Νέα

Γλύψιμο+Τσατσιλίκι--->Ελληνίδες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 402
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αν κατέβεις Κυριακή στο κέντρο και πας στης ψησταριές στον Άγιο Παύλο και γενικά σε όλες γύρω από την Ομόνοια και δεν μιλάω για Χασιά και Βάρη θα δεις τους παππούδες να της ταΐζουν πέντε πέντε.

Επισκέπτης
Έλα ομολόγησε το στους «φίλους σου».. Ποια δεν σου κάθισε από το σαίτ;,

Η να υποθέσω ότι σε έφτυσαν πολλές αυτήν την εβδομάδα και γέμισες χολή γιατί ο εγωισμός σου ρίχνει το πουλάκι ; (γιατί πουλάκι έχεις)

Θα σου πω τον λόγο που γράφω εγώ.

Καταρχάς είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό να σε βλέπω να «χτυπιέσαι», να ξεφτιλίζεσαι και να είσαι τόσο αμοιβάδα που δεν το αντιλαμβάνεσαι.

Επιπλέον έχω και ένα ανθρωπισμό εγγενή μέσα μου, ο οποίος με ωθεί να θεωρώ ότι το σαιτ σου δίνει την ευκαιρία ψυχοθεραπείας, μιας και κάπου κάπου ξεσπάς τα απωθημένα σου. Πόσοι άνθρωποι γλυτώνουν…

Θα ήθελα λοιπόν να εφιστήσω την προσοχή σου στα εξής:

Είτε το θες, είτε δεν σου αρέσει είσαι το κατώτερο είδος ανθρώπινης μορφής που έχω δει να εκφράζεται με λόγια.

Σε συγκαταλέγω στους ανθρώπους που με ευκολία θα έφτυνα στα μούτρα.
Η ύπαρξή σου χρησιμεύει μονάχα για την εντροπία της φύσης, όπως κάθε παρασιτική μορφή.

Τύποι σαν και εσένα δίνουν την ευκαιρία στους υπόλοιπους να γίνουν καλύτεροι, γιατί η αναπόφευκτη σύγκριση δημιουργεί την τάση προς το ανώτερο.

Δεν είσαι ψυχασθενής, είσαι απλά προβληματικός και θρασύδειλος γιατί έτσι σε μεγάλωσαν και σε λυπάμαι.

Στοιχηματίζω ότι αν με συναντούσες στο δρόμο θα έπαιζες μια εβδομάδα μαλακία, αλλά παρόλα αυτά ούτε θα μπορούσες να με κοιτάξεις και να πεις λέξη από όσα εδώ τολμάς να πεις κακομοίρη.

Στοιχηματίζω ότι τα καραγκιοζιλίκια σου τα κάνεις μόνο μέσα στις «παρέες» των ταγματασφαλιτών που νοιώθεις ασφαλής γιατί αλλιώς δεν μετράς.

Στοιχηματίζω ότι δεν έχεις πηδήξει ποτέ γυναίκα. Επί πληρωμή σίγουρα, γιατί μόνο έτσι σου κάθονται. Για τις άλλες που πιθανόν να θεωρείς γυναίκες είναι απλά μπαζόλες που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα και σου κάθισαν.

Στοιχηματίζω ότι σου έφτιαξα την μέρα, μιας και το μόνο που σκέφτεσαι είναι να απαντήσεις.

Κακομοίρη..

YΓ. Τα λεφτά για την επισκεψιμότητα στον λογαριασμό μου παρακαλώ. :2funny: :2funny:

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Πω πω ρε παιδάκι μου!!! Όταν φορτώνεις είσαι άλλο πράμα!

Επισκέπτης
Ο έξυπνος του σάιτ αυτό κατάλαβε από το προηγούμενο ποστ μου
" Όπως και να έχει, αν θεωρείς ότι σε κλέβουν ή σε εκμεταλλεύονται, αυτό που μπορείς να κάνεις πολύ εύκολα είναι να θέσεις εαυτόν εκτός."

Το ποστ που σχολίασα:
"Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ όλα τα threads ανεξαιρέτως να έχουν προσωπικές κόντρες και ο καθένας να κρίνει τον άλλον"

Αρα ευθέως στο πρώτο ποστ θεωρεί απαράδεκτη τη συμπεριφορά των μελών και αντί να την πουλέψει αυτός ζητά να φύγω εγώ.

Δεν ασχολούμαι άλλο με έξυπνα λιώματα.

Ναι καλύτερα μην ασχολείσαι γιατί δεν πήρες πρέφα για το τι εννοώ. Δεν πειράζει, βαριέμαι να κάθομαι να σου εξηγώ :) Περαστικά και μπορείς να απαντήσεις ελεύθερα. Να είσαι σίγουρος ότι θα είσαι αυτός που θα δώσει την τελευταία απάντηση, μιας και σε καίει τόσο πολύ :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Το παίζεις έξυπνος αλλά δεν καταλαβαίνεις το στοιχειώδες.... Λοιπόν.... σήκωσε το κεφάλι και ρίξε μια ματιά γύρω γύρω στη σελίδα του σάιτ.......Πόσες διαφημίσεις βλέπεις;

Ακόμα δεν κατάλαβες;
ΟΚ. Να στο πω αλλιώς..... Η AGB του internet είναι η επισκεψιμότητα. Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.........

Πάντως, εάν κρίνω από το πως βλέπω εγώ το site, ο Alexxx ούτε παπάκι δεν έχει!

Συνημμένα

• ScreenShot.jpg
    ScreenShot.jpg
    161,5 KB · Εμφανίσεις: 38

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
δεν το λες αυτο και στους φιλους σου βρε γιωργο που τρωγονται νομιζοντας το αντιθετο ???? :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
δεν το λες αυτο και στους φιλους σου βρε γιωργο που τρωγονται νομιζοντας το αντιθετο ???? :grin:

Εκπρόσωπος και αντιπρόσωπος δεν ήμουν ποτέ και για κανέναν. Μεγάλα παιδιά είστε, πείτε τα μόνοι σας. Και επειδή δεν τα πάω και καλά με την κατασκοπεία, δεν έχω καταλάβει καν ποιους εννοείς.

Αλλά μου λείπει η θεία φώτιση, οπότε το handicap μου είναι δεδομένο.  :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Εκπρόσωπος και αντιπρόσωπος δεν ήμουν ποτέ και για κανέναν. Μεγάλα παιδιά είστε, πείτε τα μόνοι σας. Και επειδή δεν τα πάω και καλά με την κατασκοπεία, δεν έχω καταλάβει καν ποιους εννοείς.
νο κοπρένδο νάδα, ενα πραμα..  :grin:

Αλλά μου λείπει η θεία φώτιση, οπότε το handicap μου είναι δεδομένο.  :2funny:
τωρα παλι, με τα ξενικά δεν τα πηγαινα ποτέ καλα. να το παμε σε βυζαντινη γραφη ??  :cheesy:

Επισκέπτης
Έλα ομολόγησε το στους «φίλους σου».. Ποια δεν σου κάθισε από το σαίτ;,

Η να υποθέσω ότι σε έφτυσαν πολλές αυτήν την εβδομάδα και γέμισες χολή γιατί ο εγωισμός σου ρίχνει το πουλάκι ; (γιατί πουλάκι έχεις)

Θα σου πω τον λόγο που γράφω εγώ.

Καταρχάς είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό να σε βλέπω να «χτυπιέσαι», να ξεφτιλίζεσαι και να είσαι τόσο αμοιβάδα που δεν το αντιλαμβάνεσαι.

Επιπλέον έχω και ένα ανθρωπισμό εγγενή μέσα μου, ο οποίος με ωθεί να θεωρώ ότι το σαιτ σου δίνει την ευκαιρία ψυχοθεραπείας, μιας και κάπου κάπου ξεσπάς τα απωθημένα σου. Πόσοι άνθρωποι γλυτώνουν…

Θα ήθελα λοιπόν να εφιστήσω την προσοχή σου στα εξής:

Είτε το θες, είτε δεν σου αρέσει είσαι το κατώτερο είδος ανθρώπινης μορφής που έχω δει να εκφράζεται με λόγια.

Σε συγκαταλέγω στους ανθρώπους που με ευκολία θα έφτυνα στα μούτρα.
Η ύπαρξή σου χρησιμεύει μονάχα για την εντροπία της φύσης, όπως κάθε παρασιτική μορφή.

Τύποι σαν και εσένα δίνουν την ευκαιρία στους υπόλοιπους να γίνουν καλύτεροι, γιατί η αναπόφευκτη σύγκριση δημιουργεί την τάση προς το ανώτερο.

Δεν είσαι ψυχασθενής, είσαι απλά προβληματικός και θρασύδειλος γιατί έτσι σε μεγάλωσαν και σε λυπάμαι.

Στοιχηματίζω ότι αν με συναντούσες στο δρόμο θα έπαιζες μια εβδομάδα μαλακία, αλλά παρόλα αυτά ούτε θα μπορούσες να με κοιτάξεις και να πεις λέξη από όσα εδώ τολμάς να πεις κακομοίρη.

Στοιχηματίζω ότι τα καραγκιοζιλίκια σου τα κάνεις μόνο μέσα στις «παρέες» των ταγματασφαλιτών που νοιώθεις ασφαλής γιατί αλλιώς δεν μετράς.

Στοιχηματίζω ότι δεν έχεις πηδήξει ποτέ γυναίκα. Επί πληρωμή σίγουρα, γιατί μόνο έτσι σου κάθονται. Για τις άλλες που πιθανόν να θεωρείς γυναίκες είναι απλά μπαζόλες που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα και σου κάθισαν.

Στοιχηματίζω ότι σου έφτιαξα την μέρα, μιας και το μόνο που σκέφτεσαι είναι να απαντήσεις.

Κακομοίρη..

YΓ. Τα λεφτά για την επισκεψιμότητα στον λογαριασμό μου παρακαλώ. :2funny: :2funny:

Η γλωσσα κοκαλα δεν εχει και κοκαλα τσακιζει!!!

Υ.Γ.1 Δεν "τη γλυφω lakis" κι ουτε μου αρεσει να περνω μερος σε ηλιθιες κοντρες, αλλα τα 'θελε ο κωλος σου και η τυπισα στα 'χωσε πολυ αντρικια.
Υ.Γ. 2 Γραφεις για τα Εξαρχεια σαν να το γνωριζεις πολυ καλα το μερος....ρε μπας και εισαι κρυφο-Αναρχας.

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΣ : Χασικλης, Μπεκρας, Αθεος, Πουτανιαρης και Απολιτικ.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Γιατί γράφω αυτό το θέμα.
Οι λόγοι είναι πολλοί και σοβαροί.
Βασικά βαριέμαι να πάω για ύπνο και μόλις διαπίστωσα ότι έχω ξεμείνει και από ποτά!
Δράμα σκέτο.

Έπειτα , για να περάσει η ώρα και να νυστάξω λίγο μπήκα στο φόρουμ.
Με θλίψη διαπίστωσα ότι αρκετοί χρήστες , γλύφουν μια χαμούρα που μπήκε στο φόρουμ , μόνο και μόνο επειδή ... είναι γυναίκα!
Μη σκεπτόμενοι ότι το πιθανότερο είναι να είναι άλλη μια κοντόχοντρη τριχωτή πατσόλα Ελληνίδα, πιστή στις διδαχές της μαμάς της να βρεί γαμπρό με "μερσεντέ" , σπίτι στην Κηφισιά και ... μπόλικα ακίνητα, ενώ η ίδια είναι καθηγήτρια Αγγλικών , μένει σε 2άρι στην Πλατεία Βάθη , ο πατέρας της είναι συνταξιούχος του ΟΑΣΑ και η μάνα της σφουγκάριζε αχνιστούς καμπινέδες (ενδεχομένως και με τη γλώσσα).
Θυμήθηκα και έναν παλιό μου φίλο. Καλό φίλο. Τίμιο παλληκάρι , ηθικό , με αρχές , ανατροφή , αλλά μαλάκα με τις γκόμενες. Το παιδί ήταν δυνατό στο καμάκι. Δεν κώλωνε. Την έπεφτε δυνατά.
Το κακό του ήταν , ότι για να δεχθεί ότι μια γκόμενα δεν τον γουστάρει , έπρεπε να τον πυροβολήσει, να φωνάξει την Αστυνομία ή να του πει "Άι γαμήσου, δεν θα πηδιόμουν ποτέ μαζί σου γιατί είσαι παλιομαλάκας, φτωχός, δεν σε γουστάρω."

