Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
persona στην ζωη και στις γκομενες ενα εχει σημασια και αυτο σε κανει να διαφερεις. Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ που πολλοι αντρες την τσαλαπατανε για να βρεξουν λιγο το πουλακι τους.ΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΚΛΑΜΠ,ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΡΙΦΑ ΜΕΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ-ΜΟΥΝΑΡΟ και τελικα στο σπιτι αντι να ριξουμε καναν πουτσο μειναμε στα ματς-μουτς και παρακαλω μαγουλακι αυστηρα.ΗΤΤΑ ΧΤΕΣ... :headbang: :headbang:

Τις ΗΤΤΕΣ αγαπητέ στη ζωή τις διαδέχονται ΝΙΚΕΣ!!!!!!!!!!!!
Μην κολλάς...... Αυτή που τώρα δίνει μαγουλάκι μπορεί αύριο να παρακαλάει......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μαλακα μου χρωστας λεφτα τοτε,εσεις τις βγαλατε εξω και εγω τις πληρωσα τελικα :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:
Εσένα δεν μπορώ να σε κοντράρω........
Υπάρχουν ΤΟΤΕΜ του έρωτα που απλά υπκλίνεσαι.....
ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
είχα κεράσει και πολλά σφηνάκια στην κάργια για να γαμήσω καλά μετά......
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
μεθυσε και δεν εβλεπε μετα ποιος ειναι ποιος? :2funny:
παντως ειναι τρελες πουτανες,θα σου πω ιστορια απο κοντα και θα ξερασεις περσονα

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
βγάλε τα κόμπλεξ σου...........
Απορώ όταν διαβάζεις καταλαβαίνεις το γράφει ό άλλος;

Επίσης δεν ενθυμούμαι πότε είχαμε προσωπική κόντρα οι δυό μας;
Η μήπως πειράζει και που κάποιοι γαμάνε σε κωλόμπαρο δλδ;
Ημαρτον ρε πούστη μου.......
Πάτε να γαμήσετε και αφήστε τις εξυπνάδες.....

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
το αν γαμαω η οχι φιλε μου δεν το ξερεις εσυ, και αν καταλαβα κατι λαθος απο το προηγούμενο σου post (νομιζα οτι απευθυνοσουν σε εμενα) εχω το θαρρος να σου ζητησω συγνωμη

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μεθυσε και δεν εβλεπε μετα ποιος ειναι ποιος? :2funny:
παντως ειναι τρελες πουτανες,θα σου πω ιστορια απο κοντα και θα ξερασεις περσονα

Κοίτα εάν το ήξερα θα είχα κανονίσει με τον σερβιτόρα παρτουζίτσα αλλά που να έχω τόση φαντασία ο άχρηστος........ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ασε γιατί άμα γράψω ιστορίες εδώ μέσα θα αυτοκτονήσει ο ασπρούλης....
ΘΑ του γαμήσω την ψυχολογία........ :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Σημερα ειδα οτι ξαναμπηκε υστερα απο καιρο ο παλιος που ναι αλλιως...Ποτε θα γινει η εγγραφη μου στην κλικα?

λευκε μου εσυ εισαι στη κλικα.. αβλεπι!
θα σε κανουμε κ επιτιμο μελος!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το αν γαμαω η οχι φιλε μου δεν το ξερεις εσυ, και αν καταλαβα κατι λαθος απο το προηγούμενο σου post (νομιζα οτι απευθυνοσουν σε εμενα) εχω το θαρρος να σου ζητησω συγνωμη
φιλε εάν απευθύνομαι σε κάποιον χρησιμοποιώ α ενικό πρόσωπο... Γενικό σχόλιο έκανα....
Δεν έχω τίποτα με την παρτη σου....
Μια χαρά παιδί φαίνεσαι......
Και δε χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη.....
Εχουν πολλές αλλες σειρά εδώ μεσα.... Κάτι δωρήτριες και κατι χρηστίδηδες που μου γαμάνε συνέχεια την ψυχολογία για να μην μπορώ να πάω γήπεδο να υποστηρίξω την Πανάθα μου.......
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Οποιος μαλάκας πει σε αυτή τη ζωή ότι δεν έχει φάει κέρατο, είναι τουλάχιστον ΚΕ ΡΑ ΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στον συμψηφισμό πρέπει να κερδίζεις...
Εάν έβαλες περισσότερα από αυτά που σου έβαλαν είσαι ΟΚ....... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Σωστός!!!!

Άντε τώρα να κάνουμε και το σχετικό ερώτημα στην Βάση Δεδομένων για να δούμε που βρισκόμαστε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σωστός!!!!

Άντε τώρα να κάνουμε και το σχετικό ερώτημα στην Βάση Δεδομένων για να δούμε που βρισκόμαστε.
εγώ λέω να την αφήσουμε αυτή τη βάση δεδομένων γιατί θα πληγωθούμε πολλοί.....

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
το μεγαλο κακο ειναι ΠΟΣΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΕΙΠΑΝ εγω αγαπη μου σε αγαπω και θα το ξεπερασουμε μαζι!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom