Νέα

Γλειφομούνι σε ct, cg, ξέμπαρκες γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα livermak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 279
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Kαι εγω εχω αυτη την απορία.Δεν έχω πάει με cg αλλα βλέπω δύσκολο να καβλώνουν και να κορυφώνουν αφου είναι επαγγελματίες.Να το ευχαριστηθούν μπορεί,αλλα ας μας πει κάποιος που έχει εμπειρίες αν έχει κορυφώσει κάποιo cg.

Χμμμμ ... σκέψου το εξής : αν μια γυναίκα που δε σου άρεσε, έπρεπε για κάποιο λόγο να την πηδήξεις ή έστω να πας μαζί της, σε ξάπλωνε στο κρεβάτι και επειδή ήθελε και της άρεσε άρχιζε να σε γλείφει και να σε ρουφάει ... δε θα 'χες πολλές πιθανότητες να τελειώσεις ?  :)

Προσωπικά μου έχει τύχει και με cg και με ct, μάλιστα κάποιο cg που έπερνα συχνά, μου το ζητούσε  :idiot:
Το κάνω όταν είμαι πολύ καβλωμένος και std αν αρέσει στη γκόμενα, μετά συμπεριφέρεται ανταποδοτικά. Έχει τύχει βέβαια να το κάνω σε άλλη και να ξύνει αδιάφορα το πόδι της (έφαγα τρελό ξενέρωμα). Εννοείται, ότι μπορεί να τελειώσει η γκόμενα πάντως.

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Ποιανης πουτανας οι κολπικοι χυμοι σας εχουν μεινει αξεχαστοι ειτε θετικα  :kissass2: ειτε αρνητικα  :badair:

Γενικα συνηθιζετε να δινετε γλυφωμουνια στις πουτανες?(call girls και ct)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
γενικα δεν κανω...

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Μερικοι συναγωνιστες ειναι φαν του σπορ,οποτε ενημερωστε.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Μερικοι συναγωνιστες ειναι φαν του σπορ,οποτε ενημερωστε.
πανω σε αυτο εχω και εγω απορια
τρελαινομαι να γλυφω μια γυναικα  οπως και να μου το κανει αλλα ρε γαμοτο
στα μπουρδελα πως μπορει καποιος να γλυφει μια γκομενα που πριν 5 λεπτα την πηδαγε ενας πακις η κανα πρεζονη και που ολοι ξερουμε οτι λιγες ειναι αυτες που ριχνουν εστω και λιγο νερο μετα απο καθε πελατι?(εχω δει πολους να λενε οτι μονο με μαντιλακια)

Επισκέπτης
Σε όλη την καριέρα μου, μόνο τρία ιεροδούλικα αιδία έχω γλείψει και μόλις ένα σουφρίδι, αν και η αιδιοσουφριδολειχία αποτελεί από τα πλέον αγαπημένα μου σπορ εκτός μπουρδέλων...

Dimeos

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Like
1
Πόντοι
0
Η πρώην μου ειχε τους πιο γλυκους χυμους που έχω γευτεί και φρόντιζα να περνάω ατελείωτες ώρες με τα μούτρα μου ανάμεσα στα πόδια της, αλλα τελικά τους χυμους αυτους τους σέρβιρε και σε άλλους. Μιλάμε για μεγάλη πουτάνα :fuck1:

• Like
Αντιδράσεις: XXX6

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
πανω σε αυτο εχω και εγω απορια
τρελαινομαι να γλυφω μια γυναικα  οπως και να μου το κανει αλλα ρε γαμοτο
στα μπουρδελα πως μπορει καποιος να γλυφει μια γκομενα που πριν 5 λεπτα την πηδαγε ενας πακις η κανα πρεζονη και που ολοι ξερουμε οτι λιγες ειναι αυτες που ριχνουν εστω και λιγο νερο μετα απο καθε πελατι?(εχω δει πολους να λενε οτι μονο με μαντιλακια)

ενταξει δεν αναφερομαι για μπουρδελα,ωστωσο μπορει να εχουν υπαρξει κ καμικαζι που εχουν κανει ιερο προσκυνημα κ σε μπουρδελα

πιο πολυ λεμε για studio,call girl,σιτιτορουδες κτλ

οσες βεβαιαν σ αφηνουν να γευτεις

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Η πρώην μου ειχε τους πιο γλυκους χυμους που έχω γευτεί και φρόντιζα να περνάω ατελείωτες ώρες με τα μούτρα μου ανάμεσα στα πόδια της, αλλα τελικά τους χυμους αυτους τους σέρβιρε και σε άλλους. Μιλάμε για μεγάλη πουτάνα :fuck1:

δεν αναφερομαστε σε τετοιες πουτανες

εκτος αν δωσεις πλεροφοριες για να ψωνισουμε κ μεις την γλυκεια της μουνα  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ενταξει δεν αναφερομαι για μπουρδελα,ωστωσο μπορει να εχουν υπαρξει κ καμικαζι που εχουν κανει ιερο προσκυνημα κ σε μπουρδελα

πιο πολυ λεμε για studio,call girl,σιτιτορουδες κτλ

οσες βεβαιαν σ αφηνουν να γευτεις
Ναι αυτές είναι ακίνδυνες... ειδικά στα στούντιο που γίνονται τα πιο επικίνδυνα βίτσια :2funny:

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
δεν μπορω παρα να σκυψω το κεφαλι ταπεινα κ να δεχτω την παραπανω θεση σου καθως εισαι πολυ πιο εμπειρος μπουρδελιαρης

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
την αλινα το στουντιοκοριτσο και τη τζουλια οταν ηταν στο αλκαμενους θυμαμαι οτι ειχα γλειψει μανιωδως :kissass:

εμοτ για γλειφομουνι δεν εχει :birdman:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Ναι αυτές είναι ακίνδυνες... ειδικά στα στούντιο που γίνονται τα πιο επικίνδυνα βίτσια :2funny:
και να συμπληρωσω ακομα και στα κολλγκερλ σιτιτουρ που περνανε ταχτικα γιατρους
οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος
οπως καποτε ειπε ενας φιλος που τον εχω σε εκτιμηση εεδω μεσα
αλλο καθαριοτητα και υγειηνη και αλλο υγειης

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6

Ενταξει ρε φικε μου,ρισκο ειναι.Εκτος αν εισαι κανας Κατακουζινος κ ζητας χαρτια γιαρτων πριν  :knockinb:  :kissass2:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
εγω ξερω το αντιθετο  :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Σιγά μην περνούν γιατρούς τα call girl και τα city tour.
Περισσότερες πιθανότητες έχουν να επισκεφθούν γιατρό οι κοπελίτσες του δεκάρικου από φόβο μην έχουν κολλήσει τίποτα από κάναν Πάκη, παρά αυτές...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom