Νέα

Γλειφομούνι σε ct, cg, ξέμπαρκες γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα livermak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 279
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
παλιοτερα τρελαινα τα cg στα γλυφομουνια αλλα μετα εβγαζα στανταρ ερπη επομενως τα εκοψα(τα γλυφομουνια) και τα προσφερω μονο σε γκομενες

Λες και είμαστε σίγουροι 100% ότι και η πάσα μια γκόμενα είναι ασφαλής... δυστηχώς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ... ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΩΛΕΣ (απλώς άλλες είναι περισσότερο κι άλλες λιγότερο)... οπότε ΠΡΟΣΟΧΗ για να'χουμε την υγεία μας την κα-υ-λή !!!

gent007

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Θα ξεκινήσω με μια παραδοχή :

Το γλυφομούνι, σπατουλάρισμα, ή όπως αλλιώς...είναι πράγματι "καύλα" όπως διάβασα...

Παιδιά, κατά την ταπεινή μου άποψη, πρέπει να προσέχουμε. Ξέρω ότι οι ct cg σου κάνουν τσιμπούκι αλλά πάντα με καπελάκι, γιατί άραγες???

Παραδοχή 2η : Δέχομαι αξιωματικά ότι όλες είναι καθαρές.
Ωστόσο, αν αναλογιστεί κανείς ότι αφενός στα ct περνάει όλη η Ευρώπη από πάνω τους (με υψηλά ποσοστά aids) και αφετέρου ότι στα cg περνάει ο κάθε βρωμιάρης (δόξα τω Θεώ έχει πολλούς η Ελλάδα και έλληνες και ξένους).

Μια στο δισεκατομμύριο να έχει μικρόβια, ο έρπης φαντάζει ως πταίσμα. Το χειρότερο είναι να πάθετε κάτι, που άυριο θα το μετανοιώσετε.
Δεν είμαι πουριτανός ούτε έχω κόμπλεξ απλά θέλω να εξακολουθώ να διαβάζω αυτά που γράφουν οι "φίλοι" μου μέσα στο site και όχι να τους ψάχνω... Ο νοών νοείτο...!!!

Είπων αδελφοί!!!

Επισκέπτης
Στην γκόμενα χτυπάω μισαωρα εκεί κάτω αλλα σε πουτάνα σιχαίνομαι! Εχει περασει μια Ελλάδα απο πάνω της!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αν έχουν περάσει 20 γυφταίοι σε 5 χρόνια δε τρέχει τίποτα;

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Καθόλου ατυχείς, γιατί αν οι γυφταίοι πήδηξαν κι αυτοί άλλες/ους 20 πριν ο αριθμός ουσιαστικά αυξάνεται ανάλογα.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Πάντως αν κάποιο σοβαρό γραφείο τηρεί τους κανόνες υγιεινής, τα κορίτσια είναι ποιό καθαρά από κάποιες κυρίες/δεσποινίδες,μη μου άπτου, που κυκλοφορούν έξω.....που τις τσιμπουκώνουν μέσα στις τουαλέτες και στα αυτοκίνητα....με μόλις 1 ώρα γνωριμίας....και αυτά τα λέω από 1ο χέρι......

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ρε μαγκες τι σας ικανοποιει να κανετε γλυφομουνι σε cg?δηλ νιωθετε πραγματικα οτι αυτη η γκομενα εκεινη την στιγμη ειναι ΟΝΤΩΣς καβλωμένη?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Θα απαντησω λεγοντας οτι για να κανεις γλυφομουνι πρεπει να σε προδιαθετει κιολας(περιποιημενο -αν οχι κουρεμενο-the best-οπως επισης και να εχετε ''φτιαξει''μια Α κατασταση...Οχι με το ΄΄Καλησπερα,πως σε λενε?Κατσε να σου γλυψω το μουνι΄ :jerking:΄που πολλοι πειναλες κανουν και τρομοκρατουν τις γκομενες,Οσον αφορα σε ολες τις κατηγοριες εχω κανει γλυφομουνι αλλα ηταν μουνακια περιποιημενα JT  :rockon:και παλι καλα που δεν επαθα και τιποτα που για καμια 4 ετια ειχα ξεσκιστει σε απανωτα non stop γλυφομουνια. :rockon:(απο βιζιτες μονο)
Με λιγα λογια το μουνι να ειναι για γλυψιμο,η κατασταση να το φερνει και φυσικα η καθαριοτητα της εκαστοτε
βαζελινεςιδιοκτητριας θυλυκιας.. :rockon:

Υ.Γ Εννοειται οτι προτιμουνται natural μουνακια χωρις βαζελινες

Επισκέπτης
Πάντως αν κάποιο σοβαρό γραφείο τηρεί τους κανόνες υγιεινής, τα κορίτσια είναι ποιό καθαρά από κάποιες κυρίες/δεσποινίδες,μη μου άπτου, που κυκλοφορούν έξω.....που τις τσιμπουκώνουν μέσα στις τουαλέτες και στα αυτοκίνητα....με μόλις 1 ώρα γνωριμίας....και αυτά τα λέω από 1ο χέρι......
  ετσι ειναι οπωs τα λεs ...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Και αυτοί που τις τσιμπουκώνουν είθισται να είναι οι πιο λέτσοι :rockon:

Κατά τ' άλλα, ούτε γάτα ούτε ζημιά :boobies:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Εάν ο μέσος άντρας ήξερε με ποιούς πήγε πριν από αυτόν η "απλή κοπέλα" που γνώρισε και μάλιστα και ακάπωτα, θα της έπιανε το χέρι και μετά θα το σκούπιζε με μαντηλάκια detol.

johnny2_x

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες τι σας ικανοποιει να κανετε γλυφομουνι σε cg?δηλ νιωθετε πραγματικα οτι αυτη η γκομενα εκεινη την στιγμη ειναι ΟΝΤΩΣς καβλωμένη?

Kαι εγω εχω αυτη την απορία.Δεν έχω πάει με cg αλλα βλέπω δύσκολο να καβλώνουν και να κορυφώνουν αφου είναι επαγγελματίες.Να το ευχαριστηθούν μπορεί,αλλα ας μας πει κάποιος που έχει εμπειρίες αν έχει κορυφώσει κάποιo cg.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom