Νέα

Γλειφομούνι σε ct, cg, ξέμπαρκες γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα livermak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 279
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πόσα χρόνια είσαι στο άθλημα φίλτατε;

Εμείς στην επαρχία δεν είχαμε πολλές επιλογές τη δεκαετία του 90, οπότε η καταγραφή εμπειριών μας δεν χρήζει ιδιαιτέρου ενδιαφέροντος. :(

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.304
Πόντοι
1.686
φιλαράκο Maik-mk ,

ΔΕΝ είσαι γιατρός ,και γενικά είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ οσον αφορά τα αφροδίσια .

Πρέπει λοιπόν να ακούς τι λένε οι ειδικοί ,και μετά να εκφέρεις άποψη .

Υπάρχει ειδικό περιοδικό με τίτλο "AIDS " ,στα Αγγλικά και μπορείς στο ιντερνετ να διαβάσεις δωρεάν τις περιλήψεις των άρθρων του .

Επίσης υπάρχουν τα σχετικά στοιχεία στο Center of Disease Control στις ΗΠΑ .

Από τα πιό πάνω προκύπτει :

1.Από το γλειφομούνι ,αν η γυναίκα που είναι οροθετική δεν έχει πληγές ή ανοικτές βλάβες ,είναι ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟ να κολλήσεις AIDS .Αυτό τεκμηριώνεται διότι παγκοσμίως ΔΕΝ υπάρχει ούτε ΕΝΑ περτιστατικό που να κόλλησε κάποιος από γλειφομούνι .ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ μπορεί κανείς να κολλησει ,στην πράξη δεν έχει επιβεβαιωθεί .Στα κολπκά υγρά των οροθετικών ανιχνεύεται ΗΙV ιός μόνο στο 10% των οροθετικών γυναικών .Δλδ αν πάρεις δειγμα κολπικών υγρων από 100 οροθετικές ,μόνο στις 10 θα ανιχνεύσεις τον ιό .Αντίθετα στο σάλιο ανιχνεύεται ο ιός στο 30 % των οροθετικών .Όμως από φιλί μόνο δεν έχει αναφερθεί να κoλλήσει κανείς έητζ.
2.Από το γλειφομούνι ,αν το μουνί είναι χωρίς δερματικές βλάβες και δεν μυρίζει,είναι ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ ,να κολλήσεις κάτι .Ο ιός του έρπητα που προσβάλλει τα γεννητικά όργανα είναι διαφορετικό στέλεχος από αυτό που προσβάλλει το στόμα .

Αυτά από τους ειδικούς .

Εκείνα που παρέθεσες είναι από ημιμαθείς Λεσβίες .

Επισκέπτης
Δεν είναι όμως μόνο το aids μάστορα ...
Το aids κολλάει δυσκολότερα
από αφροδίσια.

Όσο για το στόμα χωρίς έλκη , πληγές κτλ
ΠΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΓΗ
ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ;;;;;;;;;;;;;;;

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
φιλαράκο Maik-mk ,

ΔΕΝ είσαι γιατρός ,και γενικά είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ οσον αφορά τα αφροδίσια .

Πρέπει λοιπόν να ακούς τι λένε οι ειδικοί ,και μετά να εκφέρεις άποψη .

Υπάρχει ειδικό περιοδικό με τίτλο "AIDS " ,στα Αγγλικά και μπορείς στο ιντερνετ να διαβάσεις δωρεάν τις περιλήψεις των άρθρων του .

Επίσης υπάρχουν τα σχετικά στοιχεία στο Center of Disease Control στις ΗΠΑ .

Από τα πιό πάνω προκύπτει :

1.Από το γλειφομούνι ,αν η γυναίκα που είναι οροθετική δεν έχει πληγές ή ανοικτές βλάβες ,είναι ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟ να κολλήσεις AIDS .Αυτό τεκμηριώνεται διότι παγκοσμίως ΔΕΝ υπάρχει ούτε ΕΝΑ περτιστατικό που να κόλλησε κάποιος από γλειφομούνι .ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ μπορεί κανείς να κολλησει ,στην πράξη δεν έχει επιβεβαιωθεί .Στα κολπκά υγρά των οροθετικών ανιχνεύεται ΗΙV ιός μόνο στο 10% των οροθετικών γυναικών .Δλδ αν πάρεις δειγμα κολπικών υγρων από 100 οροθετικές ,μόνο στις 10 θα ανιχνεύσεις τον ιό .Αντίθετα στο σάλιο ανιχνεύεται ο ιός στο 30 % των οροθετικών .Όμως από φιλί μόνο δεν έχει αναφερθεί να κoλλήσει κανείς έητζ.
2.Από το γλειφομούνι ,αν το μουνί είναι χωρίς δερματικές βλάβες και δεν μυρίζει,είναι ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ ,να κολλήσεις κάτι .Ο ιός του έρπητα που προσβάλλει τα γεννητικά όργανα είναι διαφορετικό στέλεχος από αυτό που προσβάλλει το στόμα .

Αυτά από τους ειδικούς .

Εκείνα που παρέθεσες είναι από ημιμαθείς Λεσβίες .

νωρις θυμιθηκες να απαντησεις
μηπως εσυ εισαι γιατρος?
ελπιζω οχι γιατι δεν βλεπω καλα τους ασθενεις
1)το σαιτ που σου εστειλα ειναι επισημο σαιτ για σεξουλικα μεταδιδομενα νοσηματα και πληρος ενημερομενο στην ελλαδα
2)σου παραθετω (μιας και καποιος περα απο σενα μιλησε γενικα για τα νοσηματα) ποστ ενος παιδου απο το σαιτ ο οποιος για ευνοητο λογο εφτιαξε νεο λογαριασμο

Αδέρφια,
κονόμησα παράσιμο... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Δε λέω ποιά για να μην με πείτε προμότορα και δεν ξέρω γω τι αλλά νοιώθω την ανάγκη οτι πρέπει να ενημερωθείτε και να προστατευθείτε.
Το κορίτσι είναι ελληνίδα και το τηλ. της (ξέρω οτι έχει 6, τα είδα που τα αράδιασε στο τραπέζι στη συνάντηση μας)τελειώνει σε 311.
Το όνομα του παρασημου που με κόλλησε είναι γοννόροια και είμαι στη φάση της αγωγής με αντιβίωση....
Είχα συνάντηση μαζί της 15 Ιουνίου οπότε όσοι είναι πρίν και μετά, και τους έκανε ακάποτη  :pipa1: τότε χωρίς να θέλω να τους πανικοβάλω, έχουν κολλήσει και αυτοι (θα το ξέρουν μαλλον γιατι θα εχουν ξεκινησει τα συμπτωματα) και καλό θα είναι να πάνε για εξετάσεις να το προλάβουν και να μη το μεταδώσουν. Αυτό ισχύει και σε κάποιους που μπορεί να την έγλυψαν.
Το πάθημα- μάθημα πλέον για μένα. Τίποτα ακάποτο, οποια και αν είναι, όσο καθαρή και αν φαίνεται! Μπορεί να ειναι λιγότερη η απόλαυση αλλά θα έχω το κεφάλι (και την υγεία) μου ήσυχο!!

δεν με νιαζει αν αληθευει η οχι αλλο το γεγονος οτι το παρακατω αρθρο αποριπτει τον υσχιρισμο περι ασχημης μυρωδιας η  συμαδια τα οποια φενονται με καιει και μου λεει πολλα

3) χτες ελεγες αλλα( οτι το σαλιο εχει αντιβιωση και τετοια )
οτι ειναι σπανιο να κολησεις( ενω νωριτερα ελεγες αδυνατο)

κατσε μελετα μια 2 μερες ακομα και ξαναελα στις μια το βραδυ να μου την πεις
δεν ξερω αλλα κοιταω να μαθω
κατι που δεν κανεις, οποτε ολοι ειναι ασχετοι μπροστα στον μεγα διδακτωρ
η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας λενε οι παλιοι
και αντι να κοιταξεις οντως να μαθεις κοιτας απλα να μου την πεις
ειλικρινα σε λυπαμε
εχει παρει ενα ονομα και καλα του πιο διασημου πανεπηστημιου των ηπα και γραφεις
μηπως εψαξες ποσες απο τις θεωριες του συγκεκριμενου εχουν βγει αναληθης?
γιατι το κοιταγα σημερα και ειλικρινα ειναι  πολλες
οποτε βγαλε την καραμελα

το ασχετος θα το δεχτω μονο οταν παρεις πτυχειο ιατρικης και στο συγκεκριμενο θεμα μικροβιολογιας
ως τοτε βρες καλητερα επιχειρηματα ημιμαθη φιλε μου

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Δεν είναι όμως μόνο το aids μάστορα ...
Το aids κολλάει δυσκολότερα
από αφροδίσια.

Όσο για το στόμα χωρίς έλκη , πληγές κτλ
ΠΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΓΗ
ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ;;;;;;;;;;;;;;;

φιλε μου και εσυ και εγω ημαστε ασχετοι
μιλαει ο μεγας διδακτωρ
εχει παρει  ενα περιοδικο στο ιντερνετ και το Center of Disease Control στις ΗΠΑ
και τα εχει κανει καραμελα
εβγαλε επισημο σαιτ του κεντρου μεταδηδομενων νοσηματων της ελλαδας
σαιτ συνομηλιων  για ερασυτεχνες λεσβιες
οκ το καταλαβαινω
επισεις τα μισα σεξουαλικα νοσηματα δεν εχουν εμφανη συμπτωματα στις γυνεκες
και αυτος λεει οτι κινδυνευεις μονο αν μυριζει η  βλεπεις συμαδια
αρα και οι γιατροι ειναι ασχετοι
οκ και αυτο το καταλαβαινω
το οτι σε καθε ποστ που λεει αλλαζει αυτο που ειχε πει στο προηγουμενο
ειλικρινα δεν το καταλαβαινω

Επισκέπτης
Πιστεύετε δηλαδή ότι το γλυφομουνι σε ΠΟΥΤΑΝΕΣ
είναι 100% ασφαλές γαμώ το φελέκι μου ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Να τα διαβάσει και κανείς πιτσιρίκος να χαντακωθεί .........

Και εμένα μου αρέσει το ακάποτο γαμήσι .
Να αρχίσω να λέω ότι είναι ασφαλέστατο ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ε αφού δεν είναι ......

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
φιλε μου και εσυ και εγω ημαστε ασχετοι
μιλαει ο μεγας διδακτωρ
εχει παρει  ενα περιοδικο στο ιντερνετ και το Center of Disease Control στις ΗΠΑ
και τα εχει κανει καραμελα
εβγαλε επισημο σαιτ του κεντρου μεταδηδομενων νοσηματων της ελλαδας
σαιτ συνομηλιων  για ερασυτεχνες λεσβιες
οκ το καταλαβαινω
επισεις τα μισα σεξουαλικα νοσηματα δεν εχουν εμφανη συμπτωματα στις γυνεκες
και αυτος λεει οτι κινδυνευεις μονο αν μυριζει η  βλεπεις συμαδια

αρα και οι γιατροι ειναι ασχετοι
οκ και αυτο το καταλαβαινω
το οτι σε καθε ποστ που λεει αλλαζει αυτο που ειχε πει στο προηγουμενο
ειλικρινα δεν το καταλαβαινω

Αυτο τον ειπα κ γω αλλα δεν μ απαντησε κατι σοβαρα...Το μουνι βγαζει πρωτα μεσα στα τοιχωματα οτι σκατα ειναι να βγαλει(δεν τα ξερω,δεν ετυχε) κ οταν ποια ειναι σε προχωρημενο σταδιο θα φανουν εξωτερικα.Ακομα κ καποτα να φορας ενα ακαλυπτο μερος στην βαση του πουτσου μπορει να αποδειχθει μοιραιο.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Αυτο τον ειπα κ γω αλλα δεν μ απαντησε κατι σοβαρα...Το μουνι βγαζει πρωτα μεσα στα τοιχωματα οτι σκατα ειναι να βγαλει(δεν τα ξερω,δεν ετυχε) κ οταν ποια ειναι σε προχωρημενο σταδιο θα φανουν εξωτερικα.Ακομα κ καποτα να φορας ενα ακαλυπτο μερος στην βαση του πουτσου μπορει να αποδειχθει μοιραιο.
φιλε εδω με τα λεγομενα του δεν κολλας τιποτα απο την γυνεκα
τα κολπικα υγρα της δεν εχουν τον ιο
τοτε γιατι σου λενε φορα καποτα
ερχετε με τιποτα αλλο σε επαθη ο πουτσος μεσα στο μουνι της να το πουμε και χυμα ελεος
οπως ειπε ο λακης33 να τα διαβασει κανεις πιτσιρικας και να χαντακωθει
και ποιος ξερει και ποσες/ποσους θα παρει μετα στο λαιμο του μεχρι να καταλαβει οτι κατι εχει
ας σοβαρευτουμε λιγο
κοιταμε πως θα βγουμε πανεπιστημιακοι και δεν μας νοιαζουν οι επιπτωσεις απλα κοιταμε να την βγουμε στον αλλο και να εχουμε δικιο
ο καθενας στην ζωη του να κανει οτι θελει  αλλα η αληθεια ειναι αυτη ειτε αρεσει ειτε οχι.

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Εγω παντως μεχρι τωρα γαμουσα ακαποτα κ εγλυφα σχεδον την καθε μια.ΜΑΛΑΚΙΑ μου.Πλεον γαμησι με καποτα ΠΑΝΤΑ κ γλυψιματα σε σχεση που εχει περασει απο τα κραςτεστ.Γιατι δεν λεει να εχουμε ντραβαλα για 5-10 λεπτα γκαβλας.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.304
Πόντοι
1.686
Παιδιά .

αφού μάθετε τι σημαίνει στα ελληνικά  1)" Πρακτικά αδύνατο " και 2)"πολύ σπάνιο "

μετά μπορείτε να πείτε τις απόψεις σας .

"Πρακτικά αδύνατο " είναι άλλο πράγμα από το τελείως αδύνατο !

"Πολύ σπάνιο " επίσης είναι άλλο πράγμα από το τελείως αδύνατο !

Αφού λοιπόν καταλάβετε τι σημαίνει ,μετά προσπαθείστε να μάθετε ΑΓΓΛΙΚΑ !

Διότι υπάρχει το σάϊτ Medline ,στο οποίο υπάρχειπρόσβαση  δωρεάν σε ΟΛΕΣ τις περιλήψεις όλων των  ιατρικών περιοδικών των τελευταίων ετών .
Εχει περισσότερα από 15.000.000 άρθρα .

Η πρόσβαση είναι ΔΩΡΕΑΝ και ΔΕΝ χρειάζεται εγγραφή .

Όλοι οι γιατροί στον κόσμο το συμβουλεύονται .Ολα τα άρθρα αναφέρουν βιβλιογραφία με βάση αυτό .
Απλά πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά Αγγλικά και ιδιαίτερα την αγγλική ιατρική ορολογία .

Π.χ. Μπορείς να μάθεις και τον κίνδυνο μετάδοσης του έητζ στους ετεροφυλόφιλους ...στην Κίνα !

Heterosexual risk of HIV infection in China: systematic review and meta-analysis

Απο 11984 ετεροφυλόφιλα ζευγάρια ,κόλλησε ο σύντροφός τους σε ποσοστό 1.68 %

Ποσοστό μεγαλύτερο από το αντίστοιχο στα ανεπτυγμένα κράτη.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Παιδιά .

αφού μάθετε τι σημαίνει στα ελληνικά  1)" Πρακτικά αδύνατο " και 2)"πολύ σπάνιο "

μετά μπορείτε να πείτε τις απόψεις σας .

"Πρακτικά αδύνατο " είναι άλλο πράγμα από το τελείως αδύνατο !

"Πολύ σπάνιο " επίσης είναι άλλο πράγμα από το τελείως αδύνατο !

Αφού λοιπόν καταλάβετε τι σημαίνει ,μετά προσπαθείστε να μάθετε ΑΓΓΛΙΚΑ !

Διότι υπάρχει το σάϊτ Medline ,στο οποίο υπάρχειπρόσβαση  δωρεάν σε ΟΛΕΣ τις περιλήψεις όλων των  ιατρικών περιοδικών των τελευταίων ετών .
Εχει περισσότερα από 15.000.000 άρθρα .

Η πρόσβαση είναι ΔΩΡΕΑΝ και ΔΕΝ χρειάζεται εγγραφή .

Όλοι οι γιατροί στον κόσμο το συμβουλεύονται .Ολα τα άρθρα αναφέρουν βιβλιογραφία με βάση αυτό .
Απλά πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά Αγγλικά και ιδιαίτερα την αγγλική ιατρική ορολογία .

Π.χ. Μπορείς να μάθεις και τον κίνδυνο μετάδοσης του έητζ στους ετεροφυλόφιλους ...στην Κίνα !

Heterosexual risk of HIV infection in China: systematic review and meta-analysis

Απο 11984 ετεροφυλόφιλα ζευγάρια ,κόλλησε ο σύντροφός τους σε ποσοστό 1.68 %

Ποσοστό μεγαλύτερο από το αντίστοιχο στα ανεπτυγμένα κράτη.

κωστα(δεν ξερω το ονομα σου) ξερω οτι εισαι διαβασμενος ανθρωπος.
και σε πληροφορω οτι και μονο η επιμονη σου, με εκανε να διαβασω πολλα αρθρα
σχετικα με το ειτζ.
διαβασα το οτι ειναι πιθανων καποιος να γινει φορεας hiv, χωρις να νοσησει
και καποια πραγματα, τεριαζαν οντως με καποια απο αυτα που λες, προσεχε ομως
το ποσοστο μολυνσης, ειναι μεγαλυτερο, απο το ποσοστο του να νοσησει καποιος απο το ιο,
μηπως ενοεις αυτο?
εαν ενοεις αυτο, ναι το δεχομαι εχεις δικιο, απλα το διατυπωνεις λαθος.
οπου και να διαβασα, ελεγε οτι ο ιος ανυχνευετε σε ολα τα υγρα του σωματος, ακομα και στον υδρωτα,
αλλα ειχε και μια επισυμανση, οπου ελεγε, οτι η επαφη του υγρου, συνεπως και του ιου, με τον αερα τον
αδυνατιζει και θελει μεγαλητερη ποσοτητα, απο οτι με την απευθειας κολπικη επαφη.
αλλο ενα παραδειγμα, οτι δεν ειναι τοσο ακινδυνο οσο λες, ειναι η ραγδεα αυξηση φορεων του ιου hiv, στην ελλαδα
ελπιζω να εχεις κανει τον κοπο, να δεις τις τελευταιες στατιστικες.
το να ειναι κανεις φορεας, δεν υποδουλωνει αυτοματα οτι θα νοσησει, αλλα μπορει παντα να μεταδωσει τον ιο καπου αλλου.
απο εκει και περα, το θεμα δεν ειναι μονο το hiv, υπαρχουν αλλα αφροδισια νοσηματα που ειναι πολυ πιο επικυνδινα, ενα αρκετα μεγαλο ποσοστο αυτων, δεν εχουν εμφανη συμπτωματα, η και καθολου συμπτωματα στις γυνεκες, και εχω ποσταρει και παραδειγμα η αποδειξη, οπως θελεις μπορεις να το ονομασεις.
καποια απο αυτα, μπορει να μην προκαλουν τον θανατο, αλλα εχουν χρον'ι'α, και επωδυνα προβληματα.
και μερικες φορες και μονιμα.
αυτο που λεω ειναι οτι, η αποψη σου ειναι αυτη, η αποψη ενος αλλου που εγραφε, στο θρεντ με τις πιατσες(νομιζω στις μαυρες) ηταν οτι ειχε φυσικη ανοσια σε ολες τις ασθαινιες, η αποψη η δικια μου ειναι ρισκαρω που ρισκαρω μην προκαλω και την τυχη μου.
δεν μπορω να σου αλαξω την αποψη σου, την αποψη του ατομου που σου ανεφερα, δεν μπορειτε να μου αλαξετε την δικη μου.
μεσα σε ολα ομως οσα σου λεω, λαμβανω υποψιν την σοβαροτητα του θεματος, και αυτο που προειπε ενας φιλος πιο πανω, την πιθανοτητα το θρεντ αυτο να το διαβαζει και καποιος πιτσιρικας, που δεν ξερει, δεν γνωριζει, και δεν εχει το θαρος να ρωτησει η να μαθει.
οποτε καλο ειναι να λεμε τον κινδηνο που υπαρχει ως εχει, οι αποψεις σε σχεση με τα θελω μας, ανοικουν σε μας.
ειναι ζωη μου και προτιμω, να χασω λιγη απολαυση, ειναι ζωη σου, και πρωτιμας να τα ζησεις ολα. ειναι ζωη του τυπου που προειπα, και μπορει να την πεταξει.
εαν δεν καταλαβες και αυτο, τοτε μαλον εχω κανει λαθος για το επιπεδο των γνωσεων σου, οποτε παρεμεινε στην ορθογραφια τη γραμματικη και τη συμασιολογια, γιατι εκει οντως εισαι καλος.
η αληθεια ομως ειναι αυτη.
και αυτη πρεπει να λεμε.
οταν δεν υπαρχουν προφιλαξεις κυνδηνευεις απο πολλα οποιο ονομα και να εχουν.

Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
186
Πόντοι
1
Πως θας σας φαινοταν αν μαθαινατε οτι πουτανα που κανατε γλυφομουνι την χυνουν πανω στο μουνι χωρις προβλημα?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
δηλαδη εσυ μεχρι τωρα τυπε πιστευες το αντιθετο? :headbang: :headbang: :headbang:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Εαν την εχυναν με προβλημα πως θα σου φενοταν?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

Stories

Νέο!