b0b
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.759
- Πόντοι
- 216
+οοπουτσες μπλε.
+οοπουτσες μπλε.
Να τα εξηγήσει ο Δρ. Τσιλιμπουρδίτσας:
Το γυναικείο μυαλό συνήθως κολλάει σε μία σκέψη (ο γκόμενος, η δουλειά, το παιδί, κλπ.). Αν αυτή η σκέψη είναι περιέργεια για κάτι το θεωρητικά "απαγορευμένο" μετά δύσκολα ξεκολλάει το γενικώς κολλημένο μυαλό τους από την εν λόγω σκέψη αν δεν την πραγματοποιήσουν.
Απελπισμένες γυναίκες μη φοβάστε όμως, η επιστημονική ομάδα του Δρ. Τσιλιμπουρδίτσα έχει την λύση .
Απλά υποβαθμίστε τον "πειρασμό" με ψυχρή λογική. Τι εννοώ; Καταργήστε από το μυαλό σας τυχόν πουριτανισμούς του στυλ "θα μπορούσα εγώ να κάνω κάτι τέτοιο;" ή " Με τίποτα δεν θα έκανα εγώ κάτι τέτοιο!", με την φράση "Είμαι ικανή για το οτιδήποτε!". Αφού το κάνετε, αυτό που θα μείνει στο μυαλό σας θα είναι και η ουσιαστική ερώτηση "Οκ, είμαι ικανή για το οτιδήποτε, είναι όμως τότε αυτό κάτι που πραγματικά θέλω να κάνω;" η οποία είναι και η ουσιαστική ερώτηση δίχως περιέργειες και φαντασίες στην μέση. Αν παρόλα αυτά η απάντηση είναι ναι, ε τότε είστε πουτάνες και καλά θα κάνετε να συμβιβαστείτε σύντομα με την ιδέα και να λαμβάνετε τακτικά το φάρμακό σας σε καθημερινή βάση για να μην εμφανιστούν τυχόν ανεπιθύμητα στερητικά σύνδρομα
Και να θυμάστε: Η επιστημονική ομάδα του Δρ. Τσιλιμπουρδίτσα θα βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη!
μα καμια δεν ακουει τον παντρεμενο να λεει στο τηλεφωνο ''ελα μωρο λυνω τον καβουρα και ξεκιναω.....'' ???????????????
εσενα τι σου ασφαλιζουν αντιγονη?Δεν έχω μεγαλύτερη φαντασίωση! Αλλά τι να κάνω που πάω και πέφτω στα στελέχη? Γεμίσαμε ασφαλιστές μη χέσω!!!
Τύπε, ο Σάκης είναι για την καταναλώτρια του ΑΝΤ1 (κομμώτρια από το Παγκράτι στα πρόθυρα της εμμηνόπαυσης).τι στον μπουτσο ρε πουστη μ ????????
καμια καριολα δεν πηδιεται με το σακη τον υδραυλικο που ειναι και παντρεμενος ?
ολες σε μεγαλοστελεχη πεφτουν ??? μα καμια δεν ακουει τον παντρεμενο να λεει στο τηλεφωνο ''ελα μωρο λυνω τον καβουρα και ξεκιναω.....'' ???????????????
Βίλμα, Βλήμα, Βέλβυ η άλλη με τη γάτα του Αρκά να πούμε... εντελώς άκυρο μπουρδελoσάιτ λέμε.
Πόσο καυλερό και σχετικό το δικό σου άβαταρ.
To πιο γκαυλιάρικο άβαταρ πάντως το έχει η Λούκ...σαν τον Καστράτο νιώθω όποτε μιλάω μαζί της.Πόσο καυλερό και σχετικό το δικό σου άβαταρ.
καυλερό
ela nteΑπο ποτε ο ασφαλιστης θεωρειται μεγαλοστελεχος
Thanks. :-* Δεν είχα πρόχειρη την κοιλάρα του καταλληλότερου κι έτσι έβαλα τη μάπα για avvy. Είναι πιο sexy.Πόσο καυλερό και σχετικό το δικό σου άβαταρ.
απο τοτε που το ξενοπηδημα ειναι φυσιολογικο κ ακακο.Απο ποτε ο ασφαλιστης θεωρειται μεγαλοστελεχος
ευνουχισμενος;To πιο γκαυλιάρικο άβαταρ πάντως το έχει η Λούκ...σαν τον Καστράτο νιώθω όποτε μιλάω μαζί της.
μαλλον θελει να πει οτι θελει αντρα καυλιαρη της οικοδομης οχι του γραφειουΑπο ποτε ο ασφαλιστης θεωρειται μεγαλοστελεχος
μαλλον θελει να πει οτι θελει αντρα καυλιαρη της οικοδομης οχι του γραφειου
να γαμηθει θελει η να αποκατασταθεικαλυτερα τοτε να ψαξει σε αλλη χωρα για αντρα, εδω η οικοδομη περναει κριση
δηλαδη οταν βλεπει μπετατζη κατι παθαινει η αντιγονη?μαλλον θελει να πει οτι θελει αντρα καυλιαρη της οικοδομης οχι του γραφειου