Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Συμφωνω με πολλες απο τις αποψεις που εχω διαβασει και προσθεσω και μια σκεψη δικη μου.
Πιστευω οτι πληρωνουμε γιατι κατα βαθος γουσταρουμε να τσιμπουκωνουμε νεα μουτρακια,να στηνουμε στα 4 κωλαρακια που δεν μας ανηκουν αλλα για 10,30,60` ή και παραπανω μπορουμε να τα ''γλενταμε΄΄΄,γουσταρουμε να πηδαμε καποια που δεν μας ανηκει και δεν θα μας σπαει τον πουτσο(για το θεμα συναισθημα με κανονικη σχεση(γκομενα)οταν γουσταρουμε ερωτευομαστε)
Τρελαινομαστε να χυνουμε σε βυζια και κωλους απο ασχετες γκομενες ή να κανουμε κανονικα ενα πορνιδιο ατομικο μας πουτανάριο οση ωρα το πηδαμε.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Το θέμα είναι απλό:όσο πιο δύσκολα βρίσκει μία μη εκδιδόμενη γυναίκα ένας άνδρας για σχέση και τα περαιτέρω, τόσο περισσότερο ανθεί η πορνεία σε μία χώρα. Αυτά τα δύο μεγέθη είναι αντιστρόφως ανάλογα. Και στην Ελλάδα προφανώς είναι δύσκολο για την πλειοψηφία των ανδρών να έχουν μία σωστή σεξουαλική ζωή με μη εκδιδόμενες γυναίκες. Και σε αυτήν την περίπτωση ο αγοραίος έρωτας δεν θα εξέλιπε, πλην όμως θα μειώνονταν δραματικά οι παρεχόμενες υπηρεσίες αγοραίου έρωτα και οι εκδιδόμενες γυναίκες. Και το θέμα είναι ότι οι γυναίκες στην Ελλάδα δεν απέχουν από το σεξ κατά βάση, απλά προτιμούν συγκεκριμένες κατηγορίες ανδρών για να συνευρεθούν, με αποτέλεσμα κάποιες κατηγορίες ανδρών να είναι συνέχεια με κατεβασμένο το σώβρακο ενώ κάποιες άλλες να τρέχουν στις ιέρειες του πληρωμένου έρωτα.

+1000. Πάνσωστος Λέοντα! Τα ίδια ακριβώς λέω και γω (είχα ανοίξει και θετικό thread). Ο αφύσικα υψηλός βαθμός πορνείας στην Ελλάδα δεν μπορεί να δηλώνει τίποτε άλλο παρά το ότι ο μέσος Έλληνας δυσκολεύεται φοβερά να μαμήσει όταν θέλει. Και επειδή συμβαίνει το παράδοξο οι σημερινές Ελληνίδες να μαμιώνται αρκετά συχνά και με πολλούς άντρες κάπου δεν δένει η εξίσωση. 'Αρα οι Ελληνίδες μαμιώνται πολύ σήμερα με έναν συγκεκριμένο τύπο άντρα (τα έχω ξαναπεί: ψηλός, πιθηκο-βαρβαρο-γλυκούλης, γκοφραχλιδάτος) του οποίου ο λούτσος έχει αρπάξει φωτιά, ενώ η πλειοψηφία των Ελλήνων - που δεν ανήκει σε αυτή την πιθηκο-ψηλή κατηγορία) ψάχνει το νουνί με το κανοκιάλι, και γι' αυτό έχει σαν τελευταίο καταφύγιο την πορνεία.

Το γαμώτο της υπόθεσης είναι ότι πριν λίγα λεπτά ήμουνα σε πολύ απελευθερωμένο σεξουαλικά Ιταλικό site (θα δημοσιεύσω φώτο από Ιταλικά νουνάκια, φοιτήτριες κ.λ.π.) όπου οι Ιταλίδες σχολιάζανε από διακοπές φέτος σε Ελληνικά νησιά το πόσο φοβεροί μαμιάδες είναι οι Έλληνες!      

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
εχω γαμησει ιταλιδα στην ιο το 96 καυλακι μικροκαμωμενο την κανω τσιμπιτικη απο μπαρακι παμε στο δωματιο γινετε της πουτανας για καμια ωρα την τελειωνω,με τελειωνει και οταν κανουμε το τσιγαρακι μας γυρναει και μου λεει το θεικο "θα με ψαχνει και ο γκομενος μου στο μαγαζι που με αφησε".περιττο να πω οτι την πηγα κυριολεκτικα πιπα-κωλο εμπλοκη για ακομη ενα γυρο για να συνεχισει να την ψαχνει ο μαλακας ο ιταλος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εχω γαμησει ιταλιδα στην ιο το 96 καυλακι μικροκαμωμενο την κανω τσιμπιτικη απο μπαρακι παμε στο δωματιο γινετε της πουτανας για καμια ωρα την τελειωνω,με τελειωνει και οταν κανουμε το τσιγαρακι μας γυρναει και μου λεει το θεικο "θα με ψαχνει και ο γκομενος μου στο μαγαζι που με αφησε".περιττο να πω οτι την πηγα κυριολεκτικα πιπα-κωλο εμπλοκη για ακομη ενα γυρο για να συνεχισει να την ψαχνει ο μαλακας ο ιταλος.

αυτό να σου γίνει μάθημα για όταν ψάχνεις τη γκόμενά σου για μισή ωρίτσα.....
Μπορεί να πάει για τσιγάρα και στα ενδιαμεσα και κάνει και δυό τζουρίτσες πίπα-κώλο.....

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Ασε φιλε εχω φαει αυτη την φρικη οπως ακριβως την περιγραφεις μεσα σε κλαμπακι που το παω τουαλετα της γκομενας εγινε κανα 10λεπτο+ και μετα το πρωτο τσιγαρο το ειχα σχεδον σιγουρο οτι το κατουρημα ειναι συνδιασμος με πιπα η με ξεπετα.το κακο ειναι οτι γυριζοντας η γκομενα καταλαβε οτι εχω φρικαρει και κατεληξε με μια παρεξηγηση το ολο βραδυ .τελικα εκεινη την ημερα καταλαβα ΟΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ SEX ΟΣΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΗΧΗΣΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ.το παραδειγμα που εδωσες ειναι περα για περα πραγματικοτητα.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
+1000. Πάνσωστος Λέοντα! Τα ίδια ακριβώς λέω και γω (είχα ανοίξει και θετικό thread). Ο αφύσικα υψηλός βαθμός πορνείας στην Ελλάδα δεν μπορεί να δηλώνει τίποτε άλλο παρά το ότι ο μέσος Έλληνας δυσκολεύεται φοβερά να μαμήσει όταν θέλει. Και επειδή συμβαίνει το παράδοξο οι σημερινές Ελληνίδες να μαμιώνται αρκετά συχνά και με πολλούς άντρες κάπου δεν δένει η εξίσωση. 'Αρα οι Ελληνίδες μαμιώνται πολύ σήμερα με έναν συγκεκριμένο τύπο άντρα (τα έχω ξαναπεί: ψηλός, πιθηκο-βαρβαρο-γλυκούλης, γκοφραχλιδάτος) του οποίου ο λούτσος έχει αρπάξει φωτιά, ενώ η πλειοψηφία των Ελλήνων - που δεν ανήκει σε αυτή την πιθηκο-ψηλή κατηγορία) ψάχνει το νουνί με το κανοκιάλι, και γι' αυτό έχει σαν τελευταίο καταφύγιο την πορνεία.

Το γαμώτο της υπόθεσης είναι ότι πριν λίγα λεπτά ήμουνα σε πολύ απελευθερωμένο σεξουαλικά Ιταλικό site (θα δημοσιεύσω φώτο από Ιταλικά νουνάκια, φοιτήτριες κ.λ.π.) όπου οι Ιταλίδες σχολιάζανε από διακοπές φέτος σε Ελληνικά νησιά το πόσο φοβεροί μαμιάδες είναι οι Έλληνες!      
Δεν εμπίπτω στις κατηγορίες αντρών φίλε μου που περιγράφεις, και κάνω την εξής υπόθεση εργασίας:σήμερα είναι Σάββατο, δεν έχω μόνιμη σχέση και θέλω οπωσδήποτε να πηδήξω. Μη ανήκοντας στις 3 κατηγορίες αντρών, εάν βγω έξω, στο δρόμο, σε καφετέρια, σε εστιατόριο, σε κλαμπ, πόσες πιθανότητες έχω να βρω μία γυναίκα η οποία θέλοντας και αυτή να πηδηχτεί θα πάει απόψε μαζί μου; ή μήπως βγαίνοντας έξω, και τα λεφτά μου θα χαλάσω, και την ψυχολογία ορισμένων μπάζων θα ανεβάσω, και τελικά θα μείνω με την αναζήτηση στο χέρι; και γιατί να μην καταφύγω σε πληρωμένες υπηρεσίες, αφού στην τελική μπορεί να μου στοιχίσουν και φθηνότερα, χωρίς μάλιστα να μου χαλάσουν την ψυχολογία ορισμένες απίθανες τύπισσες που δεν ξέρουν τι τελικά θέλουν;

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Δεν εμπίπτω στις κατηγορίες αντρών φίλε μου που περιγράφεις, και κάνω την εξής υπόθεση εργασίας:σήμερα είναι Σάββατο, δεν έχω μόνιμη σχέση και θέλω οπωσδήποτε να πηδήξω. Μη ανήκοντας στις 3 κατηγορίες αντρών, εάν βγω έξω, στο δρόμο, σε καφετέρια, σε εστιατόριο, σε κλαμπ, πόσες πιθανότητες έχω να βρω μία γυναίκα η οποία θέλοντας και αυτή να πηδηχτεί θα πάει απόψε μαζί μου; ή μήπως βγαίνοντας έξω, και τα λεφτά μου θα χαλάσω, και την ψυχολογία ορισμένων μπάζων θα ανεβάσω, και τελικά θα μείνω με την αναζήτηση στο χέρι; και γιατί να μην καταφύγω σε πληρωμένες υπηρεσίες, αφού στην τελική μπορεί να μου στοιχίσουν και φθηνότερα, χωρίς μάλιστα να μου χαλάσουν την ψυχολογία ορισμένες απίθανες τύπισσες που δεν ξέρουν τι τελικά θέλουν;
ετσι απλα :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :sunglasses: :rockon:

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αυτό να σου γίνει μάθημα για όταν ψάχνεις τη γκόμενά σου για μισή ωρίτσα.....
Μπορεί να πάει για τσιγάρα και στα ενδιαμεσα και κάνει και δυό τζουρίτσες πίπα-κώλο.....
εσύ περσονα μην ασχολεισαι με μας τους απειρους γιατι θα μπει ο φιλο σου ο Μεφ και θα σου την πει, εσεις ειστε σε άλλο επιπεδο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ασε φιλε εχω φαει αυτη την φρικη οπως ακριβως την περιγραφεις μεσα σε κλαμπακι που το παω τουαλετα της γκομενας εγινε κανα 10λεπτο+ και μετα το πρωτο τσιγαρο το ειχα σχεδον σιγουρο οτι το κατουρημα ειναι συνδιασμος με πιπα η με ξεπετα.το κακο ειναι οτι γυριζοντας η γκομενα καταλαβε οτι εχω φρικαρει και κατεληξε με μια παρεξηγηση το ολο βραδυ .τελικα εκεινη την ημερα καταλαβα ΟΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ SEX ΟΣΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΗΧΗΣΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ.το παραδειγμα που εδωσες ειναι περα για περα πραγματικοτητα.

εγώ αυτό που περιγράφεις το είδα με τα μάτια μου...
Μικρή η τουαλέττα, περιμένω στην ουρά, ανοίγει η πόρτα, κατουριέμαι και τσουπ βγαίνουν και οι δύο......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Κουλ, μπαίνω, κατουράω, βγαίνω συνεχίζουμε με την παρέα.
Το φιλαράκι ενημερώνεται, παρατάμε τις δυό αδερφές και φεύγουμε.... Το λογαριασμό βέβαια δεν τον πλήρωσα καθώς η πίπα ήταν δωρεά σε γκαρσόνι, οπότε και γω είπα να την πληρώσει ο γκάρσονας την γκομενίτσα....
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Στο ξεπαρκάρισμα η γκόμενα έρχεται από πίσω και μου λέει με τρεμάμενη φωνή.......
Δεν είναι αυτό που φαίνεται......... :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
Με το φιλαράκι ακόμα γελάμε με αυτή την ατάκα μετά από καμμιά 15αριά χρόνια.....

Υ.Γ.
Το καλύτερο είναι πως με τη γκόμενα έβγαινα γιατί είχε πρήξει τα παπάρια στο φιλαράκι μου ότι με γουστάρει τρελλά......  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσύ περσονα μην ασχολεισαι με μας τους απειρους γιατι θα μπει ο φιλο σου ο Μεφ και θα σου την πει, εσεις ειστε σε άλλο επιπεδο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σε παραπέμπω στο επόμενο ποστ μου... Σημασία στη ζωή έχει να μην είσαι ανεπίδεκτος.......
Οι κολληματίες (πάσης φύσεως) ΔΕ ΓΑΜΑΝΕ ΠΟΤΕ.....
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
Μικρή η τουαλέττα, περιμένω στην ουρά, ανοίγει η πόρτα, κατουριέμαι και τσουπ βγαίνουν και οι δύο......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Το φιλαράκι ενημερώνεται, παρατάμε τις δυό αδερφές και φεύγουμε.... Το λογαριασμό βέβαια δεν τον πλήρωσα καθώς η πίπα ήταν δωρεά σε γκαρσόνι, οπότε και γω είπα να την πληρώσει ο γκάρσονας την γκομενίτσα....

Στο ξεπαρκάρισμα η γκόμενα έρχεται από πίσω και μου λέει με τρεμάμενη φωνή.......
Δεν είναι αυτό που φαίνεται......... :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
Με το φιλαράκι ακόμα γελάμε με αυτή την ατάκα μετά από καμμιά 15αριά χρόνια.....

Υ.Γ.
Το καλύτερο είναι πως με τη γκόμενα έβγαινα γιατί είχε πρήξει τα παπάρια στο φιλαράκι μου ότι με γουστάρει τρελλά......  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Οχι ρε περσονα αν ειναι δυνατον!Εισαι και εσυ κερατουκλης τελικα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πως δεν τους πλακωσες στις γρηγορες ρε  :huh:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οχι ρε περσονα αν ειναι δυνατον!Εισαι και εσυ κερατουκλης τελικα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πως δεν τους πλακωσες στις γρηγορες ρε  :huh:

Οποιος μαλάκας πει σε αυτή τη ζωή ότι δεν έχει φάει κέρατο, είναι τουλάχιστον ΚΕ ΡΑ ΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στον συμψηφισμό πρέπει να κερδίζεις...
Εάν έβαλες περισσότερα από αυτά που σου έβαλαν είσαι ΟΚ....... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
σε παραπέμπω στο επόμενο ποστ μου... Σημασία στη ζωή έχει να μην είσαι ανεπίδεκτος.......
Οι κολληματίες (πάσης φύσεως) ΔΕ ΓΑΜΑΝΕ ΠΟΤΕ.....
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ενταξει ρε περσονα αφου εχεις γαμησει εσυ τοσο πολύ και εμεις τιποτα δεν πειραζει, εμεις δε γαμαμε και ειμαστε και απειροι, κριμα ρε γαμωτο γιατι αν δεν κανω λαθος εισαι και παναθηναικος

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
ενταξει ρε περσονα αφου εχεις γαμησει εσυ τοσο πολύ και εμεις τιποτα δεν πειραζει, εμεις δε γαμαμε και ειμαστε και απειροι, κριμα ρε γαμωτο γιατι αν δεν κανω λαθος εισαι και παναθηναικος

Δε βρήκα κάτι παράλογο σ αυτά που είπε, εκτός αν αποδέχεσαι ότι είσαι κολλημένος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

βγάλε τα κόμπλεξ σου...........
Απορώ όταν διαβάζεις καταλαβαίνεις το γράφει ό άλλος;

Επίσης δεν ενθυμούμαι πότε είχαμε προσωπική κόντρα οι δυό μας;
Η μήπως πειράζει και που κάποιοι γαμάνε σε κωλόμπαρο δλδ;
Ημαρτον ρε πούστη μου.......
Πάτε να γαμήσετε και αφήστε τις εξυπνάδες.....

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
persona στην ζωη και στις γκομενες ενα εχει σημασια και αυτο σε κανει να διαφερεις. Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ που πολλοι αντρες την τσαλαπατανε για να βρεξουν λιγο το πουλακι τους.ΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΚΛΑΜΠ,ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΡΙΦΑ ΜΕΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ-ΜΟΥΝΑΡΟ και τελικα στο σπιτι αντι να ριξουμε καναν πουτσο μειναμε στα ματς-μουτς και παρακαλω μαγουλακι αυστηρα.ΗΤΤΑ ΧΤΕΣ... :headbang: :headbang:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Υ.Γ.
ρε μαλακα μου χρωστας λεφτα τοτε,εσεις τις βγαλατε εξω και εγω τις πληρωσα τελικα :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom