Νέα

Γλειφομούνι σε ct, cg, ξέμπαρκες γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα livermak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 279
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Έλα Ντουμπάι να στη γνωρίσω! Έχω και το κινητό της! Σε 1 μήνα που θα είμαι πάλι εκεί θα την ψάξω!

Αντε μωρο μου bye παω για Ντουμπαι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ! Καπετανιε μου δεν μπορω να ερθω / πως θα αφησω εδω τα Υπουργεια μου  - Κωλομπαρα :( :( :( :( ????

Θα τα πουμε τα Χριστουγεννα στην Αθηνα :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: !!!!

takisRRR

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
There is no sex without oral sex !

Aλλά στο αγοραίο σεχ ομολογώ ότι κωλώνω ...  1 στις 1000 να κάτσει στραβή ...

Πάντως τα προσκυνώ και τα πιροσκιά και τις πεταλούδες ... έκαστο με τη χάρη του  :cheesy:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Αντε μωρο μου bye παω για Ντουμπαι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ! Καπετανιε μου δεν μπορω να ερθω / πως θα αφησω εδω τα Υπουργεια μου  - Κωλομπαρα :( :( :( :( ????

Θα τα πουμε τα Χριστουγεννα στην Αθηνα :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: !!!!
In that case θα προσπαθήσω για φωτό, να δεις τουλάχιστον...!!!

vip

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Eiμαι fan του γλυψιματος
Σε αρκετα μπουρδελα παιζει η φαση πχ Αθηνα η Αλεξανδρα(Διδυμου νομιζω) με 20 ευρω σου δινει μουνι πεντακαθαρο και γλυφεις
Στη θεσσαλονικη πληρωνεις τρελλα τα extra
Γλυφομουνι στα καλα studio συνηθως  50-60 Euro
Ευτυχως που ακομα δεν παθαμε τιποτα
Ο τολμων ρισκαρει και νικά

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.079
Πόντοι
10.413
There is no sex without oral sex !

Aλλά στο αγοραίο σεχ ομολογώ ότι κωλώνω ...  1 στις 1000 να κάτσει στραβή ...

Πάντως τα προσκυνώ και τα πιροσκιά και τις πεταλούδες ... έκαστο με τη χάρη του  :cheesy:

please specify:

πιροσκί ----> ????
πεταλούδες -----> ????

thanx

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.079
Πόντοι
10.413
άκυρο...ενημερώθηκα τι εστί πεταλούδα και πιροσκί.....

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Ρε παιδες θα ηθελα την αποψη σας επι του θεματος.
Αφορμη σταθηκε ενα CG που πηρα βιζιτα εχτες,ειχε αποτριχωσει τελεια το γατακι της και αφθορμητα την ρωτησα εαν οι πελατες της ζητανε να την γλειψουν. ΒΕΒΑΙΩΣ μου ειπε και αρχισα να αναρωτιεμαι :idiot: καλα δεν ειναι επικινδυνο να γλειφεις το μουνι ενος CG??? Θα ηθελα τις δικες σας αποψεις και γενικα την σταση σας στο εν λογω θεμα

edit_antisthenis: το θέμα συγχωνεύτηκε με ανάλογο παλιό.

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
φιλαρακι για ριξε μια ματια εδω κ καλο ειναι ολα τα παιδια απ το site να το διαβασουν..βεβαια δεν σε καλυψα στο θεμα των αλλων νοσηματων απο τα απλα (μυκητες) μεχρι κ τα πιο συνθετα.αν ξερει καποιος αλλος κατι περισσοτερο ας το καταθεσει!!

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
φιλαρακι για ριξε μια ματια εδω κ καλο ειναι ολα τα παιδια απ το site να το διαβασουν..βεβαια δεν σε καλυψα στο θεμα των αλλων νοσηματων απο τα απλα (μυκητες) μεχρι κ τα πιο συνθετα.αν ξερει καποιος αλλος κατι περισσοτερο ας το καταθεσει!!

Επιδη εγω έχω πάθει και έχω μάθει(τσίμπηασα αφροδήσιο από  βίζιτα) μακρία απο ακάποτα τσιμπούκια.

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
εγω παλιοτερα το ξυρισμενα τα εγλυφα τρελα αλλα το εκοψα το αθλημα γιατι καποια στιγμη τα χειλια μου αρχισαν ν α ξηρενονται περιεργα και λεω τα παλιομουνα φταινε...

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
ε ναι το μονο σιγουρο ειναι οτι καποιοι αλλοι το εχουν κανει..
αυτο ειναι επιλογη το καθενος μας.
τι σχολια να κανουμε ? τα αυτονοητα θα ξαναλεμε?

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
καλα εκενες.σιχαθηκα και φοβηθηκα...
εγω το εχω κανει και πολλες φορες.ειναι επικινδυνο πολυ.δεν το ξανακανω

giorgos_spv

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος, νομιζω υπαρχει ενα φαρμακο το οποιο το παιρνεις μεταο το γλυφομουνι σαν εξτρα προστασια. επισης μην ξεχναμε και τα αναλογα υγρα πλησιματος του στοματος που βρισκει κανεις σε φερμακειο, για μετα το γλειψιμο...οχι πως ειναι 100% εγγυηση οτι δε θα παθεις κατι, αλλα κατι ειναι και αυτα...το γλυφομουνι οντως δεν κοβεται!!!

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ε, όχι και να τρελλαθείς στα φάρμακα για να κάνεις στοματικό στο CG, και φασαρία και ρίσκο. Αυτά καλύτερα στις γκόμενές σας. Από κει και πέρα ότι νομίζει κανείς...

mitsos69??

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
sex και όποια αντέξει.

edit panosmpos : επειδή είναι το πρώτο σου post στο τροποποίησα εγώ απο greeklish σε Ελληνικά.Την επόμενη φορά όμως να γράφεις με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες σύμφωνα με τους κανονισμούς του forum.Ευχαριστώ.

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνηστές σήμερα ειδα το ποστ αυτο.
Ειμαι και εγώ απο αυτούς που σεχ χωρις πινελο δεν γινεται. Υπάρχει ρίσκο φυσικά το οποίο όλοι μας πέρνουμε παι σε όλες μας τις σχέσεις. Τι να κάνουμε όμως που είναι γλυκο το άτιμο και ειδικά όταν βλέπεις την γκόμενα ειδικότερα οταν ειναι CT να καυλώνει και να χύνει. Ρίσκα παιδιά αλλά αυτα μας κάνουνε οι άτιμες και σέρνουμε τα καράβια στα βουνά.

huckleberry

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
Ε, όχι και να τρελλαθείς στα φάρμακα για να κάνεις στοματικό στο CG, και φασαρία και ρίσκο. Αυτά καλύτερα στις γκόμενές σας. Από κει και πέρα ότι νομίζει κανείς...

Εγώ αμέσως μετά από γλείψιμο (γενικά σε γυναίκα είτε είναι γκόμενα είτε όχι) πίνω ένα ουίσκι περιποιημένο. Ξέρω ότι απόλυτη προστασία δεν παρέχει (αυτό μόνο η αποχή το καταφέρνει…) αλλά οπωσδήποτε το οινόπνευμα που περιέχει μειώνει αρκετά τους κινδύνους…

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Εγώ αμέσως μετά από γλείψιμο (γενικά σε γυναίκα είτε είναι γκόμενα είτε όχι) πίνω ένα ουίσκι περιποιημένο. Ξέρω ότι απόλυτη προστασία δεν παρέχει (αυτό μόνο η αποχή το καταφέρνει…) αλλά οπωσδήποτε το οινόπνευμα που περιέχει μειώνει αρκετά τους κινδύνους…

Ναι ρε φίλε, αλλά αν θες να πηδήξεις μετά τι κάνεις ? Πίνεις ποτάκι πρώτα ?

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
παλιοτερα τρελαινα τα cg στα γλυφομουνια αλλα μετα εβγαζα στανταρ ερπη επομενως τα εκοψα(τα γλυφομουνια)0και τα προσφερω μονο σε γκομενες.ειναι μεγαλη ευχαριστηση το μπουρδελο αλλα συνεχεια με μια αλοιφη για ερπητες δεν λεει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom