Νέα

Γλύψιμο+Τσατσιλίκι--->Ελληνίδες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 402
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ο λάκης από παραμύθι και παπαριές να φάνε και οι κότες,στα κατά καιρούς εδώ μέσα πόστ του αν μετρήσεις το σύνολο των Ελλήνων που έχει θάψει γιατί δεν είναι φασίστες αυτοί ίσως να υπερβαίνουν και τον πραγματικό πληθυσμό της Ελλάδας.
θάψιμο στο κάργα όμως αν βάλεις σαν μέτρο σύγκρισης τα του εαυτού του θα διαπιστώσει κανείς ότι στην ουσία αυτός αποτελεί χειρότερη προσωπικότητα από όλους αυτούς.
Μόνος του έχει ομολογήσει ότι είναι ένας άνεργος οδοντίατρος άρα τρέφεται με τα λεφτά του πατέρα του το επάγγελμα σιδεροαλουμινάς  πρώην χουντικός και αυτός αλλά και αυτό που έκανε τον λάκη να ερωτευθεί περισσότερο τον φασισμό κατ όπιν δικής του ομολογίας είναι το γεγονός ότι επί χούντας ο πατέρας του είχε ασυλία φόρον κοινός φοροφυγάς δηλαδή και όταν έπεσε η χούντα κατά την διάρκεια μιας μεταπολιτευτικής κυβέρνησης πιάσανε τον πατέρα του για φοροδιαφυγή  και του έβαλαν πρόστιμο 7 εκ. δραχμές αυτό κατά τον λάκη αποτελεί πολιτική δίωξη ιδεών.
για τους φασίστες η φοροδιαφυγή αποτελεί ιδεολογία δηλαδή.

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
ο λάκης από παραμύθι και παπαριές να φάνε και οι κότες,στα κατά καιρούς εδώ μέσα πόστ του αν μετρήσεις το σύνολο των Ελλήνων που έχει θάψει γιατί δεν είναι φασίστες αυτοί ίσως να υπερβαίνουν και τον πραγματικό πληθυσμό της Ελλάδας.
θάψιμο στο κάργα όμως αν βάλεις σαν μέτρο σύγκρισης τα του εαυτού του θα διαπιστώσει κανείς ότι στην ουσία αυτός αποτελεί χειρότερη προσωπικότητα από όλους αυτούς.
Μόνος του έχει ομολογήσει ότι είναι ένας άνεργος οδοντίατρος άρα τρέφεται με τα λεφτά του πατέρα του το επάγγελμα σιδεροαλουμινάς  πρώην χουντικός και αυτός αλλά και αυτό που έκανε τον λάκη να ερωτευθεί περισσότερο τον φασισμό κατ όπιν δικής του ομολογίας είναι το γεγονός ότι επί χούντας ο πατέρας του είχε ασυλία φόρον κοινός φοροφυγάς δηλαδή και όταν έπεσε η χούντα κατά την διάρκεια μιας μεταπολιτευτικής κυβέρνησης πιάσανε τον πατέρα του για φοροδιαφυγή  και του έβαλαν πρόστιμο 7 εκ. δραχμές αυτό κατά τον λάκη αποτελεί πολιτική δίωξη ιδεών.

Και εσυ τι εισαι κρατιστης,συντηρητικος δεξιος και εισαι κατα της φοροδιαφυγης?Πολυδωρας?
Η φοροδιαφυγη αποτελει κοινη ιδεολογια ολων των Ελληνων.Κλεβεις τους κλεφτες.Γραφεις στα παπαρια σου το συστημα.Πραξη γεναια και επαναστατικη, ναοοοοοοοουυυυυμμ :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Και εσυ τι εισαι κρατιστης,συντηρητικος δεξιος και εισαι κατα της φοροδιαφυγης?Πολυδωρας?
Η φοροδιαφυγη αποτελει κοινη ιδεολογια ολων των Ελληνων.Κλεβεις τους κλεφτες.Γραφεις στα παπαρια σου το συστημα.Πραξη γεναια και επαναστατικη, ναοοοοοοοουυυυυμμ :boobies: :boobies: :boobies:
όλοι μας κάτι κλέβουμε και κρύβουμε αλλά ο μεγάλος κλέφτης να λέει το μικροκλεφτρόνι κλέφτη ε πάει και πολύ.

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

Θα ηταν καλυτερο να αφησουμε απ'εξω σχολια και χαρακτηρισμους που εχουν να κανουν με πατεραδες και οικογενειες αλλων μελων. Συνεχιζεις το κουσουρι σου παρα το κραξιμο που εχεις φαει κατα καιρους.

Επισκέπτης
Θα ηταν καλυτερο να αφησουμε απ'εξω σχολια και χαρακτηρισμους που εχουν να κανουν με πατεραδες και οικογενειες αλλων μελων. Συνεχιζεις το κουσουρι σου παρα το κραξιμο που εχεις φαει κατα καιρους.
δεν κατάλαβα καλά αυτά είναι ομολογία του λάκη δεν τα λέω από μέσα μου και είναι μια απάντηση στα ομοίως λεγόμενα από  τον λάκη για τον κάθε Έλληνα και Ελληνίδα.
στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.
αν ο λάκης είναι μισογύνης απλά να μην ασχολείται με θρεντ που συμμετέχουν και γυναίκες, το αποφασίζομεν και διατάσσουμε του Ζαγοριανάκου πέθανε εδώ και δεκαετίες.

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
αλλά και αυτό που έκανε τον λάκη να ερωτευθεί περισσότερο τον φασισμό κατ όπιν δικής του ομολογίας είναι το γεγονός ότι επί χούντας ο πατέρας του είχε ασυλία φόρον κοινός φοροφυγάς

Στο ξαναλεω οτι δεν εχεις το δικαιωμα να χαρακτηριζεις τον πατερα καποιου, ποσο μαλιστα οταν δεν τον ξερεις.  :idiot: Μεγαλος ανθρωπος εισαι το κερατο μου δεν μπορεις να το καταλαβεις? Θα φας κανα ban παλι και θα μυξοκλαις.

δεν κατάλαβα καλά αυτά είναι ομολογία του λάκη δεν τα λέω από μέσα μου και είναι μια απάντηση στα ομοίως λεγόμενα από  τον λάκη για τον κάθε Έλληνα και Ελληνίδα.
στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.
αν ο λάκης είναι μισογύνης απλά να μην ασχολείται με θρεντ που συμμετέχουν και γυναίκες, το αποφασίζομεν και διατάσσουμε του Ζαγοριανάκου πέθανε εδώ και δεκαετίες.

Στα λεγομενα του λεγε οτι θες αλλα ασε απ'εξω τις οικογενειες.

Επισκέπτης
Στο ξαναλεω οτι δεν εχεις το δικαιωμα να χαρακτηριζεις τον πατερα καποιου, ποσο μαλιστα οταν δεν τον ξερεις.  :idiot: Μεγαλος ανθρωπος εισαι το κερατο μου δεν μπορεις να το καταλαβεις? Θα φας κανα ban παλι και θα μυξοκλαις.

Στα λεγομενα του λεγε οτι θες αλλα ασε απ'εξω τις οικογενειες.
αν δεις το ποστ του λάκη αυτός είναι που αναφέρει οικογένειες γενικά και όχι εγώ.
αυτό που έγραψα εγώ για τον λάκη είναι αναπαραγωγή από ομολογία του λάκη, αυτός δηλαδή το έχει αναφέρει και όχι εγώ.

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
αν δεις το ποστ του λάκη αυτός είναι που αναφέρει οικογένειες γενικά και όχι εγώ.
αυτό που έγραψα εγώ για τον λάκη είναι αναπαραγωγή από ομολογία του λάκη, αυτός δηλαδή το έχει αναφέρει και όχι εγώ.

Τι εχει γραψει ρε Αριωνα δηλαδη οτι ο πατερας του ηταν "κοινος φοροφυγας" οπως εγραψες? Τελως παντων δεν περιμενω να βγαλω ακρη, καλο θα ηταν οι mods να τα προσεχουν κατι τετοια ποστς.

Επισκέπτης
Τι εχει γραψει ρε Αριωνα δηλαδη οτι ο πατερας του ηταν "κοινος φοροφυγας" οπως εγραψες? Τελως παντων δεν περιμενω να βγαλω ακρη, καλο θα ηταν οι mods να τα προσεχουν κατι τετοια ποστς.
ναι ρε φίλε το είχε αναφέρει σε κάποιο πολιτικό θρέντ και το θεώρησε αδικία το η χούντα να του δώσει ασυλία και το μετέπειτα δημοκρατικό πολίτευμα τον έπιασε να κάνει αυτό που κάνει και τον τιμώρησε.
εγώ από που να ξέρω τι κάνει η οικογένεια του ούτε τον ξέρω προσωπικά ούτε τα βγάζω από το μυαλό μου.
αλλά από την στιγμή που αυτός προσωπικά ασχολείται με το ποιόν τον Ελλήνων και των οικογενειών τους, όταν δεν σέβεται το επάγγελμα του κάθε ανθρώπου και μιλάει απαξιωτικά αυτός δηλαδή θα είναι στο απυρόβλητο?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τις ίδιες μαλακίες έλεγε και ο πατέρας μου.....Κλέβεις τους κλέφτες...Το αδίκημα δεν παύει να διαπράττεται ότνα το κάνουν όλοι. Απλά όταν το κάνουν όλοι καταργείται ο κανόνας. Οτι γίνεται και σε μπουρδέλο δλδ. Οταν του λέω βέβαια ότι είναι η πουτάνα του νταβατζή κράτους δεν του αρέσει. Γιατί όταν κλέβεις την εφορία είσαι μάγκας. Οταν σε κλέβει ο νταβάς είσαι πουτάνα. Τα κάναμε όλα πουτάνα δλδ

>>Η φοροδιαφυγη αποτελει κοινη ιδεολογια ολων των Ελληνων.
Εεεεεεεεε φιλαράκο. Οταν κλέβεις τον νταβά θα στα πάρει από αλλού.......Το σύστημα όταν είναι στραβό δεν το κλέβεις.... Προσπαθείς να το καταργήσεις... Αυτό λέγεται επανάσταση. Οχι οι παπαριές που λες.....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Τις ίδιες μαλακίες έλεγε και ο πατέρας μου.....Κλέβεις τους κλέφτες...Το αδίκημα δεν παύει να διαπράττεται ότνα το κάνουν όλοι. Απλά όταν το κάνουν όλοι καταργείται ο κανόνας. Οτι γίνεται και σε μπουρδέλο δλδ. Οταν του λέω βέβαια ότι είναι η πουτάνα του νταβατζή κράτους δεν του αρέσει. Γιατί όταν κλέβεις την εφορία είσαι μάγκας. Οταν σε κλέβει ο νταβάς είσαι πουτάνα. Τα κάναμε όλα πουτάνα δλδ

>>Η φοροδιαφυγη αποτελει κοινη ιδεολογια ολων των Ελληνων.
Εεεεεεεεε φιλαράκο. Οταν κλέβεις τον νταβά θα στα πάρει από αλλού.......Το σύστημα όταν είναι στραβό δεν το κλέβεις.... Προσπαθείς να το καταργήσεις... Αυτό λέγεται επανάσταση. Οχι οι παπαριές που λες.....
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Ρε lakis33... :cheesy: Χαλάρωσε ρε! Το ότι κάποιοι από εδώ προσπαθούν να αρχίσουν το πίτσι-πίτσι με τις μπαζόλες του site, είναι ελεϊνό αλλά είναι και δικαίωμά τους. Το ότι εσύ, αν δεν σου κάτσει γκόμενα στον πρώτο καφέ, γίνεσαι κάφρος, είναι και πάλι ελεϊνό αλλά και πάλι δικαίωμά σου.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει "φάγωμα" μια ζωή σε όλα τα threads. Αν θεωρείς ότι οι γκόμενες του site είναι μπαζόλες, τότε δεν ασχολείσαι (σε αυτό συμφωνώ μαζί σου κι εγώ, γι' αυτό και δεν ασχολούμαι). Δεν μπορώ να καταλάβω όμως που κολλάει εδώ το "φασίστας" που λένε κάποιοι. Αν ο lakis33 είναι σκατοφασίστας του κερατά, τότε παρομοίως εσύ (ναι, εσύ που διαβάζεις τώρα!) είσαι σκατοκουμούνας του κερατά... ή σκατοπρασινοφρουρός του κερατά... ή σκατονεοδημοκράτης του κερατά... ή σκατοοικολόγος του κερατά! So? Υπάρχει περίπτωση ο lakis33 να πεισθεί να γίνει σκατοκουμούνας? Ή ο σκατοκουμούνας να γίνει σκατοφασίστας? Τα απωθυμένα σας βγάζετε εδώ ρε σεις? Ή προσπαθείτε να πείτε κάτι πίσω από την ασφάλεια μιας οθόνης γιατί όταν το είπατε ευθέως έπεσε καμιά φάπα και βάλατε την ουρά στα σκέλια?

Αυτό που θέλω εν ολίγοις να πω είναι το εξής: Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ όλα τα threads ανεξαιρέτως να έχουν προσωπικές κόντρες και ο καθένας να κρίνει τον άλλον επειδή είναι σκατοφασίστας, ή σκατοκουμούνας, ή κωλόγαυρος, ή βρωμοχανούμας, ή ψωλοβάζελος, ή υποστηρικτής μιας πουτάνας, ή πολέμιος μιας πουτάνας, ή κάφρος, ή χλεχλές... Και δεν βγάζω και τον εαυτό μου στην απέξω. Έχω κοντραριστεί κι εγώ με κάποιους/κάποιες αλλά σε 1-2-3 απαντήσεις το κλείνω το θέμα και δεν το συνεχίζω ή το γυρνάω και στην πλάκα γιατί... είναι μαλακία, πως να το κάνουμε τώρα! Βλέπω όμως προσωπικές κόντρες να κρατάνε και 5 και 6 και 7 σελίδες!

Εγώ προσωπικά, αν ήμουν mod, αρχικά θα κλείδωνα το κάθε thread που θα είχε τέτοια κατάληξη και μετά από 2-3 μέρες θα το έσβηνα οριστικά. Αν θέλετε με ακούτε κι αν όχι ας περάσει από το ένα αυτί κι ας βγει από το άλλο. Whatever!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ προσωπικά, αν ήμουν mod, αρχικά θα κλείδωνα το κάθε thread που θα είχε τέτοια κατάληξη και μετά από 2-3 μέρες θα το έσβηνα οριστικά. Αν θέλετε με ακούτε κι αν όχι ας περάσει από το ένα αυτί κι ας βγει από το άλλο. Whatever!!!
Το παίζεις έξυπνος αλλά δεν καταλαβαίνεις το στοιχειώδες.... Λοιπόν.... σήκωσε το κεφάλι και ρίξε μια ματιά γύρω γύρω στη σελίδα του σάιτ.......Πόσες διαφημίσεις βλέπεις;

Ακόμα δεν κατάλαβες;
ΟΚ. Να στο πω αλλιώς..... Η AGB του internet είναι η επισκεψιμότητα. Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.........

Επισκέπτης
Το παίζεις έξυπνος αλλά δεν καταλαβαίνεις το στοιχειώδες.... Λοιπόν.... σήκωσε το κεφάλι και ρίξε μια ματιά γύρω γύρω στη σελίδα του σάιτ.......Πόσες διαφημίσεις βλέπεις;

Ακόμα δεν κατάλαβες;
ΟΚ. Να στο πω αλλιώς..... Η AGB του internet είναι η επισκεψιμότητα. Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.........

Όχι, δεν το παίζω έξυπνος αλλά αφού το αναφέρεις θα σου πω ότι ΕΙΜΑΙ έξυπνος γι' αυτό κι έχω φτάσει εδώ που έχω φτάσει. Και ναι, υπάρχουν διαφημίσεις στο site και πιθανόν ο Alexxx να έχει θησαυρίσει και να κυκλοφορεί με Rolls Royce για δεύτερο αμάξι (το πρώτο είναι Λαμποργκίνι!). Εσένα τι σε χαλάει? Το ότι έχει ο Alexxx Rolls Royce ή ότι δεν έχεις εσύ? Όπως και να έχει, αν θεωρείς ότι σε κλέβουν ή σε εκμεταλλεύονται, αυτό που μπορείς να κάνεις πολύ εύκολα είναι να θέσεις εαυτόν εκτός. It's that simple! Κι άσε εμάς τους υπόλοιπους "μαλάκες" να κάνουμε τον Alexxx πλούσιο!

ΚAI αυτό το post είναι άσχετο με το συγκεκριμένο thread...

Επισκέπτης

Ακόμα δεν κατάλαβες;
εμένα η παρέμβαση μου ήταν τελείως επάνω σε αντικειμενική βάση, δεν μπορεί ο λάκης και ο κάθε λάκης να μπαίνει εδώ μέσα να προσβάλει το κάθε μέλος εδώ γυναίκα η άντρα επειδή έχει κάποια απωθημένα με φράσεις αξύριστος, βρώμικος, βολεμένος εισπράκτορας, δημόσιος υπάλληλος κλπ και δεν κοιτά πρώτα δίπλα του να δει τι γίνεται τι είναι αυτός πολύ μας τα έχει κάνει τσουρέκια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όχι, δεν το παίζω έξυπνος αλλά αφού το αναφέρεις θα σου πω ότι ΕΙΜΑΙ έξυπνος γι' αυτό κι έχω φτάσει εδώ που έχω φτάσει. Και ναι, υπάρχουν διαφημίσεις στο site και πιθανόν ο Alexxx να έχει θησαυρίσει και να κυκλοφορεί με Rolls Royce για δεύτερο αμάξι (το πρώτο είναι Λαμποργκίνι!). Εσένα τι σε χαλάει? Το ότι έχει ο Alexxx Rolls Royce ή ότι δεν έχεις εσύ? Όπως και να έχει, αν θεωρείς ότι σε κλέβουν ή σε εκμεταλλεύονται, αυτό που μπορείς να κάνεις πολύ εύκολα είναι να θέσεις εαυτόν εκτός. It's that simple! Κι άσε εμάς τους υπόλοιπους "μαλάκες" να κάνουμε τον Alexxx πλούσιο!

ΚAI αυτό το post είναι άσχετο με το συγκεκριμένο thread...
Ο έξυπνος του σάιτ αυτό κατάλαβε από το προηγούμενο ποστ μου
" Όπως και να έχει, αν θεωρείς ότι σε κλέβουν ή σε εκμεταλλεύονται, αυτό που μπορείς να κάνεις πολύ εύκολα είναι να θέσεις εαυτόν εκτός."

Το ποστ που σχολίασα:
"Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ όλα τα threads ανεξαιρέτως να έχουν προσωπικές κόντρες και ο καθένας να κρίνει τον άλλον"

Αρα ευθέως στο πρώτο ποστ θεωρεί απαράδεκτη τη συμπεριφορά των μελών και αντί να την πουλέψει αυτός ζητά να φύγω εγώ.

Δεν ασχολούμαι άλλο με έξυπνα λιώματα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Ακόμα δεν κατάλαβες;

Λες ο Λάκης να είναι βαλτός από το site για να δημιουργεί θόρυβο και να αυξάνεται η επισκεψιμότητα;
Ρε μήπως είσαι δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος;΄

Επί του δικού μας θέματος, ο Λάκης, παρά τις λεκτικές υπερβολές έχει δίκιο ως προς τη διαπίστωση...

Και το πρόβλημα δεν είναι οι γκόμενες που το παίρνουν πάνω τους και καλά κάνουν αλλά όλοι εμείς οι μαλάκες που ταϊζουμε γυναικείους εγωισμούς...που στο 90% των περιπτώσεων δεν αξίζουν καν τον κόπο (χρησιμοποιώ 1ο πληθυντικό διότι και εγώ έχω ταϊσει ουκ ολίγους στο παρελθόν)...

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Πάντως ρε παιδιά η ουσία είναι μια και νομίζω όλοι συμφωνούμε με τον Λάκη, έστω και να δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε.Όλοι έχουμε κηνυγήσει γυναίκες περισσότερο από όσο θα έπρεπε και αυτό τις κάνει να καβαλάνε το καλάμι και να συμπεριφέρονται σεν πριγκιπέσες.Τις κερνάμε, τις αγοράζουμε λουλούδια-χωρίς καν μερικές φορές να τις έχουμε γκόμενες- πιστεύντας ότι έτσι θα γίνουμε αρεστοί και εν τέλει θα μας "κάτσουν", ενώ στην ουσία συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.Συνεπώς ίσως να μην φταίνε οι γκόμενες, βρε συ Λάκη, αλλά εμείς που τις συμπεριφερόμαστε έτσι δουλικά.....
Και όσο για το ότι ψάχνουν να βρουν τον πλούσιο γαμπρό, όπως λές και συ πολύ σωστά και επαυξάνω, είναι έτσι γαλουχημένες από την μητέρα τους, να εξετάζουν πρώτα πόσα βγάζουμε, να μας περνάνε σκανάρισμα και μετά να βγαίνουν μαζί μας ανεξάρτητα αν αυτές δεν έχουν μια... :tickedoff:

Επισκέπτης
Πάντως ρε παιδιά η ουσία είναι μια και νομίζω όλοι συμφωνούμε με τον Λάκη, έστω και να δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε.Όλοι έχουμε κηνυγήσει γυναίκες περισσότερο από όσο θα έπρεπε και αυτό τις κάνει να καβαλάνε το καλάμι και να συμπεριφέρονται σεν πριγκιπέσες.Τις κερνάμε, τις αγοράζουμε λουλούδια-χωρίς καν μερικές φορές να τις έχουμε γκόμενες- πιστεύντας ότι έτσι θα γίνουμε αρεστοί και εν τέλει θα μας "κάτσουν", ενώ στην ουσία συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.Συνεπώς ίσως να μην φταίνε οι γκόμενες, βρε συ Λάκη, αλλά εμείς που τις συμπεριφερόμαστε έτσι δουλικά.....
Και όσο για το ότι ψάχνουν να βρουν τον πλούσιο γαμπρό, όπως λές και συ πολύ σωστά και επαυξάνω, είναι έτσι γαλουχημένες από την μητέρα τους, να εξετάζουν πρώτα πόσα βγάζουμε, να μας περνάνε σκανάρισμα και μετά να βγαίνουν μαζί μας ανεξάρτητα αν αυτές δεν έχουν μια... :tickedoff:
βρε φίλε μου πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα χαλάνε την πιάτσα και αλλάζει το όλο σύστημα.
πριν κάμποσα χρόνια πηδάγαμε της Βουλγάρες με μισή κόκα κόλα και κάνανε και τούμπες.
με μια πήδαγες δυο, μόλις πήραν χαμπάρι τα γερόντια μουνί εισαγωγής και ροβόλησαν για την ομόνοια και κάνανε της συντάξεις τους φλούδα τέλος τα δίφραγκα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βρε φίλε μου πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα χαλάνε την πιάτσα και αλλάζει το όλο σύστημα.
πριν κάμποσα χρόνια πηδάγαμε της Βουλγάρες με μισή κόκα κόλα και κάνανε και τούμπες.
με μια πήδαγες δυο, μόλις πήραν χαμπάρι τα γερόντια μουνί εισαγωγής και ροβόλησαν για την ομόνοια και κάνανε της συντάξεις τους φλούδα τέλος τα δίφραγκα.
ρισπέκτ Αρίωνα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom