δεν είναι μαλακία τους το κάνουν γιατί θέλουν να σε ελέγχουν.Το θεμα ειναι να σεβεται ο ενας τα θελω του αλλου και τις αναγκες του.
Εκανε σχεση ενας φιλος μου με μια κοπελα πολυ μουναρα ολα καλα μεχρι που ηρθε η στιγμη και της ειπε αυτος οτι θα παμε για ψαρεμα ενα 2μερο...Του ζαλισε τα αρχιδια και εκεινος πολυ σωστα την εστειλε και ας ηταν και μουναρος.
Θελω να πω οτι δεν μπορει καποια η καποιος που παρουσιαστηκε στην ζωη σου να την αλλαξει και να σε κανει να πας με τα νερα του/της.
Οι περισσοτερς γυναικες θελουν να σε εχουν 24 ωρες το 24ωρο δικο τους χωρις να εχεις προσωπικη ζωη,αυτη ειναι η μαλακια τους
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 325K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
sexpistols
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Αυτο που λετε ειναι η πραγματικοτητα.Δεν θελει να παει για ψαρεμα ο φιλος η κυρια.Ε λοιπον η λυση δεν ειναι να την στηλεις.Ειναι να την γραψεις στα αρχιδια σου,να πας για ψαρεμα και τελος να ριξεις μια ξεπετα σε κατι διαφορετικο επειδη ακριβως στα ζαλισε και ηθελαν να ξεμπουκωσουν σε κανα καλο μουνακι διαφορετικο απο το δικο της.
paraksenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παντως ο μεγαλυτερος φοβος των γυναικων ειναι οι πο..νες,τις φοβουνται,τις τρεμουν τις μισουν,για ενα απλουστατο λογο,θα εχουν για παντα αυτο που εχουν οι ιδιες και μετα απο χρονια θα ανανεωνεται.Και ξερουν οτι μονο με αυτο μπορουν να μας κρατησουν γιατι αν κρινουμε απο τον χαρακτηρα τους ...... πρεπει να κοψω 2 δαχτυλα για να συμπληρωσω τον ακριβη αριθμο των εξαιρεσεων.
dark_eyes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
σιγά και μην πάω με μπαγιάτικες. Να φάω όλη της τη βρωμιά και τις τοξίνες της...Το θέλω το πουλί μου και αύριο.
Ντάξει γούστα είναι αυτά..άμα είναι καθαρή πάντως δεν παθαίνεις τπτ..
αλλά όχι λόγω περιόδου να τρώνε κ αναγκαστικά κέρατο ρε συ..
too much..
Επισκέπτης
too much..
ελεος σκοτεινουλα αηδιασα :S
Κοπελιά έχω τα εξής με κάθε ειλικρίνεια:Ντάξει γούστα είναι αυτά..άμα είναι καθαρή πάντως δεν παθαίνεις τπτ..
too much..
1. Όταν έχει περίοδο και ιατρικά να το πας βγάζεις τοξίνες και ναι μεν εσύ αποτοξινώνεσαι εγώ όμως αρρωσταίνω. Είναι σαν να τρωω χαλασμένο φαγητό.
2. Άμα κάποιος έχει τέτοια γούστα να το φοβάσαι γιατί δεν καταλαβαίνει τίποτα και τον βάζει όπου να ναι.
3. Όταν διψάς και θες νερό περιμένεις 6 μέρες ή ανοίγεις τη βρύση?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
τότενες ας τα καταπίνουν..αλλά όχι λόγω περιόδου να τρώνε κ αναγκαστικά κέρατο ρε συ..
too much..
sexpistols
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
ελα σκοτεινουλα ελεος.κανα τσιμπουκι και ως εκει..
Respect!!!τότενες ας τα καταπίνουν..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
μπορουν βεβαια επισης να το ταπωνουν και να δουλευουν το αντερο..ελα σκοτεινουλα ελεος.κανα τσιμπουκι και ως εκει..
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
too much..
Και αν δεν γουσταρει να το κανει με περιοδο,ουτε απο τον κωλο ουτε να σου παρει μια πιπα,ενω το εργαλειο σου εχει φτασει στα κοκκινα τι κανεις?Ξενογαμας!
Εχω ζησει τετοια περιπτωση που οταν η γυναικα εχει περιοδο νομιζει οτι ειναι αρρωστη και δεν μπορει να κανει κατι οσο και να της δειχνεις οτι βαρας κοκκινα απο την καυλα!
Οποτε παιρνεις το αμαξακι σου και βγαινεις για κυνηγι!!
sexpistols
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
μπορουν βεβαια επισης να το ταπωνουν και να δουλευουν το αντερο..
χαχαχαχαχααχαχαχαα....
dark_eyes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
παντως ο μεγαλυτερος φοβος των γυναικων ειναι οι πο..νες,τις φοβουνται,τις τρεμουν τις μισουν,για ενα απλουστατο λογο,θα εχουν για παντα αυτο που εχουν οι ιδιες και μετα απο χρονια θα ανανεωνεται.Και ξερουν οτι μονο με αυτο μπορουν να μας κρατησουν γιατι αν κρινουμε απο τον χαρακτηρα τους ...... πρεπει να κοψω 2 δαχτυλα για να συμπληρωσω τον ακριβη αριθμο των εξαιρεσεων.
κάνεις λάθος εδώ...
προσωπικά όσες δεν τους αρέσει αυτό π κάνουν,απλά το κάνουν για τα χρήματα απλά τις λυπάμαι π κάνουν σεξ με όποιον να ΄ναι
χωρίς να το θέλουν..
όσες πάλι τους αρέσει αυτό π κάνουν τις θαυμάζω γιατί αν μη τι άλλο έχουν μεγάλο κουράγιο να κάνουν κάτι τέτοιο κ επίσης κάνουν το χόμπι τους κ βγάζουν κ λεφτά..
σιγά μην μισούμε τις ιερόδουλες τώρα,την δουλειά τους κάνουν εξάλλου κ όσο είναι καθαρές κ υγιείς δεν φταίνε σε τπτ..
maximospapa
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
όσες πάλι τους αρέσει
σιγα μην υπαρχει τετοιος ανθρωπος... :S
Επισκέπτης
πως γυρισε το θρεντ απο το γιατι πληρωνουμε για να γαμαμε στην περιοδο ειλικρινα μου κανει εντυπωση
sexpistols
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
οι πουτανες γαμιουνται για τα λεφτα.οι γκομενες γαμιουνται για τα παρασημα(δαχτυλιδια,φορεματα,μενταγιον κτλ)
Σωστά.πως γυρισε το θρεντ απο το γιατι πληρωνουμε για να γαμαμε στην περιοδο ειλικρινα μου κανει εντυπωση
Πληρώνουμε για δύο λόγους:
1. Γιατί και κοπέλα μας να είναι την πληρώνουμε έμμεσα ή άμεσα.
2. Την πληρώνουμε για να φύγει μετά και να μας αφήσει ήσυχους να κάνουμε το κέφι μας.
dark_eyes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
οι πουτανες γαμιουνται για τα λεφτα.οι γκομενες γαμιουνται για τα παρασημα(δαχτυλιδια,φορεματα,μενταγιον κτλ)
δλδ περίπτωση να γαμιούνται οι γκόμενες γιατί απλά τους αρέσει δεν παίζει ε?
Επισκέπτης
φιλε λαονικο εδω εχω μια ενσταση...δε χρειαζεται να πληρωσεις καποια για να μη σε ενοχλει...Σωστά.
Πληρώνουμε για δύο λόγους:
1. Γιατί και κοπέλα μας να είναι την πληρώνουμε έμμεσα ή άμεσα.
2. Την πληρώνουμε για να φύγει μετά και να μας αφήσει ήσυχους να κάνουμε το κέφι μας.
maximospapa
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δλδ περίπτωση να γαμιούνται οι γκόμενες γιατί απλά τους αρέσει δεν παίζει ε?
οχι!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 116