Νέα

Γλειφομούνι σε ct, cg, ξέμπαρκες γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα livermak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 279
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gmour

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εκτός από έξυπνος και με χιούμορ είσαι και άντρας σωστός.
γιατι κανω λαθος? δεν ειναι σιχαμενες οι αλβανιδες?καλα...γουστα ειναι αυτα να μου πεις αλα εγω με αλμπανιδα δεν παω.δεν τον κοβω απ την ριζα καλυτερα?????

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.304
Πόντοι
1.686
ψιτ γιατρε
αρπα εδω και πες μου που λεει οτι δεν κολας και οτι ειναι μονο θεωριτικο
καθως και το αν ειναι το μονο που κινδηνευεις

και αν θες εχω και αλλα αρθρα να σου στειλω παλι επισημα
κσαναμελετε στην σχολη ιατρικης δεν στα ειπαν καλα

Ρε φιλαράκο ,το λινκ αυτο είναι για ΠΙΠΑ όχι για ΓΛΕΙΦΟΜΟΥΝΙ !

Εχεις μπερδεψει την πιπα με το γλειφομουνι ?
Καμια σχεση !

Αντε ,σταματα να γραφεις για πραγματα που δεν ξερεις .
Πεταγεται ο καθε ασχετος να πει την εξυπναδα του .

Εξάλλου ΔΕΝ ειναι δυνατον να υπολογιστει ,αν με την πιπα που κανουν οι ομοφυλόφιλοι αντρες ,μπορουν να κολλησουν ,διότι αυτοι ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ με ΠΟΥΤΣΑ ,ούτως ή άλλως.

ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΤΣΑ ΟΥΤΕ ΣΠΕΡΜΑ !

Ετσι μπορει να απομονώσουμε το γλειφομουνι σαν παραγοντα κινδυνου .

Το καταλαβες τωρα ?

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Δεν ξερεις ,δεν θελεις να μαθεις κιόλας .

Για διαβασε πιο πανω ,και θα καταλαβεις .

Το γεγονός ότι δεν κολλάει το AIDS από το γλειφομούνι ,προκύπτει από τις ερωτικές συντρόφους των ΛΕΣΒΙΩΝ ,που τις γλειφουν .
Στο έγραψα παραπάνω .
Μιλάμε για το κέντρο αναφορας λοιμωξεων των ΗΠΑ .
ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ  περιστατικά .

να και για τις λεσβιες

Επισκέπτης
Για τα υπόλοιπα θα χρειαστώ λινκ ντέρτιλίβινγκ, προκειμένου να προβώ σε αντιστοιχίσεις και αναλογίες.
Ευχαριστώ.
Ευτυχώς έχει λίγα post προς το παρόν...

3ος προορισμός η οδός Ακομινάτου. Το Ακομινάτου 2 δεξιά ήταν κλειστό ενώ το Ακομινάτου 2 αριστερά είχε ανοιχτό φως, αλλά κλειδωμένη πόρτα. Αν δεν κάνω λάθος λειτουργεί και το μπουρδελάκι ακριβώς απέναντι απ’τα 2άρια. Κι αυτό κλειστό αλλά με αναμμένο φως.
    Πριν καμιά δεκαριά χρόνια δούλευε στην ακομινάτου η πρώην πόρνη, τώρα τσατσά Κατερίνα με τα τεράστια βυζιά και τα εξτριμ προγράμματα. Κάποια μέλη έχουν μιλήσει ήδη γι’αυτή. Την θυμάμαι κι εγώ ως πόρνη, με τα κανόνια της, αλλά δεν είχε τύχει να την δοκιμάσω ποτέ. Πριν 1,5 χρόνο περίπου στο κολωνού 11 υπόγειο και ενώ περίμενα να περάσω στο δωμάτιο, της έπιασα την κουβέντα λέγοντας ότι τη θυμάμαι αλλά δεν την είχα πάρει ποτέ. Κουβεντιάζαμε αρκετή ώρα όταν επιτέλους βγήκε απ’το δωμάτιο ένας έλληνας, σχετικά ψηλός, 45 αρης και έτσι ήρθε η σειρά μου να περάσω στο δωμάτιο. Όταν μπήκα στο δωμάτιο μου ήρθε μια απίστευτη μπόχα σκατίλας και χωρίς να ξεντυθώ άρχισα να ψάχνω την πηγή του σκατού. Ο συναγωνιστής που μόλις είχε βγει, είχε αφήσει μια kinder έκπληξη κάτω απ’το μαξιλάρι! Φώναξα αμέσως την Κατερίνα στο δωμάτιο και της έδειξα τα κουραδάκια, τα οποία ατάραχη μάζεψε με λίγο χαρτί υγείας, χωρίς να αλλάξει σεντόνια και μαξιλαροθήκη. Της ζήτησα πίσω τα λεφτά τα οποία και έδωσε και για να μην φύγω τσατισμένος άρχισε να μου μιλά για τις δικές της εμπειρίες. Μου είπε λοιπόν ότι με το κατάλληλο αντίτιμο έκανε πολύ επικίνδυνα πράγματα, μεταξύ άλλων και κοπρολαγνεία! Τις έδωσα τα συγχαρητήρια μου για τις επιλογές της και έφυγα χωρίς να έχω πατήσει μου το πόδι μου στο βρωμερό αυτό υπόγειο, εδώ και 1,5 χρόνο

gian45

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Like
374
Πόντοι
21
Δεν ξερεις ,δεν θελεις να μαθεις κιόλας .

Για διαβασε πιο πανω ,και θα καταλαβεις .

Το γεγονός ότι δεν κολλάει το AIDS από το γλειφομούνι ,προκύπτει από τις ερωτικές συντρόφους των ΛΕΣΒΙΩΝ ,που τις γλειφουν .
Στο έγραψα παραπάνω .
Μιλάμε για το κέντρο αναφορας λοιμωξεων των ΗΠΑ .
ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ  περιστατικά .
Απ' όσο καταλάβαμε όλοι είσαι ο πιο ενημερωμένος εδώ μέσα. Σου είπαν όλους τους κινδύνους, τις παραμέτρους, τις διάφορες ασθένειες κι όχι μόνο το AIDS, εσύ άντε πάλι με τις λεσβίες! Γλύφε λοιπόν αγόρι μου! Μόνο όταν κολλήσεις κάτι θυμήσου να δώσεις σωστές πληροφορίες στο κέντρο λοιμώξεων των ΗΠΑ ή της Ελλάδας και να πάρεις αριθμό στην στατιστική που θα σε εντάξουν

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.304
Πόντοι
1.686

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Ρε φιλαράκο ,το λινκ αυτο είναι για ΠΙΠΑ όχι για ΓΛΕΙΦΟΜΟΥΝΙ !

Εχεις μπερδεψει την πιπα με το γλειφομουνι ?
Καμια σχεση !

Αντε ,σταματα να γραφεις για πραγματα που δεν ξερεις .
Πεταγεται ο καθε ασχετος να πει την εξυπναδα του .

Εξάλλου ΔΕΝ ειναι δυνατον να υπολογιστει ,αν με την πιπα που κανουν οι ομοφυλόφιλοι αντρες ,μπορουν να κολλησουν ,διότι αυτοι ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ με ΠΟΥΤΣΑ ,ούτως ή άλλως.

ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΤΝ ΠΟΥΤΣΑ ΟΥΤΕ ΣΠΕΡΜΑ !

Ετσι μπορει να απομονώσουμε το γλειφομουνι σαν παραγοντα κινδυνου .

Το καταλαβες τωρα ?

