amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.063
- Πόντοι
- 22.785
οπα αλτεκακι τι βλεπο;;;Το emoticon που εβαλες σε χαρακτηριζει απολυτα πιστευω
Αltec21 Valery
οπα αλτεκακι τι βλεπο;;;Το emoticon που εβαλες σε χαρακτηριζει απολυτα πιστευω
Αltec21 Valery
εγο ομος που ιμε ασκιμος κ βιτζιοζος πλιρονο...
κυτα μην μου την κοπανισης αυριο γιατι ο αλλος μου τα μασαη.
οπα αλτεκακι τι βλεπο;;;
τα σπάσες μεγάλε!!!!
μα εγω σας παω ολους οπως ο χριστοδουλος αλλα εσυ εισαι εντελως μουνοδουλος(οπως λεει και το ασμα!!! μη το παρεις προσωπικα ετσι?)Kανε πως δεν βλεπεις εσυ...
Ακομα δεν μπηκε η Κυρια και μας βαζει και
Τους δινουν θαρρος οι Μουνοδουλοι
οκ λοιπον αυριο παλι κρεπαλη ρε γαμωτο οποτε αποψε δεν παω πουθεναΕγω δεν τα μασαω.....δεν εχω δοντια χαχαχαχαχαχα.....Δωσμου εμενα γυναικα και παρε μου το ....σωβρακο!!!!!Αs οψεται η εξαρτησιs....
μα εγω σας παω ολους οπως ο χριστοδουλος αλλα εσυ εισαι εντελως μουνοδουλος(οπως λεει και το ασμα!!! μη το παρεις προσωπικα ετσι?)
σε χαλασε που τοσα χρονια σε πιαναν κοροιδο και σε πηδαγαν τσαμπα?γιατί μέχρι εκεί φτάνει ο ισκιος κάποιων..
Με την απορία θα μείνεις.......Κατ' αρχην θελω να ενημερωσω οτι ανοιξα το thread χωρις να ψαξω για αντιστοιχο γιατι βαριομουν θελει παραπολυ ψαξιμο
και παμε στο προκειμενο:
Γιατι πατε και πληρωνεται τοσα λεφτα για να γαμησετε ενω υπαρχουν τοσες και τοσες εκει εξω που το κανουν τσαμπα?
σε χαλασε που τοσα χρονια σε πιαναν κοροιδο και σε πηδαγαν τσαμπα?
[size=12pt]Δεν πληρώνουμε για να γαμάμε....
πληρώνουμε για να φεύγουν αφού τις γαμάμε, πληρώνουμε για να κοιμόμαστε μόνοι μας.[/size]
Πληρωνουμε για να κοιμομαστε μονοι μας... Φοβερη ατακα.
ευγε συναγωνιστη.. ;) ;) ;)
σε χαλασε που τοσα χρονια σε πιαναν κοροιδο και σε πηδαγαν τσαμπα?
επισης να συμπληρωσω οτι πολλες ελλεεινιδες απο εδω μεσα αν βγαζαν το κορμι τους στη πιατσα για ενα 20ρικο θα πεφτανε απο τα συννεφα και σε βαρια καταθλιψη
ουτε το 1/10 απο αυτους που τις γαμανε δεν θα τις γαμουσε για ενα 20ρικο