amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
για σου βρε φιλαράκι χρηστίδι βλέπω κάθε κυριακή πας εκκλησία και διαβάζεται την παλαιά και καινή διαθήκη ?γεια σου ρε αδερφι....
για σου βρε φιλαράκι χρηστίδι βλέπω κάθε κυριακή πας εκκλησία και διαβάζεται την παλαιά και καινή διαθήκη ?γεια σου ρε αδερφι....
φαινεται ε?????για σου βρε φιλαράκι χρηστίδι βλέπω κάθε κυριακή πας εκκλησία και διαβάζεται την παλαιά και καινή διαθήκη ?
μη σου πω του κατηχητικού εγώ κάνω καλά που πάω κάθε Πάσχα και λαμπρή ?φαινεται ε?????
η γκομενα ειναι μια λεκανη και εγω ταξιδευω πανω σαυτην ....ποιητης φαμφαραςτο γαμησι ειναι σαν το κατουρημα. βιολογικες αναγκες. στο ενα χρειαζεσαι τουαλετα στο αλλο γυναικα να τα βγαλεις. οταν κατουρησεις θα κατσες μετα το κατουρημα στην τουαλετα να περασεις την ωρα σου ? υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες. ετσι και με το γαμησι και την γυναικα. μολις τα βγαλεις τι να την κανεις? υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες
χαιρετω τον συντροφο και γειτονα ποιητηο νομος της προσφορας και της ζητησης.
προσφεροθμε πουτσο και αμοιβη , ζητατε αμοιβη και πουτσο.
δεν υπαρχει γιατι..................
καλησπερα συνκλειδωμενε αλαθητε γειτονα συναπατεωνα.χαιρετω τον συντροφο και γειτονα ποιητη
και εσενα σε κλειδωσαν?εγω παντως βρηκα την ηρεμια μου στην φυλακη το κακο ειναι οτι τελειωνει το αφρολουτρο και μετα θα την βγαλω με σαπουνακικαλησπερα συνκλειδωμενε αλαθητε γειτονα συναπατεωνα.
οι απατες μας οδηγησαν στην της φυλακης ασφαλεια
συγνωμη για τα off topic να πω και την αποψη μου για τον τιτλο του θρεντ
οι αντρες δεν πληρωνουν για να γαμησουν,πληρωνουν για να φυγει η γυναικα μετα το γαμησι
να μπαινεις στο σαιτ του κοσμοπολιτανπω πω πολυ κυκλοφορει αυτη η ατακα απο τα μελη του σαιτ..
...γιατι δεν εχουμε χρονο να ασχοληθουμε με την καθε μαλακισμενη Ελληνιδα που ζητα εναντι στοιχειωδους σεξ τα παντα : εμφανιση , λεφτα , στατους , εξοχικα , διακοπες σε τροπικα μερη κοκ......με 50 Ευρω( σε αρκετες περιπτωσεις και λιγοτερα) γαμας μουναρες Ρωσιδες , Γερμανιδες , κουβανες, μαυρες οτι τραβα η ψυχη σου και δεν εχεις καμια μαλακο να σου τα πρηζει.....οι εποχες αλλαξαν προς το καλυτερο για τους Ελληνες αντρες και οι εξυπνες που το καταλαβαν προσαρμοζονται γρηγορα για να επιβιωσουν....τις υπολοιπες τις βλεπετε τα βραδια σε γυναικοπαρεες να καθονται να κλαινε την μοιρα τους επειδη-και καλα-δεν υπαρχουν αντρες στην εποχη μας....
ξερεισ τι ζηταω εγω απο ενα σαιτ και μου λεσ κι ολασ που να μπαινω???η μηπως ξερεις τισ αποψεις μου γι αυτα τα θεματα???να μπαινεις στο σαιτ του κοσμοπολιταν
μην με αναγκασεις να σε πληρωσω
χωρις παρεξηγηση αλλα στα παπαρια μου τι αποψεις εχεις και που θα μπειςξερεισ τι ζηταω εγω απο ενα σαιτ και μου λεσ κι ολασ που να μπαινω???η μηπως ξερεις τισ αποψεις μου γι αυτα τα θεματα???
χωρις παρεξηγηση αλλα στα παπαρια μου τι αποψεις εχεις και που θα μπεις
εχεις παπαρια?και εμενα οι δικες σου. απλα μου ειπες να γραφτω στο κοσμοπολιταν και σε ρωταω για πιο λογο? να ξερω γτ ισως να εχεις και δικιο....
και εμενα οι δικες σου. απλα μου ειπες να γραφτω στο κοσμοπολιταν και σε ρωταω για πιο λογο? να ξερω γτ ισως να εχεις και δικιο....
προσεχε ομως .και εσενα σε κλειδωσαν?εγω παντως βρηκα την ηρεμια μου στην φυλακη το κακο ειναι οτι τελειωνει το αφρολουτρο και μετα θα την βγαλω με σαπουνακι