Νέα

Γιατί οί γυναίκες..... προσποιούνται οργασμό??????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amjik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
αυτα αν δεν πεσεις σε κομπλεξικο μικροπουλη που συνηθως ειναι δλδ :2funny:

Τουλάχιστον θα κάνει καλό γλειφομούνι.. :2funny: :P

@από πάνω: ναι το ξέρω..εκτός αν κάποιος την έχει κάτω από 8-9 εκατοστά ξέρω γω...
τα 12 είναι φυσιολογικότατο μέγεθος θέλω να πιστεύω..

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Και βασικα μη ξεχναμε πως και η γυναικα πολλες ευθυνεται αμα δεν εχει οργασμο!!!! Δεν ειναι ανοιγω τα ποδια και περιμενω 15 οργασμους χαλαρη. Και φυσικα πολλες γυναικες δεν μπορουν καν να ερθουν σε οργασμο!

spathatos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πολύ σωστή σε βρίσκω.

Ε δεν κάνω αχ και βαχ άμα δεν το νιώθω βέβαια, δεν του δίνω όμως και λογαριασμό αν τελείωσα ή όχι.
(Συνήθως ρωτάνε στο τέλος... "πως ήτανε? Καλό?") :idiot: :idiot: :idiot:
Αλλο παλι και αυτο :idiot: ρε μεγαλε τι ρωτας?????? δεν ξερεις δεν ειδες σε αλλο  :fuck2: ησουν?
Και το εχω ακουσει απο πολλες γκομενες οτι στο τελος ρωτανε
Ελεος ρε χαλατε την πιατσα.....

Επισκέπτης
Οι ιερόδουλες πιάνουνε κανέναν οργασμό άραγε;;; :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αλλο παλι και αυτο :idiot: ρε μεγαλε τι ρωτας?????? δεν ξερεις δεν ειδες σε αλλο  :fuck2: ησουν?

Ο πρώτος αλάθητος.... τω λήθω βαλλέτο κ.κ Σπαθάτε  :cheesy:

Οι ιερόδουλες πιάνουνε κανέναν οργασμό άραγε;;; :2funny:

Ναι , μολις τσιμπανε το 20αρι!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Oι μόνες γυναίκες που έχουνε τόσο συχνά πολλαπλούς οργασμούς συνεπώς!!! :tooth:

Οι άλλες να σκάσετε,παιδευτείτε εκεί να βρείτε τον έναν!!! :2funny:

Ρε παπαζολαρ εσυ εισαι ρε????

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αλλο παλι και αυτο :idiot: ρε μεγαλε τι ρωτας?????? δεν ξερεις δεν ειδες σε αλλο  :fuck2: ησουν?

εγω το βρισκω πολυ γλυκο παντως. αρκει να μην το λεει με το υφακι του γαμια της γειτονιας. βεβαια αν επιλεξεις να κοιμασαι με καποιον τετοιο, ε μην παραπονιεσαι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τυπε γκομενιτσα που καβαλουσα περυσι μου ειχε πει... πως το καλυτερο σεξ το εκανε
με εναν τυπο ο οποιος την ειχε μολις 12 ποντους....
Φυσικα εμενα δεν με χαλασε αυτο μιας και περνουσα μια χαρα μαζι της μεχρι που χωρισαμε!

κατι ηθελε να σου πει αλλα που να το πιασεις. αν το επιανες δε θα εγραφες σεντονια 24/7

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κατι ηθελε να σου πει αλλα που να το πιασεις. αν το επιανες δε θα εγραφες σεντονια 24/7

Τυπε αυτο μου το ειπε... αφου γελασα (κακως βεβαια) με το μεγεθος του δικου της.
Το επιασα τυπε.... αν το υπονοησε.... αλλα εκανα τον κινεζο... δεν εχω εγω τετοιες ευαισθησιες...
Ξεκιναω με προσεκτικο και επιμελες γλειφομουνι μπας και χυσει 2-3 φορες για να γαμαω με την ησυχια μου μετα
και να μην την ακουω...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ε αν μεινει δυσαρεστημενη απο αυτο... τι να της πω..... θα μπω εδω να γραψω σεντονια...

Επισκέπτης
Τυπε αυτο μου το ειπε... αφου γελασα (κακως βεβαια) με το μεγεθος του δικου της.
Το επιασα τυπε.... αν το υπονοησε.... αλλα εκανα τον κινεζο... δεν εχω εγω τετοιες ευαισθησιες...
Ξεκιναω με προσεκτικο και επιμελες γλειφομουνι μπας και χυσει 2-3 φορες για να γαμαω με την ησυχια μου μετα
και να μην την ακουω...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ε αν μεινει δυσαρεστημενη απο αυτο... τι να της πω..... θα μπω εδω να γραψω σεντονια...
Eίσαι λίγο ατομιστής στο σεξ εεε;;; :grin:

Κακώς,ομαδικό άθλημα είναι!!! :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Eίσαι λίγο ατομιστής στο σεξ εεε;;; :grin:

Κακώς,ομαδικό άθλημα είναι!!! :rockon:

Τυπε δεν ειναι οτι ειμαι ατομιστης.... αλλα εφοσον στην αρχη συγκεντρωθηκα.. στην δικια της ευχαριστηση για κανα 20λεπτο ....
(μ αρεσει και εμενα βεβαια να γλειφω) ε μετα δεν δικαιουμαι και εγω κανα 20λεπτακι??? αν θελει να αλλαζουμε στασεις κανενα προβλημα...
οτι θελει ας το πει... αρκει να μην με ζαλιζει... επισης αν θελει συγχρονισμενο σεξ... ας το πει και αυτο απο πριν...  ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ακόμη να χύσουν?

Επισκέπτης
Τυπε δεν ειναι οτι ειμαι ατομιστης.... αλλα εφοσον στην αρχη συγκεντρωθηκα.. στην δικια της ευχαριστηση για κανα 20λεπτο ....
(μ αρεσει και εμενα βεβαια να γλειφω) ε μετα δεν δικαιουμαι και εγω κανα 20λεπτακι??? αν θελει να αλλαζουμε στασεις κανενα προβλημα...
οτι θελει ας το πει... αρκει να μην με ζαλιζει... επισης αν θελει συγχρονισμενο σεξ... ας το πει και αυτο απο πριν...  ;)
το καλο ειναι στο σεξ να μην βαζεις μανιουαλ. Αν βγαζετε και οι δυο τα γουστα σας οι οργασμοι ερχονται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom