Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
παλι κανεις λαθος.Αν ειναι ερωτευμενος ο αντρας δεν εχει καμια διαθεση να γαμαει δεξια κ αριστερα ειτε επαγγελματιες ειτε οχι

λάθος κάνεις φίλε...μπορεί να είσαι ερωτευμένος και να ξενοπηδάς!!! :rockon: :rockon: :rockon:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Παλικαρι μην κατακρινεις αυτους που πληρωνουν για να γαμανε,στο φιναλε δεν σου πεφτει λογος το τι θα κανει ο καθενας,ουτε κουμαντο θα κανεις στο κρεβατι του αλλου.
Καποιοι το κανουν απο βιτσιο,αλλοι επειδη νοιωθουν οτι δεν μπορουν να ριξουν γκομενα για τον οποιονδηποτε λογο,αλλοι γιατι γουσταρουν και δεν 8ελουν να μπουν στο τριπακι να κυνηγανε μια γκομενα απο πισω και να παρακαλανε για ενα γαμησι..
Οπως και να εχει το πραγμα μην δειχνεις οτι εισαι εσυ ο γαμιας και καποιοι ειναι αχρηστοι.

Δεν κατακρίνω ρε φίλε...
Την αδυναμία του να αρθρώσει πολιτισμένο λόγο κατακρίνω
Πουτάνες κι εγώ πληρώνω :2funny:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Παλικαρι μην κατακρινεις αυτους που πληρωνουν για να γαμανε,στο φιναλε δεν σου πεφτει λογος το τι θα κανει ο καθενας,ουτε κουμαντο θα κανεις στο κρεβατι του αλλου.
Καποιοι το κανουν απο βιτσιο,αλλοι επειδη νοιωθουν οτι δεν μπορουν να ριξουν γκομενα για τον οποιονδηποτε λογο,αλλοι γιατι γουσταρουν και δεν 8ελουν να μπουν στο τριπακι να κυνηγανε μια γκομενα απο πισω και να παρακαλανε για ενα γαμησι..
Οπως και να εχει το πραγμα μην δειχνεις οτι εισαι εσυ ο γαμιας και καποιοι ειναι αχρηστοι.
Ρε φιλε το λεω και απο πανω.......
Ποια γκομενα να ριξει...........ποια...ποια.....ποια..........
Το γραφω ξανα απο πανω...δεν ειμαστε ουτε στην Τσεχια ουτε στη Ρωσσια ουτε στην Ουγγαρια........

Επισκέπτης
Παρεπιπτόντως, με αυτά που λες δίνεις και απάντηση στον προηγούμενο ανεγκέφαλο περί εύνοιας των γυναικών από τη φύση...

Ίσως έχεις δίκιο μπορεί η Φύση να ευνόησε και τους άνδρες...το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ευνόησε εσένα!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
εγω παντως βλεπω οτι οι περισσοτεροι προσπαθουν να δικαιολογηθουν αρα δε περνανε καλα....θες να πληρωσεις για να γαμησεις καντο,μπορεις αλλιως παλι καντο αλλα μη τρεχεις μετα να δικαιολογηθεις...απλο ειναι...

Επισκέπτης
Σιγά π κάνω λάθος..
εδώ είμαι κ τα βλέπω..
πόσοι είναι π δικαιολογούνται ότι γαμάνε σε μπουρδέλα
γιατί δεν τους καλύπτουν τα μπάζα οι ελλεηνίδες κ ρίχνουν
χωρίς δεύτερη σκέψη το φταίξιμο σε αυτές?  :P
Τώρα βέβαια αν έιναι παντρεμένοι ή έχουν σχέση με κάποια από αυτές
είναι άλλο καπέλο..

K δεν μιλάω για εργένηδες/singles π το κάνουν καθαρά από επιλογή..

οτι υπαρχει στα αρσενικα υπαρχει κ στα θυληκα.Εγω ειχα σχεση με ωραιες Ελληνιδες.Αναλογα με το πως θα κινηθεις  εσυ βλεπεις κ διαφορετικα αποτελεσματα στη συμπεριφορα τους.Μιλαω η νυχτα με τη μερα για την ιδια κοπελα παντα.Ποσες φιλες εχεις που καθονται κ λενε οτι δεν υπαρχουν αντρες κ ολοι ειναι μαλακες ενω στην πραγματικοτητα αυτες φταινε που ειναι ξινισμενες κομπλεξικες κ με αδιαφορη προσωπικοτητα?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ίσως έχεις δίκιο μπορεί η Φύση να ευνόησε και τους άνδρες...το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ευνόησε εσένα!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ναι, με αδίκησε η καργιόλα :2funny:

Χρόνια πολλά φίλε, για να είμαστε και στο πνεύμα των ημερών... :rockon:

Επισκέπτης
λάθος κάνεις φίλε...μπορεί να είσαι ερωτευμένος και να ξενοπηδάς!!! :rockon: :rockon: :rockon:

τοτε δεν εχεις ερωτευτει ποτε φιλε.Κ ερωτα μιλαω για συναισθηματικο δεσιμο οχι απλα να εισαι κολυμενος επειδη εχει ωραιο μουνι η αλλη

Επισκέπτης
τοτε δεν εχεις ερωτευτει ποτε φιλε.Κ ερωτα μιλαω για συναισθηματικο δεσιμο οχι απλα να εισαι κολυμενος επειδη εχει ωραιο μουνι η αλλη

και όμως έχω ερωτευθεί όπως όλοι...τις πουτάνες όμως δεν τις κόβω!!! :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
ρε μαγκες αλλο η πουτανα αλλο η γκομενα/γυναικα μας.Γιατι τα εχουμε μπλεξει?Εγω πχ γαμω στα στουντιο κανα κοριτσακι και ταυτοχρονα παιζει να βγαινω και με γκομενα.Τι παει να πει?γουστα βγαζουμε να περναμε καλα.Τι ζορια ειναι αυτα που διαβαζω απο ορισμενους. :idiot: :idiot: :idiot:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
φίλε έχει δίκηο αυτός που λεει ότι μπορεί να εισαι ερωωτευμένος και να ξενοπηδάς. Δηλαδή άμα έχει περίοδο τι θα κάνεις θα περιμένεις ή θα τον παίζεις?
Η διαφορά είναι ότι η μαγεία της είναι τόσο δυνατή που δεν σε αφήνει να σκεφτείς άλλη.
Καλό θα είναι να το ξεπεράσεις γιατί άμα δεν μπορείς να πας με άλλη θα σε κάνει ότι θέλει σε όλους τους τομείς.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ
Ποια γκομενα να ριξει...........ποια...ποια.....ποια..........
......δεν ειμαστε ουτε στην Τσεχια ουτε στη Ρωσσια ουτε στην Ουγγαρια........

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
φίλε έχει δίκηο αυτός που λεει ότι μπορεί να εισαι ερωωτευμένος και να ξενοπηδάς. Δηλαδή άμα έχει περίοδο τι θα κάνεις θα περιμένεις ή θα τον παίζεις?
Η διαφορά είναι ότι η μαγεία της είναι τόσο δυνατή που δεν σε αφήνει να σκεφτείς άλλη.
Καλό θα είναι να το ξεπεράσεις γιατί άμα δεν μπορείς να πας με άλλη θα σε κάνει ότι θέλει σε όλους τους τομείς.

αλλο ο ερωτας αλλο η καψουρα.Προφανως ο συναγωνιστης ηθελε να πει να εισαι καψουρης.Οντως εαν σε εχει βαλει καποια μεσα στην κυλοτα της δυσκολα μπορεις να λειτουργησεις με αλλη.σωστος ο λαονικος.Να το ξεπερασεις φιλε..να γαμεις και τιποτα αλλο ετσι για αλλαγη.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
εγώ κάποτε ήμουν τόσο καψούρης με μια θεογκόμενα που είχα και που δεν έβλεπα άλλη. Μου είπε ένας μεγάλος φίλος μου ΠΟΛΥ έμπειρος να πάω με πουτάνα και όσο το δυνατόν πιο άσκημη για να ξεκολλήσω. Το έκανα με τα χίλια ζόρια με μία που δεν μου άρεσε και δεν το μετανοιώνω.
Έφυγα από τα δεσμά της γιατί με είχε σαν υπνωτισμένο.

Επισκέπτης
αλλο ο ερωτας αλλο η καψουρα.Προφανως ο συναγωνιστης ηθελε να πει να εισαι καψουρης.Οντως εαν σε εχει βαλει καποια μεσα στην κυλοτα της δυσκολα μπορεις να λειτουργησεις με αλλη.σωστος ο λαονικος.Να το ξεπερασεις φιλε..να γαμεις και τιποτα αλλο ετσι για αλλαγη.

ρε και με καψούρα και με έρωτα εγώ στις πουτάνες εξακολουθούσα να πηγαίνω!!! :rockon: :rockon: :rockon:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Άλλωστε όταν βγαίνει ο φίλος δεν της πληρώνει το ποτό, τον καφέ, τον λογαριασμό?
Αμα τηςς πει μισά μισά θα συνεχίσει να τον 'αγαπάει'?????

Επισκέπτης

γενικη ηταν η τοποθετηση μου αυτη τη περιοδο δεν εχω μονιμη σχεση

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ρε παιδια να ρωτησω κατι?Για ποιο λογο αφου εισαι καψουρης με μια και περνας καλα να γαμησεις αλλη μονο κ μονο για να βγεις απο την κυλοτα της?
Δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο σας,το εννοω δεν κοροιδευω απλα καποιος να μου εξηγησει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom