Εμενα παντως μου αρεσει το σκεπτικο του χριστιδη.....εφοσον βρεις εναν ανθρωπο με τον οποιον τα εχεις μιλησει και τα εχεις συμφωνησει....εφοσον τα εχετε βρει απολυτα στον σεξουαλικο τομεα (ο σημαντικοτερος κατα τη αποψη μου) και εφοσον εχετε συμφωνησει οτι αγαπιεστε μεν αλλα μπορειτε να αναλωνεστε και σε αλλα σπορ οπως το swinging (το καλυτερο κατα την αποψη μου ) ή το casual sex το οποιο δεν θα εμπλεκει περεταιρω συναισθηματισμους.....και εφοσον ολα αυτα ισχυουν ισοποσα και για τους δυο και εχουν ξεκαθαρισει τη θεση τους τι καλυτερο μπορει να υπαρξει?? το θεμα ειναι βεβαια περαν του χρηστιδη ποσοι αλλοισ σκεφτονται με τον ιδιο τροπο.....γιατι αλλο αυτο που λεει εκεινος και αλλο το οτι η πλειοψηφια ξενοπηδαει σε μπουρδελα θεωροντας το ως μη-κερατο.....
και για να ειμαι και ον τοπικ.....πανε στα μπουρδελα για τον ιδιο λογο που αλλοι ανθρωποι πανε σε στριπτιτζαδικα, αλλοι βλεπουν τσοντες, αλλοι γουσταρουν bdsm, αλλοι γουσταρουν παρενδυσια και αλλοι βρισκουν χιλιους αλλους δυο τροπου να εμπλουτισουν τη σεξουαλικη τους ζωη......αλλες φορες λογω αναγκης και αλλες απο επιλογη.....
το θεμα ειναι να εισαι ξεκαθαρος και κυριως συνειδητοποιημενος ως προς τις επιλογες σου τοσο απεναντι στον εαυτο σου οσο και απεναντι στη σχεση σου εαν εχεις....