Περιμενω τον πατερα σου μουφαλβανε.Ομόνοια τώρα για την δόση σου πρεζόνι
Ρε μουνι δεν απαντας ε?
Γιατι αραγε ?
Πουστρακι αλβανακι απατεωνακι
Περιμενω τον πατερα σου μουφαλβανε.Ομόνοια τώρα για την δόση σου πρεζόνι
ομονοια λεμε για την δόση σου πουτανάκι τρέχαΠεριμενω τον πατερα σου μουφαλβανε.
Ρε μουνι δεν απαντας ε?
Γιατι αραγε ?
Πουστρακι αλβανακι απατεωνακι
Στην μανα σου θα παω τωρα περιμενε...ομονοια λεμε για την δόση σου πουτανάκι τρέχα
Προσωπικά δε με τράβηξε ποτέ η λογική να μπω σε ένα φόρουμ για κάτι που δε με ενδιαφέρει.Προσωπικά δεν με τράβηξε ποτέ η λογική να πληρώσω για σεξ, οπότε ναι δεν μπορώ να το αντιληφθώ γιατί γίνεται. Με καυλώνει να σκέφτομαι ότι η παρτενέρ μου φτάνει στο σημείο να με παρακαλάει να την γαμησω. Αυτό βέβαια έχει και το κόστος του. Έχω περάσει και 2ετια χωρίς σεξ. Αλλά το γαμήσι θέλει κυνήγι δεν πρέπει να σερβίρεται έτοιμο στο πιάτο.
Κάτσε να κουνήσω λίγο τα καλαμπαλικια μου από το πόσο με ενδιαφέρει η άποψη σου. Ωραία μαζευτείτε όλοι σε ένα thread για να συμφωνείτε μεταξύ σας και να βαρατε μαλακιά ο ένας στον άλλο.Προσωπικά δε με τράβηξε ποτέ η λογική να μπω σε ένα φόρουμ για κάτι που δε με ενδιαφέρει.
Ρε τράβα παρακάτω καραγκιόζη.
Φίλε μου υπάρχουν 3 κατηγορίες ανδρών που γαμάνε κατά συρροή και κατ'εξακολούθηση...
Αυτοί που επένδυσαν στον εαυτό τους,αυτοί που έχουν φράγκα και αυτοί που γεννήθηκαν προικισμένοι από την φύση εμφανισιακά.
Ο οποιοσδήποτε μπορεί να ανήκει στην 1η κατηγορία, που είναι και η πιο επιτυχημένη από τις παραπάνω 3 κατηγορίες....
Και εσύ γαμας κατσίκες...Κατα συρροή και κατ'εξακολουθηση γαμάνε μονο επώνυμοι και φραγκάτοι.
Μετά,όσοι έχουν να κάνουν με νύχτα
Πιο κάτω,δάσκαλοι χορού,γυμναστές,ποδοσφαιριστές τοπικού κλπ
Οι υπόλοιποι,χωρις γκόμενα και σχέση,γαμάνε τη χούφτα τους...
Και εσύ γαμας κατσίκες...![]()
Τυπε απλά έγραψα την κατώτερη κλίμακα, δεν υπάρχει λόγος να νευριάζεις...Τον δικο σου βρωμοκωλο πάντως δεν τον γαμάω,όσο και να μου τρίβεσαι
Καμμία σχέση....Κατα συρροή και κατ'εξακολουθηση γαμάνε μονο επώνυμοι και φραγκάτοι.
Μετά,όσοι έχουν να κάνουν με νύχτα
Πιο κάτω,δάσκαλοι χορού,γυμναστές,ποδοσφαιριστές τοπικού κλπ
Οι υπόλοιποι,χωρις γκόμενα και σχέση,γαμάνε τη χούφτα τους...
Αν ποτέ σε βγάλει ο δρόμος και θέλεις, στείλε μήνυμα!! Όταν πηγαίνεις με παρέα ζευγάρι είναι καλύτερα από το άγνωστη μεταξύ αγνώστων. Επίσης μπορούμε να σε φέρουμε σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα όσο αφορά ηλικίες, γούστα κλπΕυχαριστώ! Δεν μου ερχόταν αυτή η ιδέα. Ζω στην Λάρισα, δεν έχουμε swinger's club, αλλά αν θα είμαι στην Αθήνα οποσδήποτε θα παω στο swinger's club!
Να προσθέσω στους λόγους και το ότι κάποιοι άντρες έχουν ταλαιπωρηθεί με χωρισμούς και απορρίψεις, και θέλουν μία περίοδο που μόνο θα γαμάνε χωρίς να τους απασχολεί κάτι μόνιμο.
Στην ίδια κατηγορία άντρες που δε θέλουν γενικά κάτι σταθερό, θέλουν να πάρουν όσες περισσότερες μπορούν χωρίς να μοιράζονται τη ζωή τους με καμία.
Μη γενικεύεις
Κι όμως απόψε, πριν απο λίγο, η Φώκαιας ήταν γεμάτη κόσμο πάνω - κάτωΤι πιστεύεις,ότι ο Έλληνας είναι μπουρδελιάρης;
Σχεσάκιας πυρφόρος καληνυχτάκιας είναι μια ζωή