Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 327K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Giankos2525

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
31
Πόντοι
0
ψιτ παιρνω χαμπαρι τα πουστρακια στο χιλιομετρο ..ο αντρας ο γαμιας δεν βασταει τη ροη απο το πουστριλικι σου ...μπηκες? στροφαρεις?

δεν θα περασεις εσυ στους νεους γαμιαδες που μας διαβαζουν οτι 2 χρονια ειναι νορμαλ για ενα γαμια ...θες να εισαι πουστρακι κανενα προβλημα ..εδω μεγαλωνουμε γαμιαδες δεν θα τα πουστεψεις...
Θες να αναθρέψεις γαμιάδες δικαίωμα σου, έχεις ίδιον όφελος. Αλλά ξέρεις κάτι; Στα παπάρια μου. Υποστήριξε τα και στα άλλα ποστ αυτά που θεωρούν τις γυναίκες τρύπες να πάρεις το μπράβο τους. Εκεί όμως δεν σε παίρνει μιλάς ευγενικά και λογικά.

Όταν η ξεφτίλα παίρνει όνομα, ονομάζεται Magi.

Mandragora

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
429
Πόντοι
21
Ένα ποσοστό πάντα θα γαμάει τζάμπα.Ειναι αυτοί που τους γουστάρουν όλες οι γυναίκες που έχουν γύρω τους.Χωρίς να έχουν και κάτι ιδιαίτερο πολλές φορές,ούτε λεφτά,ούτε καμια σουπερ εμφάνιση.Απλά είναι αυτοί...που τους θέλουν και οι άλλες.
αδιανόητα μικρό ποσοστό όμως...ναι, υπάρχει.. (μάλλον έχουν κάνει συμφωνία με τον Μεφιστοφελή...χαχα)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.786
Πόντοι
6.536
Ένα ποσοστό πάντα θα γαμάει τζάμπα.Ειναι αυτοί που τους γουστάρουν όλες οι γυναίκες που έχουν γύρω τους.Χωρίς να έχουν και κάτι ιδιαίτερο πολλές φορές,ούτε λεφτά,ούτε καμια σουπερ εμφάνιση.Απλά είναι αυτοί...που τους θέλουν και οι άλλες.
Φίλε μου υπάρχουν 3 κατηγορίες ανδρών που γαμάνε κατά συρροή και κατ'εξακολούθηση...
Αυτοί που επένδυσαν στον εαυτό τους,αυτοί που έχουν φράγκα και αυτοί που γεννήθηκαν προικισμένοι από την φύση εμφανισιακά.
Ο οποιοσδήποτε μπορεί να ανήκει στην 1η κατηγορία, που είναι και η πιο επιτυχημένη από τις παραπάνω 3 κατηγορίες....

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.924
Πόντοι
736
Θες να αναθρέψεις γαμιάδες δικαίωμα σου, έχεις ίδιον όφελος. Αλλά ξέρεις κάτι; Στα παπάρια μου. Υποστήριξε τα και στα άλλα ποστ αυτά που θεωρούν τις γυναίκες τρύπες να πάρεις το μπράβο τους. Εκεί όμως δεν σε παίρνει μιλάς ευγενικά και λογικά.

μπραβο παρα κατω ...

εφοσον λοιπον βγηκες απο την κατηγορια τον γαμιαδων και το στρειτ στορι ...τωρα μπορεις να λες τα κουλα σου για την αποχη σου

Οποτε για κανε μια βολτα να δω τι κατάλαβες:coffee:

• Like
Αντιδράσεις: gejgi

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.786
Πόντοι
6.536

Η Μάγκι είναι η αδερφή/γκόμενα/φίλη που θα θέλαμε να έχουμε όσοι δεν έχουμε αδερφή.
Παλιάς κοπής,ζόρικη και με άποψη.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.786
Πόντοι
6.536
Φίλε μου υπάρχουν 3 κατηγορίες ανδρών που γαμάνε κατά συρροή και κατ'εξακολούθηση...
Αυτοί που επένδυσαν στον εαυτό τους,αυτοί που έχουν φράγκα και αυτοί που γεννήθηκαν προικισμένοι από την φύση εμφανισιακά.
Ο οποιοσδήποτε μπορεί να ανήκει στην 1η κατηγορία, που είναι και η πιο επιτυχημένη από τις παραπάνω 3 κατηγορίες....
Υπάρχει και ο Σπαλιάρας,ο οποίος συνδυάζει και τις 3 κατηγορίες....

:tooth:

Giankos2525

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
31
Πόντοι
0
Η Μάγκι είναι η αδερφή που θα θέλαμε να έχουμε όσοι δεν έχουμε αδερφή.
Λογικό όταν η ζορικη Magi αναθρέφει γαμιάδες και φασίστες μαζί.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.786
Πόντοι
6.536

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.309
Πόντοι
2.356
Η Μάγκι είναι η αδερφή/γκόμενα/φίλη που θα θέλαμε να έχουμε όσοι δεν έχουμε αδερφή.
σιγα τα ζορια και τα αιματα τυπε...

δινουμε αξια στο καθε πρεζακι εδω μεσα...

Giankos2525

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
31
Πόντοι
0
μπραβο παρα κατω ...

εφοσον λοιπον βγηκες απο την κατηγορια τον γαμιαδων και το στρειτ στορι ...τωρα μπορεις να λες τα κουλα σου για την αποχη σου

Οποτε για κανε μια βολτα να δω τι κατάλαβες:coffee:
Ούτε γαμιάς υποστήριξα ότι είμαι ούτε η αποχή μου ήταν απαραίτητα επιλογή μου, απλώς προσέχω που θα βάλω τον πούτσο μου. Αν εσύ θες να χαϊδεύεις τα αυτάκια γαμιάδων, που θεωρούν την γυναίκα μια τρύπα για χύσια, λυπάμαι είσαι τόσο συνυπαίτια όσο και εκείνοι που υποστηρίζουν βιαστές και γυναικοκτόνους.

Και κάτι τελευταίο, προφανώς θεωρείς άνδρα μόνο κάποιον ο οποίος βλέπει την γυναίκα σαν τρύπα. Αυτό να το υποστηρίξεις και στον επόμενο που όταν θα του αρνηθείς κάτι, θα στραβώσει και θα σε σαπακιάσει. Αλλά τότε θα είναι αργά, θα έχεις εκθρέψει το αυγό του φιδιού ήδη.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.786
Πόντοι
6.536
μαθηματα ας σου κανει αυτη αφου σε κοβω για εθελοντη...

μη σηκωνεις το υφακι μερακλη!
Οχι ρε,χαλάρωσε.
Δεν έχω θέμα μαζί σου,ούτε και την ξέρω,απλά τα λέει ωραία,είναι και Πανάθα άρρωστη,οπότε θα στηρίξω.

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
18.023
Πόντοι
17.785
εγώ προσωπικά πληρώνω γιατί γουστάρω και είμαι άρρωστος με το μουνί

αυτή την ευχαρίστηση έχω να πηγαίνω με εσκορτ

αυτό με γεμίζει ειναι το ναρκωτικό μου
Εσυ δεν πατας καθόλου . Γραφεις κριτικες για γκόμενες και την ιδια στιμη ποσταρεις live απο Αλβανία . Ολες οι γκόμενες σε εχουν καταλαβει τι παπατζασ εισαι

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.924
Πόντοι
736
Μπα μια χαρά είναι.
Μαθήματα αλλού τύπε.
μου αρεσει να τα ξεχωριζω και να τα λεω ευθεως ..δεν αρεσει σε ολους ...κανενα θεμα αλλα εδω πεινασμενο νταβατζακι μου μυριζει ...οποτε ακρη δεν θα βγαλεις

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.786
Πόντοι
6.536
Εσυ δεν πατας καθόλου . Γραφεις κριτικες για γκόμενες και την ιδια στιμη ποσταρεις live απο Αλβανία . Ολες οι γκόμενες σε εχουν καταλαβει τι παπατζασ εισαι
Ελα ρε μλκ

• Like
Αντιδράσεις: srek7

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom