Παιδιά .
αφού μάθετε τι σημαίνει στα ελληνικά 1)" Πρακτικά αδύνατο " και 2)"πολύ σπάνιο "
μετά μπορείτε να πείτε τις απόψεις σας .
"Πρακτικά αδύνατο " είναι άλλο πράγμα από το τελείως αδύνατο !
"Πολύ σπάνιο " επίσης είναι άλλο πράγμα από το τελείως αδύνατο !
Αφού λοιπόν καταλάβετε τι σημαίνει ,μετά προσπαθείστε να μάθετε ΑΓΓΛΙΚΑ !
Διότι υπάρχει το σάϊτ Medline ,στο οποίο υπάρχειπρόσβαση δωρεάν σε ΟΛΕΣ τις περιλήψεις όλων των ιατρικών περιοδικών των τελευταίων ετών .
Εχει περισσότερα από 15.000.000 άρθρα .
Η πρόσβαση είναι ΔΩΡΕΑΝ και ΔΕΝ χρειάζεται εγγραφή .
Όλοι οι γιατροί στον κόσμο το συμβουλεύονται .Ολα τα άρθρα αναφέρουν βιβλιογραφία με βάση αυτό .
Απλά πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά Αγγλικά και ιδιαίτερα την αγγλική ιατρική ορολογία .
Π.χ. Μπορείς να μάθεις και τον κίνδυνο μετάδοσης του έητζ στους ετεροφυλόφιλους ...στην Κίνα !
Heterosexual risk of HIV infection in China: systematic review and meta-analysis
Απο 11984 ετεροφυλόφιλα ζευγάρια ,κόλλησε ο σύντροφός τους σε ποσοστό 1.68 %
Ποσοστό μεγαλύτερο από το αντίστοιχο στα ανεπτυγμένα κράτη.
κωστα(δεν ξερω το ονομα σου) ξερω οτι εισαι διαβασμενος ανθρωπος.
και σε πληροφορω οτι και μονο η επιμονη σου, με εκανε να διαβασω πολλα αρθρα
σχετικα με το ειτζ.
διαβασα το οτι ειναι πιθανων καποιος να γινει φορεας hiv, χωρις να νοσησει
και καποια πραγματα, τεριαζαν οντως με καποια απο αυτα που λες, προσεχε ομως
το ποσοστο μολυνσης, ειναι μεγαλυτερο, απο το ποσοστο του να νοσησει καποιος απο το ιο,
μηπως ενοεις αυτο?
εαν ενοεις αυτο, ναι το δεχομαι εχεις δικιο, απλα το διατυπωνεις λαθος.
οπου και να διαβασα, ελεγε οτι ο ιος ανυχνευετε σε ολα τα υγρα του σωματος, ακομα και στον υδρωτα,
αλλα ειχε και μια επισυμανση, οπου ελεγε, οτι η επαφη του υγρου, συνεπως και του ιου, με τον αερα τον
αδυνατιζει και θελει μεγαλητερη ποσοτητα, απο οτι με την απευθειας κολπικη επαφη.
αλλο ενα παραδειγμα, οτι δεν ειναι τοσο ακινδυνο οσο λες, ειναι η ραγδεα αυξηση φορεων του ιου hiv, στην ελλαδα
ελπιζω να εχεις κανει τον κοπο, να δεις τις τελευταιες στατιστικες.
το να ειναι κανεις φορεας, δεν υποδουλωνει αυτοματα οτι θα νοσησει, αλλα μπορει παντα να μεταδωσει τον ιο καπου αλλου.
απο εκει και περα, το θεμα δεν ειναι μονο το hiv, υπαρχουν αλλα αφροδισια νοσηματα που ειναι πολυ πιο επικυνδινα, ενα αρκετα μεγαλο ποσοστο αυτων, δεν εχουν εμφανη συμπτωματα, η και καθολου συμπτωματα στις γυνεκες, και εχω ποσταρει και παραδειγμα η αποδειξη, οπως θελεις μπορεις να το ονομασεις.
καποια απο αυτα, μπορει να μην προκαλουν τον θανατο, αλλα εχουν χρον'ι'α, και επωδυνα προβληματα.
και μερικες φορες και μονιμα.
αυτο που λεω ειναι οτι, η αποψη σου ειναι αυτη, η αποψη ενος αλλου που εγραφε, στο θρεντ με τις πιατσες(νομιζω στις μαυρες) ηταν οτι ειχε φυσικη ανοσια σε ολες τις ασθαινιες, η αποψη η δικια μου ειναι ρισκαρω που ρισκαρω μην προκαλω και την τυχη μου.
δεν μπορω να σου αλαξω την αποψη σου, την αποψη του ατομου που σου ανεφερα, δεν μπορειτε να μου αλαξετε την δικη μου.
μεσα σε ολα ομως οσα σου λεω, λαμβανω υποψιν την σοβαροτητα του θεματος, και αυτο που προειπε ενας φιλος πιο πανω, την πιθανοτητα το θρεντ αυτο να το διαβαζει και καποιος πιτσιρικας, που δεν ξερει, δεν γνωριζει, και δεν εχει το θαρος να ρωτησει η να μαθει.
οποτε καλο ειναι να λεμε τον κινδηνο που υπαρχει ως εχει, οι αποψεις σε σχεση με τα θελω μας, ανοικουν σε μας.
ειναι ζωη μου και προτιμω, να χασω λιγη απολαυση, ειναι ζωη σου, και πρωτιμας να τα ζησεις ολα. ειναι ζωη του τυπου που προειπα, και μπορει να την πεταξει.
εαν δεν καταλαβες και αυτο, τοτε μαλον εχω κανει λαθος για το επιπεδο των γνωσεων σου, οποτε παρεμεινε στην ορθογραφια τη γραμματικη και τη συμασιολογια, γιατι εκει οντως εισαι καλος.
η αληθεια ομως ειναι αυτη.
και αυτη πρεπει να λεμε.
οταν δεν υπαρχουν προφιλαξεις κυνδηνευεις απο πολλα οποιο ονομα και να εχουν.