Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ο τιτλος του θεματος ειναι.....γιατι πληρωνουμε....οχι αν τηρουμε τις 10 εντολες...

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
1.Γιατί...μπορούν
2.Γιατί τσάμπα κρέας δεν υπαρχει
3.Γιατι η ιδέα της συναλλαγής ειναι συνώνυμη με την...υπεραξία                                      4.Υπεραξία και απο τις δύο πλευρές.Οικονομολόγοι καψτε τα πτυχία σας.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Σωστός!!!!!

Λάθος λόγω ταχύτητας και ώρας.  :jerking:

Να υποθέσω ότι σε όλα τα άλλα συμφωνείς.

Δεν ξέρω. Γράφω σε προηγούμενο ποστ τη γνώμη μου.
Ειλικρινά δεν μπορώ να μπω στον ανδρικό εγκέφαλο, συγχωρείστε με :grin:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί οι πατσαβουρίτσες μπαίνουν στο SITE ΜΑΣ
και μας λένε ένα σωρό μαλακίες.
Είμαστε ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗΔΕΣ και ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ, τρώμε τα λεφτά μας ΕΜΕΙΣ
και όχι καμμιά ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ Ελλεεινίδα.
ΟΥΦ Πιά μ΄αυτές τις Ελλεεινίδες, ούτε στο Πουτανοσαίτ δεν μπορούμε
να βρούμε την ησυχία μας !!!
Κι ΑΜΑ έχουμε Λεφτά Κι ΑΜΑ θέλουμε και ΟΠΟΤΕ θέλουμε και μας καβλώνει
κάνουμε τις τσάρκες μας ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ την καλύτερη και ΓΑΜΑΜΕ με κόστος
ελάχιστο από 20-30 ευράκια μέχρι όσα θέλει ο καθένας.
Και μετά πάμε και σε ένα καλό (με ανδρικά κριτήρια) φαγάδικο και
την κάνουμε Ταράτσα, Κι ας πάνε οι ΠαλιοΕλλεεινίδες να κουρεύονται.
Και Ραμολιά να γίνουμε πάλι Ρωσίδες 'Νοσοκόμες' θα έχουμε γαμώ την
Πουτάνα μου γαμώ και ΓΟΥΣΤΑΡΩ !!!

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Αγαπητε σκορπιέ σε διαβεβαιώ οτι σ ολες αυτες, που με τις απόψεις τους σε εκνευρίζουν,δεν θα επέτρεπες ουτε να σου τον δούνε στο real.Είναι ΟΛΕΣ κοντόχοντρες εως σημαδούρες,πλεγματικές και αγάμητες.Τις κινητοποιεί βαθύτατο μισος για τους αντρες κι ειδικα για τους γαμησερούς,που επιπροσθέτως μπορουν και γαμάνε ΟΠΟΤΕ θελουν.Μη μασας απ το υφος Κλώντια Σίφερ που πουλάνε.Τις προάλλες ενας καλος συναγωνιστης τιμώρησε μια απο δαυτες τις χοντρέλες με αποκαλύψη φωτογραφική.Εγω που προσωπικα δεν ειχα ποτε μιλησει μαζι της,αλλα ειχα πραγματικα προβληματιστεί με τη θρασύτατη αλαζονική και κακόγουστη στάση της,δεν μπορω να κρυψω οτι το χάρηκα.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Αγαπητε σκορπιέ σε διαβεβαιώ οτι σ ολες αυτες, που με τις απόψεις τους σε εκνευρίζουν,δεν θα επέτρεπες ουτε να σου τον δούνε στο real.Είναι ΟΛΕΣ κοντόχοντρες εως σημαδούρες,πλεγματικές και αγάμητες.Τις κινητοποιεί βαθύτατο μισος για τους αντρες κι ειδικα για τους γαμησερούς,που επιπροσθέτως μπορουν και γαμάνε ΟΠΟΤΕ θελουν.Μη μασας απ το υφος Κλώντια Σίφερ που πουλάνε.Τις προάλλες ενας καλος συναγωνιστης τιμώρησε μια απο δαυτες τις χοντρέλες με αποκαλύψη φωτογραφική.Εγω που προσωπικα δεν ειχα ποτε μιλησει μαζι της,αλλα ειχα πραγματικα προβληματιστεί με τη θρασύτατη αλαζονική και κακόγουστη στάση της,δεν μπορω να κρυψω οτι το χάρηκα.

Πότε έγινε αυτό; Εδώ στο σάιτ;
Πάντως αλήθεια λες ότι οι αγάμητες γυναίκες είναι πολλλλλλλλύ κομπλεξικές και κακιές. Ζηλεύουν θανάσιμα ό,τι ωραίο κυκλοφορεί (αρσενικό και θυληκό) και κυρίως ζηλεύουν αυτό που δεν μπορούν να έχουν :uglystupid:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Aναρωτιεμαι τωρα εγω,ολες αυτες που κανουν τις ερωτησεις "γιατι μπαμπα υπαρχουν μπουρδελα ;" κ.τ.λ. ,αμα υπηρχαν μπουρδελα με αντρες τι θα εκαναν; :think:

Επισκέπτης
Aναρωτιεμαι τωρα εγω,ολες αυτες που κανουν τις ερωτησεις "γιατι μπαμπα υπαρχουν μπουρδελα ;" κ.τ.λ. ,αμα υπηρχαν μπουρδελα με αντρες τι θα εκαναν; :think:

Αστες να λυσανε απο το κακο τους που δεν εχουν το δικαιωμα της επιλογης οπως εμας και πρεπει η να τυλιξουν κανενα μαλακα σαβουρογαμη (που δυστυχως τετιοι υπαρχουν πολοι :dunno: ) η την βγαζουν με τον δονητη τους :2funny: :2funny: :2funny:

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Απο παρεες μαλλον δεν παμε καλα ε;.....σπιτι-συζυγος-τηλεοραση-κυριακη πρωι εκληησια κλπ κλπ
πολυ εκκλησια και επισκεψεις πολλες σε μοναστηρια και ισως και ομιλιες σε κατηχητικα

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
γιατί αυτοί που δεν πάνε με τον 'πληρωμένο έρωτα' δεν πληρώνουν ΜΠΑΣ ΚΑΙ γαμήσουν???
Ίσα ίσα πληρώνουν δεκάδες φορές παραπάνω και ούτε που τον ακουμπάνε κιόλας.
Πληρώνουν στην έξοδο, με το τάδε αμάξι, με το τάδε ντύσιμο και με την τάδε συμπεριφορά μεταστοιχειωμένοι σε πραγματικούς κλόουν και ντροπή του αντρικού είδους με την ελπίδα ότι θα βρουν αυτή που θα τους αγαπήσει και δεν θα είναι σαν τις άλλες.
Ζούνε στην κοσμάρα τους και ας πρόσεχαν.
Εμείς τουλάχιστον ξέρουμε που πληρώνουμε και τι παίρνουμε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
με το που λεει καποιος πανω σε μια συζητηση οτι απαταει την γυναικα του η εστω αφηνει να εννοειθει κατι τετοιο, σηκωνομαι κατευθειαν απο το τραπεζι και φευγω χωρις δευτερη κουβεντα.
δεν εχω τιποτα κοινο με τετοιους ανθρωπους
Ορκα.....
Εχεις κανένα φίλο;

Sex _Machine

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
συχαινομαι αφανταστα τις παντρεμενες γυναικες που με κοιτουν στα ματια ενω φορουν βερα και που μου δινουν να καταλαβω οτι κατι θελουν απο εμενα....τις συχαινομαι τοσο πολυ που μου ερχεται να παω και να τις ξερασω στη μαπα...

δεν υπαρχει για μενα πιο συχαμερο πραγμα απο το να ειναι κανεις παντρεμενος και να απαταει την γυναικα του, να παραταει τα παιδια του

με το που λεει καποιος πανω σε μια συζητηση οτι απαταει την γυναικα του η εστω αφηνει να εννοειθει κατι τετοιο, σηκωνομαι κατευθειαν απο το τραπεζι και φευγω χωρις δευτερη κουβεντα.
δεν εχω τιποτα κοινο με τετοιους ανθρωπους
Πρόφανώς δέν είσαι παντρεμένος ή παντρεύτηκες πρόσφατα καί είσαι στό "μήνα τού μέλιτος".
Κάτσε πρώτα 10-15 χρόνια μέ τήν ίδια γυναίκα καί μετά τά λέμε.Η΄θεωρία από τήν πράξη διαφέρει.Καί ούτε μπορείς νά ξέρεις ό καθένας πού απατάει τήν γυναίκα του τί τόν ώθησε νά τό κάνει αυτό καί τί γίνεται μέσα στό σπίτι του,γι'αυτό μήν τό παίζεις κριτής τών πάντων.
Καί εγώ σιχαίνομαι τούς εξυπνάκηδες πού έχουν άποψη γιά όλους καί γιά όλα(και πού νομίζουν βεβαίως ότι πάντα έχουν δίκιο),αλλά δέν τό κάνω θέμα.

• Like
Αντιδράσεις: Shawn

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ORCA κουφαλες.......

:uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ορκα.....
Εχεις κανένα φίλο;

δοξα το θεο εχω αρκετους
εσυ αδερφε πως τα βλεπεις τα πραγματα; ειναι σωστο ενας παντρεμενος να απαταει τη γυναικα του; να λεει ψεματα στα παιδια του;

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Εγώ πληρώνω για να γαμήσω την ώρα που θέλω, αυτή που θέλω, όπως θέλω και κυρίως να έχω την ησυχία μου μετά! :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δοξα το θεο εχω αρκετους
εσυ αδερφε πως τα βλεπεις τα πραγματα; ειναι σωστο ενας παντρεμενος να απαταει τη γυναικα του; να λεει ψεματα στα παιδια του;
το εάν κρίνω κάτι σωστός ή λάθος απέχει παρασάγκας απ το εάν το παίζω ο Ναζωραίος. Ακόμα και αυτός γκόμενα πουτάνα είχε........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom