Νέα

Γιατί Πάολα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα superap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

superap

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα!

Έχω ένα μικρό πρόβλημα και θέλω την επιστημονική απάντηση σας!! Το πρόβλημα μου λέγετε  ΠΑΟΛΑ και δούλευε στην Βριλησσού 57 Πέμπτη- Σάββατο βράδυ! Την εν λόγο κηρία την είχα επισκεφθεί πριν από 1,5 μήνα τότε είχα μήνη με της καλύτερες εντυπώσεις ! Όταν μετά από κάποιες μέρες πήρα την Κ. Έλενα τηλεφωνώ για να μάθω ποτέ θα είναι η ΠΑΟΛΑ  μου είπε ότι δεν έχει ιδέα και από τότε  η ΠΑΟΛΑ αγνοείτε! Την Πέμπτη γυρίζω στην Αθηνά μετά από 10 ήμερο ταξίδι με την δουλεία και θα σας είμαι υπόχρεος εάν μου βρείτε την ΠΑΟΛΑ!

Γιατί ΠΑΟΛΑ γιατί?????

warnwarn.gif
 δεν[/URL] βριζουμε εδω μεσα, το ξερεις πολυ καλα. το μηνυμα σου απο το θρεντ της βουλγαριας διεγραφη.

mrbig69

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρίξε μια ματιά στο : Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο. σελ. 268
"Λοιπόν το πρόγραμμα απο την Φραντζή 47 έχει:

Δευτέρα - Ντάρια (πρωϊ), Ντάρια (απόγευμα), Βαλέρια (Βράδυ)

Τρίτη -  Ντάρια (πρωϊ), Πάολα (απόγευμα), Γαμπριέλλα (Βράδυ)

Τετάρτη - Άννα (πρωϊ) , Ντάρια (απόγευμα), Εύα (Βράδυ)"
Μπορεί να ειναι η ιδια ...

Επισκέπτης
Παίδες καλησπέρα, τώρα μόλις πήρα Φρατζή τηλέφωνο (Tρίτη 17 Iουλίου ώρα 20:10) και μου λέει έχω Πάολα με το μεγάλο στήθος. Eίναι αυτή φεύγω KAYΛOΣΦAIPA!

Επισκέπτης
η παολα δουλευει και στη φρατζη 47!!αρα ναι ειναι η ιδια που βρισκεται και στην βριλλησου 57!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
η παολα δουλευει και στη φρατζη 47!!αρα ναι ειναι η ιδια που βρισκεται και στην βριλλησου 57!
Ειναι μια Ρουμανα που ηταν στη Φραντζη και Δεκεμβρη μηνα?Τοτε την ειχα παρει 2 απανωτα-100€ η επισκεψη αλλα πολυ GFE και καλο μπουκιτσι deepthroat και γενικα καλη αξια αποδοσης/τιμης/Ξερετε αν εκανε comeback στη Φραντζη?

Επισκέπτης
μια μελαχροινη ειναι!!πηγαιντε στην ημερησια ενημερωση για στουντιο!εχει ποσταρει ο πανος το προγραμμα της φρατζη και της βριλλησου!

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Χθεσινή επίσκεψη κατά τις 17.30 σε Βριλησσου 57. Καταπληκτική Πάολα με gfe συμπεριφορά, έχει το κορμί που με τρελαίνει, απίστευτες φυσικές βυζάρες, ότι καλύτερο για να σου φτιάξει το κέφι. Αξια, ελπίζω να την ξανατιμήσω.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Χθεσινή επίσκεψη κατά τις 17.30 σε Βριλησσου 57. Καταπληκτική Πάολα με gfe συμπεριφορά, έχει το κορμί που με τρελαίνει, απίστευτες φυσικές βυζάρες, ότι καλύτερο για να σου φτιάξει το κέφι. Αξια, ελπίζω να την ξανατιμήσω.

Φυσικες βυζαρες η Παολα?Τι λες ρε φιλε?
Αυτη την χρησιμοποιουν για εκθεμα στην πλαστικη χειρουργικη οταν μιλουν για τις εφαρμογες της σιλικονης.

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Φυσικες βυζαρες η Παολα?Τι λες ρε φιλε?
Αυτη την χρησιμοποιουν για εκθεμα στην πλαστικη χειρουργικη οταν μιλουν για τις εφαρμογες της σιλικονης.

Μήπως την μπερδεύεις με την Πάολα του 36 φίλε kokolongos;

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
για δωσε λεπτομερη περιγραφη

Πλούσιο χυτό στήθος (αν έχει κάνει πλαστική με σιλικόνη δεν το καταλαβαίνεις) κοντά στο 1.70 ύψος, γενικά πρόσχαρη,μάλλον περπατημένη, μάλλον από Ρουμανία, πολύ καλά ελληνικά και το κυριότερο πολύ καλή περιποίηση (ισπανική, ρούφηγμα σε μπάλες κλπ). Δες και τις παλιότερες αναφορές συναγωνιστών πιο πάνω. Παίζει Βριλησσού 57 και καμιά φορά Φρατζή. Θυμάμαι πάντως μια συνονόματη στο 36 που πράγματι ήταν η επιτομή της σιλικόνης.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.356
Πόντοι
42.697
Πλούσιο χυτό στήθος (αν έχει κάνει πλαστική με σιλικόνη δεν το καταλαβαίνεις) κοντά στο 1.70 ύψος, γενικά πρόσχαρη,μάλλον περπατημένη, μάλλον από Ρουμανία, πολύ καλά ελληνικά και το κυριότερο πολύ καλή περιποίηση (ισπανική, ρούφηγμα σε μπάλες κλπ). Δες και τις παλιότερες αναφορές συναγωνιστών πιο πάνω. Παίζει Βριλησσού 57 και καμιά φορά Φρατζή. Θυμάμαι πάντως μια συνονόματη στο 36 που πράγματι ήταν η επιτομή της σιλικόνης.
την μπερδευετε με την Πάολα της Βριλησσού 36, πρώην Σάσα απο Λέλας και Λιοσίων. Η γνωστή Σάσα μελαχρινή , έκφυλο πρόσωπο και σιλικόνι βυζί (το έβαλε πριν ενάμιση χρόνο) που γλειφει τελεια τα παπάρια, αλλά απο εκει και πέρα ειναι εντελώς απάτη και σπαστικια στο κρεββάτι.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
την μπερδευετε με την Πάολα της Βριλησσού 36, πρώην Σάσα απο Λέλας και Λιοσίων. Η γνωστή Σάσα μελαχρινή , έκφυλο πρόσωπο και σιλικόνι βυζί (το έβαλε πριν ενάμιση χρόνο) που γλειφει τελεια τα παπάρια, αλλά απο εκει και πέρα ειναι εντελώς απάτη και σπαστικια στο κρεββάτι.

σωστος ζερο...με αυτη την μπερδευα,τελεια αρχιδορουφηχτρα.

Παντως αν αυτη που λεει ο marky ειναι η παολα που δουλευει και λιοσιων 278 μερικες φορες τοτε και αυτη εχει κανει σιλικονη...απλα ειναι πολυ διακριτικη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom