ξερεις και τον μπατιστα ρε τοντοκ? βλεπεις wrestilng?
Σαν τον triple H......κανείς.
ξερεις και τον μπατιστα ρε τοντοκ? βλεπεις wrestilng?
οχι, κοιμαται με αραπηδες..ξερεις και τον μπατιστα ρε τοντοκ? βλεπεις wrestilng?
οχι, κοιμαται με αραπηδες..
Δείτε review σε άλλα site γιατί ουκ εν το πολλο το εφ
Filtati mod min kanete ton kopo na mou dose warning/mute/ban h otidipote alo exete tin eksousia na dinete...., giati molis kano post afto to minima 8a diagrapso ton logariasmo mou apo monos mou.
(ean den ginete na akiroso ton logariasmo mou ego sas parakalo kanteto esis)
Efxaristo poli,
Superap
σου ζητω συγνωμη τοτε που σε πηρε η μπαλλα και σενα γιατι πρεπει να εισαι απο τους σωστους.Φίλτατε moi είσαι λάθος στο comment για το πρόσωπο μου!!!Εγώ δε σε κατηγόρησα,ίσα-ίσα μαζί σου ειμαι και γελάω με κατι άτομα- (giorgos32-giorgos33)που έδωσαν 200 ευρώ για να μαμήσουν στο μεταξουργείου!!!Οπότε ξαναδιάβασε το comment μου καλύτερα,για ωα λυθεί η παρεξήγηση!!!
μην ανησυχεις pleasure θα ξανακανει κι'αλλο ακουαντ ο αλητης.χτες εβριζε και οικογενειες παιδιων εδω μεσα και του το βαλανε το muted με πολυ δυσκολια εφοσον διαμαρτυρηθηκαμε ολοι για το επιπεδο αυτουνου του 'κυριου'.κανας κλωνος να μου ξυσει λιγο τ' αρχιδια γιατι εχω φαγουρα???
πριν απο λιγο τα διαβασα..καθε ημερα σκανε 20 κλωνοι λεμε..ουτε ντροπη,ουτε τσιπα,ουτε φιλοτιμο..μην ανησυχεις pleasure θα ξανακανει κι'αλλο ακουαντ ο αλητης.χτες εβριζε και οικογενειες παιδιων εδω μεσα και του το βαλανε το muted με πολυ δυσκολια εφοσον διαμαρτυρηθηκαμε ολοι για το επιπεδο αυτουνου του 'κυριου'.
οντως κατεριναμιλφ69 δεν ειμαστε ολοι ειδικοι να βγαζουμε σε μπουρδελο του μεταξουργιου 200 ευρω 'μαυρα' απο βουβαλια του στυλ giorgos33 και να βαζουμε τις πουτανες να του 'πουλανε' καψουριλικι και να γραφει 500 post μονο για την κολωνου 30α.ουτε εχουμε την ειδικοτητα να βαζουμε τους πυροβολμενους πουτανοκαψουρηδες να κανουν ακαουντ εδω μεσα για promotion συγκεκριμενου οικου ανοχης οπως ο δικος σου.Εσυ εχεις αυτη την ειδικοτητα και πιστευω οτι σε πηραμε ολοι πρεφα.Εχετε γινει ολοι ειδικοι...
Τα λογια ειναι περιττα...!!
πέστα ρε τεράστιε και να πω οτι έχει και τίποτα μουνάρες στο μπουρδέλο της αντε και πάει στο διάλο και χαλάλι και το promotion που τις κανουνε.ολα τα μπάζα εχει φέρει και τις έχεις παρουσιάσει 'θεές' η ίδια και ο πυροβολημένος της.αυτο λεει πολλα.οντως κατεριναμιλφ69 δεν ειμαστε ολοι ειδικοι να βγαζουμε σε μπουρδελο του μεταξουργιου 200 ευρω 'μαυρα' απο βουβαλια του στυλ giorgos33 και να βαζουμε τις πουτανες να του 'πουλανε' καψουριλικι και να γραφει 500 post μονο για την κολωνου 30α.ουτε εχουμε την ειδικοτητα να βαζουμε τους πυροβολμενους πουτανοκαψουρηδες να κανουν ακαουντ εδω μεσα για promotion συγκεκριμενου οικου ανοχης οπως ο δικος σου.Εσυ εχεις αυτη την ειδικοτητα και πιστευω οτι σε πηραμε ολοι πρεφα.
οντως κατεριναμιλφ69 δεν ειμαστε ολοι ειδικοι να βγαζουμε σε μπουρδελο του μεταξουργιου 200 ευρω 'μαυρα' απο βουβαλια του στυλ giorgos33 και να βαζουμε τις πουτανες να του 'πουλανε' καψουριλικι και να γραφει 500 post μονο για την κολωνου 30α
Ακου μουα..εαν ο γιωργος και ο καθε γιωργος..γουσταρει να δινει σε μια τανα 200 ευρω..μαγκια του να κανει οτι θελει..οντως κατεριναμιλφ69 δεν ειμαστε ολοι ειδικοι να βγαζουμε σε μπουρδελο του μεταξουργιου 200 ευρω 'μαυρα' απο βουβαλια του στυλ giorgos33 και να βαζουμε τις πουτανες να του 'πουλανε' καψουριλικι και να γραφει 500 post μονο για την κολωνου 30α.ουτε εχουμε την ειδικοτητα να βαζουμε τους πυροβολμενους πουτανοκαψουρηδες να κανουν ακαουντ εδω μεσα για promotion συγκεκριμενου οικου ανοχης οπως ο δικος σου.Εσυ εχεις αυτη την ειδικοτητα και πιστευω οτι σε πηραμε ολοι πρεφα.