sexpistols
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
πλακα εκανα βρε...τους αρεσει ενοειτε αλλα τους αρεσουν και τα παρασημα.οταν μεγαλωσεις θα καταλαβεις τι λεω...
Αυτό το ρητό μου το είχε πει ένας παππούς που ήταν active στις αρχές του 20ου αιώνα.φιλε λαονικο εδω εχω μια ενσταση...δε χρειαζεται να πληρωσεις καποια για να μη σε ενοχλει...
Και αν δεν γουσταρει να το κανει με περιοδο,ουτε απο τον κωλο ουτε να σου παρει μια πιπα,ενω το εργαλειο σου εχει φτασει στα κοκκινα τι κανεις?Ξενογαμας!
Εχω ζησει τετοια περιπτωση που οταν η γυναικα εχει περιοδο νομιζει οτι ειναι αρρωστη και δεν μπορει να κανει κατι οσο και να της δειχνεις οτι βαρας κοκκινα απο την καυλα!
Οποτε παιρνεις το αμαξακι σου και βγαινεις για κυνηγι!!
Αυτό το ρητό μου το είχε πει ένας παππούς που ήταν active στις αρχές του 20ου αιώνα.
Μου είχε πει την πουτάνα την πληρώνεις για να φύγει μετά το σεξ,
Νομίζω ότι είναι πολύ σοβαρό αυτο που είπε και αντιπροσωπεύει πολλούς άντρες.
σιγα μην υπαρχει τετοιος ανθρωπος... :S
οπως σε βλεπω και με βλεπεις..αυτό είναι πολύ σίγουρο?
εγω ξερω την πουτανα την πληρωνεις για να ξεκαβλωσεις,τωρα αμα ο αλλος την πληρωνει για να φυγει μετα τι να πω...η πολυ μαγκας ειναι και του καθονται ολες και δε ξεκολλανε η καποιο προβλημα εχει...Αυτό το ρητό μου το είχε πει ένας παππούς που ήταν active στις αρχές του 20ου αιώνα.
Μου είχε πει την πουτάνα την πληρώνεις για να φύγει μετά το σεξ,
Νομίζω ότι είναι πολύ σοβαρό αυτο που είπε και αντιπροσωπεύει πολλούς άντρες.
Ο τύπος ήτανε Ο μάγκας και του την έπεφταν όλες.εγω ξερω την πουτανα την πληρωνεις για να ξεκαβλωσεις,τωρα αμα ο αλλος την πληρωνει για να φυγει μετα τι να πω...η πολυ μαγκας ειναι και του καθονται ολες και δε ξεκολλανε η καποιο προβλημα εχει...
και πηγαινε με πουτανες?θελω να πω αφου ειχε οποια ηθελε οπως λες γιατι πηγαινε με πουτανες?Ο τύπος ήτανε Ο μάγκας και του την έπεφταν όλες.
δηλαδη αμα σε εχει χτυπησει η κριση το πουτανακι που λες παλι θα εχεις να το πληρωνεις?αρα ποια κριση ?Το θεμα ειναι το εξης και μην χανομαστε απο αυτο.ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ.????
και πηγαινε με πουτανες?θελω να πω αφου ειχε οποια ηθελε οπως λες γιατι πηγαινε με πουτανες?
μη σας κοροιδευουν βρε παιδια...αμα ειχε οποια γκομενα ηθελε στο τζαμπα γιατι να παει με πουτανα?ΡΕ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ....
γιατί να μην πάει τι ρατσισμός είναι αυτός?και πηγαινε με πουτανες?θελω να πω αφου ειχε οποια ηθελε οπως λες γιατι πηγαινε με πουτανες?
τα παράσημα...
οχι παντα!γιατί να μην πάει τι ρατσισμός είναι αυτός?
Οι πουτάνες είναι πολύ καλύτερες στο σεξ.
ποιος ρατσισμος λαονικε,εγω καθε μερα στις πουτανες ειμαιοχι παντα!