Επισκέπτης
εσυ το λες αυτο οχι εγω!ενταξει λοιπον.οσοι πανε με πουτανες ειναι επειδη δεν εχουν να γαμησουν.οκ τωρα?
εσυ το λες αυτο οχι εγω!ενταξει λοιπον.οσοι πανε με πουτανες ειναι επειδη δεν εχουν να γαμησουν.οκ τωρα?
Συμφωνώ είναι η πιο ΤΙΜΙΑ σχέση γιατί έχει συγκεκριμένη ΤΙΜΗ.ελα ντραμερ καλα κανεις αγορινα μου και γαμεις πουτανες.ευγε νεε μου εισαι στο δρομο του θεου.αλλα μαθε να ακους και 2 πραγματακια.η πουτανα ειναι αλλο γουστο.θα ερθει σαν βιζιτα η θα πας εσυ στο σπιτακι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΓΑΜΗΣΙΑ.μετα δεν σε ξερω,δεν με ξερεις.
ευχαριστω που μου μαθαινεις τη ζωη και τις πουτανες φιλε μου αλλα αλλο εννουσα εγω κι αλλο καταλαβες....ελα ντραμερ καλα κανεις αγορινα μου και γαμεις πουτανες.ευγε νεε μου εισαι στο δρομο του θεου.αλλα μαθε να ακους και 2 πραγματακια.η πουτανα ειναι αλλο γουστο.θα ερθει σαν βιζιτα η θα πας εσυ στο σπιτακι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΓΑΜΗΣΙΑ.μετα δεν σε ξερω,δεν με ξερεις.
Συμφωνώ είναι η πιο ΤΙΜΙΑ σχέση γιατί έχει συγκεκριμένη ΤΙΜΗ.
Εγώ τα βλέπω όλα από θέμα Οικονομίας και κόστους. Στην κοινωνία εείμαι μια χαρά με τους φίλους μου και πίνω μπύρες,βλέπω μπάλα και έχω και γκόμενες όποτε θέλω .δεν ειναι το ιδιο με την γκομενα φιλε.η γκομενα ειναι και παρεα σου,ειναι και ο ανθρωπος σου θα τα πεις μαζι της θα πας βολτες κτλ.ειναι αλλο πραγμα συναγωνιστη.με τα καλα του και τα κακα του.γιαυτο και εαν τα βαλεις κατω η σχεση τιμης-αποδοσης γερνει στις πουτανες.αλλα χωρις γκομενα δεν εισαι κοινωνια ενταγμενος σε ενα νορμαλ πλαισιο.
ΜΑΓΚΕΣ ΤΑ ΛΕΜΕ..
ωραια αποψη,χωρις γκομενα δεν εισαι ενταγμενος....
Έχετε δίκηο άλλωστε Η κοινωνία είναι θηλυκού γένους και δεν είναι κακό να είσαι ενταγμένος. Ίσα ίσα που είμαι κι εγώ μέσα και το θεωρώ σωστό. Αλλά βλέπω και την Οικονομία του πράγματος και δεν παραμυθιάζομαι με αγάπες και κουλούδια.απο μια ηλικια και μετα ναι φιλε μου αυτο καλως η κακως(για εμενα κακως αλλα αυτο ειναι εντελως υποκειμενικο)ειναι ετσι.και μετα απο μια αλλη ηλικια πρεπει να εισαι και παντρεμενος.ετσι ειναι φτιαγμενη η κοινωνια..
χωρις καμμια διαθεση διαπληκτισμου αυτο που λες ειναι υπερβολικο εως απλοικοαπο μια ηλικια και μετα ναι φιλε μου αυτο καλως η κακως(για εμενα κακως αλλα αυτο ειναι εντελως υποκειμενικο)ειναι ετσι.και μετα απο μια αλλη ηλικια πρεπει να εισαι και παντρεμενος.ετσι ειναι φτιαγμενη η κοινωνια..
εσυ τωρα τι χαλαστηκες; δεν εχω φιλε ειρωνια και υφακι παντως να ξερεις. Μην με παρεξηγεις τοσο ευκολαρε erinal δε κόβεις τιν ειρωνία και το υφάκι? ποια νομίζεις ότι είσαι και τι παριστάνεις εδώ μέσα?
Έχετε δίκηο άλλωστε Η κοινωνία είναι θηλυκού γένους και δεν είναι κακό να είσαι ενταγμένος. Ίσα ίσα που είμαι κι εγώ μέσα και το θεωρώ σωστό. Αλλά βλέπω και την Οικονομία του πράγματος και δεν παραμυθιάζομαι με αγάπες και κουλούδια.
τελοσπαντων,απλως μη πολυδινετε βαση στο τι λεει ο κοσμος,φιλικη συμβουλη οχι τιποτα αλλο....
Πιστευω την καλυτερη απαντηση τη δινει ο Γκαρθια Μαρκεζ ("οι θλιμενες πουτανες της ζωης μου") στο σημειο που η παλια πουτανα συμβουλευει τον ηρωα:
"...κοιτα μην πεθανεις χωρις να δοκιμασεις τι θαυμα ειναι να γαμας απο ερωτα...."
Το αν πληρωνεις η ειναι τζαμπα ειναι τριτευον...