Νέα

Γλύψιμο+Τσατσιλίκι--->Ελληνίδες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 402
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ρε το laki τον έχετε παρεξηγήσει. Στα περισσότερα έχει δίκιο, αλλά σας προκαλεί ο τρόπος που εκφράζεται και ο brutal Επταετίας αυθορμητισμός.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κάηκες τότε.
Βάλε προληπτικά ζώνη αγνότητος στο πρώτο ραντεβού η φέρε τα πυγμαχικά σου γάντια στο δεύτερο.
Εκτός αν ενδιαμέσως των δύο ραντεβού του κάτσεις, κάτι που εύχομαι ολόψυχα.  :dancing:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ρε το laki τον έχετε παρεξηγήσει. Στα περισσότερα έχει δίκιο, αλλά σας προκαλεί ο τρόπος που εκφράζεται και ο brutal Επταετίας αυθορμητισμός.
Ε ναι, είναι λιγουλάκι Μακαρέζος ενίοτε!    :tickedoff:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κάηκες τότε.
Βάλε προληπτικά ζώνη αγνότητος στο πρώτο ραντεβού η φέρε τα πυγμαχικά σου γάντια στο δεύτερο.
Εκτός αν ενδιαμέσως των δύο ραντεβού του κάτσεις, κάτι που εύχομαι ολόψυχα.  :dancing:

τωρα θα λενε οτι οι χαμουρες του φορουμ απο προσανατολιζουν τη συζητηση και οι μουνοδουλοι της γλυφουν........αρνουμαι αγαπητε μου αρνουμαιιιιιιιιιιιιιι να δεχθω αυτο το χαρακτηρισμο :P

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Εγώ το laki τον πάω. Μου θυμίζει τα παιδικά και εφηβικά μου , τότε που πλακώναμε στο ξύλο όποιον έπαιρνε Ριζοσπάστη και - δεν τον έκρυβε, περνάγαν οι εργατοπατέρες από εκεί παίρναμε το καπουτσίνο μας και λέγαμε "κομούνια θα γίνετε σαπούνια" και το βράδυ τραγουδάγαμε "λα - λα - λαλαλα γαμώ το ΠΑΣΟΚ". Ωραία χρόνια. Μετά ήρθε ο Τσοβόλας και πήραν όλοι τσάμπα φράγκα και γίνανε ανθρώποι.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
τωρα θα λενε οτι οι χαμουρες του φορουμ απο προσανατολιζουν τη συζητηση και οι μουνοδουλοι της γλυφουν........αρνουμαι αγαπητε μου αρνουμαιιιιιιιιιιιιιι να δεχθω αυτο το χαρακτηρισμο :P
Μα το κάνετε, αγαπητή.
Όχι μόνο δεν μου ανοίξετε ..την καρδιά σας με το πρώτο, αλλά -εξ αιτίας αυτού προφανώς- σας φέρομαι και με διαφορετικό τρόπο απ' αυτόν που φέρομαι σε κάτι λεχρίτες μπουρδελιάρηδες.      :think:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

ναι ο γλυκος μας.. ειναι ενα παιδι γεματο πονο που ολοι τον παρεξηγουν...

επι του θεματος κ οσο κ να μην θελω να το κανω θα παραδεχθω οτι με το τελευταιο ποστ του λακης ψιλοσυμφωνω

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εγώ το laki τον πάω. Μου θυμίζει τα παιδικά και εφηβικά μου , τότε που πλακώναμε στο ξύλο όποιον έπαιρνε Ριζοσπάστη και - δεν τον έκρυβε, περνάγαν οι εργατοπατέρες από εκεί παίρναμε το καπουτσίνο μας και λέγαμε "κομούνια θα γίνετε σαπούνια" και το βράδυ τραγουδάγαμε "λα - λα - λαλαλα γαμώ το ΠΑΣΟΚ". Ωραία χρόνια. Μετά ήρθε ο Τσοβόλας και πήραν όλοι τσάμπα φράγκα και γίνανε ανθρώποι.
Αν κατάλαβα καλά, ήσασταν στους ρέϊντζερς του Μανωλάκου και του Μιχαλολιάκου, αγαπητέ; Η ...δεξιότερα ακόμα;
Όχι οτι αυτό κατ' ανάγκην περιποιεί τίτλο τιμής, αλλά για την ιστορία.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ναι ο γλυκος μας.. ειναι ενα παιδι γεματο πονο που ολοι τον παρεξηγουν...

επι του θεματος κ οσο κ να μην θελω να το κανω θα παραδεχθω οτι με το τελευταιο ποστ του λακης ψιλοσυμφωνω
Εδώ συμφωνώ εγώ μπάϊτ!      :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε καλα αλλο να υπαρχει αντικειμενικοτητα και να συμφωνεις με μια αποψη και αλλο να θες να κανεις φαγιουμ τον συγγραφεα της αποψης :2funny:

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Αν κατάλαβα καλά, ήσασταν στους ρέϊντζερς του Μανωλάκου και του Μιχαλολιάκου, αγαπητέ; Η ...δεξιότερα ακόμα;
Όχι οτι αυτό κατ' ανάγκην περιποιεί τίτλο τιμής, αλλά για την ιστορία.

Ε βέβαια. Υπήρχε και ένα κόμμα τότε.. που το λέγαν επεν. Ξέρεις τι ξύλο τρώγαν τα κομμούνια τη νύχτα όταν έβγαιναν για αφισσοκόληση; Αλλά παρότι δεν τρέφοταν καλά λόγω ιδεολογίας το αντέχαν. Για αυτό λέω, ωραία χρόνια. Τώρα οι κνίτισες είναι ωραίες γκόμενες και τα κομμούνια κουρεμένα emo. Τι πήγε στραβά;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ε βέβαια. Ξέρεις τι ξύλο τρώγαν τα κομμούνια τη νύχτα όταν έβγαιναν για αφισσοκόληση; Αλλά παρότι δεν τρέφοταν καλά λόγω ιδεολογίας το αντέχαν. Για αυτό λέω, ωραία χρόνια. Τώρα οι κνίτισες είναι ωραίες γκόμενες και τα κομμούνια κουρεμένα emo. Τι πήγε στραβά;
Αν ενθυμούμαι καλώς, οι εν λόγω επενίτες είχαν πολλάκις βρεθεί δαρμένοι και κλαμένοι απο τα κομμούνια που λες (τα πάσης αποχρώσεως, για να είμαι πιο συγκεκριμένος).
Μια φορά μάλιστα κάτι αναρχικοί τους πετάξανε και κάτι μολότωφ μέσα στα γραφεία τους, επι της οδού Γραβιάς (παράδρομος της Ακαδημίας), που παραλίγο να καούν ζωντανοί.
Αλλά -καλώς η κακώς- επήλθε η λεγόμενη εθνική συμφιλίωσις έκτοτε!  :dancing:

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ξέχασα να πω ότι τα κομμούνια που τις μάζευαν επί νυκτιαίας βάσεως, τώρα είναι project managers και διευθυντές πωλήσεων.
Τεσπά. Με αυτά και αυτά φτάσαμε να ασχολούμαστε κατόπιν εικοσαετίας ποια είναι τα καργιολάκια και γιατί

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ξέχασα να πω ότι τα κομμούνια που τις μάζευαν επί νυκτιαίας βάσεως, τώρα είναι project managers και διευθυντές πωλήσεων.
Τεσπά. Με αυτά και αυτά φτάσαμε να ασχολούμαστε κατόπιν εικοσαετίας ποια είναι τα καργιολάκια και γιατί
Οι επενίτες που ανέφερες που είναι τώρα άραγε;  :boobies:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αχ μην το γυρισετε στο πολιτικο τωρα.......εκλιπαρω δηλαδη...καλα δε γελαγαμε τοση ωρα? :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οχι απλα βαριεμαι να διαβαζω παλι τα ιδια.....εμεις ειμαστε οι καλοι οχι εμεις ειμαστε οι καλοι....οχι εσεις εισαστε κουμουνια οχι εσεις εισαστε φασιστες..... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom