Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

guzelll

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι εκει ειναι η θεση σου.Εδω σπας αρχιδια με ηλιθια γκομενιστικα ποστ.Πηγαινε να κολοτριφτεις αλλου :birdman:
Τους προβληματισμους σας και τις ανοητες υπαρξιακες αποριες σας σε φορουμ του τυπου κοσμοπολιταν...Εδω ειναι μπουρδελοφορουμ

καλα πατε καλα???? κωλοτριφτικα πουθενα??η μηπως παει προκαταβολικα???και εκτοσ απο αυτο δεν εξεφρασα καποιο προβληματισμο..τεσπα δεν προκειται να τα βγαλω περα με ατομα που επειδη γραφτηκαν σε ενα μπουρδελο σαιτ νομιζουν οτι μονο οι αντρες εχουν δικαιωμα λογου σε αυτο. αντε καληνυχτα :idiot:

Sverige1975

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Καλα πλακα κανεις ?
Υπαρχουν τοσες που το κανουν τσαμπα !!!!!!!!!

Ερε τι λεμε .

Εσυ εχεις δει πολλες ?
Να μας τις δειξεις και εμας εαν ειναι .

Παμε για ενα παραδειγμα ?

Γνωριζεις μια σε ενα μπαρακι ( ας πουμε ).
Ερχεσται πιο κοντα και κερνας ....ενα σφηνακι ( 10 ευρω )
Κερνας και δευτερο  αλλα 10 ευρω .
Κερνας και ποτακι  αλλα 10 ευρω .

Της λες μετα ....παμε για καμμια μπουζουκερι ? ετσι να ακουσουμε κανενα τραγουδακι .

Μπαινεις μεσα που λες ....160 το μπουκαλακι ....ριχνεις και καμμια 5αρια πανερακια λουλουδακια  250 ευρω .
Και ακομα δε εχεις γαμησι ...Ναι ?
Και εχουμε και λεμε ...μεχρι στιμης 440 ευρω ....
Και δεν σου καθετε η  ΤΣΑΜΠΑ....εκεινο το βραδυ ...δεν ειναι και πουτανα ...λεμε τωρα ....και σε παει και 2 και 3 βραδια ...η τσαμα λεμε παλι ...μη ξεχνιομαστε ....
Στο συνολο που λες ...θα σου παει καμμια 1.000 ευρω ..για να πηδηξης .

Καλα πλακα κανουμε
Στην Βουλγαρια με 600 Ευρω αγοραζεις Γυναικα ...μην τρελλαθω !!!!!!!!

Οποτε που λες ....δινεις μια 250...και πηδας για μια ωρα ενα μουναρο ...που ουτε στα παραμυθια δεν παιζει .....και ασε τις ΤΣΑΜΠΑ να πηδιουνται....

Αντε γειααααααααααααααααααααααααα

Στην  Σουηδια  ούτε  κερνάς  ....ουτε  σε  κερνάνε ...

ουτε  σου πρήζουν  τα  αρχίδια!!!!!  

allos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πληρώνω για να μπορώ να φύγω ΑΜΕΣΩΣ μετά!
Υ.Γ. Πιο φτηνά σου στοιχίζει η πουτάνα. Τίποτα δεν είναι τσάμπα. Το τσάμπα το πληρώνεις ακριβά...

Επισκέπτης
καλα πατε καλα???? κωλοτριφτικα πουθενα??η μηπως παει προκαταβολικα???

ναι

και εκτοσ απο αυτο δεν εξεφρασα καποιο προβληματισμο..τεσπα δεν προκειται να τα βγαλω περα με ατομα που επειδη γραφτηκαν σε ενα μπουρδελο σαιτ νομιζουν οτι μονο οι αντρες εχουν δικαιωμα λογου σε αυτο. αντε καληνυχτα :idiot:

αφου το βλεπεις λοιπον  :grin:
Και δικαιωμα λογου ολοι εχουν αλλα ελεος με ηλιθιες αποριες και θρεντ οπως αυτο :uglystupid:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εμενα παντως μου αρεσει το σκεπτικο του χριστιδη.....εφοσον βρεις εναν ανθρωπο με τον οποιον τα εχεις μιλησει και τα εχεις συμφωνησει....εφοσον τα εχετε βρει απολυτα στον σεξουαλικο τομεα (ο σημαντικοτερος κατα τη αποψη μου) και εφοσον εχετε συμφωνησει οτι αγαπιεστε μεν αλλα μπορειτε να αναλωνεστε και σε αλλα σπορ οπως το swinging (το καλυτερο κατα την αποψη μου ) ή το casual sex το οποιο δεν θα εμπλεκει περεταιρω συναισθηματισμους.....και εφοσον ολα αυτα ισχυουν ισοποσα και για τους δυο και εχουν ξεκαθαρισει τη θεση τους τι καλυτερο μπορει να υπαρξει?? το θεμα ειναι βεβαια περαν του χρηστιδη ποσοι αλλοισ σκεφτονται με τον ιδιο τροπο.....γιατι αλλο αυτο που λεει εκεινος και αλλο το οτι η πλειοψηφια ξενοπηδαει σε μπουρδελα θεωροντας το ως μη-κερατο.....

και για να ειμαι και ον τοπικ.....πανε στα μπουρδελα για τον ιδιο λογο που αλλοι ανθρωποι πανε σε στριπτιτζαδικα, αλλοι βλεπουν τσοντες, αλλοι γουσταρουν bdsm, αλλοι γουσταρουν παρενδυσια και αλλοι βρισκουν χιλιους αλλους δυο τροπου να εμπλουτισουν τη σεξουαλικη τους ζωη......αλλες φορες λογω αναγκης και αλλες απο επιλογη.....

το θεμα ειναι να εισαι ξεκαθαρος και κυριως συνειδητοποιημενος ως προς τις επιλογες σου τοσο απεναντι στον εαυτο σου  οσο και απεναντι στη σχεση σου εαν εχεις....

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Παιδιά μην ξεχνάτε ότι υπάρχει μια κατηγορία αντρών, στην οποία δυστυχώς ανήκω κι εγώ, που λόγω εμφάνισης αν δεν πληρώσουν δε γαμάνε...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εσυ να μπεις στο τσατ γιατι βαριεμαι μονη μου και ασε τα πολλα λογια :P

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Κατ' αρχην θελω να ενημερωσω οτι ανοιξα το thread χωρις να ψαξω για αντιστοιχο γιατι βαριομουν θελει παραπολυ ψαξιμο
και παμε στο προκειμενο:
Γιατι πατε και πληρωνεται τοσα λεφτα για να γαμησετε ενω υπαρχουν τοσες και τοσες εκει εξω που το κανουν τσαμπα?

Διοτι οταν πληρωνω "αγοραζω τεμαχιο" ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΓΩ.
Αν πηγαινα να την πεσω σε ενα τεμαχιο "μη πληρωμενο" με τα ιδια χαρακτηριστηκα θα ετρωγα μια ομορφοτατη περιποιημρνη ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ χυλοπιτιτσα!

Αρα......!

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Γιατι πατε και πληρωνεται τοσα λεφτα για να γαμησετε ενω υπαρχουν τοσες και τοσες εκει εξω που το κανουν τσαμπα?

Γιατί λεφτά δεν έχουμε? ή μυαλά έχουμε?  :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Γιατι ειστε οι περισσοτερες ελεινιδες του κερατα ΚΑΡΑΜΠΑΖΑ χοντροκωλες ανοργασμικες σαβουρες που για να μπορειται να κυκλοφορησεται πρεπει να πατε πρωτα μια επισκεσψη απο τα hondos και παλι δηλαδη σκατα...Ασε που οι περισσοτερες σαβουριτσες νομιζουν οτι τα κιλα τους εχουν και αξια σε χρυσαφι και εχουν μια μυτη μεχρι το ταβανι

:2funny: :2funny: Ποια είναι η αξία του κιλού σήμερις

ivan555

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
το αν πληρώνουν είναι σχετικό και θέμα γούστου...
αν δεν γουστάρεις να πληρώνεις να το παίξεις νταβαντζής η ζιγκολό να τα παίρνεις.. το χρήμα πρέπει να κινείται...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ακου λοιπον αφου ψαχνεσαι.....
φυσικα και θα υπαρχει προβλημα γιατι ζουμε (εμεις,οχι ολοι...)σε μια κοινωνια της οποιας η ''ηθικη''εχει διαμορφωθει απο την χριστιανικη θεωρηση πραγματων οπου ο ερωτας ειναι αμαρτια και οπου η γυναικα ειναι ''μιασμα''και αν παει με αντρες ειναι ''μολυσμενη''
και οσο και αν αυτα τεινουν να καταργηθουν το μπολιασμα υπαρχει .....και δεν φευγει.....και δεν θα φυγει ποτε!!!!!!!
Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ''ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ'' ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ.......!!!!!

Το κακό με σένα είναι ότι έχεις μπερδέψει την Ελλάδα και το έθνος με το κακώς νοούμενο ελληνοχριστιανικό και τη θρησκεία με το δόγμα και την εφαρμογή του. Επίσης είναι εντελώς απαξιωτικό για έναν άνθρωπο να θεωρεί το θάνατο ενός συμπατριώτη του, όπως εσύ το χαρακτήρισες. Το παραπάνω είναι σωστό, ειδικά για τη δική μας κοινωνία, τόσο στενά συνδεδεμένη με ορισμένες παρωχημένες καταστάσεις

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ααα ναι σορρυ λαθοςς  :2funny: λυσαξατε με το κοσμοπολιταν  :2funny:
Να πω κι εγω την γνωμη μου??Βρε καλη μου guzell γιατι να στεναχωριεσαι αραγε??Μερικα πραγματα οσο και να θελουμε να τα αναλυσουμε η να τα αλλαξουμε δεν γινεται...δεν βγαζουμε ακρη δλδ...Ετσι ηταν απο τοτε την εποχη του Σωκρατη και τηs Ασπασιαs με δεδομενα και διαπιστευμενα τα οργια που γινονταν τοτε..Εμειs απλα προσαρμοζομαστε και προσπαθουμε να επιβιωσουμε με τα θετικα και τα αρνητικα...Μη βαζειs το μυαλουδακι σου να σκαει...Δυο μετρα χωμα θα ειναι η καταληξη μαs..Γλεντα το οσο εισαι εδω...Εντελωs φιλικα...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Να πω κι εγω την γνωμη μου??Βρε καλη μου guzell γιατι να στεναχωριεσαι αραγε??Μερικα πραγματα οσο και να θελουμε να τα αναλυσουμε η να τα αλλαξουμε δεν γινεται...δεν βγαζουμε ακρη δλδ...Ετσι ηταν απο τοτε την εποχη του Σωκρατη και τηs Ασπασιαs με δεδομενα και διαπιστευμενα τα οργια που γινονταν τοτε..Εμειs απλα προσαρμοζομαστε και προσπαθουμε να επιβιωσουμε με τα θετικα και τα αρνητικα...Μη βαζειs το μυαλουδακι σου να σκαει...Δυο μετρα χωμα θα ειναι η καταληξη μαs..Γλεντα το οσο εισαι εδω...Εντελωs φιλικα...

Πώς να μη στενοχωριέται; Αφού βλέπει ότι οι περισσότεροι προτιμάνε να πληρώνουν 20ρικάκι για να γαμήσουν, ενώ την ίδια δεν την πηδάνε ούτε τσάμπα :rockon:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Μια ερωτηση οφ τοπικ σορρυ. ποια θεωρεισ πλεον εξυπνη ελληνιδα??οχι εσυ μονο γενικο ειναι το ερωτημα. να ξερουμε και εμεις για να εκπαιδευομαστε απο μικρες..
αυτή που το ξέρει να το βουλώνει όταν πρέπει, κάνει τα παιδιά του άντρα της και τον έχει κορώνα στο κεφάλι της χωρίς να του τα πολυσπάει.

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Λοιπον οι αντρες πλήρωνουν για να γαμησουν γιατι σε αυτο τον κοσμο το αρχαιοτερο επαγγελμα ειναι η λεγομενη ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ.απο εκει και περα ψαχτε μεταξι σας η γυναικες γιατι υπαρχουν πουτανες,γιατι υπαρχουν κρυφοπουτανες,γιατι υπαρχουν ηθικοπουτανες,γιατι υπαρχουν αγιοπουτανες και τελος γιατι εμεις οι αντρες θελουμε να εχουμε διπλα μας μια γυναικα που πιστευουμε οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ για να την κανουμε επισημη συνοδο μας.ΤΟ ΡΗΤΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom