brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ωχ... εσυ ησουν...?-παραλιγο αντι για την εξοδο θα εμπαινα σε δωματιο συναγωνιστη....μπηκα δλδ λιγο....
ωχ... εσυ ησουν...?-παραλιγο αντι για την εξοδο θα εμπαινα σε δωματιο συναγωνιστη....μπηκα δλδ λιγο....
Αλλο να στο λεω και αλλο να το βλεπεις...Αν είναι δυνατον.....
στο λαφαμ στην σαλονικη δε καθως εκανα γλειφομουνι σε μια γκομενα και ειχα κατεβει χαμηλα στο κρεβατι επειδη ειμαι και ψηλος δινω μια στο κρεβατι εφυγε το κατω ξυλο ενα μετρο περα.....
ο ακατανομαστος εισαι φευγεις και ανοιγεις ανκαινηση στα οικηματαστο κεφαλληνιας εριξα ενα καδρο απο το πλαι της σκαλας καθως ανεβαινα καιρο τωρα ......αφου δεν σκοτωσα κανεναν συναγωνιστη στο σαλονι παλι καλα...
στο λαφαμ στην σαλονικη δε καθως εκανα γλειφομουνι σε μια γκομενα και ειχα κατεβει χαμηλα στο κρεβατι επειδη ειμαι και ψηλος δινω μια στο κρεβατι εφυγε το κατω ξυλο ενα μετρο περα.....
κατα τα αλλα εχω καταστρεψει ενα μηχανημα σαπουνιου...γενικα ειμαι λιγο φυρα στα μπουρδελα....μεγας ατζαμης....
η κορινα ετσι την λεγαν την γκομενα μου λεει αστο θα το φτιαξουμε μετα,συνεχισε.....αρα κατι καλο εκανα ευτυχως.....μετα βεβαια το επιδιορθωσα αποτελεσματικα
στο κεφαλληνιας εριξα ενα καδρο απο το πλαι της σκαλας καθως ανεβαινα καιρο τωρα ......αφου δεν σκοτωσα κανεναν συναγωνιστη στο σαλονι παλι καλα...
κατα τα αλλα εχω καταστρεψει ενα μηχανημα σαπουνιου...γενικα ειμαι λιγο φυρα στα μπουρδελα....μεγας ατζαμης....
Ωραιο σκηνικο,κορυφαια η ατακα του πατερα ,για τη ψωλη του γιου τουΕχθες κατα την τσαρκα μου στην Φυλης και ενω ημουνα στο 66Δ που δουλευει η γνωστη Λαουρα,μπαινουνε 2 τυποι πανω απο 50 και 5 παιδια μαζι και ακολουθει το εξης σκηνικο...Διαλογος μεταξυ τσα2,Λαουρας και του ενος ανδρα..
Αν-Καλησπερα,η Λαουρα ειναι εδω?
τσ2-Ναι,εδω ειναι μεσα..
Αν-Λαουρα,τι κανεις?
Λα-Καλα...
Αν-Ελα εξω αγαπη μου να σε δω
(βγαινει η Λαουρα σαλονι)
Αν-εφερα το γιο μου να γαμησει..
Λα-Ωραια,που ειναι ?
(ο γιος περιμενε εξω μαζι με αλλον εναν πιτσιρικα)
Αν-Χρηστο,Χρηστο,ελα εδω ρε μαλακα..(μπαινει ο γιος,γυρω στα 12-13 χρονων το πολυ)
(Λαουρα-τσ2 μενουν καγκελο μολις τον βλεπουν)
Λα-Δεν μπορω να παω με τοσο μικρο παιδι,γιατι εαν ερθει η αστυνομια,θα με πανε μεσα..
Αν-Και ποσο χρονων πρεπει να ειναι?
Λα-19 και πανω
Αν-Τι λες μωρε,εγω γαμησα πρωτη φορα στα 13 και γαμαω ακομα..
Τσ2-Δεν γινετε,σασ παρακαλω,ειναι μικρο το παιδι
Αν-Τι μικρο?Εαν δεις την ψολη του ειναι μεγαλυτερη απο την δικια μου..
Τσ2-Μα σας ειπα δεν γινετε.
Αν-Και εγω ηρθα εδω επειδη ειμαστε γνωστοι,για να γαμησει και ο γιος μου.
Τσ2-Οχι,οχι
Αν-Δεν γινεται να μπουμε μαζι με τον γιο μου στο δωματιο και να γαμησει μονο αυτος?
Τσ2-Σας ειπα δεν γινετε αυτο,ειναι μικρο το παιδι...(αφου ειδαν οτι δεν γινεται τιποτα,εφυγαν)
Ειναι μακραν το κορυφαιο σκηνικο που εχω πετυχει ολα τα χρονια στα μπουρδελα...
θα ειναι και μονοπροσωπη....δεν θελω προσωπικο.....κουλ......Γιατί δεν ανοίγεις εταιρεία καταδεφίσεων σε παλιά οικήματα;
Θα χεστείς στο τάλιρο!
θα ειναι και μονοπροσωπη....δεν θελω προσωπικο.....κουλ......
Κάτι τα φώτα...κάτι η ψυχολογία...εξαρτάται...
Έχει τύχει να έρθει κάποιος...να δει και να φύγει...
Μετά από λίγη ώρα τσουπ....ξανά αυτός...
Ε.. λέμε κι εμείς...γύρισε να περάσει...
Η λογική αυτό λέει...
Κι όμως...
Έχει χαθεί...δεν θυμάται πού μπήκε και δεν έχει συγκρατήσει τί είδε και που....και φεύγει πάλι....
Γι'αυτο.....