Νέα

Γκόμενες βορείων προαστίων - εμπειρίες και απόψεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα reddna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

reddna

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια  σας παιδιά και καλώς σας βρήκα.
Έχω καιρό την απορία τι άποψη έχετε για την παραπάνω κατηγορία  πορνιδίων.
Όσοι γνωρίζετε από κοντά την κατάσταση (τρόπος ζωής, νοοτροπία κτλ) για αυτές τις γκόμενες δεν χρειάζεται να σας περιγράψω παραπάνω. Για όσους ξέρουν από πρώτο χέρι όμως, όχι για όσους φαντάζονται.
Εγώ έχω να πω ότι είναι πολύ καριόλες και θέλουν χύσιμο στη μαπα να συνέλθουν λίγο γιατί πολύ μας τα έχουν πρήξει. Το κακό είναι ότι οι περισσότερες είμαι μες στην καύλα.
Ξέρετε που γυρνάνε και που συχνάζουν δεν χρειάζεται να αναφέρω μέρη, με τα ωραία αμαξάκια τους και το παίζουν και καλά.
Αυτές οι γκόμενες που λέτε είναι αποτέλεσμα καθαρά της ταξικής διάρθρωσης της κοινωνίας. Η διαφορές με τις «απλές» γκόμενες είναι μεγάλη (χωρίς να υποτιμώ).

Για να ακούσω τις απόψεις σας; Παρακαλώ μη το πηδήξουμε το θέμα όπως συμβαίνει συχνά. Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
βασικα τις περισσοτερες που βλεπεις δεν ειναι βορειων προαστειων...μπορει να μην εχουν να φανε κ να ντυνονται στην πενα κ να πηγαινουν σε ακριβα εστιατορια  για να ψωνισουν αυτον που θελουν...τωρα για το χυσιμο στη μουρη συμφωνω αλλα μες τα γουστα δεν νομιζω οτι ειναι μονο αυτες κ σιγα δηλαδη τα γουστα που επιτελουν...για πηγαινε δυτικα προαστια πειραια κ λοιπα κ μετα συγκρινε κ πες μας....

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
βασικα τις περισσοτερες που βλεπεις δεν ειναι βορειων προαστειων...μπορει να μην εχουν να φανε κ να ντυνονται στην πενα κ να πηγαινουν σε ακριβα εστιατορια  για να ψωνισουν αυτον που θελουν...τωρα για το χυσιμο στη μουρη συμφωνω αλλα μες τα γουστα δεν νομιζω οτι ειναι μονο αυτες κ σιγα δηλαδη τα γουστα που επιτελουν...για πηγαινε δυτικα προαστια πειραια κ λοιπα κ μετα συγκρινε κ πες μας....
+1000000000000000000000000000000000!!!!!!!!!!
Ψάχνουν απλά για κορόιδα!

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Κοιτα φίλε είχα κοπελα στα ΒΠ(Παλαιό Ψυχικό) πααααρα πολύ ματσωμένη!¨
Ημουν μαζί της 2 χρόνια και πέρασα υπέροχα πραγματικά.Είχα ένα καλό με την συγκεκριμένη περίπτωση...Οτι ο πατέρας της είναι Πειραιώτης (όπως εγώ) και έφτυσε αίμα για να φτάσει εκεί που είναι τώρα και έκανε και τις απατεωνιές του δεν λέω(το παραδέχτηκε και ο ίδιος). Την μεγάλωσε λοιπόν με την νοοτροπία του Πειραιά και οχι των ΒΠ. Στα 18 της την πήρε δίπλα του στην δουλειά του (αυτός είναι Αντιπρόεδρος στην συγκεκριμένη εταιρεία) και της είπε: "Γουστάρεις 180.000 το μήνα και να μάθεις να κάνεις κουμάντο και να δεις πως βγαίνουν τα χρήματα ή να γίνεις από τα κοριτσάκια του μπαμπά που βλέπεις στα μέρη μας?" και η κοπέλα διάλξε το πρώτο.Γενικά η κοπέλα εξηγιόντα πολύ φίνα και με μια μπέσα που δεν συναντας εύκολα σε ματσωμένες περιοχές
Θέλω να πω ότι το παν είναι πως θα μεγαλώσεις το παιδί. Να σου φέρω εγώ γκομενίτσες από τα μέρη μου (Πειραιά , Κορυδαλλο , Νίκαια) που η μύτη τους είναι πιο ψηλά και από το Θεο και όχι απλά αξίζουν χύσιμο αλλά και ξύλο μετά από αυτό...
Σίγουρα στα ΒΠ έχεις περισσότερες πιθανότητες να συναντήσεις τέτοια άτομα αλλά πίστεψε με γνώρισα πολλά άτομα και τις οικογένειες τους και είδα πως τα συμπεριφέρονται και πως μεγαλώνουν τα παιδιά τους.Μην στιγματίζεις περιοχές , φιλικά εντελώς το λέω. Πίστεψε με και στην περιοχή που μένεις στάνταρ μια τουλάχιστον ψυλομύτα θα υπάρχει....

Επισκέπτης
βασικα εγω βορεια προαστεια μενω κ δεν διαφωνω μαζι σου υπαρχουν κ καλες κοπελες στα βορεια σιγουρα...αλλα να σου πω τι πιστευω ταπεινα...τις πειραιωτισσες που εχω δει να εχουν ψιλα την μυτη τις εχω δει στην παραλια....γλυφαδα βουλα κ λοιπα...στα βορεια δεν πιστευω να πηγαινουν γιατι τους πεφτει ψηλομακρια...

OP
OP
R

reddna

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δίκαιο έχετε οτι πολλές το παίζουν ΒΠ αλλά  δεν αναφέρομαι σε αυτές  αλλά για τις πραγματικές γκόμενες αυτού του είδους. Για αυτό το λόγο είπα στην αρχή να πουνε την άποψή τους όσοι ξέρουν. Περίμενα να γίνει αυτή η παρεξήγηση.

Φιλε ΖTOD προς θεού δε στιγματίζω περιοχές αλλά νοοτροπίες (που είναι πιο πιθανό να υπάρχουν σε αυτές τις περιοχές).
Και με τέτοιες κοπέλες έχω κάνει σχέση, τις βαρέθηκα όμως. Προτιμω κάτι πιο "χύμα". Και οι εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν.

Επισκέπτης
Λοιπόν, επειδή κατοικώ στα ΒΠ θα σας πω το εξής:

Εγώ νομίζω ότι οι γκόμενες των ΒΠ είναι οι πιο normal από όλες. Ένα λεπτό, μην βαράτε... να σας εξηγήσω! Όταν λέω γκόμενες ΒΠ, εννοώ γκόμενες καλλιεργημένες και μορφωμένες, επειδή ο μπαμπάς τους τα ΕΙΧΕ (προσέξτε, ΟΧΙ τα ΑΠΕΚΤΗΣΕ - δηλαδή νεόπλουτος) και την πήγε σε καλά σχολεία/πανεπιστήμια κτλ. Καλύτερες νομίζετε είναι οι Γλυφαδιότισσες? Εκεί να δείτε καγκουριά και μαλακία στον εγκέφαλο, γιατί από τα αλώνια καταλήξαν στα σαλόνια και αυτή η αλλαγή τις ζάλισε!!!

Πάντως γενικά πιστεύω ότι είναι και στον χαρακτήρα της γκόμενας και κυρίως το πως θα την μεγαλώσουν οι δικοί της. Είτε φτωχαδάκια είναι, είτε λεφτάδες, είτε μένουν στον Κολωνό, είτε στο Καστρί... δεν παίζει ρόλο. Εξαιρούνται οι νεόπλουτοι νεοελληνομαλάκες (καινούργια φάρα στην Ελλάδα μετά το 1985) οι οποίοι είναι για τον πούτσο all the way!!!

Kαι... αυτή είναι η γνώμη μου!

Επισκέπτης
φιλε παντου υπαρχουν ολες οι παστες ανθρωπων δεν ειναι παντου μαυρα η ασπρα...κ σε πληροφορω υπαρχουν κ κατι χυμα βορειοπροαστητισες που τις βαζουν στην μαγκια ολες κατω....γενικα ομως υπαρχει το κλιμα που λεμε
Δίκαιο έχετε οτι πολλές το παίζουν ΒΠ αλλά  δεν αναφέρομαι σε αυτές  αλλά για τις πραγματικές γκόμενες αυτού του είδους. Για αυτό το λόγο είπα στην αρχή να πουνε την άποψή τους όσοι ξέρουν. Περίμενα να γίνει αυτή η παρεξήγηση.

Φιλε ΖTOD προς θεού δε στιγματίζω περιοχές αλλά νοοτροπίες (που είναι πιο πιθανό να υπάρχουν σε αυτές τις περιοχές).
Και με τέτοιες κοπέλες έχω κάνει σχέση, τις βαρέθηκα όμως. Προτιμω κάτι πιο "χύμα". Και οι εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν.

Επισκέπτης
Γεια  σας παιδιά και καλώς σας βρήκα.
Έχω καιρό την απορία τι άποψη έχετε για την παραπάνω κατηγορία  πορνιδίων.
Όσοι γνωρίζετε από κοντά την κατάσταση (τρόπος ζωής, νοοτροπία κτλ) για αυτές τις γκόμενες δεν χρειάζεται να σας περιγράψω παραπάνω. Για όσους ξέρουν από πρώτο χέρι όμως, όχι για όσους φαντάζονται.
Εγώ έχω να πω ότι είναι πολύ καριόλες και θέλουν χύσιμο στη μαπα να συνέλθουν λίγο γιατί πολύ μας τα έχουν πρήξει. Το κακό είναι ότι οι περισσότερες είμαι μες στην καύλα.
Ξέρετε που γυρνάνε και που συχνάζουν δεν χρειάζεται να αναφέρω μέρη, με τα ωραία αμαξάκια τους και το παίζουν και καλά.
Αυτές οι γκόμενες που λέτε είναι αποτέλεσμα καθαρά της ταξικής διάρθρωσης της κοινωνίας. Η διαφορές με τις «απλές» γκόμενες είναι μεγάλη (χωρίς να υποτιμώ).

Για να ακούσω τις απόψεις σας; Παρακαλώ μη το πηδήξουμε το θέμα όπως συμβαίνει συχνά. Ευχαριστώ.
φιλαρακι το θεμα με τις γυναικες ειναι αρκετα ευκολο αλλα και πολυπλοκο.οι συγκεκριμμενες που λες ειναι απλως θυματα μιας προκατασκευασμενης λογικης που υιοθετουν απο λαθος προτυπα ,κυριως απο ελλειψη προτυπων.το οτι καθεσαι και ασχολεισαι μαζι τους εξω σημαινει οτι σε ενοχλουν και οτι σε επηρρεαζουν,μη το κανεις .μεγαλωνοντας οι γυναικες ξεχνανε τις μαλακιες και κανουν σαν τρελες για αντρα,οχι οτι αλλαζουν απλως εχουν συνειδητοποιησει οτι δεν ειναι οι μονες,δεν ειναι οι πιο ωραιες και κυριως δεν ειναι αναντικαταστατες...αυτα

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Νεοπλουτισμος πολλών εχει κανει ετσι τα παιδακια του .
Αυτες που τα εχουν ..δεν χρειαζονται να τα δειχνουν...τα εχουν .
Αυτες που τα εχουν αποκτηση προσφατα ...δεν ξερουν ...πως να τα δειξουν .

Επισκέπτης
Νεοπλουτισμος πολλών εχει κανει ετσι τα παιδακια του .
Αυτες που τα εχουν ..δεν χρειαζονται να τα δειχνουν...τα εχουν .
Αυτες που τα εχουν αποκτηση προσφατα ...δεν ξερουν ...πως να τα δειξουν .
ολα αυτα που λενε πολλοι εδω μεσα ειναι σωστα,ξεχνανε ομως το οτι τα κοριτσια του ελληνικου σημερα τρωνε τετοιο παλουκι σχετικα με το πως πρεπει να δειχνουν και να φερονται που καπου τρελαινονται κι αυτες.οχι οτι δεν ειναι ηλιθιες,προς θεου,νεοελληνιδες ειναι αλλα σκεφτειτε το φοβο της αποριψης που τους εχει περαστει...βεβαιως εμεις πρεπει να κραταμε παντα επιφυλακτικη σταση και να μη μας περασουν για μαλακες γιατι τοτε...αστα,σε θεωρουν καβατζα και τελειωσε.  η ουσια ειναι αυτη.επιφυλαξη μεχρι να βρεθει μια σοβαρη και ομορφη στο δρομο μας

Επισκέπτης
οσο για τα βπ κοριτσια,αφηστε τες να περνανε τις νυχτες και τις μερες τους με το κινητο στο ενα χερι και το καθρεφτακι στο αλλο

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Σιγά το επίπεδο των ΒΠ. Κάτι βαρεμένοι νεόπλουτοι μένουν. Πάντως το ρητό "παπούτσι από τον τόπο σου..." δεν έχει βγεί τυχαία...

Η πλάκα είναι πως υπάρχουν τυχοδιώκτες άντρες που ψάχνουν ματσό γκόμενες. Δεν κάνω πλάκα. Έχω μια φίλη που μένει ΒΠ και η αδερφή της γνώρισε έναν φτωχομπινέ οπως είναι κ ίδια άλλωστε. Απλά έτυχε να μένει ΒΠ. Οπότε ο τυπάς όταν είδε πως είχαν τα πράγματα, την έκανε με ελαφρά πηδηματάκι στην κυριολεξία. Από την μια μέρα στην άλλη δεν της μίλαγε. χαχαχαχα  Ρε το γλυφτρώνι. Το έπαιζε και "γαμώ κ δέρνω" χαχαχα  Γέλασα πολύ μαζί του και με την όλη φάση. Βέβαια η κοπέλα έπαθε σόκ, αλλά νταξ. Κατάλαβε νωρίς ότι δε ζούμε σε αγγελικά πλασμένο κόσμο. Μάλλον σε κλασμένο κόσμο ζούμε.

Επισκέπτης
Σιγά το επίπεδο των ΒΠ. Κάτι βαρεμένοι νεόπλουτοι μένουν. Πάντως το ρητό "παπούτσι από τον τόπο σου..." δεν έχει βγεί τυχαία...

Η πλάκα είναι πως υπάρχουν τυχοδιώκτες άντρες που ψάχνουν ματσό γκόμενες. Δεν κάνω πλάκα. Έχω μια φίλη που μένει ΒΠ και η αδερφή της γνώρισε έναν φτωχομπινέ οπως είναι κ ίδια άλλωστε. Απλά έτυχε να μένει ΒΠ. Οπότε ο τυπάς όταν είδε πως είχαν τα πράγματα, την έκανε με ελαφρά πηδηματάκι στην κυριολεξία. Από την μια μέρα στην άλλη δεν της μίλαγε. χαχαχαχα  Ρε το γλυφτρώνι. Το έπαιζε και "γαμώ κ δέρνω" χαχαχα  Γέλασα πολύ μαζί του και με την όλη φάση. Βέβαια η κοπέλα έπαθε σόκ, αλλά νταξ. Κατάλαβε νωρίς ότι δε ζούμε σε αγγελικά πλασμένο κόσμο. Μάλλον σε κλασμένο κόσμο ζούμε.
κλασμενο ξεκλασμενο καλυτερα θυτης παρα θυμα.το καλυτερο θα ηταν να μη σκεφτομαστε ετσι αλλα αν ειναι βουρλο και ομορφη η αλλη ε θα την εκμεταλλευτεις δε μπορεις αλλιως...ασχετως αν εισαι καλος χαρακτηρας η οχι θα τη δουλεψεις λιγο...

loverguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Μεγάλωσα στα ΒΠ. Όσο μεγαλυτερο είναι το εισόδημα τόσο χειρότερο δείγμα είναι η κοπέλα. Με εξαιρέσεις φυσικά. Οι λιγότερο οικονομικά ψάχνουν για το κατσαρόλας με γελοιότερο ακόμα τρόπο όταν φτάσει η ώρα.
Και μιας και το έφερε η κουβέντα. Στο Ραντεβού στα Τυφλά χθες είχε τρια νέα παιδιά 2 εμφανίσημοι και ένας λιγότερο. Και σκάει μύτη μια κατίνα που έψαχνε για Έλληνα θύμα. Και μιλάμε για θύμα. 23 και copy paste η μάνα της. Ο πιο εμφανίσημος μια χαρά παιδί, χαρούμενο χαχαχαχ άνετο, είπε ότι ψάχνει και για σχέση. Από μέσα μου είπα, επειδή συνήθως βγαίνει ο πιο εμφανίσημος, να μη τον διαλέξει κρίμα είναι το παιδί.
Τεσπά με τα χίλια νάζια και στυλ Ζιζέλ είσαι μπάζο, η καρακατίνα από τα 23 διαλέγει τον λιγότερο εμφανίσημο. Και βγαίνει ο άνθρωπος και λέει με αυτή δε θα έβγαινα ούτε βόλτα :cheesy: . Πράγματι αυτή είναι η κατάσταση. Πολλοί - και από εδώ - θα προτιμούσαν από τα μπουρδέλα ή οτιδήποτε άλλο να είχαν μια κανονική σχέση, όχι όμως να βάλουν ένα Ταγματασφαλίτη(laki) ή ένα Γκαουλάιτερ στη ζωή τους. Συνέλθετε...αγριογκόμενες ο Λιακόπουλος θα βγει με το ξανθό γένος αληθινός

Επισκέπτης
Μεγάλωσα στα ΒΠ. Όσο μεγαλυτερο είναι το εισόδημα τόσο χειρότερο δείγμα είναι η κοπέλα. Με εξαιρέσεις φυσικά. Οι λιγότερο οικονομικά ψάχνουν για το κατσαρόλας με γελοιότερο ακόμα τρόπο όταν φτάσει η ώρα.
Και μιας και το έφερε η κουβέντα. Στο Ραντεβού στα Τυφλά χθες είχε τρια νέα παιδιά 2 εμφανίσημοι και ένας λιγότερο. Και σκάει μύτη μια κατίνα που έψαχνε για Έλληνα θύμα. Και μιλάμε για θύμα. 23 και copy paste η μάνα της. Ο πιο εμφανίσημος μια χαρά παιδί, χαρούμενο χαχαχαχ άνετο, είπε ότι ψάχνει και για σχέση. Από μέσα μου είπα, επειδή συνήθως βγαίνει ο πιο εμφανίσημος, να μη τον διαλέξει κρίμα είναι το παιδί.
Τεσπά με τα χίλια νάζια και στυλ Ζιζελ είσαι μπάζο, η καρακατίνα από τα 23 διαλέγει τον λιγότερο εμφανίσημο. Και βγαίνει ο άνθρωπος και λέει με αυτή δε θα έβγαινα ούτε βόλτα :cheesy: . Πράγματι αυτή είναι η κατάσταση. Πολλοί - και από εδώ - θα προτιμούσαν από τα μπουρδέλα ή οτιδήποτε άλλο να είχαν μια κανονική σχέση, όχι όμως να βάλουν ένα Ταγματασφαλίτη(laki) ή ένα Γκαουλάιτερ στη ζωή τους. Συνέλθετε...αγριογκόμενες ο Λιακόπουλος θα βγει με το ξανθό γένος αληθινός
ελα ρε τωρα...με προβληματικα ατομα θα ασχολουμαστε?αστες στη μαλακια τους και κοιτα να ευχαριστηθεις τη ζωη σου.παιξτο λιγο μαλακας να ψαρωσουν και διασκεδασε το οσο γινεται

loverguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
χαχαχαχαχ ρε μεγάλε σε μένα τα λες αυτά? Έχω άλλα target group, στη πράξη όμως.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
αμ την άλλη την είδε κανείς σήμερα στο ΑΛΤΕΡ. Και καλά 22 ετών και έψαχνε πλούσιους γαμπρούς. Είπε και το εξής: Ο άντρας που δεν έχει λεφτά είναι "ΑΝΑΠΗΡΟΣ". Ουστ παλιο μπάζο.
Μιλάμε ήταν ψευδό, με στραβά πόδια αστα να πάνε το μπάζο.

ALEXIS4U

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τι να το κανεις αν μεσα στο κεφαλι τους εχουν ευρω και οχι μυαλο?
Μπορεις να βρεις καποια να εχει και μυαλο και να ειναι κουκλαρα και να εχει και λεφτα?
Ε πετυχες διανα μην ξεκολησεις φτανει και εσυ να εχεις μαθει απο μικρος απο την οικογενεια σου τι σημαινει να αγαπας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom