Νέα

Γιατί οί γυναίκες..... προσποιούνται οργασμό??????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amjik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
το καλο ειναι στο σεξ να μην βαζεις μανιουαλ. Αν βγαζετε και οι δυο τα γουστα σας οι οργασμοι ερχονται

Ρε τυπε.... την ειχα γλειψει 500 φορες... και επειδη δεν το εκανα ΜΙΑ....
δεν με αφησε να μπω μεσα της.... της σκας μπατσα η οχι?

500 φορες ειχε χυσει η κυρια και εγω 2-3 (επειδη δεν ειχαμε καποτα να κανει με αυτην στοματικο η κυρια) απλα μου τον επαιζε...

ε πως να χυσεις ετσι. Μαλακιες.... ελλεηνιδες

Επισκέπτης
Ρε τυπε.... την ειχα γλειψει 500 φορες... και επειδη δεν το εκανα ΜΙΑ....
δεν με αφησε να μπω μεσα της.... της σκας μπατσα η οχι?

500 φορες ειχε χυσει η κυρια και εγω 2-3 (επειδη δεν ειχαμε καποτα να κανει με αυτην στοματικο η κυρια) απλα μου τον επαιζε...

ε πως να χυσεις ετσι. Μαλακιες.... ελλεηνιδες
ετυχες σε λατρη του μπεταντιν τυπε ?  :2funny: :2funny: :2funny:
Η σιχασιαρα ειναι ο πιο αντικαυλωτικος τυπος γυναικας και συγνωμη αλλα στ αρχιδια μου αν την ικανοποιησω η οχι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ετυχες σε λατρη του μπεταντιν τυπε ?  :2funny: :2funny: :2funny:
Η σιχασιαρα ειναι ο πιο αντικαυλωτικος τυπος γυναικας και συγνωμη αλλα στ αρχιδια μου αν την ικανοποιησω η οχι

Τυπε για να δεις ποσο σκυλι του σεξ ειμαι ωρες ωρες... και πως κατα βαθος ειμαι ενταξει τυπος...

Ακομη και οταν σε καποια φαση μυριζε.... εγω την εγλειψα... βεβαια μυριζε αφοτου εχυσε.... αυτα γινοντουσαν στο αμαξι....

δεν ειχα καποτες μαζι μου γιατι δεν ειχα σκοπο να την γαμησω στο αμαξι... αλλα μια πιπα την ηθελα ρε δικιε μου...

και αυτη ... ενω με ηξερε... οτι δεν ειμαι κανας βρωμιαρης... δεν μου κανε πιπα... παρα μου τον επαιζε....

ελεος δηλαδη εγω πως την εγλειφα? παρολαυτα ηταν πολυ καλο μουνακι... 1.75 60 κιλα απο οσο θυμαμαι... σωματακι πολυ καυλακι...

Ακους εκει δεν σε γλειφω χωρις καποτα.. οντως μικροφοβικη ηταν τυπε αλλα τους μυκητες στο μουνακι της δεν τους ειχε παρει πρεφα αυτη αλλα η δικια μου μυτη... αισχος 

Επισκέπτης
ελεος δηλαδη εγω πως την εγλειφα? παρολαυτα ηταν πολυ καλο μουνακι... 1.75 60 κιλα απο οσο θυμαμαι... σωματακι πολυ καυλακι...
Οπότε κομμάτια να γίνει η σιχαμάρα της!!! :cheesy:

Πώς τα χαλάσατε βαρέθηκες να σιχαίνεται;;; :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Οπότε κομμάτια να γίνει η σιχαμάρα της!!! :cheesy:

Πώς τα χαλάσατε βαρέθηκες να σιχαίνεται;;; :2funny:

Βαρεθηκα τυπε γενικα , 2 χρονια τραβιομασταν  :2funny: :2funny: :2funny:

αλλα ειχε λιωσει η γλωσσα μου στο γλειφομουνι... να σου πω την αληθεια καμια 10 φορες την ειχα γαμησει ολες και ολες.

@Απολυτε συμφωνω δικιε μου  :grin:

Βαρέθηκε την ψαρίλα κατά το γλύψιμο.

:dancing:

Στις αρχες η ψαριλα ηταν στο δακτυλο... εκανα μια φορα το λαθος να τα μυρισω απο το δακτυλο μου γιατι την ειχα λιωσει και στο δακτυλωμα
δεν πολυγαμιοτανε η τυπισσα ηθελε ανεσεις... αλλα μετα που αρχισε να χυνει συνεχεια και μου ρθε στην μαπα ε δεν παλευοτανε με τιποτα... και δεν ηθελα να της το πω κιολας καλα αυτες δεν το μυριζουνε τι διαολο 

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
αλλα ειχε λιωσει η γλωσσα μου στο γλειφομουνι... 

Σου βρήκα καινούργιο avatar.

URL]]

Επισκέπτης
Στις αρχες η ψαριλα ηταν στο δακτυλο... εκανα μια φορα το λαθος να τα μυρισω απο το δακτυλο μου γιατι την ειχα λιωσει και στο δακτυλωμα
δεν πολυγαμιοτανε η τυπισσα ηθελε ανεσεις... αλλα μετα που αρχισε να χυνει συνεχεια και μου ρθε στην μαπα ε δεν παλευοτανε με τιποτα... και δεν ηθελα να της το πω κιολας καλα αυτες δεν το μυριζουνε τι διαολο 
Αηδίασα ρε μαλάκα!!! :S

Αυτό είναι πρόβλημα λόγω απλυσιάς;; :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Οχι αυτο ειναι προβλημα λογω μυκητων στο πραμα της.... θα τους κολλησε απο καμια παραλια το καλοκαιρι...

η γκομενα μοσκομυριζε οποτε ερχοταν και ηταν παντα στην τριχα...

Νταξει ημουν και πιο μικρος... και ειχα καψουρευτει κιολας... και δεν χαμπαριαζα... εκεινη την περιοδο δεν πηγαινα σε μπουρδελα  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Οχι αυτο ειναι προβλημα λογω μυκητων στο πραμα της.... θα τους κολλησε απο καμια παραλια το καλοκαιρι...

η γκομενα μοσκομυριζε οποτε ερχοταν και ηταν παντα στην τριχα...

Νταξει ημουν και πιο μικρος... και ειχα καψουρευτει κιολας... και δεν χαμπαριαζα... εκεινη την περιοδο δεν πηγαινα σε μπουρδελα  :2funny: :2funny: :2funny:
Είχα γκαύλες είναι το σωστό!!! :grin:

Επισκέπτης

Και μετα λες πως δεν εισαι βρωμιαρης. Αει ρε αηδιασαμε βραδυατικα ...οτι να'ναι γλυφεις εσυ. Μια γλυφεις περιοδους , μια μυκητες απο μουνια , αλι στην γκομενα που θα σε φιλησει τυπε :S

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η γκομενα που θα με φιλησει θα μεταμορφωσει εναν βατραχο σε πανεμορφο πριγκηπα.

Δεν ειμαι βρωμιαρης ρε ροχαλα μωρο μου αλλα αμα θες να μου δωσεις κωλαρα

θα βγαλω την σερβιετα της περιοδου μπροστα σου θα την ρουφιξω ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΙΟΥΧΧΧΧ

ΜΜΜ ΓΙΑΜΥ ΓΙΑΜΥ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μισο να βαλω κατι προχειρο πριν με πλησιασεις

50619309.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom