Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

farmas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
γιατι και τις "κανονικες" τις πληρωνεις και πολλες φορες παραπανω. γιατι το γαμησι ειναι απαραιτητο για να ξεδωσεις και να μην κατευθυνεσαι απο την καβλα σου που ειναι επικυνδινος συμβουλος. να φυγει η καβαλα ειναι μια υποθεση 10 με 15 λεπτων. αξιζει για αυτο να κυνηγας καθε ημπι μπαζο? να σπαταλας τον χρονο σου? να αλλαζεις τον χαρακτηρα σου? να ταλαιπωρεισαι αν η εμφανιση σου ειναι ετσι η αλλιος?  νομιζω ολοι οι ανδρες εχουν κατι καλυτερο να κανουν απο αυτες τις μαλακιες .υπαρχουν και οι αδιορθωτοι μουνοδουλοι που εκτος απο μουνοδουλοι χαλανε και την πιατσα.  πας σε μια μουναρα σκας τα 30-40 που ετσι και αλλιος θα τα εσκαγες τοσα και παραπανω και θα ετρωγες και τον χρονο σου για να σου κατσει η αλλη η οποια θα ειναι μπαζο σε σχεση με τις διαφορες μουναρες πουτανες που κυκλοφορουν και που ξερουν πολυ καλα την δουλεια τους. και τι να την κανεις την "κανονικη" κοπελα, να βγαινεις μαζι της? ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΟΛΙΣ ΑΔΕΙΑΣΩ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ  

farmas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
το γαμησι ειναι σαν το κατουρημα. βιολογικες αναγκες. στο ενα χρειαζεσαι τουαλετα στο αλλο γυναικα να τα βγαλεις. οταν κατουρησεις θα κατσες μετα το κατουρημα στην τουαλετα να περασεις την ωρα σου ? υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες. ετσι και με το γαμησι και την γυναικα. μολις τα βγαλεις τι να την κανεις? υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
το γαμησι ειναι σαν το κατουρημα. βιολογικες αναγκες. στο ενα χρειαζεσαι τουαλετα στο αλλο γυναικα να τα βγαλεις. οταν κατουρησεις θα κατσες μετα το κατουρημα στην τουαλετα να περασεις την ωρα σου ? υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες. ετσι και με το γαμησι και την γυναικα. μολις τα βγαλεις τι να την κανεις? υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες
η γκομενα ειναι μια λεκανη και εγω ταξιδευω πανω σαυτην ....ποιητης φαμφαρας

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ο νομος της προσφορας και της ζητησης.
προσφεροθμε πουτσο και αμοιβη , ζητατε αμοιβη και πουτσο.
δεν υπαρχει γιατι..................

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ο νομος της προσφορας και της ζητησης.
προσφεροθμε πουτσο και αμοιβη , ζητατε αμοιβη και πουτσο.
δεν υπαρχει γιατι..................
χαιρετω τον συντροφο και γειτονα ποιητη  :rockon: :rockon: :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καλησπερα συνκλειδωμενε αλαθητε γειτονα  συναπατεωνα.
οι απατες μας οδηγησαν στην της φυλακης ασφαλεια
και εσενα σε κλειδωσαν?εγω παντως βρηκα την ηρεμια μου στην φυλακη το κακο ειναι οτι τελειωνει το αφρολουτρο και μετα θα την βγαλω με σαπουνακι

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
συγνωμη για τα off topic να πω και την αποψη μου για τον τιτλο του θρεντ
οι αντρες δεν πληρωνουν για να γαμησουν,πληρωνουν για να φυγει η γυναικα μετα το γαμησι :rockon: :rockon: :rockon:

guzelll

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
συγνωμη για τα off topic να πω και την αποψη μου για τον τιτλο του θρεντ
οι αντρες δεν πληρωνουν για να γαμησουν,πληρωνουν για να φυγει η γυναικα μετα το γαμησι :rockon: :rockon: :rockon:

πω πω πολυ κυκλοφορει αυτη η ατακα απο τα μελη του σαιτ.. :headbang:

guzelll

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
...γιατι δεν εχουμε χρονο να  ασχοληθουμε με την καθε μαλακισμενη Ελληνιδα που ζητα  εναντι  στοιχειωδους σεξ   τα παντα : εμφανιση , λεφτα , στατους , εξοχικα , διακοπες σε τροπικα μερη κοκ......με 50 Ευρω( σε αρκετες περιπτωσεις και λιγοτερα) γαμας μουναρες Ρωσιδες , Γερμανιδες , κουβανες, μαυρες  οτι τραβα η ψυχη σου και δεν εχεις καμια μαλακο να σου τα πρηζει.....οι εποχες αλλαξαν προς το καλυτερο για τους Ελληνες αντρες και οι εξυπνες που το καταλαβαν προσαρμοζονται γρηγορα για να επιβιωσουν....τις υπολοιπες τις βλεπετε   τα  βραδια  σε  γυναικοπαρεες να καθονται να κλαινε την μοιρα  τους  επειδη-και καλα-δεν υπαρχουν αντρες στην εποχη μας....

Μια ερωτηση οφ τοπικ σορρυ. ποια θεωρεισ πλεον εξυπνη ελληνιδα??οχι εσυ μονο γενικο ειναι το ερωτημα. να ξερουμε και εμεις για να εκπαιδευομαστε απο μικρες..

guzelll

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
να μπαινεις στο σαιτ του κοσμοπολιταν
μην με αναγκασεις να σε πληρωσω
ξερεισ τι ζηταω εγω απο ενα σαιτ και μου λεσ κι ολασ που να μπαινω???η μηπως ξερεις τισ αποψεις μου γι αυτα τα θεματα???

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ξερεισ τι ζηταω εγω απο ενα σαιτ και μου λεσ κι ολασ που να μπαινω???η μηπως ξερεις τισ αποψεις μου γι αυτα τα θεματα???
χωρις παρεξηγηση αλλα στα παπαρια μου τι αποψεις εχεις και που θα μπεις

guzelll

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
χωρις παρεξηγηση αλλα στα παπαρια μου τι αποψεις εχεις και που θα μπεις

και εμενα οι δικες σου. απλα μου ειπες να γραφτω στο κοσμοπολιταν και σε ρωταω για πιο λογο? να ξερω γτ ισως να εχεις και δικιο.... :cheesy:

Επισκέπτης
και εμενα οι δικες σου. απλα μου ειπες να γραφτω στο κοσμοπολιταν και σε ρωταω για πιο λογο? να ξερω γτ ισως να εχεις και δικιο.... :cheesy:

Γιατι εκει ειναι η θεση σου.Εδω σπας αρχιδια με ηλιθια γκομενιστικα ποστ.Πηγαινε να κολοτριφτεις αλλου :birdman:
Τους προβληματισμους σας και τις ανοητες υπαρξιακες αποριες σας σε φορουμ του τυπου κοσμοπολιταν...Εδω ειναι μπουρδελοφορουμ

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
και εσενα σε κλειδωσαν?εγω παντως βρηκα την ηρεμια μου στην φυλακη το κακο ειναι οτι τελειωνει το αφρολουτρο και μετα θα την βγαλω με σαπουνακι
προσεχε ομως .
το σαπουνακι και τα ματια σου.
μην σου πεσει κατω.
και αν σου πεσει αστο...........
οσο για το οφ τοπικ........
παρτε τακα-τακα αλλη μια ατακα .

οταν αντρας πληρωνει να γαμησει , πληρωνει και για να λησμονησει !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom