bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
οχι θα καθαρισω αθορυβα σαν νιντζααέραααααααααααααααααααααααααα θα φωνάξεις;
οχι θα καθαρισω αθορυβα σαν νιντζααέραααααααααααααααααααααααααα θα φωνάξεις;
ξεχασες την πατριδα....αναρωτιομουν τοση ωρα πως και δεν εμφανιστηκες τοση ωρα να πεις τη μαλακια σου....
αντε να το κανουμε σαν τα μικρα παιδια....ποιος αρχισε τις παπαριες;διαβασες τι γραφει;ο <<ανθρωπος>> εχει προβλημα....μην αρχίσετε πάλι ρε μαλακες. Ε Λ Ε Ο Σ
αντε να το κανουμε σαν τα μικρα παιδια....ποιος αρχισε τις παπαριες;διαβασες τι γραφει;ο <<ανθρωπος>> εχει προβλημα....
εάν είχε ήδη βγει συμπέρασμα δεν θα υπάρχαν οι θρησκείες.........
Με μια μικρή λεπτομέρεια........
Η ποιότητα ενός άντρα δεν κρίνεται από το εάν ξενογαμάει.....
Το παράδοξον της υπόθεσης δε είναι πως οι ποιοτικοί είναι και περιζήτητοι....
Σε κάλυψα;
Μόνο ο φεθρούκος λείπει από την παρέα με τον Σιγκμουντ για να δέσει το γλυκό......αντε να το κανουμε σαν τα μικρα παιδια....ποιος αρχισε τις παπαριες;διαβασες τι γραφει;ο <<ανθρωπος>> εχει προβλημα....
Μόνο ο φεθρούκος λείπει από την παρέα με τον Σιγκμουντ για να δέσει το γλυκό......
Παρασκευή βράσυ είναι.... ΣΚ χαλαρώστε.......Ομορφα τα λέμε, λέμε και καμμιά μαλακία όλα καλά.......
Αφήστε τα μίση κι αρχίστε το γαμήσι.....
Απαντώ σύντομα επι του θέματος:
"Γιατί είμαστε μαλάκες"
Ο κλάσσικός τίτλος που μας απονέμετε.
τουλαχιστον ΕΧΩ γυναικα.....ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ!!!!!Εσυ που πεταγεσαι σαν την πορδη σε καθε θρεντ και πετας την παπαρια σου εισαι ανθρωπος τωρα?
Ενταξει ειπαμε...εισαι επαναστατης που θα ριξει φασιστικους θεσμους της κοινωνιας οπως την οικογενεια
Καλα καημενε αναρχα μονο να σε παρει γραμμη η γυναικα σου ...θα σε κυνηγαει μετα με την κατσαρολα και εσυ θα τρεχεις πιο γρηγορα απο οταν σε κυνηγανε τα ΜΑΤ
Α και που εισαι...Ναι ξερω ειμαι ενας φασιστας
τουλαχιστον ΕΧΩ γυναικα.....ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ!!!!!
Δεν περίμενα τέτοια προσέγγιση από γυναίκα.... :oΔε σημαίνει ότι αν δεν μπορείς πάντα να καταλάβεις κάτι, ο άλλος που το κάνει είναι μαλάκας.
Μπορεί να είσαι εσύ μαλάκας που δεν το καταλαβαίνεις.
άρα......Δε σημαίνει ότι αν δεν μπορείς πάντα να καταλάβεις κάτι, ο άλλος που το κάνει είναι μαλάκας.
Μπορεί να είσαι εσύ μαλάκας που δεν το καταλαβαίνεις.
άρα......
εγώ που δεν καταλαβαίνω γιατί ένας άντρας πληρώνει για να γαμήσει είμαι μαλάκας.
είναι άριστα εκπαιδευμένη στις αντρικές τέχνες.Δεν περίμενα τέτοια προσέγγιση από γυναίκα.... :o
δοξα το θεο εχω αρκετους
εσυ αδερφε πως τα βλεπεις τα πραγματα; ειναι σωστο ενας παντρεμενος να απαταει τη γυναικα του; να λεει ψεματα στα παιδια του;
τι είναι αυτό το SLK;Γιατι δεν εχουν ολοι SLK ξερεις
για να στο λεω κατι ξερω....ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ.....προσεξε μην σε τσακωσει γιατι μετα ποιος θα σου μαγειρευει και θα σου βαζει παγο στα καρουμπαλα απο τις φαπες που τρως στην ζωη σου εξω Α και που εισαι?Εμενα λες κερατουκλη?Καταρχην οταν τρεχεις στα μπουρδελακια και στα city tours ξερεις αν η γυναικα σου κανει τα ιδια? Αν την εχεις παραμελησει καλο θα ηταν να το ελενξεις παντως
τι είναι αυτό το SLK;
πτυχίο;
για να στο λεω κατι ξερω....ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ.....