Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
πλακα εκανα βρε...τους αρεσει ενοειτε αλλα τους αρεσουν και τα παρασημα.οταν μεγαλωσεις θα καταλαβεις τι λεω... :rockon: :rockon:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
φιλε λαονικο εδω εχω μια ενσταση...δε χρειαζεται να πληρωσεις καποια για να μη σε ενοχλει...
Αυτό το ρητό μου το είχε πει ένας παππούς που ήταν active στις αρχές του 20ου αιώνα.
Μου είχε πει την πουτάνα την πληρώνεις για να φύγει μετά το σεξ,
Νομίζω ότι είναι πολύ σοβαρό αυτο που είπε και αντιπροσωπεύει πολλούς άντρες.

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Και αν δεν γουσταρει να το κανει με περιοδο,ουτε απο τον κωλο ουτε να σου παρει μια πιπα,ενω το εργαλειο σου εχει φτασει στα κοκκινα τι κανεις?Ξενογαμας!
Εχω ζησει τετοια περιπτωση που οταν η γυναικα εχει περιοδο νομιζει οτι ειναι αρρωστη και δεν μπορει να κανει κατι οσο και να της δειχνεις οτι βαρας κοκκινα απο την καυλα!
Οποτε παιρνεις το αμαξακι σου και βγαινεις για κυνηγι!!

εντάξει βλακεία της αυτό,το ΄πα κ πριν..
προσωπικά όταν μ ΄ρχεται περίοδος τσαντίζομαι για τα μπάνια π ΄χανω στην θάλασσα (το καλοκαίρι)
αλλά όχι για σεξ π  (δεν) χάνω.. :rockon:

ντάξει εδώ ξερνάτε ελεύθερα.
δεν αναφέρομαι σε αυτό ξανά.. :sunglasses:

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό το ρητό μου το είχε πει ένας παππούς που ήταν active στις αρχές του 20ου αιώνα.

εκτος απο τους αγαπουλιδες-αγκαλιτσες.. :rockon: :rockon: :rockon:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
τα παράσημα...

Συνημμένα

• 11.jpg
    11.jpg
    28,5 KB · Εμφανίσεις: 31

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
όχι υπάρχουν κάποιοι.
Λέγονται ευνούχοι και μπορεί να είναι πνευματικοί ευνούχοι, αγκαλίτσες, μαμμάκηδες, μαμμόθρεφτα κλπ κλπ.

Επισκέπτης
εγω ξερω την πουτανα την πληρωνεις για να ξεκαβλωσεις,τωρα αμα ο αλλος την πληρωνει για να φυγει μετα τι να πω...η πολυ μαγκας ειναι και του καθονται ολες και δε ξεκολλανε η καποιο προβλημα εχει...

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Το θεμα ειναι το εξης και μην χανομαστε απο αυτο.ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ.????

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
εγω ξερω την πουτανα την πληρωνεις για να ξεκαβλωσεις,τωρα αμα ο αλλος την πληρωνει για να φυγει μετα τι να πω...η πολυ μαγκας ειναι και του καθονται ολες και δε ξεκολλανε η καποιο προβλημα εχει...
Ο τύπος ήτανε Ο μάγκας και του την έπεφταν όλες.

Επισκέπτης
Το θεμα ειναι το εξης και μην χανομαστε απο αυτο.ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ.????
δηλαδη αμα σε εχει χτυπησει η κριση το πουτανακι που λες παλι θα εχεις να το πληρωνεις?αρα ποια κριση ?

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
και πηγαινε με πουτανες?θελω να πω αφου ειχε οποια ηθελε οπως λες γιατι πηγαινε με πουτανες?
γιατί να μην πάει τι ρατσισμός είναι αυτός?
Οι πουτάνες είναι πολύ καλύτερες στο σεξ.

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
ενταξει λοιπον.οσοι πανε με πουτανες ειναι επειδη δεν εχουν να γαμησουν.οκ τωρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom