Νέα

Γλύψιμο+Τσατσιλίκι--->Ελληνίδες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 402
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Αυτό με μερικούς εδω μέσα έχει καταντήσει αηδία :jerking:
Κάθονται πίσω από ένα pc και αρχίζουν: είμαι ωραίος, γαμώ τα καλύτερα μουνιά, έχω λεφτά, είμαι έξυπνος, είμαι δυνατός, είμαι το ένα είμαι το άλλο...
Μάλλον έχουν κατασκευάσει μια δεύτερη προσωπικότητα πίσω από ένα ψευδώνυμο :think:

Επισκέπτης
Λάκη, δίνεις την εντύπωση ότι δεν έχεις την παραμικρή ιδέα περί της περιοχής των Εξαρχείων και πως οι απόψεις σου για το συγκεκριμένο μέρος έχει σχηματιστεί από το δελτίο του Αλτερ.
Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Όσοι πηγαίνουν εξάρχεια δεν είναι απαραίτητα άεργοι αναρχοεπαναστάτες που καίνε ξένες περιουσίες. Ούτε αυτοί, οι οποίοι ξεφεύγουν από τα στενά πλαίσια του ανεκτού (όπως το έχεις ορίσει σε άλλα ποστ) δλδ άτομα με διαφορετικό look από αυτό που θα ενέκρινές.
Εγώ προσωπικά πηγαίνω εξάρχεια επειδή υπάρχουν μπαράκια που παίζουν τη μουσική που γουστάω .

Ποτέ δεν είπα ότι όλοι όσοι συχνάζουν στα Εξάρχεια είναι χασικλοανάρχες.
Αυτοί οι οποίοι μου την πέφτουν και με βρίζουν , με την πλανερή ψευδαίσθηση ότι μπορούν να με προσβάλλουν , δεν είναι αυτοί που κάποια στιγμή ήπιαν ένα ποτό ή καφέ στα Εξάρχεια.
Υπάρχει τεράστια διαφορά ξέρεις.Οι φυσιολογικοί άνθρωποι στους οποίους αναφέρεσαι εσύ, οι οποίοι απλώς κάποια στιγμή πέρασαν από ένα μαγαζί στα Εξάρχεια , δεν υιοθετούν τις πολιτικές απόψεις του Athens.Indymedia του ιδεολογικού δηλ. οργάνου των αναρχικών αλητών χασικλήδων. Αυτοί που τις υιοθετούν και τις κάνουν copy&paste είναι χασικλοανάρχες των Εξαρχείων. Οι φυσιολογικοί άνθρωποι που μεταξύ άλλων βολτάρουν και κάποια στιγμή και στα Εξάρχεια, δεν κάνουν πορείες συμπαράστασης στα μέλη της 17Ν και του ΕΛΑ, ούτε τα θεωρούν ... "Λαικούς Αγωνιστές".
Οι φυσιολογικοί άνθρωποι που μεταξύ άλλων βολτάρουν και κάποια στιγμή και στα Εξάρχεια δεν συχνάζουν σε πορείες όπου δέρνονται με μπάτσους και καίνε περιπολικά.
Οι φυσιολογικοί άνθρωποι που μεταξύ άλλων βολτάρουν και κάποια στιγμή και στα Εξάρχεια δεν αποκαλούν όσους δεν υιοθετούν τις απόψεις του ιδεολογικού οργάνου των Αλητών Αναρχικών Χασικλήδων (του Athens.Indymedia δηλ.) Φασίστες ή Νεοναζιστές.Οι φυσιολογικοί άνθρωποι που μεταξύ άλλων βολτάρουν και κάποια στιγμή και στα Εξάρχεια δεν γράφουν σε φόρουμ νομικές συμβουλές για το τι πρέπει να κάνει και να πει κάποιος όταν συλληφθεί με ... μολότωφ (δημοφιλές θέμα στα φόρουμ των αναρχικών).Οι φυσιολογικοί άνθρωποι που μεταξύ άλλων βολτάρουν και κάποια στιγμή και στα Εξάρχεια , σε αντίθεση με τους Αναρχικούς, αναγνωρίζουν την ιδιότητα του Αναρχικού σε περιπτώσεις όπως ο Καλτεζάς και δεν τον αποκαλούν "μαθητή" μιας και δεν ήταν οι μαθητικές τους υποχρεώσεις που του επέβαλλαν να εκτοξεύει μολότωφ στα αυτοκίνητα των ΜΑΤ.

Νομίζω ότι ξεκαθάρισα σε ποιούς από τους θαμώνες των Εξαρχείων αναφέρομαι.

Επισκέπτης
Κάθονται πίσω από ένα pc και αρχίζουν: είμαι ωραίος, γαμώ τα καλύτερα μουνιά, έχω λεφτά, είμαι έξυπνος, είμαι δυνατός, είμαι το ένα είμαι το άλλο...
Μάλλον έχουν κατασκευάσει μια δεύτερη προσωπικότητα πίσω από ένα ψευδώνυμο :think:
μια φορά είχα ένα βοηθό στην δουλειά που στα λόγια είχε γαμήσει όλη την Φυλής και τα περίχωρα και μια φορά ένα Σάββατο καθώς σχολάσαμε και για πρώτη φορά τον πήραμε μαζί μας στην τσάρκα μόλις έσκασε μύτη η πουτάνα το παλικάρι έγινε κίτρινος σαν το κερί μόλις αυτή τον πλησίασε και το έβαλε στα πόδια.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ποτέ δεν είπα ότι όλοι όσοι συχνάζουν στα Εξάρχεια είναι χασικλοανάρχες.
Αυτοί οι οποίοι μου την πέφτουν και με βρίζουν , με την πλανερή ψευδαίσθηση ότι μπορούν να με προσβάλλουν , δεν είναι αυτοί που κάποια στιγμή ήπιαν ένα ποτό ή καφέ στα Εξάρχεια.
Υπάρχει τεράστια διαφορά ξέρεις.Οι φυσιολογικοί άνθρωποι στους οποίους αναφέρεσαι εσύ, οι οποίοι απλώς κάποια στιγμή πέρασαν από ένα μαγαζί στα Εξάρχεια , δεν υιοθετούν τις πολιτικές απόψεις του Athens.Indymedia του ιδεολογικού δηλ. οργάνου των αναρχικών αλητών χασικλήδων. Αυτοί που τις υιοθετούν και τις κάνουν copy&paste είναι χασικλοανάρχες των Εξαρχείων. Οι φυσιολογικοί άνθρωποι που μεταξύ άλλων βολτάρουν και κάποια στιγμή και στα Εξάρχεια, δεν κάνουν πορείες συμπαράστασης στα μέλη της 17Ν και του ΕΛΑ, ούτε τα θεωρούν ... "Λαικούς Αγωνιστές".
Οι φυσιολογικοί άνθρωποι που μεταξύ άλλων βολτάρουν και κάποια στιγμή και στα Εξάρχεια δεν συχνάζουν σε πορείες όπου δέρνονται με μπάτσους και καίνε περιπολικά.
Οι φυσιολογικοί άνθρωποι που μεταξύ άλλων βολτάρουν και κάποια στιγμή και στα Εξάρχεια δεν αποκαλούν όσους δεν υιοθετούν τις απόψεις του ιδεολογικού οργάνου των Αλητών Αναρχικών Χασικλήδων (του Athens.Indymedia δηλ.) Φασίστες ή Νεοναζιστές.Οι φυσιολογικοί άνθρωποι που μεταξύ άλλων βολτάρουν και κάποια στιγμή και στα Εξάρχεια δεν γράφουν σε φόρουμ νομικές συμβουλές για το τι πρέπει να κάνει και να πει κάποιος όταν συλληφθεί με ... μολότωφ (δημοφιλές θέμα στα φόρουμ των αναρχικών).Οι φυσιολογικοί άνθρωποι που μεταξύ άλλων βολτάρουν και κάποια στιγμή και στα Εξάρχεια , σε αντίθεση με τους Αναρχικούς, αναγνωρίζουν την ιδιότητα του Αναρχικού σε περιπτώσεις όπως ο Καλτεζάς και δεν τον αποκαλούν "μαθητή" μιας και δεν ήταν οι μαθητικές τους υποχρεώσεις που του επέβαλλαν να εκτοξεύει μολότωφ στα αυτοκίνητα των ΜΑΤ.

Νομίζω ότι ξεκαθάρισα σε ποιούς από τους θαμώνες των Εξαρχείων αναφέρομαι.
Ε ναι ρε. ΔΕΝ είναι φασίστας το παιδί, ούτε παραληρεί. Τον παρεξηγήσατε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
ο λάκης φίλε μου είναι το παλικάρι της φακής εδώ μέσα, ρίχνει μερικά συνθήματα και τα κάνουν σημαία οι ξενέρωτοι.
να λες όλα αυτά πίσω από ένα πληκτρολόγιο είναι μαγκιά? ακόμα και τον φασισμό και νεοναζισμό που έχει στο αίμα του τα έχει σαν προκάλυμμα για να καλύψει την σεξουαλική του ανεπάρκεια.
δεν τον εκφράζει η ζωή γενικά εδώ της Ελλάδας αλλά τα πρότυπα του Ναζισμού που αν ζούσε τότε εκείνη την εποχή θα ήταν ένα απλό στρατιωτάκη  στην υπηρεσία των φρικτών ιδανικών του Χίτλερ ενώ εδώ μέσα που δεν τον γνωρίζει κανείς δεν ξέρει το πρόσωπο του το μπόι του και την μόρφωση του την βρίσκει και αισθάνεται σαν ένας μικρός Χίτλερ με στρατιώτες ορισμένους ηλίθιους που στον βωμό του μηδενίζουμε τα πάντα υιοθετούν την κάθε του διεστραμμένη και φασιστική άποψη.

άβε μικρέ Χίτλερ του πληκτρολογίου.

αριονα η αληθεια ειναι ασχετη απο τις πολιτικες πεποιθησεις,και ο λακης λεει αληθειες εστω πικρες.δεν ειμαι φασισιτας ουτε μεταξικος αλλα διαβασε λιγη ιστορια...ο μεταξας πολεμησε τον χιτλερ  και τον μουσολινι περισσοτερο απο πολλους δημοκρατες...πηγενε στην γραμμη μεταξα να δεις..ειδαμε και πολλους δημοκρατες πως καταντισαν την ελλαδα..

Επισκέπτης
ο λακης πάντως μεγάλη ευαισθησία έχει για τα καμένα περιπολικά φυσικά και εγώ είμαι αντίθετος σε αυτά αλλά είμαι και αντίθετος στης θηριωδίες των Ναζί που έκαψαν στο Νταχάου εκατομμύρια ψυχές κάτι που ο λάκης είναι υπέρμαχος αυτού του εγκλήματος.

Επισκέπτης
αριονα η αληθεια ειναι ασχετη απο τις πολιτικες πεποιθησεις,και ο λακης λεει αληθειες εστω πικρες.δεν ειμαι φασισιτας ουτε μεταξικος αλλα διαβασε λιγη ιστορια...ο μεταξας πολεμησε τον χιτλερ  και τον μουσολινι περισσοτερο απο πολλους δημοκρατες...πηγενε στην γραμμη μεταξα να δεις..ειδαμε και πολλους δημοκρατες πως καταντισαν την ελλαδα..
τώρα μην ξεφύγουμε από το θρέντ απλά όμως και ενημερωτικά ότι ο Μεταξάς δεν πολέμησε κανέναν απλά ο λαός σήκωσε τα στήθεια του και είπε το ΟΧΙ.
να έρθουμε όμως στο θέμα μας και η αντίθεση με τον λάκη η δική μου και άλλων είναι που βάζει στο ίδιο τσουβάλι θύματα και θύτες και το βασικότερο οι αλήθειες λέγονται κατάμουτρα όμως και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χαρακτηρίζει διάφορα άτομα και να τους στέλνει προσβλητικές φράσεις.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
φιλε γιωργο εχεις δικηο ισχυει για μερικους οχι για ολους.. αλλα το σαιτ ειναι αντιγραφο της ελληνικης κοινωνιας..ποσοι λενε εξω απο δω.. εχω λεφτα, εχουν καλα ρουχα,ακριβα σπιτια .τζιπακια στην πλατεια κολωνακιου κλπ.αλλα δεν εχουν τα φραγκα να πληρωσουν την πιστοτικη τους καρτα...και καθε μερα ερχετε και εναε δικαστικος κλητηρας στο σπιτι????

Επισκέπτης

Θα ήθελα να ... προστατέψω από το να σε κακοχαρακτηρίσουν ότι είσαι μεροληπτικός υπέρ των μπάζων-γυναικών του φόρουμ! Προφανώς ήσουν ... λιγάκι απρόσεκτος!

Γιατί αναφέρεσαι σε μερικούς και ξεχνάς μερικές του φόρουμ , που γράφουν ...

[size=14pt]αν με συναντούσες στο δρόμο θα έπαιζες μια εβδομάδα μαλακία[/size]

Μεγάλα παιδιά είμαστε, καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι δυνατόν όσες γράφουν εδώ να είναι ... κλώνοι της Τζούλιας Αλεξαναδράτου, της Κάτιας Ζυγούλη και της ... Σάσας Μπάστα!!!!!!!!!!!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ακριβώς όπως συμβαίνει στην πραγματική ζωή, ετσι κι εδω

Καρπαζοεισπράκτορες που προσπαθούν να πείσουν οτι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό

Επισκέπτης
τώρα μην ξεφύγουμε από το θρέντ απλά όμως και ενημερωτικά ότι ο Μεταξάς δεν πολέμησε κανέναν απλά ο λαός σήκωσε τα στήθεια του και είπε το ΟΧΙ.

Φυσικά ρε Αρίωνα. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Ιταλός πρεύσβης τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου 1940 πήγε πρώτα στην Ακροναυπλία και ρώτησε το Ζαχαριάδη , μετά πήγε στην Κοκκινιά , το Βύρωνα και τη Νέα Ιωνία και ρώτησε τους βρωμιάρηδες του ΚΚΕ και ένας ένας του είπαν όλοι όχι. Είχε και ανθρώπους στο αμάξι να μετράνε τους ψήφους, αλλά όλοι είπαν ΟΧΙ και ήταν εύκολη δουλειά.

Τίποτε σχετικό με το θέμα μας;

Επισκέπτης
Ακριβώς όπως συμβαίνει στην πραγματική ζωή, ετσι κι εδω
Καρπαζοεισπράκτορες που προσπαθούν να πείσουν οτι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό

Και το κυριότερο ...

Κωλόμπαζα που θέλουν μας πείσουν ότι είναι ... κουκλάρες ή βλέπονται!!!!

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Θα ήθελα να ... προστατέψω από το να σε κακοχαρακτηρίσουν ότι είσαι μεροληπτικός υπέρ των μπάζων-γυναικών του φόρουμ! Προφανώς ήσουν ... λιγάκι απρόσεκτος!

Γιατί αναφέρεσαι σε μερικούς και ξεχνάς μερικές του φόρουμ , που γράφουν ...
Αντε και μερικές

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
να έρθουμε όμως στο θέμα μας και η αντίθεση με τον λάκη η δική μου και άλλων είναι που βάζει στο ίδιο τσουβάλι θύματα και θύτες και το βασικότερο οι αλήθειες λέγονται κατάμουτρα όμως και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χαρακτηρίζει διάφορα άτομα και να τους στέλνει προσβλητικές φράσεις.

φιλε αριονα και το 1821 ο λαος ξεσηκωθηκε αλλα ειχε καθοδηγητες..και το 1940 ο λαος ειχε καθοδηγητες τον μεταξα και αλλους..οχι ομως αποβρασματα των εξαρχειων...αυτοι ειναι για στροτοπεδα καταναγκαστικης εργασιας μεχρι να πληρωσουν τα χρεη που εχουν αφησει απο τις ζημιες στα μαγαζια και στα αυτοκινητα αθωων ανθρωπων δεν τους κανει τιποτα η φυλακη..η φυλακη ειναι κολεγιο για τους αναρχικους και το κρατος πρεπει να τους ταιζει απο τα λεφτα μας σαν ευχαριστω στις ζημειες που καναν.αν θες τις αποψεις μου εχω κατηγορηθει στο σαιτ για φιλοτουρκος και ειμαι απο αυτους που εχω δηλωσει οτι η ελληνικη ιστορια που μας εχουν μαθει στα σχολεια λεει πολλες μυθοπλασιες..αλλα ειμαι υπερμαχος της αληθειας φιλε..αλλα μην συνεχισω διοτι αλλο θεμα συζηταμε.ο γιοργος λεει μερικες αληθειες

Επισκέπτης

Αλήθεια, επειδή μου αρέσουν τα στατιστικά δεδομένα και η ανάλυση των πιθανοτήτων , τι ποσοστό του ανδρικού πληθυσμού κερδίζει αξιοπρεπή έσοδα αρκετά πάνω από το βασικό μισθό ανειδίκευτου , που τους επιτρέπουν ρε αδελφέ να παίρνουν 5-6 CG/μήνα και κανένα CT ; Αν διαβάσεις τις κριτικές των μελών πρέπει να είναι αρκετοί!

Και τι ποσοστό των Ελληνίδων είναι μουνάρες, που θα τις δείς στον δρόμο και θα πάθεις ταράκουλο;

Ποιά ομάδα από τις δύο λες είναι πιο σπάνια;

Έλληνες που βγάζουν πάνω από 2-3χιλιάρικα το μήνα ή Ελληνίδες με ενμδάνιση Ζιζέλ;

Μου έχει φτιάξει ήδη το απόγευμα!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πάντως ειναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός οτι εδω υπάρχουν μέλη

1. πετυχημένοι, με λεφτά και γενικώς γαμάω
2. έξυπνοι
3. ομορφοι
4. μάγκες
5. ασήκωτοι με βαρύ χέρι που έχει δείρει πανω απο 134 άτομα με μια φάπα

Το αποθαρρυντικό είναι οτι τα ανωτέρω τα δηλώνουν οι ίδιοι για τον εαυτό τους.

Δε θέλω όμως να χαλάσω το θρεντ του Λάκη με άσχετα ποσταρίσματα. Τελος απο μένα

Επισκέπτης
Πάντως ειναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός οτι εδω υπάρχουν μέλη
μπλα μπλα μπλα
Το αποθαρρυντικό είναι οτι τα ανωτέρω τα δηλώνουν οι ίδιοι για τον εαυτό τους.

Οι γυναίκες ωστόσο δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι είναι όλες άνω του 1,75 , κάτω από 60κιλά (όχι δεν έχει φάλαινες και άλλα κήτη) , έχουν φυσικό στήθος με ... puffy nipples , σπάνιο χρώμα ματιών (γαλάζια , πράσινα , μπλέ αποκλειστικά) , σαρκώδη χείλια , ντύνονται άψογα και σέξυ (τις Σανέλ τσάντες τις κρατάνε όταν πλένουν τον καμπινέ τους) και όταν τις βλέπουμε ....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Οι γκόμενες που έβγαιναν μαζί μου, με είχαν δει ήδη και καταλάβαιναν ότι δεν ήμουν από τις αδελφάρες ύψους 1,5 μέτρου και βάρους 50 κιλών
Λαλάκη, μήπως αυτό που λες αντιφάσκει με το ίνδαλμα-άβατάρ σου, που όλοι γνωρίζουμε πόσο ψηλός ήτανε;
Και με διάφορες φήμες που ακούγονται για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Οι γυναίκες ωστόσο δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι είναι όλες άνω του 1,75 , κάτω από 60κιλά (όχι δεν έχει φάλαινες και άλλα κήτη) , έχουν φυσικό στήθος με ... puffy nipples , σπάνιο χρώμα ματιών (γαλάζια , πράσινα , μπλέ αποκλειστικά) , σαρκώδη χείλια , ντύνονται άψογα και σέξυ τις Σανέλ τσάντες τις κρατάνε όταν πλένουν τον καμπινέ τους) και όταν τις βλέπουμε ....
Πάντως Λάκη, δεν φημίζεται το εν λόγο σαίτ ότι εδώ μέσα μπορείς να βγάλεις γκόμενα.
Να πούμε καμιά κουβεντούλα, να τσακωθούμε για τα πολιτικά και τα ποδοσφαιρικά, ΝΑΙ, αλλά το κυριότερο να ανταλλάξουμε πληροφ. για  :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom