1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
'εχεις κάτι υπόψιν σου;ναι για εξασκηση επαγγελματος γαμησιου με καθε ξεκωλο και οχι μονο!
'εχεις κάτι υπόψιν σου;ναι για εξασκηση επαγγελματος γαμησιου με καθε ξεκωλο και οχι μονο!
Και SLK να εχεις,παλι εχεις πληρωσει εμμεσα..Γιατι δεν εχουν ολοι SLK ξερεις
Και SLK να εχεις,παλι εχεις πληρωσει εμμεσα..
Μη το ψαχνετε,μονο ο Αδαμ εχει γαμησει τσαμπα σ' αυτον τον κοσμο..
'εχεις κάτι υπόψιν σου;
όσο ακριβά το πλήρωσε μετά να ξερες.......Μη το ψαχνετε,μονο ο Αδαμ εχει γαμησει τσαμπα σ' αυτον τον κοσμο..
Μεχρι τι ωρα θα εισαι ανοιχτα;Ενταξει κερατουκλη ενταξει Πηγαινε τωρα σε κανενα μπουρδελακι να σπασεις τους "ανοητους" κοινωνικους θεσμους
δες το αβατάρ μου........να υποψιαστείς........Τι να χω ρε...
και ο Αδάμ την πλήρωσε με το να φύγει από τον παράδεισο (και δεν λέει πουθενά ότι πήδηξε...)Και SLK να εχεις,παλι εχεις πληρωσει εμμεσα..
Μη το ψαχνετε,μονο ο Αδαμ εχει γαμησει τσαμπα σ' αυτον τον κοσμο..
Μεχρι τι ωρα θα εισαι ανοιχτα;
δες το αβατάρ μου........να υποψιαστείς........
Κι εμεις μαζι του..όσο ακριβά το πλήρωσε μετά να ξερες.......
όχι..... με σκουληκάκι.......Ναι με SLK τσιμπησαν τα καργιολακια?
σορυ αν προσβαλα καποια μελη του σαιτ, δεν ειχα τετοιο σκοπο
εγραψα μονο τι αισθανομαι για οσους/οσες απατουν τον/την συζηγο τους
εγω παντως προτιμω να πεθανω απο το να παρατησω τη γυναικα μου και τα παιδια μου
άρα......
εγώ που δεν καταλαβαίνω γιατί ένας άντρας πληρώνει για να γαμήσει είμαι μαλάκας.
Και πως γεννησε η Ευα,με εξωσωματικη?και ο Αδάμ την πλήρωσε με το να φύγει από τον παράδεισο (και δεν λέει πουθενά ότι πήδηξε...)
εννοεις παθητικα μετα φυσικα με την λουγκρα τον Αδαμ. Γιατι η Ευα ηταν ζορικη καριολα και δεν εδινεΚι εμεις μαζι του..
Πηρε ομως κουλουρακι απ'ευθειας ο ατιμος ..
όχι..... με σκουληκάκι.......
κριμα....αυριο;Θα κλεισω σε λιγο.Εχω επισκεψη στο δικο σου και ας λειπεις σε city tour
kαι αμα δεις στη πορεια κανενα μωρο και φας φλασια?????σορυ αν προσβαλα καποια μελη του σαιτ, δεν ειχα τετοιο σκοπο
εγραψα μονο τι αισθανομαι για οσους/οσες απατουν τον/την συζηγο τους
εγω παντως προτιμω να πεθανω απο το να παρατησω τη γυναικα μου και τα παιδια μου