ρε φιλαρακο βγαλε τις παροπηδες
μιλαει και για κολπικα υγρα
δηλαδη εχει ο αντρας κολπο? :think:
το θεμα μιλαει για ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ ΓΕΝΙΚΑ
και εχεις και το λινκ για τις λεσβιες
τελευταιο ποστ με την παρτυ σου εδω
λες και το καβλι σου δεν μπαινει στην ιδια τρυπα που γλυφεις
ουτε δεχετε τα ιδια υγρα τα βρεισκει απο αλλου
εαν δεν σου εδωσε μυαλο η φυση δεν θα σου βαλω εγω
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.304
Πόντοι
1.686
Απ' όσο καταλάβαμε όλοι είσαι ο πιο ενημερωμένος εδώ μέσα. Σου είπαν όλους τους κινδύνους, τις παραμέτρους, τις διάφορες ασθένειες κι όχι μόνο το AIDS, εσύ άντε πάλι με τις λεσβίες! Γλύφε λοιπόν αγόρι μου! Μόνο όταν κολλήσεις κάτι θυμήσου να δώσεις σωστές πληροφορίες στο κέντρο λοιμώξεων των ΗΠΑ ή της Ελλάδας και να πάρεις αριθμό στην στατιστική που θα σε εντάξουν

Εσύ μην κάνεις γλειφομούνι .
Ούτε να πας στις πουτάνες ,διότι μπορεί να σπάσει η καπότα και να κολλήσεις κάτι .
Κάνε ασφαλή χειρογλύκανη ,φορώντας όμως χειρουργικά γάντια για να μην πάει κανένα μικροβιο στο όργανο !

Μετα πλύσου με απεσταγμενο νερο και Betadine !

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.304
Πόντοι
1.686
ρε φιλαρακο βγαλε τις παροπηδες
μιλαει και για κολπικα υγρα
δηλαδη εχει ο αντρας κολπο? :think:
το θεμα μιλαει για ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ ΓΕΝΙΚΑ
και εχεις και το λινκ για τις λεσβιες
τελευταιο ποστ με την παρτυ σου εδω
λες και το καβλι σου δεν μπαινει στην ιδια τρυπα που γλυφεις
ουτε δεχετε τα ιδια υγρα τα βρεισκει απο αλλου
εαν δεν σου εδωσε μυαλο η φυση δεν θα σου βαλω εγω
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Εισαι ασχετος ,γι΄αυτό παριστάνεις ότι κάτι ξέρεις .
Και δεν διαβάζεις καλα  και όλας αυτά που γράφονται.

Το έγραψα και το ξαναγράφω.Είναι πρακτικά πολύ σπάνιο να κολλησει κανεις κάτι από ΓΛΕΙΦΟΜΟΥΝΙ , αν το μουνί δεν έχει δερματικες βλάβες και δεν μυρίζει .Οχι αδύνατο ,αλλα πρακτικά πολύ  σπάνιο .Όσο για AIDS, ειναι πρακτικά ΑΔΥΝΑΤΟ .

Αυτά τα λένε οι ειδικοί .

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Ευτυχώς έχει λίγα post προς το παρόν...
Tώρα, τι καταλαβαίνεις, να ανοίξουμε νέο θρεντ για τις διαστροφές, τις οποίες έχουν υπηρετήσει-στις οποίες έχουν υποκύψει οι Πουτάνες, ενώπιον του σκλανδαλιζόμενου κοινού του μπου (εξακολουθεί το καμάκι της συμμαθήτριας με την πλέμπα του Φ 104);
Δε σου ήρκεσε το ανάλογο για τις λεσβίες Πουτάνες;
(παρεμπιπτόντως, το ενημέρωσα με επιπλέον βιβλιογραφία, ρίξε μια ματιά)

Η απάντηση που ζητάς, είναι "ναι".
Δεν επεκτείνομαι, όμως.
Θα προσέθετα, πάντως, την οφ τόπικ εμπειρία μου στο ίδιο μαγαζί της Καλύμνου με ρεπατζού ελληνίδα μιλφ,
η οποία με ρώτησε κατά σειρά αν έχω κοπέλα, γιατί δεν τη φέρνω να τη γαμήσουμε οι δυο μας και,
άμα γουστάρω, να κανονίσουμε (υπενθυμίζω, δική της πρωτοβουλία όλ' αυτά).
Στην πορεία, η συγκεκριμένη απέβαλε τη μεγαλύτερη ποσότητα υγρών μετά από γλειφομούνι που έχω δει έβερ- μάλιστα, μόλις τέλειωσε, σηκώθηκε αμέσως απ' το κρεββάτι, πραφανώς, για να μην προλάβω να δω καλά- αλλά, είχα δει...
(ή πρέπει, λες, να την καταγράψω στα λεσβιοπρωτόκολλα του ανωτέρω θρεντ;)

Η εν λόγω Κατερίνα ψωνιζόταν στην Ακομινάτου.
Τώρα τσατσεύει νομίζω σε ένα στην Κολωνού.
Το παίζει, δε, και ατραξιόν, πειράζει τους πελάτες, δίνει σώου στο σαλόνι κλπ.
Θα ήθελα να προσθέσω κι άλλα γι' αυτήν, αλλά μετά απ' αυτό που διάβασα,
θέλω πέντε λεπτάκια να συνέλθω- και να μετανιώσω κάποια πράγματα που έχει τύχει να κάνμω υπό την αμέριστη συνεργασία της
και συνεχίζουμε όμορφα όμορφα την κουβέντα μας.

gian45

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Like
374
Πόντοι
21
Εσύ μην κάνεις γλειφομούνι .
Ούτε να πας στις πουτάνες ,διότι μπορεί να σπάσει η καπότα και να κολλήσεις κάτι .
Κάνε ασφαλή χειρογλύκανη ,φορώντας όμως χειρουργικά γάντια για να μην πάει κανένα μικροβιο στο όργανο !

Μετα πλύσου με απεσταγμενο νερο και Betadine !
Η χλωρίνη είναι καλύτερη! Σκοτώνει τα πάντα άμεσα! AIDS, κλπ κλπ! Σου την συνιστώ σαν μόνιμο εξοπλισμο μαζί με τον φακό που θα εξετάζεις τα μουνιά πριν τα γλύψεις! Άντε καληνύχτα!

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Εισαι ασχετος ,γι΄αυτό παριστάνεις ότι κάτι ξέρεις .
Και δεν διαβάζεις καλα  και όλας αυτά που γράφονται.

Το έγραψα και το ξαναγράφω.Είναι πρακτικά πολύ σπάνιο να κολλησει κανεις κάτι από ΓΛΕΙΦΟΜΟΥΝΙ , αν το μουνί δεν έχει δερματικες βλάβες και δεν μυρίζει .Οχι αδύνατο ,αλλα πρακτικά πολύ  σπάνιο .Όσο για AIDS, ειναι πρακτικά ΑΔΥΝΑΤΟ .

Αυτά τα λένε οι ειδικοί .

ειπα να μην σου ξαναπαντησω
αλλα μιας και εισαι πιο ειδικος απο οτι φενετε
και διαβαζεις καλητερα
εξηγησε μου αυτην την μικρη παραγραφο απο το λινκ για τις λεσβιες που παρεθεσα νωριτερα

Να της δώσω γλωσσόφιλο;

Τα βαθιά φιλιά είναι ασφαλή για τον HIV, αν δεν υπάρχουν πληγές στο στόμα μας, διότι ότι ο ιός υπάρχει σε ελάχιστη ποσότητα στο σάλιο. Αν όμως έχουμε πληγές ή αιμορραγία των ούλων, γίνονται επικίνδυνα, επειδή υπάρχει μια ανοιχτή πύλη εισόδου μικροβίων στον οργανισμό.

Και ο στοματικός έρωτας;

Με τα κολπικά υγρά μεταδίδεται όχι μόνο ο HIV αλλά και άλλα αφροδίσια, τα οποία κολλάνε πιο εύκολα. Οι πολιτικώς ορθές οδηγίες λένε να κόψουμε κατά μήκος ένα ανδρικό προφυλακτικό και να το χρησιμοποιήσουμε σαν κάλυμμα του αιδοίου για να γλείφουμε πάνω από αυτό. Ας είμαστε όμως σοβαρές: καμία γυναίκα δεν κάνει ούτε πρόκειται να κάνει κάτι τέτοιο. Είναι γελοίο να το προτείνουμε! Αν θέλουμε να είμαστε ρεαλίστριες, πρέπει να προτείνουμε πράγματα που μπορούν να γίνουν.

και μην μου πεις οτι μιλαει για τα υπολοιπα αφροδισια γιατι το λεει ξεκαθαρα
οπως λεει οτι ακομα και το σαλιο περιεχει τον ιο αλλα σε ελαχιστη ποσοτητα
ενω εσυ που εισαι ο αρχων της γνωσης στο συγκεκριμενο θεμα λες

Οσο και αν σας φαινεται παράξενο ,δεν μπορει κανεις να κολλήσει AIDS με γλειφομούνι .

Πηγή : CDC ,USA .

Γενικά είναι πολυ δύσκολο να κολλήσει κάτι κανεις με το γλειφομούνι ,διότι το σάλιο έχει το φυσικό αντιβιοτικό λυσοζύμη.

Επισκέπτης
Tώρα, τι καταλαβαίνεις, να ανοίξουμε νέο θρεντ για τις διαστροφές, τις οποίες έχουν υπηρετήσει-στις οποίες έχουν υποκύψει οι Πουτάνες, ενώπιον του σκλανδαλιζόμενου κοινού του μπου (εξακολουθεί το καμάκι της συμμαθήτριας με την πλέμπα του Φ 104);
Δε σου ήρκεσε το ανάλογο για τις λεσβίες Πουτάνες;
(παρεμπιπτόντως, το ενημέρωσα με επιπλέον βιβλιογραφία, ρίξε μια ματιά)
Δεν πίστευα ότι υπήρχε κάτι για το 104 το οποίο δεν γνώριζα! Ομολογώ ότι με πιάνεις αδιάβαστο!
Οι βιβλιογραφίες σου είναι επικίνδυνες... προκαλούν μεγαλύτερη εφίδρωση και αυπνία από ταινία τρόμου...
Καλύτερη η ανάγνωσή τους υπό το φως του Ηλίου...

Η απάντηση που ζητάς, είναι "ναι".
Δεν επεκτείνομαι, όμως.
Θα προσέθετα, πάντως, την οφ τόπικ εμπειρία μου στο ίδιο μαγαζί της Καλύμνου με ρεπατζού ελληνίδα μιλφ,
η οποία με ρώτησε κατά σειρά αν έχω κοπέλα, γιατί δεν τη φέρνω να τη γαμήσουμε οι δυο μας και,
άμα γουστάρω, να κανονίσουμε (υπενθυμίζω, δική της πρωτοβουλία όλ' αυτά).
Στην πορεία, η συγκεκριμένη απέβαλε τη μεγαλύτερη ποσότητα υγρών μετά από γλειφομούνι που έχω δει έβερ- μάλιστα, μόλις τέλειωσε, σηκώθηκε αμέσως απ' το κρεββάτι, πραφανώς, για να μην προλάβω να δω καλά- αλλά, είχα δει...
(ή πρέπει, λες, να την καταγράψω στα λεσβιοπρωτόκολλα του ανωτέρω θρεντ;)
Δεν έτυχε να την αναζητήσεις ξανά αυτή τη ρεπατζού; Θα μπορούσε να αποδειχθεί γυναίκα διαμάντι!
Είμαι βέβαιος ότι επιβάλλεται επηβεβλημένα :o

Η εν λόγω Κατερίνα ψωνιζόταν στην Ακομινάτου.
Τώρα τσατσεύει νομίζω σε ένα στην Κολωνού.
Το παίζει, δε, και ατραξιόν, πειράζει τους πελάτες, δίνει σώου στο σαλόνι κλπ.
Θα ήθελα να προσθέσω κι άλλα γι' αυτήν, αλλά μετά απ' αυτό που διάβασα,
θέλω πέντε λεπτάκια να συνέλθω- και να μετανιώσω κάποια πράγματα που έχει τύχει να κάνμω υπό την αμέριστη συνεργασία της
και συνεχίζουμε όμορφα όμορφα την κουβέντα μας.
Το σόου που δίνει τι εμπεριέχει; :huh:
Η συνεργασία που είχατε ήταν επί εποχής που εκτελούσε χρέη ιερόδουλης ή τσατσόγριας;

Πάντως αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, ότι οι Ρουμάνες και οι Βουλγάρες θα αποτελούν δια παντός τις πιο ξενέρωτες των ιεροδούλων. Καθώς μεγάλη τους οικονομική ανάγκη για εκπόρνευση, τις εμποδίζει να περάσουν στο επίπεδο πραγματικής πουτανιάς και ανωμαλίας...
Φευ!

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Όχι, η βιβλιογραφία είναι τεκμηριωτική της σαπφικής δραστηριότητας, στην οποία εν σώματι επιδίδεται το Πουταναριό.
Η ρεπατζού έχει εξαφανιστεί από 8ετίας (ή εγώ δεν την ξανασυνάντησα).
Εκείνο το πρωί είχα πάει, για να συναντήσω την Τζίνα (τα απογεύματα ανήκαν ανέκαθεν στην Νανά).
Το σώου της Κάθριν είναι απ' αυτά τα μεταξουργειώτικα χυμεία με χωρατά με τους πελάτες και ολίγη από κουτσομπολιό και αθυροστομία, δλδ μια επιτηδευμένη επίδειξη λουμπενιάς, που ν πάσει περιπτώσει, όμως, τη έχει στ' αλήθεια.
Γραφική τσατσά το παίζει εν ολίγοις και πουλάει και λίγη τρελίτσα.
Το Καλοκαίρι είχε κάτι καλά κοριτσάκια.
Ως Πουτάνα την ετίμησα αρχικά- σ' αυτό αναφερόμουν.
Στην πορεία την τίμησα και ως τσατσά.

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Όχι, αυτή η τιμή ανήκει σε άλλες. :cheesy:
Θυμάμαι, πάντως, ότι καθόταν κάτι φοβερά + τρομερά 20λεπτα στο δωμάτιο.
Βάλε και κανά 10λεπτο να συνέλθει και να σαλονάρει, συν όσο ήδη περίμενες, για να βγει στην αρχή,
καταλαβαίνεις ότι κάποτε της είχα ζητήσει πίσω λεφτά.
Μου τα είχε δώσει χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Ευτυχώς ο λόγος που τα ζήτησα, ήταν η αργοπορία της, δλδ κατ' αρχάς διαφορετικός απ' αυτον του ντέρτιλίβινγκ
(ή λες να ήταν απλά δυσκοίλιος ο προηγούμενος;)

Επισκέπτης
Α φίλε μου δεν έπαιξες σωστά εδώ.
Η αργοπορία πρέπει να επιβραβεύεται με επιπλέον προσφορά φιλοδωρήματος κι όχι να τιμωρείται με αφαίρεση βασικής ταρίφας.
Οι Ελληνίδες ποτέ δεν φημίζονταν για την άνεση χρόνου που παρείχαν. Έκαναν πάντα λες και είχαν το φαΐ στο φούρνο... Η συγκεκριμένη πρέπει να αγαπούσε πολύ τη δουλειά της! Εύγε της!

(πιθανόν να έμεινε λίγο παραπάνω για να βοηθήσει τη τσατσά στο σφουγγάρισμα)

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Ναι, δε λέω, να ξεφύγουμε από το ελλεεινιδέ ρουστίκ,
αλλά όχι και να σε μπάζει στο δωμά και να σε ξεχνά επί μισάωρο.
Κάπου το παρακάνει η αλλη, το παραχέζει, αν θες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom