Γιατι οι γυναικες προσποιουνται οργασμο???
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΚΛΗΡΟ
Είναι τοις πάσοι γνωστόν ότι είσαι pitsirikos, αλλά αναρωτήσου....... η σκληρή στύση είναι προνόμιο μόνο των νεαρών επιβητόρων?
Γιατι οι γυναικες προσποιουνται οργασμο???
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΚΛΗΡΟ
Είναι τοις πάσοι γνωστόν ότι είσαι pitsirikos, αλλά αναρωτήσου....... η σκληρή στύση είναι προνόμιο μόνο των νεαρών επιβητόρων?
Γιά νά όμιλώμεν τώρα όλίγον σοβαρά........τόσο οι γυναίκες όσο καί οι άντρες προσποιούνται τόν οργασμό γιατί
Η σκληρη στυση ειναι προνομιο των σωστων αρσενικων ανεξαρτητου ηλικιας η παθολογικου προβληματος...
Υπόθεσις εργασίας: Κάποιος έχει τη στύση που πρέπει, μόνο με ένα πρόσωπο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, αυτό που προσφέρει (σε στύση) είναι το 70% της δυνατότητός του. Τις πταίει?
Το ίδιο ερώτημα, μπορεί να αντιστραφεί και να δωθεί από τη γυναικεία πλευρά.
Η ερώτησις παραμένει η ίδια.......: Τις πταίει?
Επειδή μπορούμε. Αστειεύομαι βεβαίως.
Γιατί οι (περισσότεροι) άντρες δεν ενδιαφέρονται αν εμείς τελειώνουμε ή όχι και για να μην τους κακοκαρδίσουμε τους λέμε ότι φθάσαμε και εμείς. Λάθος μας βέβαια αλλά οι περισσότερες το κάνουμε.
Μάλλον ανήκεις στους λίγους τότε, που ενδιαφέρονται.Εγω προσωπικα μια παλια πρωην μου... πριν μπω μεσα της... την εκανα να τελειωνει πρωτα 2-3 φορες
(Με γλειφομουνι κυριως) και μετα εμπαινα να τελειωσω και εγω
ωραια ηταν!
Μάλλον ανήκεις στους λίγους τότε, που ενδιαφέρονται.
Τι να σας πω? Δεν είμαι γιατρός. Θα πρέπει να απευθυνθείτε σε έναν όμως.Οσο και αν σας φαινετε παραξενο και μενα με νοιαζει :-
Ειμαι σοβαρα γιατρε ?
Μάλλον ανήκεις στους λίγους τότε, που ενδιαφέρονται.
Επειδή μπορούμε. Αστειεύομαι βεβαίως.
Γιατί οι (περισσότεροι) άντρες δεν ενδιαφέρονται αν εμείς τελειώνουμε ή όχι και για να μην τους κακοκαρδίσουμε τους λέμε ότι φθάσαμε και εμείς. Λάθος μας βέβαια αλλά οι περισσότερες το κάνουμε.
Καλα ειναι και μερικοι που οντως δεν τους ενδιαφερει αλλα δεν θα ηταν καλυτερα αν μπορουσατε να μην προσποιειστε οργασμο και να δειχνατε καποια κολπακι για το πως γινετε?Επειδή μπορούμε. Αστειεύομαι βεβαίως.
Ανάλογα τον τύπο. Αν γουστάρω να είμαι μαζί του θα του το πω και κάπου θα τα βρούμε, αν όχι την κάνω με ελαφρά. ;)Κοιτα δεν θα πω ψεμματα.... Αναλογα την φαση μου.
Αλλα και παλι δεν θεωρω πως το να προσποιειται καποια ειναι λυση
πρεπει να το συζητησει με τον δικο της ωστε να του πει κατι που την φτιαχνει και του διαφευγει....
Υπάρχει λόγος να τον κακοκαρδίσω άμα θα έχω φύγει?γτ τοτε να συνεχισεις να πηδιεσαι με καποιον που δεν τον ενδιαφερει να ασχοληθει με σενα κ να σε κανει να τελειωσεις? κ να μπαινεις στον κοπο της προσποιησης για να μην τον κακοκαρδισεις κιολας :S
Υπάρχουν και οι ανεπίδεκτοι μαθήσεως δυστυχώς.Καλα ειναι και μερικοι που οντως δεν τους ενδιαφερει αλλα δεν θα ηταν καλυτερα αν μπορουσατε να μην προσποιειστε οργασμο και να δειχνατε καποια κολπακι για το πως γινετε?
Γιατι ειναι και μερικοι που τρωνε το ψεμα και μετα νομιζουν πως ειναι οι θεοι του οργασμου
Ειναι πολυ λιγοι οι αντρες που δεν τους ενδιαφερει ο γυναικιος οργασμος ειναι σαν να λεμε γυναικα που δεν την ενδιαφερει αν εχει ωραιο κωλοΚαλα ειναι και μερικοι που οντως δεν τους ενδιαφερει αλλα δεν θα ηταν καλυτερα αν μπορουσατε να μην προσποιειστε οργασμο και να δειχνατε καποια κολπακι για το πως γινετε?
Γιατι ειναι και μερικοι που τρωνε το ψεμα και μετα νομιζουν πως ειναι οι θεοι του οργασμου
Υπάρχουν και οι ανεπίδεκτοι μαθήσεως δυστυχώς.
Γεγονός.Καλα αυτοι ειναι μαλακες μην την ψαχνεις
για τους χειροτερους θα χασουμε φαια ουσια τωρα? Οι χειροτεροι ειναι χειροτεροι το χουν αποδεκτει και δεν
τους ενδιαφερει να αλλαξουν.
Υπάρχει λόγος να τον κακοκαρδίσω άμα θα έχω φύγει?
Γεγονός.