Νέα

Γλειφομούνι σε ct, cg, ξέμπαρκες γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα livermak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 279
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
ενταξει δεν αναφερομαι για μπουρδελα,ωστωσο μπορει να εχουν υπαρξει κ καμικαζι που εχουν κανει ιερο προσκυνημα κ σε μπουρδελα
Τίποτα δεν είναι πιο αισχρό από το να συντάσσεις το ρήμα "αναφέρομαι" με την πρόθεση "για"- να είσαι βέβαιος γι' αυτό.
Το σωστό είναι "αναφέρομαι σε".
Μάθετε να χειρίζεστε τη γλώσσα στον προφορικό λόγο πρώτα και μετά ελάτε να μας κάνετε κριτική για το σεξουαλικό χειρισμό της-
πράγματι έχουμε προσεγγίσει γλωσσικώς απειράριθμες εκδιδόμενες κλειτορίδες.
Μερικά ενσταντανέ ήταν μια αδήλου προελεύσεως προ αμνημονεύτων σε ένα του Μεταξιού,
η οποία, μόλις την ακουμπούσες με τη γλώσσα, άρχιζε να τρέμει σαν ψάρι ολόκληρη και σε μισό λεπτό μέσα είχε χύσει-
ένα αυλάκι παχύρρεστου λευκού θηλυκού σπέρματος σχηματιζόταν από τη μουνότρυπα με σαφή κατεύθυνση προς του Ροκαβλόν τα μέρη.
Μια άλλη ήταν η Τζούλια της Σολωμού, λόγω μεγέθους κλειτορίδας, αν και αυτή έχυνε δυσκολότερα.
Και τέλος, η Βικτώρια (Φυλής και Πιπίνου και αλλαχού), η οποία ήταν εκ των προτέρων βέβαιη ότι θα τη γλύψεις,
τα θεϊκά μουνόχειλα ένεκα, που, όταν έχυνε, έχυνε πάρα πολύ δυνατά.
Μπορώ να ανακαλέσω κι άλλες τέτοιες στιγμές στη μνήμη μου, αλλά δε θέλω.
Προτιμώ να πέσω για ύπνο ήσυχος.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.073
Πόντοι
1.686
Τίποτα δεν είναι πιο αισχρό από το να συντάσσεις το ρήμα "αναφέρομαι" με την πρόθεση "για"- να είσαι βέβαιος γι' αυτό.
Το σωστό είναι "αναφέρομαι σε".
Μάθετε να χειρίζεστε τη γλώσσα στον προφορικό λόγο πρώτα και μετά ελάτε να μας κάνετε κριτική για το σεξουαλικό χειρισμό της-
πράγματι έχουμε προσεγγίσει γλωσσικώς απειράριθμες εκδιδόμενες κλειτορίδες.
Μερικά ενσταντανέ ήταν μια αδήλου προελεύσεως προ αμνημονεύτων σε ένα του Μεταξιού,
η οποία, μόλις την ακουμπούσες με τη γλώσσα, άρχιζε να τρέμει σαν ψάρι ολόκληρη και σε μισό λεπτό μέσα είχε χύσει-
ένα αυλάκι παχύρρεστου λευκού θηλυκού σπέρματος σχηματιζόταν από τη μουνότρυπα με σαφή κατεύθυνση προς του Ροκαβλόν τα μέρη.
Μια άλλη ήταν η Τζούλια της Σολωμού, λόγω μεγέθους κλειτορίδας, αν και αυτή έχυνε δυσκολότερα.
Και τέλος, η Βικτώρια (Φυλής και Πιπίνου και αλλαχού), η οποία ήταν εκ των προτέρων βέβαιη ότι θα τη γλύψεις,
τα θεϊκά μουνόχειλα ένεκα, που, όταν έχυνε, έχυνε πάρα πολύ δυνατά.
Μπορώ να ανακαλέσω κι άλλες τέτοιες στιγμές στη μνήμη μου, αλλά δε θέλω.
Προτιμώ να πέσω για ύπνο ήσυχος.

Ποιά δουλέυει τώρα και που ?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
αυτη που θυμαμαι εγω να ερεθιζεται απιστευτα στην κλειτοριδα ,ηταν η μαρια ,το 2009 νομιζω ,στο φυλης 84α...μια αδυνατη, λιθουανη αν δεν κανω λαθος, με μακρια μαυρα μαλλια και γαλαζια ματια...

δεν την ειχα γλειψει,αλλα οταν επαιζα το μουνακι της βογγαγε δυνατα και σπαρταραγε...μολις εβαλα την πουτσα μου μουγγαθηκε ομως :(

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Σαφώς! Αφού πρώτα έχεις συνταράξει εμάς...
Άντε, να σου κάνω τη χάρη και να αναφέρω τη Τζίνα της Καλύμνου, η οποία, όταν τη ρωτούσες αν δέχεται γλύψιμο, 69 κλπ,απαντούσε με μια κίνηση τάχα αδιάφορου σηκώματος των ώμων "δε με νοιάζει εμένα, άμα θέλεις εσύ",
αποφεύγοντας να σε κοιτάξει στα μάτια, γιατί ήδη στη σκέψη του γλειψίματος είχε αρχίσει να καυλώνει.
Κανά λεπτό αργότερα, άρχιζε να ψιθυρίζει σχεδόν κλαίγοντας
"σε ικετεύω, σταμάτα..."
Αυτή η κωμωδία επαναλαμβανόταν κάθε φορά που την έπαιρνα, από την αρχή, ξανά και ξανά- ήταν γελοίο.

@Κωστάκη- όχι, έχουν σταματήσει/εξαφανιστεί και οι τρεις. Είναι παλιακές ιστορίες.

gian45

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Like
374
Πόντοι
21
Νομίζω ότι έχετε πάρει πολύ αψήφιστα ένα σωρό πράγματα κι αρρώστειες, οι οποίες κολλάνε πολύ πιο εύκολα απ' όσο μας λένε για να μη μας πανικοβάλουν. Εγώ γλύφω και γαμάω μόνο γυναίκες που ξέρω και έχω κάποια σχέση μαζί τους. Αλλά επειδή δεν μπορώ να μη ποικίλλω και τη ζωή μου, όταν πηγαίνω σε παντός είδους σπίτια ζητάω μόνο να βλέπω και τον παίζω μόνος μου! Λυσσάω όταν βλέπω αυτά τα απίθανα κορμιά και θέλω να ορμήσω, αλλά προτιμώ έστω κι από μακρυά, παρά από κοντά και με κανένα "παράσημο" που δεν θα βγαίνει με τίποτα!

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Άντε, να σου κάνω τη χάρη και να αναφέρω τη Τζίνα της Καλύμνου, η οποία, όταν τη ρωτούσες αν δέχεται γλύψιμο, 69 κλπ,απαντούσε με μια κίνηση τάχα αδιάφορου σηκώματος των ώμων "δε με νοιάζει εμένα, άμα θέλεις εσύ",
αποφεύγοντας να σε κοιτάξει στα μάτια, γιατί ήδη στη σκέψη του γλειψίματος είχε αρχίσει να καυλώνει.
"σε ικετεύω, σταμάτα..."
Αυτή η κωμωδία επαναλαμβανόταν κάθε φορά που την έπαιρνα, από την αρχή, ξανά και ξανά- ήταν γελοίο.

@Κωστάκη- όχι, έχουν σταματήσει/εξαφανιστεί και οι τρεις. Είναι παλιακές ιστορίες.

το χαμε καταλαβει αυτο κυριε καθηγητα

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Νομίζω ότι έχετε πάρει πολύ αψήφιστα ένα σωρό πράγματα κι αρρώστειες, οι οποίες κολλάνε πολύ πιο εύκολα απ' όσο μας λένε για να μη μας πανικοβάλουν. Εγώ γλύφω και γαμάω μόνο γυναίκες που ξέρω και έχω κάποια σχέση μαζί τους. Αλλά επειδή δεν μπορώ να μη ποικίλλω και τη ζωή μου, όταν πηγαίνω σε παντός είδους σπίτια ζητάω μόνο να βλέπω και τον παίζω μόνος μου! Λυσσάω όταν βλέπω αυτά τα απίθανα κορμιά και θέλω να ορμήσω, αλλά προτιμώ έστω κι από μακρυά, παρά από κοντά και με κανένα "παράσημο" που δεν θα βγαίνει με τίποτα!
ωραιος...

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6

Ζητας ιατρικο ιστορικο απ τις κοπελες που ταχα μ ξερεις καλα?

Νταξ ματακιας εισαι δεν ειναι κακο,αλλα οφτοπικ.

Επισκέπτης
Τύπε, γουστάρεις να πληρώσεις να με βλέπεις να γαμάω;

Επισκέπτης
"σε ικετεύω, σταμάτα..."
Καλά ρε δεν ντρέπεσαι να την αποπλανείς κάθε φορά την κοπέλα;

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Καλά ρε δεν ντρέπεσαι να την αποπλανείς κάθε φορά την κοπέλα;
Να πούμε και το καλό, όμως, από τις πιο καλές, περιποιητικές και φιλότιμες κοπέλες.
Έλα και πες μου τώρα εσύ ότι αυτό ήταν άσχετο με ότι ήταν και καυλιάρα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.073
Πόντοι
1.686
Οσο και αν σας φαινεται παράξενο ,δεν μπορει κανεις να κολλήσει AIDS με γλειφομούνι .

Πηγή : CDC ,USA .

Γενικά είναι πολυ δύσκολο να κολλήσει κάτι κανεις με το γλειφομούνι ,διότι το σάλιο έχει το φυσικό αντιβιοτικό λυσοζύμη.

gian45

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Like
374
Πόντοι
21
Ζητας ιατρικο ιστορικο απ τις κοπελες που ταχα μ ξερεις καλα?

Νταξ ματακιας εισαι δεν ειναι κακο,αλλα οφτοπικ.

Ιατρικό ιστορικό δεν ζητάω, αλλά πιο ασφαλής είμαι. Ματάκιας δεν είναι κακό να είσαι, αλλά κάνεις λάθος φίλε. Προκειμένου να μη κάνω τίποτα αρκούμαι σε αυτό με τις πουτάνες. Εσύ, ΟΚ, κάτι θα ξέρεις παραπάνω που δεν δίνεις σημασία στο σάλιο τους, στα υγρά τους, ακόμα και στον ιδρώτα τους. Σίγουρα είσαι πιο ενημερωμένος από εμένα

gmour

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
jimmy-να σου κανω γλυφονιμου?                                               πουτανα-ναι αμε

Συνημμένα

• herpesF1.jpg
    herpesF1.jpg
    25,4 KB · Εμφανίσεις: 24

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Οσο και αν σας φαινεται παράξενο ,δεν μπορει κανεις να κολλήσει AIDS με γλειφομούνι .

Πηγή : CDC ,USA .

Γενικά είναι πολυ δύσκολο να κολλήσει κάτι κανεις με το γλειφομούνι ,διότι το σάλιο έχει το φυσικό αντιβιοτικό λυσοζύμη.
Πες το ρε φιλε!
Απο αυριο βουταω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom