Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.515
- Πόντοι
- 2.357
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ !!!!!Μακριιιιιιαααα απο ελευθερεεες σχεσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις ΜΑΚΡΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ !!!!!Μακριιιιιιαααα απο ελευθερεεες σχεσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις ΜΑΚΡΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑ
Πες μας την αποψη σου κοσμα ... εσυ πας με αντρες αλλων γυναικων ?
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ !!!!!
Χμμμμμμμμμμμ φορας τα γυαλια για μακρια....δεν σε αναγνωρίζω μήτσο
δεν σε αναγνωρίζω μήτσο
Σκουπίστε τα φλόκια από τα μάτια σας και ξαναπροσπαθήστε (Με Σερανό -τον Ντε Μπερζεράκ, όχι την πάστα-)
Αυτο.... Ακριβως ομως !!!!Γιατί είναι καριόλες.
φελω και εγώ μακια !
Κρίμα εμείς μικρή διαβάζαμε μόνο Γκαούρ Ταρζάν και μικρό σερίφη
φελω και εγώ μακια !
Κι ιγκο κουπέλα ιμι
έχεις πμ...
τι στον μπουτσο ρε πουστη μ ????????Έλα μωρό είπα ότι έχω μίτινγκ έρχομαι........
τυπε εχω την εντυπωση οτι εισαι μουφας.την μια μας λες οτι ειχες γκομενα και ξενογαμιοσασταν και τωρα τα γυρνας ολα τουμπα. :oΕγω παντως, ειμαι πολυ ρομαντικος τυπος. Θελω να εχω ενα σωστο μουνακι που να το ξεσκιζω με 1500 τροπους και να ειμαστε κυριλε και γαμησε τις παπαριες με αλλους και αλλες. Αυτα τα κανουν ατομα που ειναι κενα και βαριουνται τη ζωη τους. Αμα εχεις μια δουλεια που σε γεμιζει και μια γκομενα που σ'αρεσει να την γεμιζεις, τοτε εισαι σε καλο δρομο
Π
xaxaxaxaxa geia σου βληματακιΜακριιιιιιαααα απο ελευθερεεες σχεσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις ΜΑΚΡΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑ
Βίλμα, Βλήμα, Βέλβυ η άλλη με τη γάτα του Αρκά να πούμε... εντελώς άκυρο μπουρδελoσάιτ λέμε.
xaxaxaxaxa geia σου βληματακι
τιο φωναζεις καλε ? σουκαναν κανα μαγικο ?
σε πηδηξε κανεις και μετα εξαφανιστηκε?