Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
να ειδες τωρα μου πατησες τον καλο....
ειπες την μαγικη λεξη....ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΣ....

Ναι δεν σε δεσμευει κανεις με το ζορι.Δεν εχει να κανει επειδη το λεει η εκλησια η ο χριστιανισμος.Ενοω οτι απο την στιγμη που εισαι με καποια/καποιον πρεπει να εισαι και ενταξει και ειλικρηνης σαν ανθρωπος απεναντι του

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αγαπημένες μου καληνύχτα...
Σήμερα είχα πολύ δύσκολη μέρα στην εργασία....
Δεν αντέχω άλλο.....
Ορκα θα κάνω το σταυρό μου 3 φορές να είμαι πιστός....... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ενταξει τωρα τι να πω...Για ποιο "αυτο" δηλαδη ενοεις τωρα? :think:
μα για το οτι ειναι ''αμαρτια''να πας με καποια που σε γουσταρει και την γουσταρεις επειδη εισαι ''δεσμευμενος''
ηθικοι φραγμοι....δεν την εχεις ξανακουσει την λεξη?????
ποιος φταιει για αυτο?????
εγω?????? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ναι δεν σε δεσμευει κανεις με το ζορι.Δεν εχει να κανει επειδη το λεει η εκλησια η ο χριστιανισμος.Ενοω οτι απο την στιγμη που εισαι με καποια/καποιον πρεπει να εισαι και ενταξει και ειλικρηνης σαν ανθρωπος απεναντι του
αντε πεστο στους μωαμεθανους αυτο.....

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
kαι αμα δεις στη πορεια κανενα μωρο και φας φλασια?????
θα καταπιεστεις?????θα το πνιξεις?????

μα ειναι τοσο απλο....
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ στον κοσμο πλην της δικιας μου
και σε ρωταω τωρα: δεν θα ημουν για κλωτσιες, δεν θα ημουν ενας τιποτενιος, ενας απιστευτος loser, εαν θα ειχα ματια για μια αλλη γυναικα;  

Επισκέπτης
μα για το οτι ειναι ''αμαρτια''να πας με καποια που σε γουσταρει και την γουσταρεις επειδη εισαι ''δεσμευμενος''
ηθικοι φραγμοι....δεν την εχεις ξανακουσει την λεξη?????
ποιος φταιει για αυτο?????
εγω?????? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Απλα λεω οτι για να εισαι με μια γυναικα παει να πει οτι την γουσταρεις και την αγαπας...αν δεν την αγαπας τοτε μαλακια να εισαι μαζι της και δικαιολογημενα να πας αλλου...
Αλλα απο την στιγμη που εισαι μαζι της επειδη την γουσταρεις κτλ ε πρεπει να εισαι και ενταξει απεναντι της κατα την γνωμη μου.Οχι επειδη σε υποχρεωνη καποιος "κανονας" της κοινωνιας η της θρησκειας αλλα επειδη εχει να κανει με τον εαυτο σου μονο και μονο

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
μα ειναι τοσο απλο....
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ στον κοσμο πλην της δικιας μου
και σε ρωταω τωρα: δεν θα ημουν για κλωτσιες, δεν θα ημουν ενας τιποτενιος, ενας απιστευτος loser, εαν θα ειχα ματια για μια αλλη γυναικα;  
τωρα με δουλευεις σιγουρα γιατι ξερεις τις αποψεις μου.....
αλλα εν πασει περιπτωσει θα σου απαντησω....
ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ.....ελευθερος σημαινει παντα ελευθερος και ΠΑΝΤΟΥ ;) ;) ;) ;)
Και φυσικα ΚΑΙ στα αισθηματα ΚΑΙ στις ''εσωτερικες''εντολες..... ;) ;) ;) ;)
αυτες ειναι οι αρχες μου,το ξερεις και δεν κανω ''παζαρια''!!!!!!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Απλα λεω οτι για να εισαι με μια γυναικα παει να πει οτι την γουσταρεις και την αγαπας...αν δεν την αγαπας τοτε μαλακια να εισαι μαζι της και δικαιολογημενα να πας αλλου...
Αλλα απο την στιγμη που εισαι μαζι της επειδη την γουσταρεις κτλ ε πρεπει να εισαι και ενταξει απεναντι της κατα την γνωμη μου.Οχι επειδη σε υποχρεωνη καποιος "κανονας" της κοινωνιας η της θρησκειας αλλα επειδη εχει να κανει με τον εαυτο σου μονο και μονο
και ποιος λεει οτι δεν μπορω να την αγαπαω και να την σεβομαι αλλα να ''αγαπαω''και αλλες ,οπως βεβαια αντιστοιχα και αυτη ετσι??????
εννοειτε οτι δεν μιλαω εκ του ασφαλους και καβατζωμενος.....
οτι ισχυει για μενα ισχυει και για αυτη.....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
οι θρησκειες ειναι ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ......
παρτε το χαμπαρι......μονο αρνητικα εχουν για τον ανθρωπο......
πλασσαρονται δηθεν καλες και αγαθες και ειναι τα πιο υπουλα οπλα κατα της ανθρωποτητας....

Επισκέπτης
και ποιος λεει οτι δεν μπορω να την αγαπαω και να την σεβομαι αλλα να ''αγαπαω''και αλλες ,οπως βεβαια αντιστοιχα και αυτη ετσι??????
εννοειτε οτι δεν μιλαω εκ του ασφαλους και καβατζωμενος.....
οτι ισχυει για μενα ισχυει και για αυτη.....

Ε δεν νομιζω οτι μπορεις να σεβεσαι καποια οταν τρεχεις να ξενοπηδηξεις με την πρωτη ευκαιρια και πολλες φορες μονο και μονο απλα για να το κανεις...
Βεβαια ξεκαθαριζεις καπως την σταση με το να λες οτι ισχυει και για αυτην οτι για εσενα αλλα και παλι δεν μπορω να το καταλαβω και να το δεκτω...Δηλαδη δεν θα σε ενοχλουσε αν 1-2 φορες την εβδομαδα (η και παραπανω) η γκομενα/γυναικα σου καθοταν και ξεσκιζοταν με ασχετους γκομενους που γνωριζε?

Επισκέπτης
πλασσαρονται δηθεν καλες και αγαθες και ειναι τα πιο υπουλα οπλα κατα της ανθρωποτητας....

Ισως και να εχεις δικιο  :) αλλα και παλι ειναι λαθος να φορτωνεις ολα τα κακα του κοσμου σε μια θρησκεια  :rolleyes:

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16

μαλλον πρεπει να γραψω κανα σεντονακι στο "ποια ειναι η θρησκεια σας"....

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
άντε τώρα όλοι για ύπνο και να ανοίξετε την καινή διαθήκη να διαβάσετε  τι γράφει μέσα όταν ένας άνθρωπος έχει παντρευτεί και ταυτοχρόνως βάζει κέρατα και στην γυναίκα του .

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ε δεν νομιζω οτι μπορεις να σεβεσαι καποια οταν τρεχεις να ξενοπηδηξεις με την πρωτη ευκαιρια και πολλες φορες μονο και μονο απλα για να το κανεις...
Βεβαια ξεκαθαριζεις καπως την σταση με το να λες οτι ισχυει και για αυτην οτι για εσενα αλλα και παλι δεν μπορω να το καταλαβω και να το δεκτω...Δηλαδη δεν θα σε ενοχλουσε αν 1-2 φορες την εβδομαδα (η και παραπανω) η γκομενα/γυναικα σου καθοταν και ξεσκιζοταν με ασχετους γκομενους που γνωριζε?
ρε φιλε εκει που εχω φτασει (εννοω στο ψαξιμο)θα σου πω πως αν αυτο ηθελε πραγματικα προτιμω να μην ''καταπιεστει'' και να το κανει...
δεν μπορεις να με καταλαβεις αν και πραγματικα βλεπω οτι προσπαθεις χωρις να κανεις χαβαλε.....
ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ αυτοι αδερφε.....
παρα πολυ δυσκολοι......πρεπει να βγαλεις τονους μπουρι απο πανω σου.....
μην την ψαχνεις....καλα εισαι εκει.....
παντως μαγκια σου που δεν το γυρνας στο χαβαλε και ας μην τα ''πιανεις'' ;) ;) ;) ;)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
άκου τον γεροχρηστίδη κάτι ξέρει .

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
μαλλον πρεπει να γραψω κανα σεντονακι στο "ποια ειναι η θρησκεια σας"....
δεν τρεχει τιποτα με το να διαφωνουμε....
καμμια φορα ειναι καλυτερο....
αν συμφωνουσαμε και σε ολα μετα τι παπαριες θα ειχαμε να λεμε?????

Επισκέπτης
ρε φιλε εκει που εχω φτασει (εννοω στο ψαξιμο)θα σου πω πως αν αυτο ηθελε πραγματικα προτιμω να μην ''καταπιεστει'' και να το κανει...
δεν μπορεις να με καταλαβεις αν και πραγματικα βλεπω οτι προσπαθεις χωρις να κανεις χαβαλε.....
ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ αυτοι αδερφε.....
παρα πολυ δυσκολοι......πρεπει να βγαλεις τονους μπουρι απο πανω σου.....
μην την ψαχνεις....καλα εισαι εκει.....
παντως μαγκια σου που δεν το γυρνας στο χαβαλε και ας μην τα ''πιανεις'' ;) ;) ;) ;)

Καθε αποψη σεβαστη οταν λεγεται με ωραιο τροπο :) Ομολογω οτι δεν το χα σκεφτει με αυτον τον τροπο που λες δηλαδη οτι προτιμας απο το να καταπιεστει να το κανει...Παντως παρολα αυτα παλι κατι τετοιο δεν μπορω να το δεκτω η να μην με ενοχλησει σε μια δικια μου σχεση :)
Και καλος ο χαβαλες αλλα καμια φορα καλη και η σοβαρη και επικοδομητικη συζητηση  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom