Νέα

Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τον άντρα κάποιας άλλης ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 616
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
τεσπα.εξακολουθω να λεω οτι σωστες ειναι μονο οι καθαρες αρχιδατες εξηγησεις.
η ειμαστε μαζι η δεν ειμαστε.ξενογαμησια και πιπες δεν εχουν δικαιολογιες.

Κι αν πρόκειται για καθαρή εξήγηση ότι θα είμαστε μαζί θα έχουμε το σπίτι μας θα αγαπιόμαστε και τα παιδιά μας πάνω απ'όλα αλλά το τι κάνουμε έξω απ'αυτό δεν αφορά την οικογένεια [με κάποιους όρους βέβαια]

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΑ ΟΝΤΑ.....ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ....ΕΙΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ....ΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ....ΑΠΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ.....
Ανέκαθεν σκέτο. :grin: Μην τα λες αυτά όμως εδώ, γιατί γυρνάνε τα άντερα στις Ελλεεινίδες. :2funny: Για να σε προλάβω όμως... ξέρω... κάτσε να ξύσω κι εγώ το δεξί μου αρχίδι. :2funny:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Γιατι ετσι ειναι η φυση της γυναικας, οταν εχουν κατι, θελουν και το αλλο !!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Eίναι γεγονός ότι οι γυναίκες δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στους ήδη δεσμευμένους άντρες που είτε είναι σε μακροχρόνια σχέση ή ακόμα χειρότερα είναι παντρεμένοι.
Ο παντρεμενος η ο δεσμευμενος δεν μιλα ευκολα δεν την προδιδη υπαρχη πολυ περισσοτερη εμπιστοσυνη,ενω αντιθετως ο ελευθερος σιγουρα θα κοκορευτη στην παρεα του και απο τον ενα στον αλλο μαθαινεται πολυ ποιο γρηγορα

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Κι αν πρόκειται για καθαρή εξήγηση ότι θα είμαστε μαζί θα έχουμε το σπίτι μας θα αγαπιόμαστε και τα παιδιά μας πάνω απ'όλα αλλά το τι κάνουμε έξω απ'αυτό δεν αφορά την οικογένεια [με κάποιους όρους βέβαια]
ναι.εφοσον το συζητησαν και ειπαν οτι θα πηδιομαστε με αλλους εκτος σπιτιου ναι.δεν εχω θεμα.

αν και παλι γ μενα ειναι μαλακια κ υποκρισια αλλα τουλαχιστον συναινουν κ οι δυο.δε κοροιδευει κανεις κανεναν.

(εκτος απο τα παιδια βεβαια που νομιζουν οτι ο μπαμπας κ η μαμα ειναι το μικρο σπιτι στο λειβαδι.)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
ναι.εφοσον το συζητησαν και ειπαν οτι θα πηδιομαστε με αλλους εκτος σπιτιου ναι.δεν εχω θεμα.

αν και παλι γ μενα ειναι μαλακια κ υποκρισια αλλα τουλαχιστον συναινουν κ οι δυο.δε κοροιδευει κανεις κανεναν.

(εκτος απο τα παιδια βεβαια που νομιζουν οτι ο μπαμπας κ η μαμα ειναι το μικρο σπιτι στο λειβαδι.)

να σου πω και μια φορά  :thumbsup: :cool2: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Του έχει πάρει και δικιά του τουαλέτα.

http://[URL unfurl="true"]www.ehrensenf.com/files/linktipps/katzenklo.jpg[/img[/URL]]

:2funny:
[/quote]

αααααχαχαχαχαχαχ
αχαχαχ
αχαχαχαχαχα :2funny:

Η μαλάκω η Λουκ είναι μια γλύκα πάντως. :D

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.920
Πόντοι
4.655
Εγω παντως, ειμαι πολυ ρομαντικος τυπος. Θελω να εχω ενα σωστο μουνακι που να το ξεσκιζω με 1500 τροπους και να ειμαστε κυριλε και γαμησε τις παπαριες με αλλους και αλλες. Αυτα τα κανουν ατομα που ειναι κενα και βαριουνται τη ζωη τους. Αμα εχεις μια δουλεια που σε γεμιζει και μια γκομενα που σ'αρεσει να την γεμιζεις, τοτε εισαι σε καλο δρομο

Π

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εγω παντως, ειμαι πολυ ρομαντικος τυπος. Θελω να εχω ενα σωστο μουνακι που να το ξεσκιζω με 1500 τροπους και να ειμαστε κυριλε και γαμησε τις παπαριες με αλλους και αλλες. Αυτα τα κανουν ατομα που ειναι κενα και βαριουνται τη ζωη τους. Αμα εχεις μια δουλεια που σε γεμιζει και μια γκομενα που σ'αρεσει να την γεμιζεις, τοτε εισαι σε καλο δρομο

Π

Eσύ δεν είσαι με την ανοιχτή σχέση που γαμούσατε αμφότεροι, άλλους? :think:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Πες μας την αποψη σου κοσμα ... εσυ πας με αντρες αλλων γυναικων ? :coffee:

12 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα :birdman:

12932919038 μέλη και 1345637289 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα  :zfuck:

Κ γω κατι τετοιο θυμαμαι  :think:

Π

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.233
Πόντοι
25.467

Ναι. Αλλά περνάει μία περίοδο αυτοψυχανάλυσης και αναθεώρησης των πεπραγμένων του.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Μακριιιιιιαααα απο ελευθερεεες σχεσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις ΜΑΚΡΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑ  :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom