apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
χαχαχχα καλο επισοδιο ειναι.Ρε συ...χαχαχαχαχ...τον κόκκινο κύκλο μου θύμισες και τις 10 εντολές που παίζει η tv...χαχαχαχαχαχαχαχαχ....
χαχαχχα καλο επισοδιο ειναι.Ρε συ...χαχαχαχαχ...τον κόκκινο κύκλο μου θύμισες και τις 10 εντολές που παίζει η tv...χαχαχαχαχαχαχαχαχ....
Κάτι τα φώτα...κάτι η ψυχολογία...εξαρτάται...
Έχει τύχει να έρθει κάποιος...να δει και να φύγει...
Μετά από λίγη ώρα τσουπ....ξανά αυτός...
Ε.. λέμε κι εμείς...γύρισε να περάσει...
Η λογική αυτό λέει...
Κι όμως...
Έχει χαθεί...δεν θυμάται πού μπήκε και δεν έχει συγκρατήσει τί είδε και που....και φεύγει πάλι....
Γι'αυτο.....
Θα είχαν αναδουλειές μάλλον και είχαν νεύρα...Το 2004 ειμουν στην ροδο και ειπα να επισκεφτω τα τοπικα σπιτάκια.Ολα καλά αλλά όταν εφυγα η κολοπορτα δεν ειχε μηχανησμο και εφυγα βιαστικα με αποτελεσμα να μην κλησει.Δεν προλαβα να κανω 4-5 βήματα ακουω μια φωνη ρε Μλκισμενοοοοοοοοοοοοοοοοοο γιατι ρε αφησες ανοιχτη την πόρτα.Γυρναω και βλεπω ενα βοδι με μπρατσα.ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ λεω τι σκατα εγινε τώρα..!Λεω συγνωμη συγνωμη δεν το είδα γυρναω προς το μερος του να κλεισω την πορτα και με πιανει απο το χέρι καοτει μοθ ριχνει ενα χαστουκι και φωναζε φυγε μην σε πατισω κατω..!ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΩ αχχαχαχχα πω πω πως την γλυτωσα ετσι απο τον τρελαρα ελεος φυυσικα δεν ξαναπάτησα ποτε ουτε απεξω
Δεν χάνεις και τίποτα....χαχαχαχαχαχαχαχαχ....!!!!!δεν ξερω δεν εχω παει ποτε σε μπουρδελο
πρίν καιρό σε στούντιο της βριλλησού. Ρουμάνα πρωτάρα μπαίνει στο δωμάτιο.Με βλέπει και γουρλώνοντας τα μάτια λέει "ωχ μοιάζεις πολύ στον αδερφό μου" έκανε 5 λεπτά να συνέλθει και με τσέκαρε συνεχώς για σημάδια και ελλιές που χε ο αδερφός της για να δει ότι δεν είμαι αυτός. Οπότε σε κάποια φάση της λέω ενώ τη γαμούσα.. "αχχχχ σ'αρέσει αδερφούλα??" για πότε σηκώθηκε...
πρίν καιρό σε στούντιο της βριλλησού. Ρουμάνα πρωτάρα μπαίνει στο δωμάτιο.Με βλέπει και γουρλώνοντας τα μάτια λέει "ωχ μοιάζεις πολύ στον αδερφό μου" έκανε 5 λεπτά να συνέλθει και με τσέκαρε συνεχώς για σημάδια και ελλιές που χε ο αδερφός της για να δει ότι δεν είμαι αυτός. Οπότε σε κάποια φάση της λέω ενώ τη γαμούσα.. "αχχχχ σ'αρέσει αδερφούλα??" για πότε σηκώθηκε...
Δεν χάνεις και τίποτα....χαχαχαχαχαχαχαχαχ....!!!!!
Ξερω και εγω τι να σου πω.Ο σταλονε ηταν αδερφη μπροστα του σε μπρατσα πω πω ακομα τον θυμαμε οπως θυμαμε το τρεξιμο.χαχχαΘα είχαν αναδουλειές μάλλον και είχαν νεύρα...
Τί στα διάλα...καλαμπόκι τον ταίζανε τον φουσκωτό...κι έκανε το κοκόρι?
Αυτό...δεν θα στο πω εγώ..εσύ έχεις την συνταγή...να μη κανω το κοπο?
Αυτό...δεν θα στο πω εγώ..εσύ έχεις την συνταγή...
Εκτέλεσέ την κατά τα δικά σου δεδομένα...
Εγώ και να σου πω απλά το κλασικό.."Μια δοκιμή θα σε πείσει"..
εκτός του ότι είναι διαχρονικό...είναι για τη σημερινή εποχή και αβέβαιο....!!!!!
αχαχχαχαχαχα αυτος που λεω εγω ηταν περιπου ο μισος χαχαχχα.α μιας και λέμε για νταβάδες...μια φορά σε μπουρδελάκι στη Φυλής, μπαίνει ένας Αλβανός με τη κοπέλα στο δωμάτιο.Μετά απο 1 λεπτό ακούω φωνές και η κοπέλα βγαίνει νευριασμένη απο μέσα φωνάζοντας "δώστου του μαλάκα τα 30 ευρώ να πάει στο διάολο......" κι εκείνη τη στιγμή βγαίνει απο τη πόρτα ένας γορίλας σαν αυτόν..
..μαμααά μου...... για το πότε κιτρίνισε ο Αλβανός σα Κινέζος κι έγινε καπνός ...ούτε εγώ κατάλαβα..(μάλλον κάποια παρεξήγηση με τα ρέστα πρέπει να παίχτηκε απ'ότι κατάλαβα)
αα κι εννοείται πως πέρασα στο δωμάτιο..λέτε να είχα μετά απ'αυτό άλλη επιλογή???
Μαθε κανα ται τσι, η σαολιν κουνγκ φου και θα τους κανονιζεις ολους τους νταβάδες..α μιας και λέμε για νταβάδες...μια φορά σε μπουρδελάκι στη Φυλής, μπαίνει ένας Αλβανός με τη κοπέλα στο δωμάτιο.Μετά απο 1 λεπτό ακούω φωνές και η κοπέλα βγαίνει νευριασμένη απο μέσα φωνάζοντας "δώστου του μαλάκα τα 30 ευρώ να πάει στο διάολο......" κι εκείνη τη στιγμή βγαίνει απο τη πόρτα ένας γορίλας σαν αυτόν..
..μαμααά μου...... για το πότε κιτρίνισε ο Αλβανός σα Κινέζος κι έγινε καπνός ...ούτε εγώ κατάλαβα..(μάλλον κάποια παρεξήγηση με τα ρέστα πρέπει να παίχτηκε απ'ότι κατάλαβα)
Μαθε κανα ται τσι, η σαολιν κουνγκ φου και θα τους κανονιζεις ολους τους νταβάδες..
α μιας και λέμε για νταβάδες...μια φορά σε μπουρδελάκι στη Φυλής, μπαίνει ένας Αλβανός με τη κοπέλα στο δωμάτιο.Μετά απο 1 λεπτό ακούω φωνές και η κοπέλα βγαίνει νευριασμένη απο μέσα φωνάζοντας "δώστου του μαλάκα τα 30 ευρώ να πάει στο διάολο......" κι εκείνη τη στιγμή βγαίνει απο τη πόρτα ένας γορίλας σαν αυτόν..
αα κι εννοείται πως πέρασα στο δωμάτιο..λέτε να είχα μετά απ'αυτό άλλη επιλογή???
Ρε ψευταποστολε σε ποιο ρδελο της Φυλλης εχει 30 ευρα το κερασμα?
Ειπαμε να γραφουμε καμια μαλακια αλλα εσυ το παραγαμησες...
Ναι...κι εγώ θυμάμαι κάποτε έναν τέτοιο φύλακα που είχα...Ξερω και εγω τι να σου πω.Ο σταλονε ηταν αδερφη μπροστα του σε μπρατσα πω πω ακομα τον θυμαμε οπως θυμαμε το τρεξιμο.χαχχα
Φανταζομαι ο γαβ-γαβ συνεχιζει να δουλευει καπου αλλου εεε?χαχαχα ελεος τραγικοΝαι...κι εγώ θυμάμαι κάποτε έναν τέτοιο φύλακα που είχα...
Σε μαγαζί στη Φυλής δούλευα...κοντά πλατεία Αμερικής...
Νυχτερινή βάρδια...
Μόλις "αλλάξαμε"..
1ο δωμάτιο ήμουν..
Στη κουζίνα πέσιμο στην υπηρεσία...
-Τα λεφτά ... της λέει...
-Ποιά λεφτά ρε μαλάκα του λέει τώρα έπιασα βάρδια... και τον πλακώνει με το τασάκι δαπέδου..
Εγώ είχα κοκαλώσει...άκουσα...νόμιζα ότι τη ληστεία την κάνει ο φίλος του που περίμενε...
Καμμία σχέση...
Ακούγοντας αυτά..ο παρτενέρ μου σηκώθηκε μονομιάς και κρύφτηκε στη κουρτίνα στο παράθυρο...(το γέλιο και το δράμα στη περίπτωση αυτή είναι ότι ήταν κρυμένος πίσω από την κουρτίνα με τον πούτσο σηκωμένο και φαινόταν...χαααααααααααααχαχαχαχαχ)
Ο φύλακας (φουσκωτός) είχε μπει σ'ένα δωμάτιο λέει να ξεκουραστεί...και δεν πρόλαβε ν'αντιδράσει ακούγοντας το σκηνικό...γιατί έδενε τα κορδόνια από τα παπούτσια του και όταν βγήκε είχε λήξει το συμβάν...
Άσε τώρα με τα μόμολα που έχουν βγει...
Κλάσανε οι μπράβοι και βγήκαν αυτοί.....
Να με καταλάβεις....δεν σε καταλαμβαινω