Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Από τα best-off threads
αστον ακομα καλητερα.οι γκομενες παντος προτιμανε εμας τους ανωμαλους!!!!και οχι τους κρυοκωλους καιτους Γιωργους!!!!
Μα δε σε υποχρεωσε κανεις ρε αδερφε να το κανεις. Δεν τιθεται ζητημα τι ειναι καλο και τι οχι. Τι ερεθιστικο και τι οχι. Το ζητημα ειναι τι αρεσει στον αλλο. Και εγω μπορει να θεωρω αποκρουστικη πχ την κοπρολαγνια αλλα μπορω να την ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ. Οχι καθεαυτη ως πραξη αλλα ως επιθυμια. Μπορω να καταλαβω καποιον να τη θελει πολυ. Αν δεν ενοχλουν κανενα τα παιδια τι να πειραζει; Εσενα στο φιναλε σ αρεσει η μουνιλα, στον αλλο αρεσει η ουρολαγνεια! Αξεπτ ιτ!συγνωμη ειμαι εγω ανωμαλος επειδη χεζω κ κατουραω την γκομενα.γιατι εγω περα απο το θεωρω κ αρρωστο.κ να σου πω κατι δεν θελω να ακουσω τιποτα αηδιαζω κ μονο που τα ακουω κ σιχενομαι αυτους που τα γουσταρουν.μαγκια σας με χαρα σας να τα χαιρεσται κ να τα κανετε εμενα εαν μου ελεγε καποια τετοιο πραγμα το λιγοτερο που θα εκανα ειναι να την φτυσω κ αυτο ειναι βιτσιο?μπουυυυυυυυυυυχαχαχαχαχαχα
Για τα πόδια που λές το έχω διαπιστώσει...οι περισσότερες είναι σαν τους τους κάνεις γλυφομούνι.....απλά το κατούρημα δεν θα το δεχόμουν...ούτε να το κάνω ούτε να μου το κάνει κάποια....με αηδιάζει λίγο....όπως αηδιάζει άλλους το δικό μου φετίχ με τα πόδια....απόλυτα φυσιολογικό....φυσικά δεν σε κρίνω..πίστεψέ με...τα φετίχ είναι απόλυτα προσωπικά....και σεβαστά....φυλε ποδολαγνε και τα ποδια τους φιλαω!ακομα και αυτες που γαργαλιουνται τους αρεσει!!!το 90%απο της γκομενες τραιλενονται.αν θες να κανεις τη γκομενα να τρεχει απο πισω σου εκτος απο το καλο γλυφομουνι πρεπει να της φυλισεις και τα ποδια!!!!!ΕΧΕΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ 200 ΕΥΡΩ που εδωσες φιλε Γιωργο!!!!!!!!
ολοι για το ΨΠΣ ειμαστε..δεν εξηγηται αλλιως..Από τα best-off threads
Μα δε σε υποχρεωσε κανεις ρε αδερφε να το κανεις. Δεν τιθεται ζητημα τι ειναι καλο και τι οχι. Τι ερεθιστικο και τι οχι. Το ζητημα ειναι τι αρεσει στον αλλο. Και εγω μπορει να θεωρω αποκρουστικη πχ την κοπρολαγνια αλλα μπορω να την ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ. Οχι καθεαυτη ως πραξη αλλα ως επιθυμια. Μπορω να καταλαβω καποιον να τη θελει πολυ. Αν δεν ενοχλουν κανενα τα παιδια τι να πειραζει; Εσενα στο φιναλε σ αρεσει η μουνιλα, στον αλλο αρεσει η ουρολαγνεια! Αξεπτ ιτ!
www.freesmileys.org] [/url]Για τα πόδια που λές το έχω διαπιστώσει...οι περισσότερες είναι σαν τους τους κάνεις γλυφομούνι.....απλά το κατούρημα δεν θα το δεχόμουν...ούτε να το κάνω ούτε να μου το κάνει κάποια....με αηδιάζει λίγο....όπως αηδιάζει άλλους το δικό μου φετίχ με τα πόδια....απόλυτα φυσιολογικό....φυσικά δεν σε κρίνω..πίστεψέ με...τα φετίχ είναι απόλυτα προσωπικά....και σεβαστά....
ΥΓ--->Το φετίχ που έχω με τα πόδια το κάνω μόνο εκεί που θέλω εγώ...όχι σε όλες....επιλεκτικά πάντα....
Δε σε ειπε κανεις παραλογο. Μπορω να καταλαβω τον ανθρωπο να γουσταρει.Ο,τιδηποτε.συγνωμη κιολας εαν ειμαι παραλογος αλλα εδω μιλαμε για σκατα κ κατουρα.πως μπορεις να καταλαβεις εναν ανθρωπο να γουσταρει τα σκατα γιατι να μην παει στον υπονομο που εχει μπολικα κ πρεπει να ζηταει απο την γκομενα να τον χεσει που στην τελικη αυτη μπορει να θελει απλα να γαμηθει.
Δεν ΕΠΡΕΠΕ καλε μου φιλε να σου αρεσει τιποτα. Σου αρεσει ό,τι σου αρεσει επειδη απλα σου αρεσει και οχι επειδη πρεπει. Και η πουτσα να σου αρεσε τι με κοβει εμενα? Εκτος αν το θεωρεις και αυτο παθολογια οποτε αδικως να συνεχισουμε τη συζητηση μας.κ εμενα μ αρεσει η μουνιλα δηλ το μουνι δηλ τι επρεπε να μ αρεσει η πουτσα γιατι οπως παμε δεν θα καταλαβαινουμε κ τι ειναι αυτο που ειμαστε
Δεν ΕΠΡΕΠΕ καλε μου φιλε να σου αρεσει τιποτα. Σου αρεσει ό,τι σου αρεσει επειδη απλα σου αρεσει και οχι επειδη πρεπει. Και η πουτσα να σου αρεσε τι με κοβει εμενα? Εκτος αν το θεωρεις και αυτο παθολογια οποτε αδικως να συνεχισουμε τη συζητηση μας.
οχι λαθος το διατυπωσα αλλα μεγαλε ο αλλος μιλαει για αρχαιους ελληνες που μιλαγαν για μετρο κ στην τελικη στο πουτσο μου οι αρχαιοι ελληνες αλλα τι να σου πω κ εμενα στο πουτσο μου τι κανει στο κρεβατι του αλλα εδω μας προβαλλει οτι ολοι ελληνες ειμαστε λεει ανωμαλοι επειδη γουσταρουν να μας χεζουν.ε μην τρελαθουμε τωρα που οι ελληνες γουσταρουν να τους χεζουν εκτος αυτος εαν ειναι απο αλλη ελλαδα.αυτα μονο σε κατι πουστοχωρες γινονται
εσυ γιατι αυτοεξαιρεισαι???Αλλα λογια ν'αγαπιομαστε
Καλα λεει ο πλεζουρ για το ΨΠΣ ειστε ολοι
εμενα παντος το χεσιμο δεν μου αρεσει αλλα αναγκαστηκα να το υποστω!!ειχα μια γκομενα αντιεισαγγελεα!!!που τραιλενοτανε να με χεζει στο στηθος και να μου τα πασαλιβει!!!δεν μου αρεσε!!!αλλα τι να κανω.4 φορες το ανεχτηκα.δωρο των Γεννεθλιων,της το νεο ετος,τη μερα της εισαγγελιας,και την εργατικη πρωτομαγια.ηθελε να με χεσει και στις 9 Μαιου αλλα της εριξα ιμοντιουμ και δεν μπορουσε να χεσει!!!με εβαλε ομως οδηγο της και επερνα 200 ευρω το μηνα για ενα χρονο χωρις να κανω τιποτα γιατι αυτη οδηγουσε μονη της το αμαξι.και ειχα και ταυτοτητα της εισαγγελειας για ενα χρονο που τη συναντουσα.μια φορα μαλιστα της εριξα imodium στο φαι για να μην μπορει να με χεσει.1000 φορες να με χεζουνε παντος παρα να ειμαι Γιωργος!!!!συγνωμη ειμαι εγω ανωμαλος επειδη χεζω κ κατουραω την γκομενα.γιατι εγω περα απο το θεωρω κ αρρωστο.κ να σου πω κατι δεν θελω να ακουσω τιποτα αηδιαζω κ μονο που τα ακουω κ σιχενομαι αυτους που τα γουσταρουν.μαγκια σας με χαρα σας να τα χαιρεσται κ να τα κανετε εμενα εαν μου ελεγε καποια τετοιο πραγμα το λιγοτερο που θα εκανα ειναι να την φτυσω κ αυτο ειναι βιτσιο?μπουυυυυυυυυυυχαχαχαχαχαχα
εσυ γιατι αυτοεξαιρεισαι???
www.freesmileys.org] [/url]εμενα παντος το χεσιμο δεν μου αρεσει αλλα αναγκαστηκα να το υποστω!!ειχα μια γκομενα αντιεισαγγελεα!!!που τραιλενοτανε να με χεζει στο στηθος και να μου τα πασαλιβει!!!δεν μου αρεσε!!!αλλα τι να κανω.4 φορες το ανεχτηκα.δωρο των Γεννεθλιων,της το νεο ετος,τη μερα της εισαγγελιας,και την εργατικη πρωτομαγια.ηθελε να με χεσει και στις 9 Μαιου αλλα της εριξα ιμοντιουμ και δεν μπορουσε να χεσει!!!με εβαλε ομως οδηγο της και επερνα 200 ευρω το μηνα για ενα χρονο χωρις να κανω τιποτα γιατι αυτη οδηγουσε μονη της το αμαξι.και ειχα και ταυτοτητα της εισαγγελειας για ενα χρονο που τη συναντουσα.μια φορα μαλιστα της εριξα imodium στο φαι για να μην μπορει να με χεσει.1000 φορες να με χεζουνε παντος παρα να ειμαι Γιωργος!!!!
εμενα παντος το χεσιμο δεν μου αρεσει αλλα αναγκαστηκα να το υποστω!!ειχα μια γκομενα αντιεισαγγελεα!!!που τραιλενοτανε να με χεζει στο στηθος και να μου τα πασαλιβει!!!δεν μου αρεσε!!!αλλα τι να κανω.4 φορες το ανεχτηκα.δωρο των Γεννεθλιων,της το νεο ετος,τη μερα της εισαγγελιας,και την εργατικη πρωτομαγια.ηθελε να με χεσει και στις 9 Μαιου αλλα της εριξα ιμοντιουμ και δεν μπορουσε να χεσει!!!με εβαλε ομως οδηγο της και επερνα 200 ευρω το μηνα για ενα χρονο χωρις να κανω τιποτα γιατι αυτη οδηγουσε μονη της το αμαξι.και ειχα και ταυτοτητα της εισαγγελειας για ενα χρονο που τη συναντουσα.μια φορα μαλιστα της εριξα imodium στο φαι για να μην μπορει να με χεσει.1000 φορες να με χεζουνε παντος παρα να ειμαι Γιωργος!!!!
εμενα παντος το χεσιμο δεν μου αρεσει αλλα αναγκαστηκα να το υποστω!!ειχα μια γκομενα αντιεισαγγελεα!!!που τραιλενοτανε να με χεζει στο στηθος και να μου τα πασαλιβει!!!δεν μου αρεσε!!!αλλα τι να κανω.4 φορες το ανεχτηκα.δωρο των Γεννεθλιων,της το νεο ετος,τη μερα της εισαγγελιας,και την εργατικη πρωτομαγια.ηθελε να με χεσει και στις 9 Μαιου αλλα της εριξα ιμοντιουμ και δεν μπορουσε να χεσει!!!με εβαλε ομως οδηγο της και επερνα 200 ευρω το μηνα για ενα χρονο χωρις να κανω τιποτα γιατι αυτη οδηγουσε μονη της το αμαξι.και ειχα και ταυτοτητα της εισαγγελειας για ενα χρονο που τη συναντουσα.μια φορα μαλιστα της εριξα imodium στο φαι για να μην μπορει να με χεσει.1000 φορες να με χεζουνε παντος παρα να ειμαι Γιωργος!!!!