JohnPlaySpecial
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ποια "μι" ???
Τις νότες μι?
Σωστός!!!!!
Λάθος λόγω ταχύτητας και ώρας.
Να υποθέσω ότι σε όλα τα άλλα συμφωνείς.
Ποια "μι" ???
Τις νότες μι?
Σωστός!!!!!
Λάθος λόγω ταχύτητας και ώρας.
Να υποθέσω ότι σε όλα τα άλλα συμφωνείς.
Αγαπητε σκορπιέ σε διαβεβαιώ οτι σ ολες αυτες, που με τις απόψεις τους σε εκνευρίζουν,δεν θα επέτρεπες ουτε να σου τον δούνε στο real.Είναι ΟΛΕΣ κοντόχοντρες εως σημαδούρες,πλεγματικές και αγάμητες.Τις κινητοποιεί βαθύτατο μισος για τους αντρες κι ειδικα για τους γαμησερούς,που επιπροσθέτως μπορουν και γαμάνε ΟΠΟΤΕ θελουν.Μη μασας απ το υφος Κλώντια Σίφερ που πουλάνε.Τις προάλλες ενας καλος συναγωνιστης τιμώρησε μια απο δαυτες τις χοντρέλες με αποκαλύψη φωτογραφική.Εγω που προσωπικα δεν ειχα ποτε μιλησει μαζι της,αλλα ειχα πραγματικα προβληματιστεί με τη θρασύτατη αλαζονική και κακόγουστη στάση της,δεν μπορω να κρυψω οτι το χάρηκα.
Aναρωτιεμαι τωρα εγω,ολες αυτες που κανουν τις ερωτησεις "γιατι μπαμπα υπαρχουν μπουρδελα ;" κ.τ.λ. ,αμα υπηρχαν μπουρδελα με αντρες τι θα εκαναν;
πολυ εκκλησια και επισκεψεις πολλες σε μοναστηρια και ισως και ομιλιες σε κατηχητικαΑπο παρεες μαλλον δεν παμε καλα ε;.....σπιτι-συζυγος-τηλεοραση-κυριακη πρωι εκληησια κλπ κλπ
Ορκα.....με το που λεει καποιος πανω σε μια συζητηση οτι απαταει την γυναικα του η εστω αφηνει να εννοειθει κατι τετοιο, σηκωνομαι κατευθειαν απο το τραπεζι και φευγω χωρις δευτερη κουβεντα.
δεν εχω τιποτα κοινο με τετοιους ανθρωπους
Πρόφανώς δέν είσαι παντρεμένος ή παντρεύτηκες πρόσφατα καί είσαι στό "μήνα τού μέλιτος".συχαινομαι αφανταστα τις παντρεμενες γυναικες που με κοιτουν στα ματια ενω φορουν βερα και που μου δινουν να καταλαβω οτι κατι θελουν απο εμενα....τις συχαινομαι τοσο πολυ που μου ερχεται να παω και να τις ξερασω στη μαπα...
δεν υπαρχει για μενα πιο συχαμερο πραγμα απο το να ειναι κανεις παντρεμενος και να απαταει την γυναικα του, να παραταει τα παιδια του
με το που λεει καποιος πανω σε μια συζητηση οτι απαταει την γυναικα του η εστω αφηνει να εννοειθει κατι τετοιο, σηκωνομαι κατευθειαν απο το τραπεζι και φευγω χωρις δευτερη κουβεντα.
δεν εχω τιποτα κοινο με τετοιους ανθρωπους
Μάλλον μόνος του κάθετε στό τραπέζι,σάν τόν Mr.BeanΟρκα.....
Εχεις κανένα φίλο;
μπααααααα....Μάλλον μόνος του κάθετε στό τραπέζι,σάν τόν Mr.Bean
Ορκα.....
Εχεις κανένα φίλο;
Ορκα.....
Εχεις κανένα φίλο;
το εάν κρίνω κάτι σωστός ή λάθος απέχει παρασάγκας απ το εάν το παίζω ο Ναζωραίος. Ακόμα και αυτός γκόμενα πουτάνα είχε........δοξα το θεο εχω αρκετους
εσυ αδερφε πως τα βλεπεις τα πραγματα; ειναι σωστο ενας παντρεμενος να απαταει τη γυναικα του; να λεει ψεματα στα παιδια του;