Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σορυ αν προσβαλα καποια μελη του σαιτ, δεν ειχα τετοιο σκοπο
εγραψα μονο τι αισθανομαι για οσους/οσες απατουν τον/την συζηγο τους

εγω παντως προτιμω να πεθανω απο το να παρατησω τη γυναικα μου και τα παιδια μου
κανένα δεν προσέβαλες.....
Οι επιλογές του κάθε ανθρώπου αντικατοπτρίζουν πολλά, ένα από αυτά και την ομορφιά της ψυχής...
Οσες πουτάνες και να γαμήσει ο ασπρούλης το βράδυ πριν πέσει στο κρεβάτι κανεί τάματα να κόψει τις μαλακίες......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι αυτό το σιτυ τουρ;
Εκδρομή της εργατικής εστίας είναι;
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Μην μασας ρε Ορκα καλα εκανες και εγραψες την αποψη σου και ασε τους κομπλεξαρες να κτυπιουνται και να ωρυονται.Μα να δεις ετσι και το μαθει η γυναικα τους τι κλαμα θα πεσει εδω και τι δακρυβρεκτα αποχαιρετηστηρια θρεντ θα εχουμε  :grin:
ακου λοιπον αφου ψαχνεσαι.....
φυσικα και θα υπαρχει προβλημα γιατι ζουμε (εμεις,οχι ολοι...)σε μια κοινωνια της οποιας η ''ηθικη''εχει διαμορφωθει απο την χριστιανικη θεωρηση πραγματων οπου ο ερωτας ειναι αμαρτια και οπου η γυναικα ειναι ''μιασμα''και αν παει με αντρες ειναι ''μολυσμενη''
και οσο και αν αυτα τεινουν να καταργηθουν το μπολιασμα υπαρχει .....και δεν φευγει.....και δεν θα φυγει ποτε!!!!!!!
Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ''ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ'' ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ.......!!!!!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Αμα σου αρεσει η αγριαδα πες τις παπαριες που λες και εδω στην γυναικα σου!Εκει να δεις αγριαδα...Κερατουκλη παπου :grin:
Πως καταλαβες οτι ειναι διπλα μου; εχει ξεκαρδιστει στα γελια!!!!ευχαριστω γλυκουλη μου που την εκανες να γελασει....

Επισκέπτης
ακου λοιπον αφου ψαχνεσαι.....
φυσικα και θα υπαρχει προβλημα γιατι ζουμε (εμεις,οχι ολοι...)σε μια κοινωνια της οποιας η ''ηθικη''εχει διαμορφωθει απο την χριστιανικη θεωρηση πραγματων οπου ο ερωτας ειναι αμαρτια και οπου η γυναικα ειναι ''μιασμα''και αν παει με αντρες ειναι ''μολυσμενη''
και οσο και αν αυτα τεινουν να καταργηθουν το μπολιασμα υπαρχει .....και δεν φευγει.....και δεν θα φυγει ποτε!!!!!!!
Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ''ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ'' ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ.......!!!!!

χεχε!Μα πως καταφερνεις καθε φορα να το φερνεις το θεμα στην θρησκεια?Ειπα εγω καθολου οτι ο ερωτας ειναι αμαρτια και η γυναικα ειναι μιασμα αν παει με αντρες πολους κτλ κτλ?
Ειπα απλως οτι σε μια σχεση πρεπει να εισαι ειλικρινεις και ενταξει απεναντι στον ανθρωπο που λες οτι αγαπας και θελεις να εισαι μαζι του.Αν δεν γουσταρεις μια γυναικα τι καθεσαι και κανεις μαζι της οικογενεια κτλ?Απλα γαμας οπου γουσταρεις σε μπουρδελακια και οχι μονο και κανεις την ζωη σου.
Απλα δεν τιμας και τον εαυτο σου πολυ σαν αντρα αν τρεχεις καθε τρεις και λιγο να ξενογαμας σε βρωμικα μπουρδελα ενω εισαι δεσμευμενος...Κοροιδευεις και τον ανθρωπο που ειναι μαζι σου αλλα και τον εαυτο σου κυριως αφου εισαι με μια γκομενα που δεν την γουσταρεις πραγματικα.
Οταν εγω λεω οτι σε μια σχεση μετραει πολυ το καλο κρεβατι και η εμφανιση πεταγονται διαφοροι μαλακομπεμπεδες και λενε τις υπαρξιακες τους παπαριες...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
χεχε!Μα πως καταφερνεις καθε φορα να το φερνεις το θεμα στην θρησκεια?Ειπα εγω καθολου οτι ο ερωτας ειναι αμαρτια και η γυναικα ειναι μιασμα αν παει με αντρες πολους κτλ κτλ?
Ειπα απλως οτι σε μια σχεση πρεπει να εισαι ειλικρινεις και ενταξει απεναντι στον ανθρωπο που λες οτι αγαπας και θελεις να εισαι μαζι του.Αν δεν γουσταρεις μια γυναικα τι καθεσαι και κανεις μαζι της οικογενεια κτλ?Απλα γαμας οπου γουσταρεις σε μπουρδελακια και οχι μονο και κανεις την ζωη σου.
Απλα δεν τιμας και τον εαυτο σου πολυ σαν αντρας αν τρεχεις καθε τρεις και λιγο να ξενογαμας σε βρωμικα μπουρδελα ενω εισαι δεσμευμενος...
η θρησκεια φταιει για ολα οποτε ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην φταιει και για αυτο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom