ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Σκηνικό σε μπουρδέλο της Φυλής πριν μερικά χρόνια. Αναμένω να βγει η κοπέλα να τη δω. Η τσατσα εχει έρθει δύο φορές να με καθησυχάσει να κάτσω για να δω το κορίτσι επειδή αργεί. Της λέω πως δεν με πειράζει να περιμένω. Μου το ξαναλέει σαν να μη με άκουσε. Της λέω δυνατότερα κι εγώ πως δεν με πειράζει. Πάει χτυπάει την πόρτα του δωματίου που γαμούσε συναγωνιστής.
Εν τω μεταξύ να μην έχει μπει άνθρωπος για ένα τέταρτο. Ερημιά.
Της λέω λοιπόν να αφήσει ήσυχη την κοπέλα να τελειώσει. Μου βάζει τις φωνές. Εχω αποφασίσει να φύγω, όσο ωραία κι αν είναι η κοπέλα.
Η κοπέλα βγαίνει επιτέλους. Ωραίο κομμάτι αλλά είχα ξενερώσει με την τσατσα.
Μεσα σε δύο δευτερολεπτα ανοίγει η πόρτα και βγαίνει θεόγυμνος ο συναγωνιστής με την ψωλή όρθια και να φωνάζει:
- Καλέ γκυρία δεν γκάμησα! Την γκοπέλα πες να έρτει!
Ο κακομοίρης δεν είχε καν τελειώσει!
- Καλά πόση ώρα θες εσύ να γαμήσεις με ένα εικοσάρικο; του λέει η τσατσά
- Αλλά δεν εχυσα γκαλέ γκυρία! Παρακαλώ πες το κοπέλα να έρτει μέσα! (πολύ ευγενικός ο πούστης! Είπε και παρακαλώ! χα χαχχ α)
Βάζω τα γέλια και φεύγω. Στην πόρτα λέω της κοπέλας που χει μείνει κάγκελο χωρίς να μιλάει:
- Αλλαξε υπηρεσία γλυκειά μου, γιατί σε βλέπω ούτε σεφτέ να μην κάνεις σε λίγο!
Πήγα από περιέργεια στο ιδιο μπουρδέλο την επόμενη εβδομάδα, ίδια ώρα περίπου. Η τσατσά έλειπε, ήταν ένας πούστης στη θέση της. Το κορίτσι ήταν το ίδιο. Την πήρα.
Δεν έδειξε να με θυμάται, κάθησε όμως στο δωμάτιο αρκετή ώρα, χωρίς βιασύνη, ούτε χτυπήματα στην πόρτα.