Νέα

Γλειφομούνι σε ct, cg, ξέμπαρκες γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα livermak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 279
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
26
Πάντα γλείφω και δεν έχω πάθει τιποτα

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Πολλες φορες εχω υποκύψει απο την καύλα.

Αλλες φορες οτα νοιώσω οτι θα χύσω πολυ σύντομα πέφτω για γλειφομουνι σαν προκαταρκτικά ωστε να εχω περισσότερες αντοχές
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι εννοεις, σπάνια θα σου πουν οχι τα κορίτσια

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
372
Πόντοι
21
Και γλυφοκωλι και ποδαράκια αν είναι της αλίνας

999r

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2019
Like
150
Πόντοι
0
Μια φορά, πάνε περίπου 30 χρόνια, μια γριά πουτανα δούλευε στο Κολωνου 5 εάν θυμάμαι καλά, απέναντι από τα γραφεία του ΟΠΑΠ εάν θυμάστε , έχει κλείσει πολλά χρόνια τώρα αυτό το μπουρδελο, ένα δυορωφο νεοκλασικό ήταν. Εγω πιτσιρίκος και άπειρος τότε , δεύτερο η τρίτο γαμισι ειχα ρίξει , μόλις ήρθε στο κρεβάτι ,εγω της ανοίγω τα πόδια και την έγλυφα.. Μετά από κανα πεντάλεπτο που σταμάτησα το γλυφομουνι, μου λέει η γριά πουτανα: ΅ Εισαι μικρος και άπειρος.! Σε συμβουλεύω να μην ξανά γλύψεις πουτανα σε μπουρδελο.! Δεν ξέρεις τι αρρώστιες κουβαλάμε.! Ε,από τότε Δεν ξαναεγλυψα εκδιδόμενη.! Και έχω την υγεία μου.!

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
μόλις ήρθε στο κρεβάτι ,εγω της ανοίγω τα πόδια και την έγλυφα.. Μετά από κανα πεντάλεπτο που σταμάτησα το γλυφομουνι, μου λέει η γριά πουτανα: ΅ Εισαι μικρος και άπειρος.! Σε συμβουλεύω να μην ξανά γλύψεις πουτανα σε μπουρδελο.! Δεν ξέρεις τι αρρώστιες κουβαλάμε.! Ε,από τότε Δεν ξαναεγλυψα εκδιδόμενη.! Και έχω την υγεία μου.!
Αφου απολαυσε πρωτα για κανα πενταλεπτο ....... θυμηθηκε να σου πει για τον κινδυνο

Ωραια η γρια !!!

Spartan2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2020
Κριτικές
4
Like
1.264
Πόντοι
361
Πρώτα πινέλο και τις 2 τρύπες, μετά φτύσιμο και γαμησι. Τσάμπα πληρώνουμε;

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Αφου απολαυσε πρωτα για κανα πενταλεπτο ....... θυμηθηκε να σου πει για τον κινδυνο

Ωραια η γρια !!!
Σιγά μην απόλαυσε, ρουτίνα είναι για αυτές ρε τύπε... απλά δεν ήθελε να του την χαλάσει

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.214
Πόντοι
446
Έχετε σκύλους μες τα σπίτια που την μισή μέρα την περνάνε γλυφοντας το κωλοτρυπίδι τους και μετά σας δίνουν φιλάκια στο στομα και σας βλάπτουν οι μποτανες...

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Έχετε σκύλους μες τα σπίτια που την μισή μέρα την περνάνε γλυφοντας το κωλοτρυπίδι τους και μετά σας δίνουν φιλάκια στο στομα και σας βλάπτουν οι μποτανες...

Δεν έχουμε στενές σχέσεις με ζώα όλοι.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.740
Πόντοι
2.306

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.432
Πόντοι
33.818
Μια φορά πήγα με μια εκδιδόμενη και αποφάσισα να μην τη γλύψω. Την επόμενη μέρα γέμισε σπυριά η γλώσσα μου. Από τότε πάντοτε γλυφομούνι και αν το δέχεται και γλυφοκώλι με τη γλώσσα να κάνει γεώτρηση στη ροδέλα.

Trifonbakatsoulias

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιαν 2022
Κριτικές
33
Like
12.483
Πόντοι
4.496
Γαβ γαβ γαβ γαβ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε callgirl παντα θα γλειψω μουνι.

XXX6

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Like
85
Πόντοι
0
καλα το γλυφομουνι ειναι για τους φλωρους.....η μαγκια ειναι στο γλυφοκωλι στην τανα.εκει φενεται ποιος εχει μεγαλα αρχιδια
Εκεί φαίνεται ποιος δεν έχει ίχνος μυαλό στο κεφάλι του

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Το να κάνεις γλειφομούνι σε πουτάνα,είναι σα να πηγαίνεις κάπου για φαγητό, να πληρώνεις τον λογαριασμό και μετα να τους πλένεις και τα πιάτα. Για τους κινδύνους,δεν θέλω να πω κάτι,γιατί και σε μια γκόμενα ,που είναι λογικό να το κάνεις (από την στιγμή που εχεις την απαίτηση να σου πάρει πίπα και να τα πάρει και στο στόμα),υπάρχουν οι ίδιοι κίνδυνοι. Κανείς δεν γνωρίζει τι έχει κάνει η άλλη μια ώρα πριν........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom