sexpistols
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.
Εγώ θα το λεγα γαμάτε όποτε κάνετε κέφι.ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.
Φίλε ντράμερ εμείς τα λέμε και τα κάνουμε. Πόσοι έξω φαντάζονται διάφορα και την πατάνε χοντρά?εγω θαλεγα γαματε για τους σωστους λογους...
να μη στενοχωριεσαι,καλυτερα για μας.....Φίλε ντράμερ εμείς τα λέμε και τα κάνουμε. Πόσοι έξω φαντάζονται διάφορα και την πατάνε χοντρά?
Για αυτούς στεναχωριέμαι.
ΝΑι εμάς μας συμφέρει γιατί οι ευνούχοι είναι πλέον η πλειοψηφία.να μη στενοχωριεσαι,καλυτερα για μας.....
νομίζω ότι είναι το 99% των λεγόμενων αντρών.απο τετοιους εχουμε μπολικους...ας ειναι καλα τα κοριτσακια που τους δουλευουν!
τι ταλαιπωρεσαι με στατιστικες...δες εξω στο δρομο τις φατσες τους ,λενε πιο πολλα απο καθε αριθμο...νομίζω ότι είναι το 99% των λεγόμενων αντρών.
Για παράδειγμα έχουμε 5 εκ άντρες στην Ελλάδα. Από αυτούς 40% έχουν πρόσβαση στο internet Δηλαδή 2 εκ.
Από αυοτύς στο site εδώ για να την ψάξουν μπαίνουν 60χιλ.
Από αυτούς πόσοι είναι οι έμπειροι το 10%?
Πες λοιπόν 6,000/ 2.000.000 μας κάνει περίπου 3% στο σύνολο αυτών που την ψάχνουν.
Άμα β΄λεις στα 5εκ περίπου 1%
Τους βλέπω παντού κι εγώ...τι ταλαιπωρεσαι με στατιστικες...δες εξω στο δρομο τις φατσες τους ,λενε πιο πολλα απο καθε αριθμο...
+1000000Πληρώνουμε για να γαμίσουμε γιατί ζητάμε κάτι διαφορετικό από το μόνιμο. Γιατί δεν θέλουμε συναισθηματικά μπλεζίματα και έρωτες. Γιατί γουστάρουμε να μας βρίσκει κάποια φοβερούς εραστές (μιας και η γυναίκα μας δεν μας βρίσκει πιά). Γιατί γουστάρουμε να χουφτώσουμε νεανικό κορμί. Γιατί δεν γουστάρουμε μη και όχι. Γι αυτούς και πολλούς άλλους λόγους πληρώνουμε για να γαμίσουμε.
γιατί μέχρι εκεί φτάνει ο ισκιος κάποιων..Κατ' αρχην θελω να ενημερωσω οτι ανοιξα το thread χωρις να ψαξω για αντιστοιχο γιατι βαριομουν θελει παραπολυ ψαξιμο
και παμε στο προκειμενο:
Γιατι πατε και πληρωνεται τοσα λεφτα για να γαμησετε ενω υπαρχουν τοσες και τοσες εκει εξω που το κανουν τσαμπα?
γιατί μέχρι εκεί φτάνει ο ισκιος κάποιων..
τα σπάσες μεγάλε!!!!Νωρις απαντησες...
γιατι ιμε ασκιμοσ
εγο ομος που ιμε ασκιμος κ βιτζιοζος πλιρονο...Oχι γι αυτο ρε κολητε....Απλα ....επενδυουμε το χρημα που ρεει αφθονο.....
Κανουμε επενδυση η και επε-γδυση....μειωνουμε την ανεργια η και την λειψαντρια