BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
σπανιο χρωμα κ πολυ ωραιο ειναι κ το μαυρο καταμαυρο... οχι τα ξεπλυμμενα
σπανιο χρωμα κ πολυ ωραιο ειναι κ το μαυρο καταμαυρο... οχι τα ξεπλυμμενα
και οι κωλοτριχες στο φουλη χρηση χρωματιστων φακων επαφης παιζει να ειναι οτι πιο ηλιθιο... ακομη χειροτερο να συνοδευεται με βαμμενο πλατινα μαλλι ενω το δερμα ειναι σκουρο κ το φρυδι 10 μετρα χαχα
η χρηση χρωματιστων φακων επαφης παιζει να ειναι οτι πιο ηλιθιο... ακομη χειροτερο να συνοδευεται με βαμμενο πλατινα μαλλι ενω το δερμα ειναι σκουρο κ το φρυδι 10 μετρα χαχα
τουλάχιστον για της εποχές που αναφέρεσαι τα Εξάρχεια στην Αθήνα αποτελούσαν μια από της ποιο δημιουργικές γειτονιές της Αθήνας που παρήγαγαν κουλτούρα και πολιτισμό που σημαίνει Ελλάδα.φιλε αριονα και το 1821 ο λαος ξεσηκωθηκε αλλα ειχε καθοδηγητες..και το 1940 ο λαος ειχε καθοδηγητες τον μεταξα και αλλους..οχι ομως αποβρασματα των εξαρχειων...αυτοι ειναι για στροτοπεδα καταναγκαστικης εργασιας μεχρι να πληρωσουν τα χρεη που εχουν αφησει απο τις ζημιες στα μαγαζια και στα αυτοκινητα αθωων ανθρωπων δεν τους κανει τιποτα η φυλακη..η φυλακη ειναι κολεγιο για τους αναρχικους και το κρατος πρεπει να τους ταιζει απο τα λεφτα μας σαν ευχαριστω στις ζημειες που καναν.αν θες τις αποψεις μου εχω κατηγορηθει στο σαιτ για φιλοτουρκος και ειμαι απο αυτους που εχω δηλωσει οτι η ελληνικη ιστορια που μας εχουν μαθει στα σχολεια λεει πολλες μυθοπλασιες..αλλα ειμαι υπερμαχος της αληθειας φιλε..αλλα μην συνεχισω διοτι αλλο θεμα συζηταμε.ο γιοργος λεει μερικες αληθειες
lakis33 έγραψε:διάφορες δυσμορφίες του προσώπου όπως ο προγναθισμός της κάτω γνάθου ή και η υπολειματική κάτω γνάθος , σε συνδιασμό με τεράστια μύτη που προέχει υπερβολικά με το μεσαίο τριτημόριο του προσώπου.
πάντως αμφιβάλω αν είσαι σε θέση να ρίξεις και το χειρότερο μπάζο βάασει των πληροφοριών που έχω από εκδιδόμενη γυναίκα όταν πηγαίνεις να σου κάνει βίζιτα της αγοράζεις ολόκληρο τον κυριακάτικο τύπο να περάσει την ώρα της καθώς θα αγωνίζεσαι να σηκωθεί η μετοχή που κουβαλά μέσα στο σώβρακο αλλά μια ζωή ντάουν είναι.Αυτά όλα είναι ασήμαντα.
Αυτό που κάνει τη γυναίκα καράμπαζο του θανάτου είναι το πάχος , διάφορες δυσμορφίες του προσώπου όπως ο προγναθισμός της κάτω γνάθου ή και η υπολειματική κάτω γνάθος , σε συνδιασμό με τεράστια μύτη που προέχει υπερβολικά με το μεσαίο τριτημόριο του προσώπου.
Σημαντικό είναι και το ντύσιμο.Όταν η άλλη φοράει τίποτε ηλίθιες καμπάνες που έχουν σφουγγαρίσει τη μισή λάσπη της Αττικής ή κανένα σκυλο-ταγάρι (σήμα κατατεθέν των αριστερών πάζων) τότε κάνει μόνο για κλωτσές.
............ η φημησμένη πούτσα του Καραγκιοζόπουλου σε μέγεθος θα ήταν αρκετά εκατοστά μεγαλύτερη.
κοκοροψώλης ήταν ξέχασες την ιστορία με την ανήλικη που γκάστρωσεΔεν πρέπει να ήταν μικρή η ψωλή του Καραγκιοζόπουλου ρε φίλε. Τον Κοσκωτά τον ξεκώλιασε στα ντουζένια του.
......... διάφορες δυσμορφίες του προσώπου όπως ο προγναθισμός της κάτω γνάθου ή και η υπολειματική κάτω γνάθος , σε συνδιασμό με τεράστια μύτη που προέχει υπερβολικά με το μεσαίο τριτημόριο του προσώπου.
..........
κοκοροψώλης ήταν ξέχασες την ιστορία με την ανήλικη που γκάστρωσε
?
Αυτο ακριβως εννοω οταν λεω οτι θα γαμηθει το θρεντ. Αρχιζουν οι διαφορες "προστασιες" προς τις αδυνατες γυναικες. Αν η μπαιτ ηταν αντρας προφανως δεν θα το ελεγες αυτο.
"Παρακαλετό μουνί=ξυνό γαμήσι"
Αναφέρομαι σε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Σε Άνδρες που θέλουν να γαμάνε γυναίκες.Και να παραμένουν Άνδρες ταυτόχρονα! (Στις Αδελφάρες που διαδηλώνουν για τους Πακιστανούς επιβήτορές τους θα αναφερθώ σε άλλο θέμα).
Αυτό που υποστηρίζω εγώ, είναι ότι το γαμήσι που έχει αξία , είναι με αυτές που δείχνουν να γουστάρουν τους Άνδρες με τη μία.
Όπως λέει και ο λαός μας (όχι οι αδελφάρες των Εξαρχείων που διαδηλώνουν για τους Πακιστανούς γαμιάδες, οι υπόλοιποι , οι Άνδρες δηλ.) "Παρακαλετό μουνί=ξυνό γαμήσι"
Αν όμως κάνω λάθος και εσείς έχετε παραδείγματα που να αποδεικνύουν ότι το να γλύφει κανείς γκόμενες που τον φτύνουν, θεωρώντας ότι δεν τον φτύνουν , αλλά ... βρέχει , είναι τεχνική που αποδίδει και ότι με γλύψιμο 5/10/20 μηνών/ετών μπορεί τελικά να ρίξει κανείς γκόμενα που δεν έφαγε σβέλτα, τότε θα δεχθώ το ορθό της άποψής σας!
Πρέπει όμως να με πείσετε και να ανατρέψετε τη λαική ρήση ...
"Παρακαλετό μουνί=ξυνό γαμήσι"