You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γλειφομούνι σε ct, cg, ξέμπαρκες γκόμενες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα livermak
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 279
- Εμφανίσεις 49K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.026
- Πόντοι
- 6.515
Πίνεις καμμια φαντα τυπε?Πάντα γλείφω και δεν έχω πάθει τιποτα
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Πολλες φορες εχω υποκύψει απο την καύλα.
Αλλες φορες οτα νοιώσω οτι θα χύσω πολυ σύντομα πέφτω για γλειφομουνι σαν προκαταρκτικά ωστε να εχω περισσότερες αντοχές
Αλλες φορες οτα νοιώσω οτι θα χύσω πολυ σύντομα πέφτω για γλειφομουνι σαν προκαταρκτικά ωστε να εχω περισσότερες αντοχές
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι εννοεις, σπάνια θα σου πουν οχι τα κορίτσιαΔεν έχει κατσει
Μια φορά, πάνε περίπου 30 χρόνια, μια γριά πουτανα δούλευε στο Κολωνου 5 εάν θυμάμαι καλά, απέναντι από τα γραφεία του ΟΠΑΠ εάν θυμάστε , έχει κλείσει πολλά χρόνια τώρα αυτό το μπουρδελο, ένα δυορωφο νεοκλασικό ήταν. Εγω πιτσιρίκος και άπειρος τότε , δεύτερο η τρίτο γαμισι ειχα ρίξει , μόλις ήρθε στο κρεβάτι ,εγω της ανοίγω τα πόδια και την έγλυφα.. Μετά από κανα πεντάλεπτο που σταμάτησα το γλυφομουνι, μου λέει η γριά πουτανα: ΅ Εισαι μικρος και άπειρος.! Σε συμβουλεύω να μην ξανά γλύψεις πουτανα σε μπουρδελο.! Δεν ξέρεις τι αρρώστιες κουβαλάμε.! Ε,από τότε Δεν ξαναεγλυψα εκδιδόμενη.! Και έχω την υγεία μου.!
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 372
- Πόντοι
- 21
Καμιά δε θα σου πει οχιΔεν έχει κατσει
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.155
- Πόντοι
- 506
Αφου απολαυσε πρωτα για κανα πενταλεπτο ....... θυμηθηκε να σου πει για τον κινδυνομόλις ήρθε στο κρεβάτι ,εγω της ανοίγω τα πόδια και την έγλυφα.. Μετά από κανα πεντάλεπτο που σταμάτησα το γλυφομουνι, μου λέει η γριά πουτανα: ΅ Εισαι μικρος και άπειρος.! Σε συμβουλεύω να μην ξανά γλύψεις πουτανα σε μπουρδελο.! Δεν ξέρεις τι αρρώστιες κουβαλάμε.! Ε,από τότε Δεν ξαναεγλυψα εκδιδόμενη.! Και έχω την υγεία μου.!
Ωραια η γρια !!!
Ακριβώς.!! Αυτό σκεφτόμουν και εγω…!Αφου απολαυσε πρωτα για κανα πενταλεπτο ....... θυμηθηκε να σου πει για τον κινδυνο
Ωραια η γρια !!!
Διαγραμμένο μέλος 232499
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2023
- Like
- 513
- Πόντοι
- 86
Σιγά μην απόλαυσε, ρουτίνα είναι για αυτές ρε τύπε... απλά δεν ήθελε να του την χαλάσειΑφου απολαυσε πρωτα για κανα πενταλεπτο ....... θυμηθηκε να σου πει για τον κινδυνο
Ωραια η γρια !!!
aidiogliftis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 3.214
- Πόντοι
- 446
Έχετε σκύλους μες τα σπίτια που την μισή μέρα την περνάνε γλυφοντας το κωλοτρυπίδι τους και μετά σας δίνουν φιλάκια στο στομα και σας βλάπτουν οι μποτανες...
Έχετε σκύλους μες τα σπίτια που την μισή μέρα την περνάνε γλυφοντας το κωλοτρυπίδι τους και μετά σας δίνουν φιλάκια στο στομα και σας βλάπτουν οι μποτανες...
Δεν έχουμε στενές σχέσεις με ζώα όλοι.
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.740
- Πόντοι
- 2.306
Πινέλο; τι εννοεις; περασμα ασταρι μίνιο; για προστασια;Πρώτα πινέλο και τις 2 τρύπες, μετά φτύσιμο και γαμησι. Τσάμπα πληρώνουμε;
mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.432
- Πόντοι
- 33.818
Μια φορά πήγα με μια εκδιδόμενη και αποφάσισα να μην τη γλύψω. Την επόμενη μέρα γέμισε σπυριά η γλώσσα μου. Από τότε πάντοτε γλυφομούνι και αν το δέχεται και γλυφοκώλι με τη γλώσσα να κάνει γεώτρηση στη ροδέλα.
Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.483
- Πόντοι
- 4.496
Γαβ γαβ γαβ γαβΈχετε σκύλους μες τα σπίτια που την μισή μέρα την περνάνε γλυφοντας το κωλοτρυπίδι τους και μετά σας δίνουν φιλάκια στο στομα και σας βλάπτουν οι μποτανες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε callgirl παντα θα γλειψω μουνι.
XXX6
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2023
- Like
- 85
- Πόντοι
- 0
Εκεί φαίνεται ποιος δεν έχει ίχνος μυαλό στο κεφάλι τουκαλα το γλυφομουνι ειναι για τους φλωρους.....η μαγκια ειναι στο γλυφοκωλι στην τανα.εκει φενεται ποιος εχει μεγαλα αρχιδια
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
Το να κάνεις γλειφομούνι σε πουτάνα,είναι σα να πηγαίνεις κάπου για φαγητό, να πληρώνεις τον λογαριασμό και μετα να τους πλένεις και τα πιάτα. Για τους κινδύνους,δεν θέλω να πω κάτι,γιατί και σε μια γκόμενα ,που είναι λογικό να το κάνεις (από την στιγμή που εχεις την απαίτηση να σου πάρει πίπα και να τα πάρει και στο στόμα),υπάρχουν οι ίδιοι κίνδυνοι. Κανείς δεν γνωρίζει τι έχει κάνει η άλλη μια ώρα πριν........
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις