να ειδες τωρα μου πατησες τον καλο....ενω εισαι δεσμευμενος...
ειπες την μαγικη λεξη....ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΣ....
να ειδες τωρα μου πατησες τον καλο....ενω εισαι δεσμευμενος...
να ειδες τωρα μου πατησες τον καλο....
ειπες την μαγικη λεξη....ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΣ....
μα για το οτι ειναι ''αμαρτια''να πας με καποια που σε γουσταρει και την γουσταρεις επειδη εισαι ''δεσμευμενος''Ενταξει τωρα τι να πω...Για ποιο "αυτο" δηλαδη ενοεις τωρα?
αντε πεστο στους μωαμεθανους αυτο.....Ναι δεν σε δεσμευει κανεις με το ζορι.Δεν εχει να κανει επειδη το λεει η εκλησια η ο χριστιανισμος.Ενοω οτι απο την στιγμη που εισαι με καποια/καποιον πρεπει να εισαι και ενταξει και ειλικρηνης σαν ανθρωπος απεναντι του
kαι αμα δεις στη πορεια κανενα μωρο και φας φλασια?????
θα καταπιεστεις?????θα το πνιξεις?????
αντε πεστο στους μωαμεθανους αυτο.....
μα για το οτι ειναι ''αμαρτια''να πας με καποια που σε γουσταρει και την γουσταρεις επειδη εισαι ''δεσμευμενος''
ηθικοι φραγμοι....δεν την εχεις ξανακουσει την λεξη?????
ποιος φταιει για αυτο?????
εγω??????
τωρα με δουλευεις σιγουρα γιατι ξερεις τις αποψεις μου.....μα ειναι τοσο απλο....
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ στον κοσμο πλην της δικιας μου
και σε ρωταω τωρα: δεν θα ημουν για κλωτσιες, δεν θα ημουν ενας τιποτενιος, ενας απιστευτος loser, εαν θα ειχα ματια για μια αλλη γυναικα;
και ποιος λεει οτι δεν μπορω να την αγαπαω και να την σεβομαι αλλα να ''αγαπαω''και αλλες ,οπως βεβαια αντιστοιχα και αυτη ετσι??????Απλα λεω οτι για να εισαι με μια γυναικα παει να πει οτι την γουσταρεις και την αγαπας...αν δεν την αγαπας τοτε μαλακια να εισαι μαζι της και δικαιολογημενα να πας αλλου...
Αλλα απο την στιγμη που εισαι μαζι της επειδη την γουσταρεις κτλ ε πρεπει να εισαι και ενταξει απεναντι της κατα την γνωμη μου.Οχι επειδη σε υποχρεωνη καποιος "κανονας" της κοινωνιας η της θρησκειας αλλα επειδη εχει να κανει με τον εαυτο σου μονο και μονο
και ποιος λεει οτι δεν μπορω να την αγαπαω και να την σεβομαι αλλα να ''αγαπαω''και αλλες ,οπως βεβαια αντιστοιχα και αυτη ετσι??????
εννοειτε οτι δεν μιλαω εκ του ασφαλους και καβατζωμενος.....
οτι ισχυει για μενα ισχυει και για αυτη.....
οι θρησκειες ειναι ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ......
παρτε το χαμπαρι......μονο αρνητικα εχουν για τον ανθρωπο......
πλασσαρονται δηθεν καλες και αγαθες και ειναι τα πιο υπουλα οπλα κατα της ανθρωποτητας....
οι θρησκειες ειναι ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ......
παρτε το χαμπαρι......μονο αρνητικα εχουν για τον ανθρωπο......
πλασσαρονται δηθεν καλες και αγαθες και ειναι τα πιο υπουλα οπλα κατα της ανθρωποτητας....
ρε φιλε εκει που εχω φτασει (εννοω στο ψαξιμο)θα σου πω πως αν αυτο ηθελε πραγματικα προτιμω να μην ''καταπιεστει'' και να το κανει...Ε δεν νομιζω οτι μπορεις να σεβεσαι καποια οταν τρεχεις να ξενοπηδηξεις με την πρωτη ευκαιρια και πολλες φορες μονο και μονο απλα για να το κανεις...
Βεβαια ξεκαθαριζεις καπως την σταση με το να λες οτι ισχυει και για αυτην οτι για εσενα αλλα και παλι δεν μπορω να το καταλαβω και να το δεκτω...Δηλαδη δεν θα σε ενοχλουσε αν 1-2 φορες την εβδομαδα (η και παραπανω) η γκομενα/γυναικα σου καθοταν και ξεσκιζοταν με ασχετους γκομενους που γνωριζε?
δεν τρεχει τιποτα με το να διαφωνουμε....μαλλον πρεπει να γραψω κανα σεντονακι στο "ποια ειναι η θρησκεια σας"....
γεια σου ρε αδερφι....άκου τον γεροχρηστίδη κάτι ξέρει .
ρε φιλε εκει που εχω φτασει (εννοω στο ψαξιμο)θα σου πω πως αν αυτο ηθελε πραγματικα προτιμω να μην ''καταπιεστει'' και να το κανει...
δεν μπορεις να με καταλαβεις αν και πραγματικα βλεπω οτι προσπαθεις χωρις να κανεις χαβαλε.....
ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ αυτοι αδερφε.....
παρα πολυ δυσκολοι......πρεπει να βγαλεις τονους μπουρι απο πανω σου.....
μην την ψαχνεις....καλα εισαι εκει.....
παντως μαγκια σου που δεν το γυρνας στο χαβαλε και ας μην τα ''πιανεις'' ;) ;) ;) ;)