Καταλαβαίνετε ότι επειδή σπάνια Ελληνίδες είναι τόσο ξεκάθαρες, θεωρούσε ότι είχε ελπίδες με όλες. Εννοείται ότι τελικά έπαιρνε τον πούλο. Αυτές που έτρωγε, ήταν αυτές που φαινόταν εξαρχής ότι γούσταραν. Αλλά αυτός πάντα είχε ελπίδες και για τις ... υπόλοιπες! Ωστόσο επειδή ελάχιστες είχαν ξεκαθαρίσει με τους 3 απολύτως ξεκάθαρους τρόπους που μόλις περιέγραψα ότι δεν τον γούσταραν, ο φίλος ήταν ευγενικός με όλες τις λούμπεν μικροαστές Ελληνίδες βρώμες, παρόλο που οι περισσότερες δεν θα γαμιούνταν μαζί του με τίποτε. Τελικά παντρεύτηκε κάποια που του την έπεσε στο μαγαζί του με το που μπήκε πρώτη φορά(αυτή μπήκε στο μαγαζί του).

Εγώ πάλι ήμουν της ακριβώς αντίθετης στάσης. Γούσταρα με το που γνώριζα κάποια να της προτείνω καφέ/έξοδο και αμέσως να επειχειρούσα να τη φάω. Αν δεν καθόταν (συχνό φαινόμενο) την θεωρούσα εχθρό μου. Φερόμουν όσο πιο κάφρικα μπορούσα. Σε κάποιες που βγήκαμε για καφέ (1 φορά) και δεν έγινε κάτι με την πρώτη , όταν με ξαναπήραν , γεμάτες απορία που δεν έδωσα ποτέ ξανά σημεία ζωής, είπα όταν με πήραν αυτές για να "ξαναβρεθούμε" (ήθελαν να βγούν με κάποιον για να ανέβουν ψυχολογικά ή για να τους κάνει τα έξοδα) ότι δεν μπορούσα να βγώ μαζί τους γιατί σκόπευα να πάω να πηδήξω μια βίζιτα η οποία ήταν 1,80 και τον έπαιρνε από τον κώλο. Πρέπει να τους έφυγε το σαγόνι όταν το άκουσαν.

Ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους η αγαμία σπάσει καρύδια σε αυτόν τον τόπο, η πορνεία κάνει τζίρο 2δις € ετησίως(παρόλο που πολλοί δουλεύουν για 500€ το μήνα) και οι γκόμενες είναι τόσο κομπλεξικές είναι και αυτός.
Ότι χωρίς να έχουν δείξει ότι γουστάρουν κάποιον , υπάρχουν άπειρα κορόιδα που γλύφουν ακόμη και την πιο τελευταία με την ελπίδα να τους κάτσει και να γλυτώσουν από τη μαλακία ή το ρδέλο.
Με αποτέλεσμα οι γκόμενες να το καβαλάνε (το καλάμι) όλο και περισσότερο και η μαλακία και τα ρδελα να ανεβάζουν τα ... νούμερά τους!

Αν οι λεβέντες αυτού του τόπου φέρονταν καλά μόνο σε όσες έχουν ήδη γαμηθεί μαζί τους και στις υπόλοιπες φέρονταν σαν ζώα, όλα θα ήταν καλύτερα και πιο εύκολα!

Περαστικά μας ...
lakis33 respect φίλε άψογα τα λες... :headbang2: :headbang2: :headbang2:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εγώ πάλι ήμουν της ακριβώς αντίθετης στάσης. Γούσταρα με το που γνώριζα κάποια να της προτείνω καφέ/έξοδο και αμέσως να επειχειρούσα να τη φάω. Αν δεν καθόταν (συχνό φαινόμενο) την θεωρούσα εχθρό μου. Φερόμουν όσο πιο κάφρικα μπορούσα.
Αφιερωμένο στον φίλο μας τον str81977, που είναι της άποψης οτο ο lakis, πέρα απο "λεκτικές υπερβολές", έχει δίκιο και οτι του την πέφτουμε μόνο και μόνο επειδή είναι φασίστας.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
lakis33 respect φίλε άψογα τα λες... :headbang2: :headbang2: :headbang2:

αψογος  ο λακης 33 ταμπελα στο σαιτ πρεπει να μπει να τα βλεπουν αυτα που εγραψες.. δεστε  κατι παιδακια που χαλανε του κοσμου τα φραγκα για ψηλομπαλαμουτια και στο τελος δεν γαμανε και δεν ειναι λιγοι ειναι ομως η πλειοψηφια .. α..στο τελος οι αλβανοι μπετατζηδες θα γαμανε ποιο πολυ απο μας τις ελληνιδες... μην γελατε ετσι θα γινει... διοτι φεροντε ποιο πολιτισμενα....δεν τα χωνουν σε χορηγιες φιλακια χαδακια τζιπακια  ψηλομπαλαμουτια κλπ ριχνουν και κανενα σκαμπιλακι καπου καπου...αλλα με αυτα που εχουν γραφτει εδω μεσα και για τα πακετα που πεφτουν ...φιλε στου κουφου την πορτα οσα θελεις βροντα... δεν γινετε τιποτα... αλλα ενταξει οχι και με την πρωτη που θα μας πει οχι να την σουταρουμε...ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ  ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ  και πολυ μακρια...

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
αψογος  ο λακης 33 ταμπελα στο σαιτ πρεπει να μπει να τα βλεπουν αυτα που εγραψες.. δεστε  κατι παιδακια που χαλανε του κοσμου τα φραγκα για ψηλομπαλαμουτια και στο τελος δεν γαμανε και δεν ειναι λιγοι ειναι ομως η πλειοψηφια .. α..στο τελος οι αλβανοι μπετατζηδες θα γαμανε ποιο πολυ απο μας τις ελληνιδες... μην γελατε ετσι θα γινει... διοτι φεροντε ποιο πολιτισμενα....δεν τα χωνουν σε χορηγιες φιλακια χαδακια τζιπακια  ψηλομπαλαμουτια κλπ ριχνουν και κανενα σκαμπιλακι καπου καπου...αλλα με αυτα που εχουν γραφτει εδω μεσα και για τα πακετα που πεφτουν ...φιλε στου κουφου την πορτα οσα θελεις βροντα... δεν γινετε τιποτα... αλλα ενταξει οχι και με την πρωτη που θα μας πει οχι να την σουταρουμε...ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ  ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ  και πολυ μακρια...
Αναφέρθηκα σε αυτό που έγραψε πρώτα στο θρεντ και για πολλά πράγματα έχει δίκιο(άποψή μου)...Οκ ??? Δεν διάβασα όλο το θρεντ

HammerHead

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Εμένα αυτό που μου φένεται πιο αλοπρόσσαλο στα γραφόμενα του Λάκη, είναι η τσουβαλοποίηση των ανθρώπων μεταξύ σε αρεστούς (δηλαδή αξιοπρεπείς κυριλέδες) και μη αρεστούς (δηλαδή μη κυριλέδες άρα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ αναρχικούς που συχνάζουν στα εξάρχεια).
Λάκη, δίνεις την εντύπωση ότι δεν έχεις την παραμικρή ιδέα περί της περιοχής των Εξαρχείων και πως οι απόψεις σου για το συγκεκριμένο μέρος έχει σχηματιστεί από το δελτίο του Αλτερ.
Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Όσοι πηγαίνουν εξάρχεια δεν είναι απαραίτητα άεργοι αναρχοεπαναστάτες που καίνε ξένες περιουσίες. Ούτε αυτοί, οι οποίοι ξεφεύγουν από τα στενά πλαίσια του ανεκτού (όπως το έχεις ορίσει σε άλλα ποστ) δλδ άτομα με διαφορετικό look από αυτό που θα ενέκρινές.
Εγώ προσωπικά πηγαίνω εξάρχεια επειδή υπάρχουν μπαράκια που παίζουν τη μουσική που γουστάω (δλδ Metal  :rockon:). Από πότε έγινα άεργος (με 11 ώρες δουλειάς καθημερινά), αναρχικός (:2funny:) και βρωμιάρης (που μου ήρθε 40 ευρώ η ΕΥΔΑΠ  :tickedoff:); Χρησιμοποιώ τον εαυτό μου ως παράδειγμα μόνο και μόνο για να δείξω την πόλωση από την οποία διακατέχονται οι απόψεις σου.
Τα παραπάνω τα γράφω με την, όποια καλή προαίρεση μπορώ να έχω, ως κάποιος ο οποίος που δεν έχει διαπληκτιστεί μαζί σου στο παρελθόν.

Κατά τα άλλα συμφωνώ με τα περισσότερα από τα οποία γράφεις... το θέαμα απελπισμένων (για γυναικεία σάρκα - μη πληρωμένη) αντρών, να ξεφτιλίζονται για να βγούνε για καφέ με μία (λίαν επιοικώς) μέτρια γκόμενα είναι ένα άκρως καταθλιπτικό σημείο των καιρών μας.
Διαφώνω με την αντιμετώπιση που θα πρέπει να έχουν οι γκόμενες που δεν μας κάθονται με την πρώτη. Αντί να καφρίσεις (και να χάσεις με αυτό τον τρόπο την αξιοπρέπια σου) θα μπορούσες να παραμείνεις κύριος κρατόντας μια χλιαρή σταση απέναντι στη συγκεκριμένη γκόμενα, δίνοντας την να καταλάβει ότι "δεν τρέχει και τπτ που δεν σου έκατσε".
Αν τότε σε πάρει τηλ. και επιδειώξει αυτή, να βρεθείτε (εννοόντας έμμέσως πλην σαφώς, να πηδηχτείτε) τότε η ικανοποίση σου θα είναι x10 σε σχέση με το να την βρίσεις ή να γίνεις κάφρος.
Αυτά τα ολίγα

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Θεωρώ μουνόδουλος, τσάτσους και γλύφτες όσους δείχνουν υπερβολικές ευγένειες σε άτομα μόνο και μόνο λόγω του φύλου τους και συγκεκριμένα επειδή είναι ... γυναίκες!

Νομίζω ότι θα ήταν απολύτως δίκαιο , αντρίκιο και σωστό να φερόμαστε στις γυναίκες όπως θα φερόμασταν σε κάποιον άνδρα στην αντίστοιχη περίσταση! Αν π.χ. κάποιος δεν λέει ούτε μία λέξη στους άνδρες πελάτες του μαγαζιού του και έτσι και μπει γυναίκα δεν βάζει γλώσσα στο στόμα, κάνει υποκλίσεις , στάζει συρόπια και είναι όλο ... τεμενάδες, τότε για μένα είναι τσάτσος, μουνόδουλος και γλύφτης.
ετσι και ο σερβιτορος ειναι ανδρας φιλε η μπαρμαν ουτε μπουρμπουαρ τιποτα.. και ασ εχει οικογενεια και παιδια η ειναι φτωχο παιδι που σπουδαζει.αμα ειναι καμμια ξεκολιαρα ομως πεφτουν τα πακετα ...σωστος και σ αυτο

Επισκέπτης
1)Σε συγκαταλέγω στους ανθρώπους που με ευκολία θα έφτυνα στα μούτρα.

2)Στοιχηματίζω ότι αν με συναντούσες στο δρόμο θα έπαιζες μια εβδομάδα μαλακία, αλλά παρόλα αυτά ούτε θα μπορούσες να με κοιτάξεις και να πεις λέξη από όσα εδώ τολμάς να πεις κακομοίρη.

3)Στοιχηματίζω ότι τα καραγκιοζιλίκια σου τα κάνεις μόνο μέσα στις «παρέες» των ταγματασφαλιτών που νοιώθεις ασφαλής γιατί αλλιώς δεν μετράς.

4)Στοιχηματίζω ότι δεν έχεις πηδήξει ποτέ γυναίκα. Επί πληρωμή σίγουρα, γιατί μόνο έτσι σου κάθονται.

Βασικά θεωρώ ότι τα προσωπικά μου δεν ενδιαφέρουν κανέναν, κανέναν φυσιολογικό τουλάχιστον, αλλά μιας και υπάρχουν και μη-φυσιολογικά άτομα εδώ μέσα , που δεν είναι σε θέση να γράψουν έστω και ένα σχόλιο που να αφορά το θέμα και όχι το συγγραφέα του που πουλάνε εξυπνάδες , θα απαντήσω μερικά , έτσι για να ψυχαγωγηθεί το κοινό που μας διαβάζει.

1)Δεν με γνωρίζεις προσωπικά για να με κρίνεις.
Ούτε κι εγώ. Αν σε γνώριζα μπορεί εσύ να μην συγκαταλεγόσουν καν στους ανθρώπους. Δεν τους θεωρώ όλους ανθρώπους, αλλά αναγνωρίζω ότι υπάρχει η συγγενική κατηγορία των υπανθρώπων, καθόλου μικρή ως ομάδα.
2)Τη μαλακία οι άνδρες την αρχίζουν νωρίς και την κόβουν νωρίς. Θα έπρεπε να το ξέρεις αυτό. Προσωπικά ήμουν τυχερός που είχα μεφάνιση και λεφτά ώστε να βρίσκω και γκόμενες να πηδάω και να μπορώ να πηδάω και βίζιτες. Αντιθέτως πολλές Ελληνίδες που δεν θα καβατζώσουν κάποιο γαμπρό μέχρι τα 35 , μετά δεν τις πηδάνε ούτε επί πληρωμή γιάυτό και βλέπεις τόσες γεροντοκόρες άνω των 35 να αγοράζουν μεγαλόσωμα αρσενικά σκυλιά. Όχι, δεν έχουν πίνακες του Βαν Γκογκ στο σπίτι να τους φυλάνε από τους ... κλέφτες!!! Για άλλο λόγο το θέλουν το σκυλί ...
3)Βασικά δεν έχω ανάγκη υποστήριξης από κανέναν. Μεταξύ άλλων είμαι και νταής. Ψάξε στο google να βρεις τι σημαίνει , γιατί από τους κοπρίτες που συναναστρέφεσαι στην Πλατεία (Εξαρχείων) και το ... Λόφο (του Στρέφη) δεν θα μάθεις τι σημαίνει η έννοια. Περιγραφικά με λίγα λόγια , αυτό σημαίνει ότι αν προσπαθούσε να μου την πει ο πιο βαρβάτος άνδρας που έχεις γνωρίσει στο δρόμο , θα κατέληγε στην Εντατική ή στο Νεκροτομείο.
4)Αυτό δεν χρειάζεται απάντηση, γιατί όπως ξέρουν οι ... φανατικότεροι και πιο διαβασμένοι αναγνώστες μου είμαι παντρεμένος. Και συνεχίζω να έχω θαυμάστριες!

Εσύ αν δεν έχεις περάσει τα 35 κοίτα να καβατζώσεις κανέναν γαμπρό, για να γλυτώσεις τα Lexotanil και το ... σκυλί!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Πέρα από το να θεωρείς ότι προσπαθείς να με προσβάλλεις , λέγοντας ανοησίες, έχεις κάτι να πεις πάνω στο θέμα;
Σου αρέσει να βλέπεις τυπάκια να γλύφουν γκόμενες για ... αιώνες , ενώ δεν υπάρχει κανένα σημάδι προόδου μαζί τους; Και ... όχι! Δεν αναφέρομαι σε κοινωνικές σχέσεις με γκόμενες , ούτε σε γυναίκες φίλες , που τις ξέρουμε από το Δημοτικό.

Αναφέρομαι στον Μαλάκα, που συνάντησε κάπου κάποτε μια γκόμενα, της ζήτησε το τηλέφωνό της, στη συνέχεια της ζήτησε 1.343.676.878.345 να βγούν για καφέ και αυτή αρνήθηκε και αυτός συνεχίζει να είναι όλο γλύκες μαζί της, να την παίρνει τηλέφωνα , να της κάνει κοπλιμέντα με την ελπίδα ότι ο γκόμενός της μπορεί να πάθει τροχαίο και οι υπόλοιποι 1564 που γουστάρει περισσότερο από αυτόν θα κλείσουν όλοι εισητήριο για νέο μοντέλο αεροπλάνου 1600 θέσεων, το οποία θα πέσει, οπότε ο Μαλάκας θα τη φάει , αφού θα έρθει ... πρώτος !

Με πιάνεις;
και σαυτο σωστος εισαι λακη ετσι ειναι

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εσύ αν δεν έχεις περάσει τα 35 κοίτα να καβατζώσεις κανέναν γαμπρό, για να γλυτώσεις τα Lexotanil και το ... σκυλί!

Γιατί ρε συ? Τι σου φταίει το σκυλάκι? Άσε να ρίξει και αυτό κανένα μπαλλάκι!

Κατά τα άλλα καλά? Καιρό έχουμε να συναντηθούμε.

HammerHead

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Περιγραφικά με λίγα λόγια , αυτό σημαίνει ότι αν προσπαθούσε να μου την πει ο πιο βαρβάτος άνδρας που έχεις γνωρίσει στο δρόμο , θα κατέληγε στην Εντατική ή στο Νεκροτομείο.

Και 'μενα τις προάλλες μου την έπεσαν για καυγά ο Bill Goldberg, ο Mike Tyson και ο Μιχάλης Ζαμπίδης, αλλά μετά από 1 βλέμμα μου, αρχισαν τις συγνώμες και διαλύθηκαν ειρηνικά, προκειμένου να αποφύγουν το ΚΑΤ  :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: !

Οχι ρε, αλήθεια σας λέω, πραγματικά συνέβη!

Επισκέπτης
Εμένα αυτό που μου φένεται πιο αλοπρόσσαλο στα γραφόμενα του Λάκη, είναι η τσουβαλοποίηση των ανθρώπων μεταξύ σε αρεστούς (δηλαδή αξιοπρεπείς κυριλέδες) και μη αρεστούς (δηλαδή μη κυριλέδες άρα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ αναρχικούς που συχνάζουν στα εξάρχεια).
Λάκη, δίνεις την εντύπωση ότι δεν έχεις την παραμικρή ιδέα περί της περιοχής των Εξαρχείων και πως οι απόψεις σου για το συγκεκριμένο μέρος έχει σχηματιστεί από το δελτίο του Αλτερ.
Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Όσοι πηγαίνουν εξάρχεια δεν είναι απαραίτητα άεργοι αναρχοεπαναστάτες που καίνε ξένες περιουσίες. Ούτε αυτοί, οι οποίοι ξεφεύγουν από τα στενά πλαίσια του ανεκτού (όπως το έχεις ορίσει σε άλλα ποστ) δλδ άτομα με διαφορετικό look από αυτό που θα ενέκρινές.
Εγώ προσωπικά πηγαίνω εξάρχεια επειδή υπάρχουν μπαράκια που παίζουν τη μουσική που γουστάω (δλδ Metal  :rockon:). Από πότε έγινα άεργος (με 11 ώρες δουλειάς καθημερινά), αναρχικός (:2funny:) και βρωμιάρης (που μου ήρθε 40 ευρώ η ΕΥΔΑΠ  :tickedoff:); Χρησιμοποιώ τον εαυτό μου ως παράδειγμα μόνο και μόνο για να δείξω την πόλωση από την οποία διακατέχονται οι απόψεις σου.
Τα παραπάνω τα γράφω με την, όποια καλή προαίρεση μπορώ να έχω, ως κάποιος ο οποίος που δεν έχει διαπληκτιστεί μαζί σου στο παρελθόν.

Κατά τα άλλα συμφωνώ με τα περισσότερα από τα οποία γράφεις... το θέαμα απελπισμένων (για γυναικεία σάρκα - μη πληρωμένη) αντρών, να ξεφτιλίζονται για να βγούνε για καφέ με μία (λίαν επιοικώς) μέτρια γκόμενα είναι ένα άκρως καταθλιπτικό σημείο των καιρών μας.
Διαφώνω με την αντιμετώπιση που θα πρέπει να έχουν οι γκόμενες που δεν μας κάθονται με την πρώτη. Αντί να καφρίσεις (και να χάσεις με αυτό τον τρόπο την αξιοπρέπια σου) θα μπορούσες να παραμείνεις κύριος κρατόντας μια χλιαρή σταση απέναντι στη συγκεκριμένη γκόμενα, δίνοντας την να καταλάβει ότι "δεν τρέχει και τπτ που δεν σου έκατσε".
Αν τότε σε πάρει τηλ. και επιδειώξει αυτή, να βρεθείτε (εννοόντας έμμέσως πλην σαφώς, να πηδηχτείτε) τότε η ικανοποίση σου θα είναι x10 σε σχέση με το να την βρίσεις ή να γίνεις κάφρος.
Αυτά τα ολίγα
ο λάκης φίλε μου είναι το παλικάρι της φακής εδώ μέσα, ρίχνει μερικά συνθήματα και τα κάνουν σημαία οι ξενέρωτοι.
να λες όλα αυτά πίσω από ένα πληκτρολόγιο είναι μαγκιά? ακόμα και τον φασισμό και νεοναζισμό που έχει στο αίμα του τα έχει σαν προκάλυμμα για να καλύψει την σεξουαλική του ανεπάρκεια.
δεν τον εκφράζει η ζωή γενικά εδώ της Ελλάδας αλλά τα πρότυπα του Ναζισμού που αν ζούσε τότε εκείνη την εποχή θα ήταν ένα απλό στρατιωτάκη  στην υπηρεσία των φρικτών ιδανικών του Χίτλερ ενώ εδώ μέσα που δεν τον γνωρίζει κανείς δεν ξέρει το πρόσωπο του το μπόι του και την μόρφωση του την βρίσκει και αισθάνεται σαν ένας μικρός Χίτλερ με στρατιώτες ορισμένους ηλίθιους που στον βωμό του μηδενίζουμε τα πάντα υιοθετούν την κάθε του διεστραμμένη και φασιστική άποψη.

άβε μικρέ Χίτλερ του πληκτρολογίου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom