικά, πώς πρέπει να μιλάς κλπ.
Κανα καλό υδραυλικό, ξέρετε ?
Τελικά το κομπλεξ που κουβαλάνε μερικοί, τους ωθεί να κάνουν αναγωγή γύρω από αυτό, σε ό,τι και να διαβάσουν.
Εδώ έχουμε συμβουλές για το πώς πρέπει να καμακώνεις, πώς πρέπει να σκέφτεσαι πολιτικά, πώς πρέπει να μιλάς κλπ.
Κανα καλό υδραυλικό, ξέρετε ?
οκοκ φιλε πελοπονησιε καλα πας... εδειξα αυτο που εγραψες σε ενα φιλο ψυχιατρο και μου ειπε να μην σε παω κοντρα διοτι....δεν εχεις παρει τα ηρεμιστικα σου...στο ιντερνετ ειμαστε δεν μπορουμε να ριξουμε φατουρο ...γι αυτο ο καθενας γραφει οτι μαλακια θελει... που αν ηταν εκτος ιντερνετ θαχε εξαφανιστει... σορυ φιλαρακο πελοπονησιε αλλα...μην το δειξεις αυτο που εγραψες πουθενα διοτι δεν σε βλεπω εκτος ψυχιατριου...θαρχομε να σε βλεπω παντως διοτι τουλαχιστον δεν βριζεις γι αυτα που σου γραφω...
O Τσακ εχει τοσο δυνατη φωνη, που ειναι ανικανος να σκεφτει λεπτα πραγματα.
Ryu, εκ του Νίτσε ορμώμενος αν αντιλαμβάνομαι σωστά
Πέλοπα, ξεκάθαρο το μήνυμά σου. Και μου άρεσε πολύ.
Προς όσους είρωνες - είναι αρκετά προβλέψιμο το να βλέπει κανείς να επιβεβαιώνεται το
"Ό,τι δεν καταλαβαίνουμε, το κοροϊδεύουμε"
Και μάλιστα και με υφακι ξερόλα
Επισκέπτης
Π.χ....."με το που δεν μου κάθεται με την πρώτη......φέρομαι εντελώς σαν κάφρος."
Ξέρεις......laki....δεν έιναι όλες πουτάνες. Ούτε γαμιούνται όλες με την πρώτη.
Υπάρχουν και μερικές (έστω λίγες).....που θέλουν λίγο πρώτα να σε γνωρίσουν...πριν ανοίξουν τα πόδια.
Είναι και λίγο .....εγκεφαλικό το θέμα για μερικές.
Στο σημείο αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσω κάποια πραγματάκια.
Με το "δεν μου κάθεται με την πρώτη" δεν εννοούσα να πηδηχτεί στο πρώτο ραντεβού.Εκφράστηκα λανθασμένα. Εννοούσα να "κάτσει η φάση". Να φανεί ότι τέλος πάντων υπάρχει ενδιαφέρον και ΜΠΟΡΕΙ να παίξει και πήδημα αργότερα.
Άλλωστε κι εγώ από μία ηλικία και μετά, δεν κυνηγούσα να πηδήξω την πρώτη μέρα(σε κάποιες περιπτώσεις βέβαια μου βγήκε σε κακό και αυτό, αλλά είναι άλλη κουβέντα).
Αλλα , φαντάζομαι θα με καταλαβαίνεις, η γκόμενα που σκοπεύει να πηδηχτεί μαζί σου , ακόμη κι αν δεν το κάνει την πρώτη μέρα, κάτι θα δείξει από την αρχή.
Γιατί από την άλλη, υπάρχουν κάποια καργιολάκια που σου δίνουν πανεύκολα το τηλέφωνό τους, δέχονται πανεύκολα να βγουν μαζί σου για καφε-σουξουμουξου-μαλακίες αλλά πέραν τούτων νιέντε! Κι αυτές , ενώ μπορεί να είναι μέλι-γάλα και να έχουν χαραμήσει 5-6 νύχτες της ζωής σου σε ηλίθιες εξόδους, ξαφνικά μπορεί να μην απαντούν καν τις κλήσεις σου.
Σε τέτοια καργιολάκια νομίζω ότι αξίζει να βγάλουμε τον πολύ κάφρικο εαυτό μας. Λίγο τους πέφτει. Θα τους άξιζαν και κλωτσές, αλλά εντάξει, δεν φτάνουμε εκεί μόνο και μόνο επειδή είναι ... ποινικό αδίκημα!
Και αυτά τα καργιολάκια δεν είναι καθόλου λίγα.
Θεωρώ ότι οι περισσότερες γκόμενες που έχουν από μέτρια εμφάνιση και πάνω και δεν είναι απορροφημένες με κάποια δουλειά/σπουδές κτλ και δεν έχουν σχέση , σχεδόν στην πλειοψηφία τους σε αυτή την κατηγορία ανήκουν!
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
οκοκ φιλε πελοπονησιε καλα πας... εδειξα αυτο που εγραψες σε ενα φιλο ψυχιατρο και μου ειπε να μην σε παω κοντρα διοτι....δεν εχεις παρει τα ηρεμιστικα σου...στο ιντερνετ ειμαστε δεν μπορουμε να ριξουμε φατουρο ...γι αυτο ο καθενας γραφει οτι μαλακια θελει... που αν ηταν εκτος ιντερνετ θαχε εξαφανιστει... σορυ φιλαρακο πελοπονησιε αλλα...μην το δειξεις αυτο που εγραψες πουθενα διοτι δεν σε βλεπω εκτος ψυχιατριου...θαρχομε να σε βλεπω παντως διοτι τουλαχιστον δεν βριζεις γι αυτα που σου γραφω...
Aγαπημένη άϋλη υπόστασή μου, δεν έχω το συγγραφικό υπόβαθρο να γράψω κάτι τόσο μεγαλειώδες.
Αναπαρήγα απλά το παρακάτω:
το οποίο και είδα σε άλλο φόρουμ.
Αν δεν το πρόσεξες(έχει ένα σημειολογικό ενδιαφέρον) το παρατεθέν μήνυμά σου ήταν το νούμερο 300(τριακόσια) 3-0-0(Τροία Μη Δεν Μη Δεν), ενδιαφέρον! 300ο εκ των 300 του Λεωνίδα...
Τρία Κο Σία(3co & Σία-τι ε-ταιρία άραγε? )
Για το ψυχη-ατρίο και λοιπά σωφρονιστικά ιδρύματα: Μπορείς να είσαι σίγουρος ότι αυτή τη στιγμή υπό την επήρροια ισχυρών ψυχο-φαρμάκων και κατασταλτικών μεθόδων δεν είμαστε όλοι σε ένα τέτοιο ψυχο-ιατρείο όπου η μόνή μας δυνατότητα επικοινωνίας είναι μέσω του δήθεν φόρουμ πίσω από ένα τερματικό?
Επισκέπτης
αγαπητέ φίλε δεν είναι η πολιτική αντίθεση με τον Λάκη που διαφωνώ αλλά η τοποθέτηση του στο εν λόγο θέμα άσχετα που και ο τρόπος που σκέφτεται και συμπεριφέρεται ο κάθε ένας έχει και επιρροές από την πολιτική του τοποθέτηση.φιλε αριονα εγω αυτο που βλεπω ειναι οτο ειρωνευεσε συνεχως τον λακη ..δεν ξερω τι αποθημενα εχεις μετ ον ανθρωπο...αλλα δεν λες που διαφωνεις μαζι του?? εκτος ισως απο τα πολιτικα.αν δεν σου αρεσει το στυλ του μην απαντας...αλλα μην ειρωνευεσε διοτι εαν ειρωνευομαστε ολοι ...στο τελος θα το γαμησουμε το σαιτ μαθε να διαφωνεις ...
απλά δεν ανέχομαι στον Λάκη είναι η συνολική του τοποθέτηση που θέλει την γυναίκα δούλο στης σεξουαλικές του ορέξεις, με τον τρόπο που θέτει το όλο ζήτημα προσβάλει σχεδόν όλους εμάς με της απαιτήσεις του από της γυναίκες είναι και σαν να λέει ότι αν συναντήσει στο δρόμο μια γυναίκα που να είναι στα δικά του στάνταρ σώνει και καλά πρέπει αυτή να του κάτσει και ίσως αυτή φίλε μου να είναι και η κοπελιά σου, αν σου αρέσει το κέρατο συνέχισε να χειροκροτείς αυτό το άτομο και εις ανώτερα.
Επισκέπτης
καλά και εσύ ποιος είσαι ο επιβήτορας των Αθηνών? ξέρει κάποιος η κάποια το δικό σου ποιόν? εσύ μπορεί να λες ότι την έχεις 22 πόντους και να την έχεις 5 , το να βγεις και με καργιολάκι που δεν σου έκατσε την ρώτησες γιατί δεν σου έκατσε την ρώτησες αν αντί για Λάκη γνώρισε κανέναν ταραμά?δηλαδή μεγάλη ιδέα δεν έχεις για τον εαυτό σου? τι της πέρασες της σημερινές γυναίκες δεν είναι άνθρωποι δεν έχουν δικαιώματα τι είναι ζώα? γιατί η ιδεολογία σου την κάθε φυλή ανθρώπου την θεωρεί ζώα.Στο σημείο αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσω κάποια πραγματάκια.
Με το "δεν μου κάθεται με την πρώτη" δεν εννοούσα να πηδηχτεί στο πρώτο ραντεβού.Εκφράστηκα λανθασμένα. Εννοούσα να "κάτσει η φάση". Να φανεί ότι τέλος πάντων υπάρχει ενδιαφέρον και ΜΠΟΡΕΙ να παίξει και πήδημα αργότερα.
Άλλωστε κι εγώ από μία ηλικία και μετά, δεν κυνηγούσα να πηδήξω την πρώτη μέρα(σε κάποιες περιπτώσεις βέβαια μου βγήκε σε κακό και αυτό, αλλά είναι άλλη κουβέντα).
Αλλα , φαντάζομαι θα με καταλαβαίνεις, η γκόμενα που σκοπεύει να πηδηχτεί μαζί σου , ακόμη κι αν δεν το κάνει την πρώτη μέρα, κάτι θα δείξει από την αρχή.
Γιατί από την άλλη, υπάρχουν κάποια καργιολάκια που σου δίνουν πανεύκολα το τηλέφωνό τους, δέχονται πανεύκολα να βγουν μαζί σου για καφε-σουξουμουξου-μαλακίες αλλά πέραν τούτων νιέντε! Κι αυτές , ενώ μπορεί να είναι μέλι-γάλα και να έχουν χαραμήσει 5-6 νύχτες της ζωής σου σε ηλίθιες εξόδους, ξαφνικά μπορεί να μην απαντούν καν τις κλήσεις σου.
Σε τέτοια καργιολάκια νομίζω ότι αξίζει να βγάλουμε τον πολύ κάφρικο εαυτό μας. Λίγο τους πέφτει. Θα τους άξιζαν και κλωτσές, αλλά εντάξει, δεν φτάνουμε εκεί μόνο και μόνο επειδή είναι ... ποινικό αδίκημα!
Θεωρώ ότι οι περισσότερες γκόμενες που έχουν από μέτρια εμφάνιση και πάνω και δεν είναι απορροφημένες με κάποια δουλειά/σπουδές κτλ και δεν έχουν σχέση , σχεδόν στην πλειοψηφία τους σε αυτή την κατηγορία ανήκουν!
και για να μην σου κάτσει μάλλον κάτι τρέχει με την Πόπη, με την φάτσα σου με τα χνώτα σου και και και .................
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
τι είναι ζώα?
Ναι!
Κατα τα αλλα, πολυ φαγωμαρα για το τιποτα, εχετε καταντησει κουραστικοι με τις αψιμαχιες σας.
Λαλάκη, δεν σε αναγνωρίζω, τι θεαματική αλλαγή στη γραμμή πλεύσης είναι αυτή;Στο σημείο αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσω κάποια πραγματάκια.
Και εφόσον το πας καλά μέχρι τα μισά (μέχρι και εγώ θα αναγνωρίσω οτι έχεις δίκιο), γιατί αρχίζεις ξανά τα λογίδρια του ...πόσο αντρικό είναι να συμπεριφέρεσαι ως κάφρος;
Επισκέπτης
μα ρε φίλε έγραψε ότι έγραψε ο Λάκης και μερικά κοθώνια να το παλαμάκι από κάτω.Ναι!
Κατα τα αλλα, πολυ φαγωμαρα για το τιποτα, εχετε καταντησει κουραστικοι με τις αψιμαχιες σας.
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
Ryu, εκ του Νίτσε ορμώμενος αν αντιλαμβάνομαι σωστά
Ναι!! Τον διαβαζα τα Χριστουγεννα. ;)
Aγαπημένη άϋλη υπόστασή μου, δεν έχω το συγγραφικό υπόβαθρο να γράψω κάτι τόσο μεγαλειώδες.
Αναπαρήγα απλά το παρακάτω:
το οποίο και είδα σε άλλο φόρουμ.
Αν δεν το πρόσεξες(έχει ένα σημειολογικό ενδιαφέρον) το παρατεθέν μήνυμά σου ήταν το νούμερο 300(τριακόσια) 3-0-0(Τροία Μη Δεν Μη Δεν), ενδιαφέρον! 300ο εκ των 300 του Λεωνίδα...
Για το ψυχη-ατρίο και λοιπά σωφρονιστικά ιδρύματα: Μπορείς να είσαι σίγουρος ότι αυτή τη στιγμή υπό την επήρροια ισχυρών ψυχο-φαρμάκων και κατασταλτικών μεθόδων δεν είμαστε όλοι σε ένα τέτοιο ψυχο-ιατρείο όπου η μόνή μας δυνατότητα επικοινωνίας είναι μέσω του δήθεν φόρουμ πίσω από ένα τερματικό?
οτι πεις φιλε μου παναθηναικος εσυ παναθηναικος και εγω ,γυναικα θες γυναικα θα σου βρω,βολτα στο νουνα παρκ θελεις βολτα στο λουνα παρκ θα σε παω...οι γιατροι με συνβουλεψαν να μην σε παω κοντρα...με το συμπαθιο ετσι..αλλα...κατι δεν παει καλα..
μμμμμμμ....κατι δεν παει καλα εδω....αλλα δεν ξερω τι...
μμμμμμμ....κατι δεν παει καλα εδω....αλλα δεν ξερω τι...
Ωραία υπογραφή mortek ;)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Εγω παντως ως χαμουρα του σαιτ που την γλυφουν απο το πρωι ως το βραδυ και μπαζολα επισης οφειλω να πω οτι ενω τον λακη ουτε να τον φτυσω στη μουρη (τοση απαξιωση δηλαδη αυτον και 1-2 ακομα) συμφωνω αποκλειστικα και μονο στο θεμα της μουνοδουλιασης......ειναι ο,τι πιο αποκρουστικο υπαρχει σε αντρα και φωναζει απο χιλιομετρα....
Επισκέπτης
στο θεμα της μουνοδουλιασης......ειναι ο,τι πιο αποκρουστικο υπαρχει σε αντρα και φωναζει απο χιλιομετρα....
ναι αλλα και εσεις το προκαλειται και το θελετε.Πολλες φορες αντι να ξεκαθαρισετε απο την αρχη οτι δεν παιζει να γινει κατι σας αρεσει να "ψηνεται" τον αλλο και να "παιζεται" μαζι του εις βαρος του.
DarkAngelOfStrips
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Στο σημείο αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσω κάποια πραγματάκια.
it's getting better and better
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 214