Νέα

Γκάφες σε μπουρδέλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Σκηνικό σε μπουρδέλο της Φυλής πριν μερικά χρόνια. Αναμένω να βγει η κοπέλα να τη δω. Η τσατσα εχει έρθει δύο φορές να με καθησυχάσει να κάτσω για να δω το κορίτσι επειδή αργεί. Της λέω πως δεν με πειράζει να περιμένω. Μου το ξαναλέει σαν να μη με άκουσε. Της λέω δυνατότερα κι εγώ πως δεν με πειράζει. Πάει χτυπάει την πόρτα του δωματίου που γαμούσε συναγωνιστής.

Εν τω μεταξύ να μην  έχει μπει άνθρωπος για ένα τέταρτο. Ερημιά.

Της λέω λοιπόν να αφήσει ήσυχη την κοπέλα να τελειώσει. Μου βάζει τις φωνές. Εχω αποφασίσει να φύγω, όσο ωραία κι αν είναι η κοπέλα.

Η κοπέλα βγαίνει επιτέλους. Ωραίο κομμάτι αλλά είχα ξενερώσει με την τσατσα.

Μεσα σε δύο δευτερολεπτα ανοίγει η πόρτα και βγαίνει θεόγυμνος ο συναγωνιστής με την ψωλή όρθια και να φωνάζει:

- Καλέ γκυρία δεν γκάμησα! Την γκοπέλα πες να έρτει!

Ο κακομοίρης δεν είχε καν τελειώσει!

- Καλά πόση ώρα θες εσύ να γαμήσεις με ένα εικοσάρικο; του λέει η τσατσά

- Αλλά δεν εχυσα γκαλέ γκυρία! Παρακαλώ πες το κοπέλα να έρτει μέσα! (πολύ ευγενικός ο πούστης! Είπε και παρακαλώ! χα χαχχ α) :2funny:

Βάζω τα γέλια και φεύγω. Στην πόρτα λέω της κοπέλας που χει μείνει κάγκελο χωρίς να μιλάει:

- Αλλαξε υπηρεσία γλυκειά μου, γιατί σε βλέπω ούτε σεφτέ να μην κάνεις σε λίγο!

Πήγα από περιέργεια στο ιδιο μπουρδέλο την επόμενη εβδομάδα, ίδια ώρα περίπου. Η τσατσά έλειπε, ήταν ένας πούστης στη θέση της. Το κορίτσι ήταν το ίδιο. Την πήρα.

Δεν έδειξε να με θυμάται, κάθησε όμως στο δωμάτιο αρκετή ώρα, χωρίς βιασύνη, ούτε χτυπήματα στην πόρτα.

giant123

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
172
Πόντοι
1
Πήγα μια φορά κάπου στο Μεταξουργείο και εκεί που μπήκα στο δωμάτιο, χωρίς να το συνειδητοποιήσω, κλείνοντας την πόρτα τράβηξα ένα σύρτη που είχε και την κλείδωσα. :2funny: Εγώ εν τω μεταξύ δεν είχα πάρει χαμπάρι και αναρωτιόμουν γιατί αργεί η κοπέλα ενώ δεν μπορούσα να καταλάβω για ποιόν ακριβώς λόγο χτυπούσε η πόρτα. Όταν επιτέλους πήρε στροφή το μυαλό, ανοίγω την πόρτα και μπαίνει νευριασμένη η κοπέλα ρωτώντας με έκπληκτη για ποιό λόγο κλείδωσα την πόρτα και δεν ήξερα να βρω και μια λογική δικαιολογία... Εντέλει η εμπειρία ήταν κάτω του μετρίου και δεν ξέρω αν σε αυτό οφείλεται η αφηρημάδα μου ή έτσι ήταν πάντοτε. Από το στιλάκι πάντως κρίνοντας, μάλλον έτσι ήταν πάντοτε η κοπέλα... Άθελά μου της έκανα καψόνι και μου το ανταπέδωσε καταλλήλως... :grin:

Γενικά είμαι ώρες-ώρες πολύ αφηρημένος και δεν ξέρω γιατί...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σε ενα διοροφο που ειναι στην δροσοπουλου θαρρω αν θυμαμαι καλα εριξα εναν πινακα απο τον τοιχο....χαχα....κοντεψε να πεσει στο κεφαλι της τσατσας απο υψος και να χουμε θυμα.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λαφαμ πορνοσαλονικα κανω γλειφομουνι χωμενος αναμεσα στα ποδια της τσεχας μαριας και η τσατσα ξεχασμενη ανοιγει την πορτα να φερει μεσα πελατη....ευτυχως γρηγορα καταλαβε τι μαλακια εκανε και εκλεισε αρον αρον

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Δεν θέλω να δυσφημισω το μαγαζί γιατι είμαι πελάτης.Ομως πριν 3 μηνες περιπου σε ντελο στο Μετάξι,στον τοιχο πίσω απο το κρεβάτι υπήρχε μια ρομαντική τεράστια κατσαρίδα.Το κρεβατι ακούμπαγε ακριβως πάνω στον τοίχο,και η κατσαρίδα ηταν πανευκολο να πέσει στο κεφάλι μας.Την ειχα εντοπισει πριν μπει η κοπέλα στο δωμάτιο.Οταν μπήκε εκανα σαν να μην συμβαινει τιποτα,για να μην την δει και αηδιασει και περασω χάλια.Ξεκινάμε με αυτην απο πάνω,και παρόλο που ηταν σε πλεονεκτική θεση δεν βλέπει την κατσαρίδα,Δευτερη στάση ιεραποστολικό ,και καποια στιγμή κοιτάω προς την κατσαρίδα.Η κοπέλα το αντιλαμβανεται και μου λέει ,,,τι κοιτας;...και κάνει το κεφάλι της προς τα πάνω και αηδιαζει.Μετα εκλεισε τα μάτια και περίμενε να τελειώσω για να πεταχτεί απο το κρεβάτι.Ετσι και εγινε!Πετάγεται απο το κρεβάτι,και βγαίνει εξω!Περναει κανα λεπτό,εγώ ειχα μισοντυθει,και μπαίνει αυτη και οτσατσος στο δωμάτιο να σκοτωσουν την κατσαρίδα.Ο τσατσος δεν ηξερε με τι να την σκοτώσει και χωρις να με ρωτήσει μου πηρε το παπουτσι μου,την χτυπησε και επεσε πίσω απο το   κρεβάτι.Δεν ξερω τι απεγινε το πτωμα της  :cheesy:

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.459
Πόντοι
1.720
και σε μένα έχει συμβεί!

κι εγω εχω κοιμηθει σχεδον μια ωρα. ημουνα 3ος στη σειρα και η κοπελα γενικα ηξερα οτι εχει ανεση χρονου με τους πελατες  :).
επισης εχω ξεχασει μια φορα τη ζωνη μου σε ρδελο. και βρηκα το τηλεφωνο απο το σαιτ  :2funny: και τους ειπα να τη κρατησουν καπου μεχρι να ξαναπερασω να την παρω :2funny:

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.459
Πόντοι
1.720
Δεν θέλω να δυσφημισω το μαγαζί γιατι είμαι πελάτης.Ομως πριν 3 μηνες περιπου σε ντελο στο Μετάξι,στον τοιχο πίσω απο το κρεβάτι υπήρχε μια ρομαντική τεράστια κατσαρίδα.Το κρεβατι ακούμπαγε ακριβως πάνω στον τοίχο,και η κατσαρίδα ηταν πανευκολο να πέσει στο κεφάλι μας.Την ειχα εντοπισει πριν μπει η κοπέλα στο δωμάτιο.Οταν μπήκε εκανα σαν να μην συμβαινει τιποτα,για να μην την δει και αηδιασει και περασω χάλια.Ξεκινάμε με αυτην απο πάνω,και παρόλο που ηταν σε πλεονεκτική θεση δεν βλέπει την κατσαρίδα,Δευτερη στάση ιεραποστολικό ,και καποια στιγμή κοιτάω προς την κατσαρίδα.Η κοπέλα το αντιλαμβανεται και μου λέει ,,,τι κοιτας;...και κάνει το κεφάλι της προς τα πάνω και αηδιαζει.Μετα εκλεισε τα μάτια και περίμενε να τελειώσω για να πεταχτεί απο το κρεβάτι.Ετσι και εγινε!Πετάγεται απο το κρεβάτι,και βγαίνει εξω!Περναει κανα λεπτό,εγώ ειχα μισοντυθει,και μπαίνει αυτη και οτσατσος στο δωμάτιο να σκοτωσουν την κατσαρίδα.Ο τσατσος δεν ηξερε με τι να την σκοτώσει και χωρις να με ρωτήσει μου πηρε το παπουτσι μου,την χτυπησε και επεσε πίσω απο το   κρεβάτι.Δεν ξερω τι απεγινε το πτωμα της  :cheesy:

εγω εχω σκοτωσει σαρανταποδαρουσα στο σαπφως 7

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom