Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
συχαινομαι αφανταστα τις παντρεμενες γυναικες που με κοιτουν στα ματια ενω φορουν βερα και που μου δινουν να καταλαβω οτι κατι θελουν απο εμενα....τις συχαινομαι τοσο πολυ που μου ερχεται να παω και να τις ξερασω στη μαπα...

δεν υπαρχει για μενα πιο συχαμερο πραγμα απο το να ειναι κανεις παντρεμενος και να απαταει την γυναικα του, να παραταει τα παιδια του

με το που λεει καποιος πανω σε μια συζητηση οτι απαταει την γυναικα του η εστω αφηνει να εννοειθει κατι τετοιο, σηκωνομαι κατευθειαν απο το τραπεζι και φευγω χωρις δευτερη κουβεντα.
δεν εχω τιποτα κοινο με τετοιους ανθρωπους

Καλα, μη φρικαρεις, το πιο σωστο ειναι να κερατωνεις (αν 8ες) και μετα να το λες στη γυναικα σου, ή να κανετε παρτουζιτσες που επισης ειναι πολυ καλο σαν εμπειρια και για τη σχεση του ζευγαριου κλπ κλπ.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
κολιτε ισε εδο

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί οι πατσαβουρίτσες μπαίνουν στο SITE ΜΑΣ
και μας λένε ένα σωρό μαλακίες.
Είμαστε ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗΔΕΣ και ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ, τρώμε τα λεφτά μας ΕΜΕΙΣ
και όχι καμμιά ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ Ελλεεινίδα.
ΟΥΦ Πιά μ΄αυτές τις Ελλεεινίδες, ούτε στο Πουτανοσαίτ δεν μπορούμε
να βρούμε την ησυχία μας !!!
Κι ΑΜΑ έχουμε Λεφτά Κι ΑΜΑ θέλουμε και ΟΠΟΤΕ θέλουμε και μας καβλώνει
κάνουμε τις τσάρκες μας ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ την καλύτερη και ΓΑΜΑΜΕ με κόστος
ελάχιστο από 20-30 ευράκια μέχρι όσα θέλει ο καθένας.
Και μετά πάμε και σε ένα καλό (με ανδρικά κριτήρια) φαγάδικο και
την κάνουμε Ταράτσα, Κι ας πάνε οι ΠαλιοΕλλεεινίδες να κουρεύονται.
Και Ραμολιά να γίνουμε πάλι Ρωσίδες 'Νοσοκόμες' θα έχουμε γαμώ την
Πουτάνα μου γαμώ και ΓΟΥΣΤΑΡΩ !!!

Ενταξει, εχεις δικιο αλλα οχι και οτι πας στο μπουρδελο επειδη οι Ελληνιδες ειναι καπως. Απλα δε γουσταρεις πολλες φορες να κανεις παιχνιδι για να καταληξεις στο κρεββατι. Οι γυναικες θελουν και λιγο απο αυτο, να τους κανεις λιγο κλικ ρε παιδι μου με κανα-δυο λογακια. Στη τελικη, αμα θες καλο γαμισι, θελεις και καλη χημεια και κονεκτιον (οπως το λενε στα ξενα). Προσωπικα, οταν γνωριζω μια γκομενα και μιλαμε και βλεπω οτι ειναι γατουλα και ξυπνια, η καβλα μου 10πλασιαζεται. Εχει τυχει να μην ειναι πολυ ωραια, αλλα αμα ειναι εξυπνουλα γουσταρω. Και φιλε, να σου πω και κατι? Αμα εισαι λιγουρης δυσκολα σου καθεται γκομενα εκτος αν ειναι καβλωμενη ως τα αυτια οπως πολλοι αντρες ειναι διαρκως.

Επισκέπτης
Κατ' αρχην θελω να ενημερωσω οτι ανοιξα το thread χωρις να ψαξω για αντιστοιχο γιατι βαριομουν θελει παραπολυ ψαξιμο
και παμε στο προκειμενο:
Γιατι πατε και πληρωνεται τοσα λεφτα για να γαμησετε ενω υπαρχουν τοσες και τοσες εκει εξω που το κανουν τσαμπα?
εσυ τζαμπα γαμιεσαι για να ενδιαφερεσαι τοσο πολυ;

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
Γιατί έτσι μας αρέσει.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
γιατι πανε??? καλα μαλακας εισαι αγορι μου γιατι μπορουμε ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
δεν ειναι το ιδιο με την γκομενα φιλε.η γκομενα ειναι και παρεα σου,ειναι και ο ανθρωπος σου θα τα πεις μαζι της θα πας βολτες κτλ.ειναι αλλο πραγμα συναγωνιστη.με τα καλα του και τα κακα του.γιαυτο και εαν τα βαλεις κατω η σχεση τιμης-αποδοσης γερνει στις πουτανες.αλλα χωρις γκομενα δεν εισαι κοινωνια ενταγμενος σε ενα νορμαλ πλαισιο.

ΜΑΓΚΕΣ ΤΑ ΛΕΜΕ..
αρα την γκομενα την εχεις για να εισαι ενταγμενος στην κοινωνια?????καλο κομπλεξ και ετουτο..μπραβο ρε φιλαρακι..

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
20 ευρο ;;;;;;;;;;;;;;;;; να παη που;;;;;;;

Επισκέπτης
αρα την γκομενα την εχεις για να εισαι ενταγμενος στην κοινωνια?????καλο κομπλεξ και ετουτο..μπραβο ρε φιλαρακι..

τουλαχιστον ειναι ειλικρινης ακομα κ πισω απο την ανωνυμια κ δεν γραφει ιστοριες για αγριους οπως οι περισσοτεροι εδω.Οι περισσοτεροι ετσι λειτουργουν κ στις προσωπικες τους σχεσεις ειτε ερωτικες ειτε φιλικες δυστυχως...

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
τουλαχιστον ειναι ειλικρινης ακομα κ πισω απο την ανωνυμια κ δεν γραφει ιστοριες για αγριους οπως οι περισσοτεροι εδω.Οι περισσοτεροι ετσι λειτουργουν κ στις προσωπικες τους σχεσεις ειτε ερωτικες ειτε φιλικες δυστυχως...
αφου υποστηριζεις οτι οι περισσοτεροι εδω λενε ιστοριες για αγριους...τι μπαινεις ρε φιλε τοτε?εισαι πεφωτισμενος??το θεμα ειναι να περνας καλα και να εισαι ο εαυτος σου...οχι να κανεις κατι για νασαι αποδεκτος στους αλλους-και να εισαι αποδεκτος στην κοινωνια-.....απλα να εισαι ο εαυτος σου...αυτο εντελει σημαινει να εισαι αντρας

Επισκέπτης
αφου υποστηριζεις οτι οι περισσοτεροι εδω λενε ιστοριες για αγριους...τι μπανεις ρε φιλε τοτε?εισαι πεφωτισμενος??

μπα...αγαμητος ειμαι το λεω κ στην υπογραφη μου

το θεμα ειναι να περνας καλα και να εισαι ο εαυτος σου...οχι να κανεις κατι για νασαι αποδεκτος στους αλλους-και να ειναι αποδεκτος στην κοινωνια-.....απλα να εισαι ο εαυτος σου...αυτο εντελει σημαινει να εισαι αντρας
δεν διαφωνω σε αυτο ισα ισα μαλλον κατι δεν καταλαβες σωστα

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
αφου υποστηριζεις οτι οι περισσοτεροι εδω λενε ιστοριες για αγριους...τι μπαινεις ρε φιλε τοτε?εισαι πεφωτισμενος??το θεμα ειναι να περνας καλα και να εισαι ο εαυτος σου...οχι να κανεις κατι για νασαι αποδεκτος στους αλλους-και να εισαι αποδεκτος στην κοινωνια-.....απλα να εισαι ο εαυτος σου...αυτο εντελει σημαινει να εισαι αντρας

απλα τονιζω τις μεγαλες διαφορες που εχει η πουτανα απο την γκομενα.με την γκομενα εχεις κοινωνικη ζωη,σεξουαλικη ζωη και τελος ειναι η παρεα σου.αυτο ειπα και ολα τα σχολια σου φιλε τα θεωρω υπερβολικα και μαλλον δεν καταλαβες τι εγραφα.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
απλα τονιζω τις μεγαλες διαφορες που εχει η πουτανα απο την γκομενα.με την γκομενα εχεις κοινωνικη ζωη,σεξουαλικη ζωη και τελος ειναι η παρεα σου.αυτο ειπα και ολα τα σχολια σου φιλε τα θεωρω υπερβολικα και μαλλον δεν καταλαβες τι εγραφα.
Φίλε θα συμφωνησω με τον Έκτορα. Λες ότι με τη γκόμενα έχεις κοινωνική ζωή, σεξουαλική κλπ Δεν λες όμως γιατί μάλλον δεν το έχεις παρατηρήσει (το λέω γιατί οι περισσότεροι μας δεν το έχουν) ότι έχεις την ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ κοινωνική και σεξουαλική ζωή.
Γαμάς όποτε θέλει αυτή αλλιώς έχει πονοκέφαλο και
ντύνεσαι όπως θέλει και πας όπου θέλει αυτή.
Στην πραγματικότητα ο άντρας είναι έρμαιο της.
Προσπάθησε να της πεις να μαμήσεις όταν σου σηκωθεί και αυτή δεν θέλει.
Προσπάθησε να πας με αθλητικά κι όπου γουστάρεις όταν σου έρθει και μετά θα δεις το έργο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom