You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 325K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
τι αποψεις ειναι αυτα ρε παιδια,ερμαιο ακουω,εχει πονοκεφαλο ακουω,καλα ειλικρινα πιστευω οτι οι περισσοτεροι δε ξερουν να χαρουν τη ζωη μου φαινεται....
Αντρικές απόψεις.τι αποψεις ειναι αυτα ρε παιδια,ερμαιο ακουω,εχει πονοκεφαλο ακουω,καλα ειλικρινα πιστευω οτι οι περισσοτεροι δε ξερουν να χαρουν τη ζωη μου φαινεται....
Επισκέπτης
αμα αντρας ειναι καποιος που θεωρει οτι εχει υποσταση κοινωνικη γιατι εχει γκομενα προτιμω να μαι γυναικα....Αντρικές απόψεις.
Επισκέπτης
τι αποψεις ειναι αυτα ρε παιδια,ερμαιο ακουω,εχει πονοκεφαλο ακουω,καλα ειλικρινα πιστευω οτι οι περισσοτεροι δε ξερουν να χαρουν τη ζωη μου φαινεται....
+
κ μετα μας φταινε οι ελεηνιδες
sexpistols
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Κοινωνικη υποσταση δεν εχεις επειδη εχεις γκομενα φιλε.Κοινωνικη ζωη ΕΧΕΙΣ....ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ.
είπα κάπου ότι πρέπει να έχει γκόμενα για να έχει υπόσταση? Το αντίθετο πιστεύω και σε αυτά που έγραψα δεν υποστηρίζω κάτι τέτοιοαμα αντρας ειναι καποιος που θεωρει οτι εχει υποσταση κοινωνικη γιατι εχει γκομενα προτιμω να μαι γυναικα....
Επισκέπτης
κοινωνικη ζωη εχεις με τη γκομενα μαλιστα...δηλαδη οταν δεν εχεις γκομενα εισαι δουλεια-σπιτι σπιτι-δουλεια ενα πραμα... πολλοι παιρνουν προσωπικα αυτα που λεω αρα κατι δεν παει καλα...μην κολλατε στην προσωπικη αντιπαραθεση αλλα σκεφτειτε λιγο οτι αν καθε φορα που σας λεει η γκομενα εχω πονοκεφαλο της πειτε καλα παω με την φιλη σου την ταδε που μου την επεσε χτες να δειτε πως θαπερασει ο πονοκεφαλος...ενα απλο δειγμα του γιατι οι γκομενες πανε με αντρες κι οχι με μαλακες...
Επισκέπτης
στον απο πανω σου αναφερομουν αγαπητεείπα κάπου ότι πρέπει να έχει γκόμενα για να έχει υπόσταση? Το αντίθετο πιστεύω και σε αυτά που έγραψα δεν υποστηρίζω κάτι τέτοιο
τώρα συμφωνούμε απόλυτα. Απλά πόσοι σε ποσοστό το κάνουμε αυτό???κοινωνικη ζωη εχεις με τη γκομενα μαλιστα...δηλαδη οταν δεν εχεις γκομενα εισαι δουλεια-σπιτι σπιτι-δουλεια ενα πραμα... πολλοι παιρνουν προσωπικα αυτα που λεω αρα κατι δεν παει καλα...μην κολλατε στην προσωπικη αντιπαραθεση αλλα σκεφτειτε λιγο οτι αν καθε φορα που σας λεει η γκομενα εχω πονοκεφαλο της πειτε καλα παω με την φιλη σου την ταδε που μου την επεσε χτες να δειτε πως θαπερασει ο πονοκεφαλος...ενα απλο δειγμα του γιατι οι γκομενες πανε με αντρες κι οχι με μαλακες...
Εγώ προσπαθώ να πω μια δυό τεχνικές για να βοηθήσουμε τους συναγωνιστές και όχι για να πω μια ωραία ατάκα.
Την ΤΙΜΙΑ σχέση την έχω ψάξει πάρα πολύ και λειτουργεί απόλυτα.
Επισκέπτης
και επειδη παλι θα παρεξηγηθω,το μονο που θελω να περασω ειναι οτι οσο οι λεγομενοι ΄΄αντρες΄΄αφηνουν τις κοπελες να τους ταιζουν τετοια σκατα τοσο θα χουν δικιο ολες οι κοπελιτσες που λενε''ε μωρε εχω κι ενα μαλακα να μου κανει τον ταξιτζη και να με κερναει ποτα.....''
Επισκέπτης
το τιμια σχεση που λες ειναι αλλο μεγαλο θεμα...τιμια για σενα ειναι ας πουμε να δωσεις ενα 50ευρω για να περασεις καλα,καποιος αλλος το θεωρει ατιμο γιατι η αλλη ειναι υποχρεωμενη να παει μαζι σου....ειναι θεμα αποψηςτώρα συμφωνούμε απόλυτα. Απλά πόσοι σε ποσοστό το κάνουμε αυτό???
Εγώ προσπαθώ να πω μια δυό τεχνικές για να βοηθήσουμε τους συναγωνιστές και όχι για να πω μια ωραία ατάκα.
Την ΤΙΜΙΑ σχέση την έχω ψάξει πάρα πολύ και λειτουργεί απόλυτα.
αυτός ο άλλος δεν ξέρει ότι οι περισσότερες θέλουν και πάνε.το τιμια σχεση που λες ειναι αλλο μεγαλο θεμα...τιμια για σενα ειναι ας πουμε να δωσεις ενα 50ευρω για να περασεις καλα,καποιος αλλος το θεωρει ατιμο γιατι η αλλη ειναι υποχρεωμενη να παει μαζι σου....ειναι θεμα αποψης
Επισκέπτης
απ την αλλη δεν ειναι κακο να σαι αγορι που λες...εννοεις προφανως να σαι λιγο αθωωος και ψιλοαγαπουλης ετσι?να ψαχνεις αυτο που λεμε παιδικο ερωτα .σαν σκεψη ειναι καλη ,απλως γινεται κακη οταν σε εκμεταλλευονται.το ιδιο λεμε απλως το αναφερω γιατι πολλοι κανουν το λαθος να νομιζουν οτι με το να γινεις μαλακας ειναι και το ιδανικο για ναι εισαι ικανοποιημενος και να πηδας...αυτο δυστυχως η το χεις η δε το χεις....Και σε αυτό συμφωνώ.
Οι γυναίκες από τότε που γεννιούνται είναι γυναίκες.
Οι άντρες πρέπει να γίνουν έτσι να φέρονται έτσι αλλιώς είναι αγόρια για πάντα.
Επισκέπτης
οι πουτανμες?δε νομιζω ....δουλεια τους ειναι...αυτός ο άλλος δεν ξέρει ότι οι περισσότερες θέλουν και πάνε.
κι εδώ συμφωνώ.απ την αλλη δεν ειναι κακο να σαι αγορι που λες...εννοεις προφανως να σαι λιγο αθωωος και ψιλοαγαπουλης ετσι?να ψαχνεις αυτο που λεμε παιδικο ερωτα .σαν σκεψη ειναι καλη ,απλως γινεται κακη οταν σε εκμεταλλευονται.το ιδιο λεμε απλως το αναφερω γιατι πολλοι κανουν το λαθος να νομιζουν οτι με το να γινεις μαλακας ειναι και το ιδανικο για ναι εισαι ικανοποιημενος και να πηδας...αυτο δυστυχως η το χεις η δε το χεις....
Με την αθωότητα οι γυναίκες βρίσκουν πάτημα και τον εκπαιδεύουν σαν ευνούχο που μόνο πληρώνει και είναι καληνύχτας.
sexpistols
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Τεσπα ντραμμερ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.'
τελος γιατι βλεπω οτι αλλα λεμε αλλα καταλαβαινουμε αλλα τελικα γραφουμε.
τελος γιατι βλεπω οτι αλλα λεμε αλλα καταλαβαινουμε αλλα τελικα γραφουμε.
Επισκέπτης
οποτε ψιλοσυμφωνουμε,απλως να μη παρασυρονται μερικοι απο τις αποψεις ειτε του ενος ειτε του αλλου...αυτο πιστευω ειναι σημαντικο,να εχει ο καθενας την αποψη του και να περνα καλα μ αυτη
Πιστεύω ότι υπάρχουν κάποια στάνταρντς για όλους και από εκεί και πέρα ας κάνει ο καθένας το κέφι του.οποτε ψιλοσυμφωνουμε,απλως να μη παρασυρονται μερικοι απο τις αποψεις ειτε του ενος ειτε του αλλου...αυτο πιστευω ειναι σημαντικο,να εχει ο καθενας την αποψη του και να περνα καλα μ αυτη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις