Νέα

Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τον άντρα κάποιας άλλης ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 616
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
:helpplea:
Να τα εξηγήσει ο Δρ. Τσιλιμπουρδίτσας:
Το γυναικείο μυαλό συνήθως κολλάει σε μία σκέψη (ο γκόμενος, η δουλειά, το παιδί, κλπ.). Αν αυτή η σκέψη είναι περιέργεια για κάτι το θεωρητικά "απαγορευμένο" μετά δύσκολα ξεκολλάει το γενικώς κολλημένο μυαλό τους από την εν λόγω σκέψη αν δεν την πραγματοποιήσουν.
Απελπισμένες γυναίκες μη φοβάστε όμως, η επιστημονική ομάδα του Δρ. Τσιλιμπουρδίτσα έχει την λύση  :rockon:.
Απλά υποβαθμίστε τον "πειρασμό" με ψυχρή λογική. Τι εννοώ; Καταργήστε από το μυαλό σας τυχόν πουριτανισμούς του στυλ "θα μπορούσα εγώ να κάνω κάτι τέτοιο;" ή " Με τίποτα δεν θα έκανα εγώ κάτι τέτοιο!", με την φράση "Είμαι ικανή για το οτιδήποτε!". Αφού το κάνετε, αυτό που θα μείνει στο μυαλό σας θα είναι και η ουσιαστική ερώτηση "Οκ, είμαι ικανή για το οτιδήποτε, είναι όμως τότε αυτό κάτι που πραγματικά θέλω να κάνω;" η οποία είναι και η ουσιαστική ερώτηση δίχως περιέργειες και φαντασίες στην μέση. Αν παρόλα αυτά η απάντηση είναι ναι, ε τότε είστε πουτάνες και καλά θα κάνετε να συμβιβαστείτε σύντομα με την ιδέα και να λαμβάνετε τακτικά το φάρμακό σας :knockinb: σε καθημερινή βάση για να μην εμφανιστούν τυχόν ανεπιθύμητα στερητικά σύνδρομα  :2on1:
Και να θυμάστε: Η επιστημονική ομάδα του Δρ. Τσιλιμπουρδίτσα θα βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη!  :fuck2:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
:helpplea:
Να τα εξηγήσει ο Δρ. Τσιλιμπουρδίτσας:
Το γυναικείο μυαλό συνήθως κολλάει σε μία σκέψη (ο γκόμενος, η δουλειά, το παιδί, κλπ.). Αν αυτή η σκέψη είναι περιέργεια για κάτι το θεωρητικά "απαγορευμένο" μετά δύσκολα ξεκολλάει το γενικώς κολλημένο μυαλό τους από την εν λόγω σκέψη αν δεν την πραγματοποιήσουν.
Απελπισμένες γυναίκες μη φοβάστε όμως, η επιστημονική ομάδα του Δρ. Τσιλιμπουρδίτσα έχει την λύση  :rockon:.
Απλά υποβαθμίστε τον "πειρασμό" με ψυχρή λογική. Τι εννοώ; Καταργήστε από το μυαλό σας τυχόν πουριτανισμούς του στυλ "θα μπορούσα εγώ να κάνω κάτι τέτοιο;" ή " Με τίποτα δεν θα έκανα εγώ κάτι τέτοιο!", με την φράση "Είμαι ικανή για το οτιδήποτε!". Αφού το κάνετε, αυτό που θα μείνει στο μυαλό σας θα είναι και η ουσιαστική ερώτηση "Οκ, είμαι ικανή για το οτιδήποτε, είναι όμως τότε αυτό κάτι που πραγματικά θέλω να κάνω;" η οποία είναι και η ουσιαστική ερώτηση δίχως περιέργειες και φαντασίες στην μέση. Αν παρόλα αυτά η απάντηση είναι ναι, ε τότε είστε πουτάνες και καλά θα κάνετε να συμβιβαστείτε σύντομα με την ιδέα και να λαμβάνετε τακτικά το φάρμακό σας :knockinb: σε καθημερινή βάση για να μην εμφανιστούν τυχόν ανεπιθύμητα στερητικά σύνδρομα  :2on1:
Και να θυμάστε: Η επιστημονική ομάδα του Δρ. Τσιλιμπουρδίτσα θα βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη!  :fuck2:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μου θύμισες ένα βιβλίο για τις "επιχειρματικες" αποφάσεις

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
μα καμια δεν ακουει τον παντρεμενο να λεει στο τηλεφωνο ''ελα μωρο λυνω τον καβουρα και ξεκιναω.....'' ???????????????

Δεν έχω μεγαλύτερη φαντασίωση! Αλλά τι να κάνω που πάω και πέφτω στα στελέχη? Γεμίσαμε ασφαλιστές μη χέσω!!!  :P

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
τι στον μπουτσο ρε πουστη μ ????????

καμια καριολα δεν πηδιεται με το σακη τον υδραυλικο που ειναι και παντρεμενος ?

ολες σε μεγαλοστελεχη πεφτουν ??? μα καμια δεν ακουει τον παντρεμενο να λεει στο τηλεφωνο ''ελα μωρο λυνω τον καβουρα και ξεκιναω.....'' ???????????????
Τύπε, ο Σάκης είναι για την καταναλώτρια του ΑΝΤ1 (κομμώτρια από το Παγκράτι στα πρόθυρα της εμμηνόπαυσης). :2funny:

Η Αντιγόνη παίζει σε υψηλότερα τραπέζια πόκα. :rockon:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Απο ποτε ο ασφαλιστης θεωρειται μεγαλοστελεχος  :think:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Απο ποτε ο ασφαλιστης θεωρειται μεγαλοστελεχος  :think:
απο τοτε που το ξενοπηδημα ειναι φυσιολογικο κ ακακο.
θα ξεχασουμε κ αυτα που ξερουμε εδω μεσα.

To πιο γκαυλιάρικο άβαταρ πάντως το έχει η Λούκ...σαν τον Καστράτο νιώθω όποτε μιλάω μαζί της. :sunglasses:
ευνουχισμενος;

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Stories