Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537

Επισκέπτης
αντε να το κανουμε σαν τα μικρα παιδια....ποιος αρχισε τις παπαριες;διαβασες τι γραφει;ο <<ανθρωπος>> εχει προβλημα....

Εσυ που πεταγεσαι σαν την πορδη σε καθε θρεντ και πετας την παπαρια σου εισαι ανθρωπος τωρα? :2funny: :2funny: :2funny:
Ενταξει ειπαμε...εισαι επαναστατης που θα ριξει φασιστικους θεσμους της κοινωνιας οπως την οικογενεια :2funny: :2funny: :2funny:

Καλα καημενε αναρχα μονο να σε παρει γραμμη η γυναικα σου ...θα σε κυνηγαει μετα με την κατσαρολα και εσυ θα τρεχεις πιο γρηγορα απο οταν σε κυνηγανε τα ΜΑΤ :2funny:

Α και που εισαι...Ναι ξερω ειμαι ενας φασιστας :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
εάν είχε ήδη βγει συμπέρασμα δεν θα υπάρχαν οι θρησκείες.........
Με μια μικρή λεπτομέρεια........
Η ποιότητα ενός άντρα δεν κρίνεται από το εάν ξενογαμάει.....
Το παράδοξον της υπόθεσης δε είναι πως οι ποιοτικοί είναι και περιζήτητοι....
Σε κάλυψα;

Άμα μου λες ότι όλοι οι ποιοτικοί έχουν >1 γκόμενες και είναι αυτός ο κανόνας, ναι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αντε να το κανουμε σαν τα μικρα παιδια....ποιος αρχισε τις παπαριες;διαβασες τι γραφει;ο <<ανθρωπος>> εχει προβλημα....
Μόνο ο φεθρούκος λείπει από την παρέα με τον Σιγκμουντ για να δέσει το γλυκό......
Παρασκευή βράσυ είναι.... ΣΚ χαλαρώστε.......Ομορφα τα λέμε, λέμε και καμμιά μαλακία όλα καλά.......
Αφήστε τα μίση κι αρχίστε το γαμήσι.....

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Απαντώ σύντομα επι του θέματος:
"Γιατί είμαστε μαλάκες"   :P  
Ο κλάσσικός τίτλος που μας απονέμετε.

Επισκέπτης
Μόνο ο φεθρούκος λείπει από την παρέα με τον Σιγκμουντ για να δέσει το γλυκό......
Παρασκευή βράσυ είναι.... ΣΚ χαλαρώστε.......Ομορφα τα λέμε, λέμε και καμμιά μαλακία όλα καλά.......
Αφήστε τα μίση κι αρχίστε το γαμήσι.....

οι παπουδες δεν μπορουν να γαμανε βρε :boobies: :boobies: :boobies:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Απαντώ σύντομα επι του θέματος:
"Γιατί είμαστε μαλάκες"   :P  
Ο κλάσσικός τίτλος που μας απονέμετε.

Δε σημαίνει ότι αν δεν μπορείς πάντα να καταλάβεις κάτι, ο άλλος που το κάνει είναι μαλάκας.
Μπορεί να είσαι εσύ μαλάκας που δεν το καταλαβαίνεις.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Εσυ που πεταγεσαι σαν την πορδη σε καθε θρεντ και πετας την παπαρια σου εισαι ανθρωπος τωρα? :2funny: :2funny: :2funny:
Ενταξει ειπαμε...εισαι επαναστατης που θα ριξει φασιστικους θεσμους της κοινωνιας οπως την οικογενεια :2funny: :2funny: :2funny:

Καλα καημενε αναρχα μονο να σε παρει γραμμη η γυναικα σου ...θα σε κυνηγαει μετα με την κατσαρολα και εσυ θα τρεχεις πιο γρηγορα απο οταν σε κυνηγανε τα ΜΑΤ :2funny:

Α και που εισαι...Ναι ξερω ειμαι ενας φασιστας :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
τουλαχιστον ΕΧΩ γυναικα.....ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ!!!!!

Επισκέπτης
τουλαχιστον ΕΧΩ γυναικα.....ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ!!!!!

προσεξε μην σε τσακωσει γιατι μετα ποιος θα σου μαγειρευει και θα σου βαζει παγο στα καρουμπαλα απο τις φαπες που τρως στην ζωη σου εξω  :boobies: :boobies: :boobies: Α και που εισαι?Εμενα λες κερατουκλη?Καταρχην οταν τρεχεις στα μπουρδελακια και στα city tours ξερεις αν η γυναικα σου κανει τα ιδια? :2funny: Αν την εχεις παραμελησει καλο θα ηταν να το ελενξεις παντως :2funny:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Δε σημαίνει ότι αν δεν μπορείς πάντα να καταλάβεις κάτι, ο άλλος που το κάνει είναι μαλάκας.
Δεν περίμενα τέτοια προσέγγιση από γυναίκα....   :o

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
άρα......
εγώ που δεν καταλαβαίνω γιατί ένας άντρας πληρώνει για να γαμήσει είμαι μαλάκας.

JohnPlaySpecial

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δοξα το θεο εχω αρκετους
εσυ αδερφε πως τα βλεπεις τα πραγματα; ειναι σωστο ενας παντρεμενος να απαταει τη γυναικα του; να λεει ψεματα στα παιδια του;

Πλακά – πλάκα, τσιμπήσαμε αρκετοί, στην ερώτηση της μικρής. Αλλά να σας θυμίσω, ότι η ερώτηση ήταν,
<<γιατί οι άνδρες πληρώνουν για να γαμήσουν>>  :bigdick: και όχι
<<αν είναι σωστό ένας παντρεμένος να απατάει την γυναίκα του >> :fart-in-bed:   

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
προσεξε μην σε τσακωσει γιατι μετα ποιος θα σου μαγειρευει και θα σου βαζει παγο στα καρουμπαλα απο τις φαπες που τρως στην ζωη σου εξω  :boobies: :boobies: :boobies: Α και που εισαι?Εμενα λες κερατουκλη?Καταρχην οταν τρεχεις στα μπουρδελακια και στα city tours ξερεις αν η γυναικα σου κανει τα ιδια? :2funny: Αν την εχεις παραμελησει καλο θα ηταν να το ελενξεις παντως :2funny:
για να στο λεω κατι ξερω....ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom