Νέα

Γιατί οί γυναίκες..... προσποιούνται οργασμό??????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amjik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σε αυτο με βρισκεις συμφωνη, γενικα σπανια να προσβαλω τον αλλον. αλλα δε θα μπω κ στη διαδικασια να προσποιηθω για να μην παρεξηγηθει. δε θα πω, χμ χμ παναθλιο σεξ και θα του χτυπησω την πλατη, αλλα αμα δω οτι δεν κοβεται κ για την παρτη μου, ε σκοτιστηκα για το πως θα νιωσει αμα με δει απαθη.
δεν μ αρεσει να καταρρακωνω την αυτοπεποιθηση του αλλου, αλλα δεν επιβραβευω κ την αδιαφορια.
ποσους αδιαφορους αντρες εχεις γνωρισει?

Red Rose

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
σε αυτο με βρισκεις συμφωνη, γενικα σπανια να προσβαλω τον αλλον. αλλα δε θα μπω κ στη διαδικασια να προσποιηθω για να μην παρεξηγηθει. δε θα πω, χμ χμ παναθλιο σεξ και θα του χτυπησω την πλατη, αλλα αμα δω οτι δεν κοβεται κ για την παρτη μου, ε σκοτιστηκα για το πως θα νιωσει αμα με δει απαθη.
δεν μ αρεσει να καταρρακωνω την αυτοπεποιθηση του αλλου, αλλα δεν επιβραβευω κ την αδιαφορια.
Πολύ σωστή σε βρίσκω.

Ε δεν κάνω αχ και βαχ άμα δεν το νιώθω βέβαια, δεν του δίνω όμως και λογαριασμό αν τελείωσα ή όχι.
(Συνήθως ρωτάνε στο τέλος... "πως ήτανε? Καλό?") :idiot: :idiot: :idiot:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ποσους αδιαφορους αντρες εχεις γνωρισει?

Τυπε υπαρχουν πολλοι αδιαφοροι.... εχει χαλασει το σκηνικο

καταρχην ελαχιστοι ειναι κυνηγοι πλεον... αυτο και μονο τα λεει ολα

Οταν περιμενεις την γκομενα να κανει πρωτη κινηση τι εισαι? ενδιαφερομενος?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Επειδή μπορούμε. :grin: Αστειεύομαι βεβαίως.

Γιατί οι (περισσότεροι) άντρες δεν ενδιαφέρονται αν εμείς τελειώνουμε ή όχι και για να μην τους κακοκαρδίσουμε τους λέμε ότι φθάσαμε και εμείς. Λάθος μας βέβαια αλλά οι περισσότερες το κάνουμε.

αχουυυυυυ καλωσορισες σανσαϊν  :grin:

Επισκέπτης
Τυπε υπαρχουν πολλοι αδιαφοροι.... εχει χαλασει το σκηνικο

καταρχην ελαχιστοι ειναι κυνηγοι πλεον... αυτο και μονο τα λεει ολα

Οταν περιμενεις την γκομενα να κανει πρωτη κινηση τι εισαι? ενδιαφερομενος?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οχι μαλακας αλλα το να μην ενδιαφερεσαι για το γυναικιο οργασμο (οχι να μη τα καταφερνεις) ειναι κοντρα στη φυση σου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οχι μαλακας αλλα το να μην ενδιαφερεσαι για το γυναικιο οργασμο (οχι να μη τα καταφερνεις) ειναι κοντρα στη φυση σου

Τυπε αν ο αλλος ειναι εγωιστης εξαρχης... παθολογικος μαλλον εγωιστης...

Γιατι εγωιστε ειμεθα ολοι μας... τοτε και σε εκεινο το σημειο εγωιστης θα ειναι....

Ετσι εικαζω τουλαχιστον... εχω αδικο?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πολύ σωστή σε βρίσκω.

Ε δεν κάνω αχ και βαχ άμα δεν το νιώθω βέβαια, δεν του δίνω όμως και λογαριασμό αν τελείωσα ή όχι.
(Συνήθως ρωτάνε στο τέλος... "πως ήτανε? Καλό?") :idiot: :idiot: :idiot:

ε τοτε πως προσποιεισαι οτι τελειωσες εφοσον δεν δινεις λογαριασμο? :think:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εχω διαβασει οτι 30 τις εκατο των γυναικων ειναι αναργοσμικες [θα ψαξω το λινκ για την ερευνα]

αλλα φυσικα καμμια κοπελα η κανενας ανδρας του σιτε δεν συναντησε αυτο το 30 τις εκατο  :2funny: :2funny:

Ετσι παντα ολοι γαμαμε αβερτα και προσφερουμε πολλαπλους οργασμους
Και καμμια κοπελα δεν εχει προβλημα
Ειμαστε και γαμω τα σιτε  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Γιατι εγωιστε ειμεθα ολοι μας... τοτε και σε εκεινο το σημειο εγωιστης θα ειναι....

εστω αλλα αν η αλλη τον αρχισει στα τι μου κανεις ψωλαρα μου αχαχ κανεις δεν με χει ξαναγαμισει ετσι και τετοια μαλον δεν εχει και αδικο  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σωστη η εκδοχη που δινει ο Μαριος51

Ειναι και αυτο μια απο τις εκδοχες...αν δηλαδη εσυ εχεις ψυχοπαθολογικο θεμα με το σεξ
και δεν ανοιγεσαι ωστε να επελθει και αυτος ο δυσμοιρος ο οργασμος που τοσο πολυ ταλαιπωρεις

εγω τι πρεπει να κανω? !

Red Rose

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ε τοτε πως προσποιεισαι οτι τελειωσες εφοσον δεν δινεις λογαριασμο? :think:
Άμα δεν δώσεις απάντηση ας το πάρει όπως θέλει. Άλλος θεωρεί την σιωπή ως "ναι" και άλλος ως "όχι". Άλλος πάλι το παίζει αδιάφορος. Δεν θα σκάσω κιόλας. :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εστω αλλα αν η αλλη τον αρχισει στα τι μου κανεις ψωλαρα μου αχαχ κανεις δεν με χει ξαναγαμισει ετσι και τετοια μαλον δεν εχει και αδικο  ;)

Και ομως εκει ειναι που παιζει να ριξει τον εγωισμο του και να την ικανοποιησει
γιατι η τυπισσα του τον φουσκωσε και τον εφτιαξε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσυ πχ η εγω που δεν εχουμε τετοιες ιδιοτροπιες... μπορει να θεωρησουμε γελοιο το υπερβολικο λεξιλογιο
κατα την διαρκεια του σεξ αλλα ενας βλακας εγωιστης που ειναι παραδομενος στον εγωκεντρισμο του
θα καταπιει το δολωμα το σχοινι και το ... βαρυδι!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6

Και όμως  οι μικροψώληδες έχουν περισσότερες πιθανότητες να ενδιαφέρονται για τον οργασμό της γυναίκας για να αβαντάρουν το μέγεθος τους, αντίθετα οι άλλοι ποντάρουν μόνο στο μεγάλο τους πέος και συνήθως δεν κάνουν τπτ άλλο..

Δεν λέω βέβαια ότι είναι όλοι μικροψώληδες που κοιτάνε την απόλαυση της γυναίκας, αλλά κάπως έτσι πάει..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εγω προσποιουμαι οτι τελειωνω και τη ραντιζω και με το σπερμα της προηγουμενης καποτας για το τρου στορυ της υποθεσης

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και όμως  οι μικροψώληδες έχουν περισσότερες πιθανότητες να ενδιαφέρονται για τον οργασμό της γυναίκας για να αβαντάρουν το μέγεθος τους, αντίθετα οι άλλοι ποντάρουν μόνο στο μεγάλο τους πέος και συνήθως δεν κάνουν τπτ άλλο..

Δεν λέω βέβαια ότι είναι όλοι μικροψώληδες που κοιτάνε την απόλαυση της γυναίκας, αλλά κάπως έτσι πάει..

Τυπε γκομενιτσα που καβαλουσα περυσι μου ειχε πει... πως το καλυτερο σεξ το εκανε
με εναν τυπο ο οποιος την ειχε μολις 12 ποντους....
Φυσικα εμενα δεν με χαλασε αυτο μιας και περνουσα μια χαρα μαζι της μεχρι που χωρισαμε!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

αυτα αν δεν πεσεις σε κομπλεξικο μικροπουλη που συνηθως ειναι δλδ :2funny:

Επισκέπτης
Και ομως εκει ειναι που παιζει να ριξει τον εγωισμο του και να την ικανοποιησει
γιατι η τυπισσα του τον φουσκωσε και τον εφτιαξε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Βλεπεις το σεξ ειναι ανταποδωτικο πρεπει να δωσεις για να παρεις αν ανοιγει τα ποδια και περιμενει ο αλλος να βαλει το κομπρεσερ και να σκαβει με τις ωρες μεχρι να της ερθει δεν θα ρθει θελει λιγο παιχνιδι, υπομονη και ικιοτητα

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Tο μεγεθος δεν εχει σχεση με τον οργασμο τουλαχιστον σωματικα  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom