Νέα

Γιατί οί γυναίκες..... προσποιούνται οργασμό??????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amjik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Γιατι οι γυναικες προσποιουνται οργασμο???

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΚΛΗΡΟ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Είναι τοις πάσοι γνωστόν ότι είσαι pitsirikos, αλλά αναρωτήσου....... η σκληρή στύση είναι προνόμιο μόνο των νεαρών επιβητόρων?

OP
OP
amjik

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Γιά νά όμιλώμεν τώρα όλίγον σοβαρά........τόσο οι γυναίκες όσο καί οι άντρες προσποιούνται τόν οργασμό γιατί :huh: :huh: :huh: :huh:
έτσι τούς έχουν μάθει τά life-style περιοδικά.
Πίσω από τήν βιομηχαποιημένη άποψη περί όργασμού  κρύβεται τεράστια έμπορική ύλη , σεξολόγοι , θεραπείες , βιβλία , περιοδοκά καί ένα κάρο μαλακιούλες !!!!!

Η συμφιλίωση μέ τόν έαυτό μας καί μέ τήν σύντροφό μας είναι η μόνη
άπάντηση σέ όλες τίς παπαρολογίες περί ύποχρεωτικού όργασμού τού ένός ή καί τών δύο.

Αλλοίμονο άν κάθε φορά πού κάναμε έρωτα είχαμε όργασμό , καί
γιά τα δύο φύλα όμιλώ !!!!!!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Είναι τοις πάσοι γνωστόν ότι είσαι pitsirikos, αλλά αναρωτήσου....... η σκληρή στύση είναι προνόμιο μόνο των νεαρών επιβητόρων?

Η σκληρη στυση ειναι προνομιο των σωστων αρσενικων ανεξαρτητου ηλικιας η παθολογικου προβληματος...  :rockon: :rockon: :rockon:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Η σκληρη στυση ειναι προνομιο των σωστων αρσενικων ανεξαρτητου ηλικιας η παθολογικου προβληματος...  :rockon: :rockon: :rockon:

Υπόθεσις εργασίας: Κάποιος έχει τη στύση που πρέπει, μόνο με ένα πρόσωπο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, αυτό που προσφέρει (σε στύση) είναι το 70% της δυνατότητός του. Τις πταίει?

Το ίδιο ερώτημα, μπορεί να αντιστραφεί και να δωθεί από τη γυναικεία πλευρά.

Η ερώτησις παραμένει η ίδια.......: Τις πταίει?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Υπόθεσις εργασίας: Κάποιος έχει τη στύση που πρέπει, μόνο με ένα πρόσωπο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, αυτό που προσφέρει (σε στύση) είναι το 70% της δυνατότητός του. Τις πταίει?

Το ίδιο ερώτημα, μπορεί να αντιστραφεί και να δωθεί από τη γυναικεία πλευρά.

Η ερώτησις παραμένει η ίδια.......: Τις πταίει?

Ε νταξει σωστο αυτο που λες....
Ειναι και αναλογα ποσο σε εμπνεει η εκαστοτε παρτενερ  ;)

Red Rose

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή μπορούμε. :grin: Αστειεύομαι βεβαίως.

Γιατί οι (περισσότεροι) άντρες δεν ενδιαφέρονται αν εμείς τελειώνουμε ή όχι και για να μην τους κακοκαρδίσουμε τους λέμε ότι φθάσαμε και εμείς. Λάθος μας βέβαια αλλά οι περισσότερες το κάνουμε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Γιατί οι (περισσότεροι) άντρες δεν ενδιαφέρονται αν εμείς τελειώνουμε ή όχι και για να μην τους κακοκαρδίσουμε τους λέμε ότι φθάσαμε και εμείς. Λάθος μας βέβαια αλλά οι περισσότερες το κάνουμε.

Εγω προσωπικα μια παλια πρωην μου... πριν μπω μεσα της... την εκανα να τελειωνει πρωτα 2-3 φορες

(Με γλειφομουνι κυριως) και μετα εμπαινα να τελειωσω και εγω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ωραια ηταν!

Red Rose

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εγω προσωπικα μια παλια πρωην μου... πριν μπω μεσα της... την εκανα να τελειωνει πρωτα 2-3 φορες

(Με γλειφομουνι κυριως) και μετα εμπαινα να τελειωσω και εγω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ωραια ηταν!
Μάλλον ανήκεις στους λίγους τότε, που ενδιαφέρονται. :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μάλλον ανήκεις στους λίγους τότε, που ενδιαφέρονται. :)

Κοιτα δεν θα πω ψεμματα.... Αναλογα την φαση μου.

Αλλα και παλι δεν θεωρω πως το να προσποιειται καποια ειναι λυση

πρεπει να το συζητησει με τον δικο της ωστε να του πει κατι που την φτιαχνει και του διαφευγει....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

γτ τοτε να συνεχισεις να πηδιεσαι με καποιον που δεν τον ενδιαφερει να ασχοληθει με σενα κ να σε κανει να τελειωσεις? κ να μπαινεις στον κοπο της προσποιησης για να μην τον κακοκαρδισεις κιολας :S

spathatos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0

Καλα ειναι και μερικοι  :jerking: που οντως δεν τους ενδιαφερει αλλα δεν θα ηταν καλυτερα αν μπορουσατε να μην προσποιειστε οργασμο και να δειχνατε καποια κολπακι για το πως γινετε?
Γιατι ειναι και μερικοι που τρωνε το ψεμα και μετα νομιζουν πως ειναι οι θεοι του οργασμου :dancing:

Red Rose

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Κοιτα δεν θα πω ψεμματα.... Αναλογα την φαση μου.

Αλλα και παλι δεν θεωρω πως το να προσποιειται καποια ειναι λυση

πρεπει να το συζητησει με τον δικο της ωστε να του πει κατι που την φτιαχνει και του διαφευγει....
Ανάλογα τον τύπο. Αν γουστάρω να είμαι μαζί του θα του το πω και κάπου θα τα βρούμε, αν όχι την κάνω με ελαφρά. ;)

γτ τοτε να συνεχισεις να πηδιεσαι με καποιον που δεν τον ενδιαφερει να ασχοληθει με σενα κ να σε κανει να τελειωσεις? κ να μπαινεις στον κοπο της προσποιησης για να μην τον κακοκαρδισεις κιολας :S
Υπάρχει λόγος να τον κακοκαρδίσω άμα θα έχω φύγει?

Καλα ειναι και μερικοι  :jerking: που οντως δεν τους ενδιαφερει αλλα δεν θα ηταν καλυτερα αν μπορουσατε να μην προσποιειστε οργασμο και να δειχνατε καποια κολπακι για το πως γινετε?
Γιατι ειναι και μερικοι που τρωνε το ψεμα και μετα νομιζουν πως ειναι οι θεοι του οργασμου :dancing:
Υπάρχουν και οι ανεπίδεκτοι μαθήσεως δυστυχώς.

Επισκέπτης
Καλα ειναι και μερικοι  :jerking: που οντως δεν τους ενδιαφερει αλλα δεν θα ηταν καλυτερα αν μπορουσατε να μην προσποιειστε οργασμο και να δειχνατε καποια κολπακι για το πως γινετε?
Ειναι πολυ λιγοι οι αντρες που δεν τους ενδιαφερει ο γυναικιος οργασμος ειναι σαν να λεμε γυναικα που δεν την ενδιαφερει αν εχει ωραιο κωλο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Υπάρχουν και οι ανεπίδεκτοι μαθήσεως δυστυχώς.

Καλα αυτοι ειναι μαλακες μην την ψαχνεις  :2funny: :2funny: :2funny:

για τους χειροτερους θα χασουμε φαια ουσια τωρα? Οι χειροτεροι ειναι χειροτεροι το χουν αποδεκτει και δεν
τους ενδιαφερει να αλλαξουν.

Red Rose

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλα αυτοι ειναι μαλακες μην την ψαχνεις  :2funny: :2funny: :2funny:

για τους χειροτερους θα χασουμε φαια ουσια τωρα? Οι χειροτεροι ειναι χειροτεροι το χουν αποδεκτει και δεν
τους ενδιαφερει να αλλαξουν.
Γεγονός. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Υπάρχει λόγος να τον κακοκαρδίσω άμα θα έχω φύγει?

σε αυτο με βρισκεις συμφωνη, γενικα σπανια να προσβαλω τον αλλον. αλλα δε θα μπω κ στη διαδικασια να προσποιηθω για να μην παρεξηγηθει. δε θα πω, χμ χμ παναθλιο σεξ και θα του χτυπησω την πλατη, αλλα αμα δω οτι δεν κοβεται κ για την παρτη μου, ε σκοτιστηκα για το πως θα νιωσει αμα με δει απαθη.
δεν μ αρεσει να καταρρακωνω την αυτοπεποιθηση του αλλου, αλλα δεν επιβραβευω κ την αδιαφορια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Αυτοι που ειπες πριν τυπισσα...οι ανεπιδεκτοι μαθησεως

ειναι συνηθως οι αλαζονες - υπεροπτικοι τυποι...

Ε αυτοι μονοι τους ειναι
αν δεις λιγο καλυτερα γυρω σου... 1 στους 10 που εχει τετοιο σκαρι να χει καποια σχεση

συνηθως μενουν μονοι για αρκετο καιρο...

Εγω πχ εχω 5 τετοιους γνωστους , σε πληροφορω... εχουν να δουν χαρα στα σκελια πανω απο 2 χρονια.

Ουτε σε πουτανες δεν πανε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom