Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ολοι οι ανδρες πανε,αλλοι τακτικα και αλλοι πιο σπανια,με πουτανες.Αλοιμονο κανεις δεν κατακρινει το αγοραιο ερωτα απλως η γνωμη μου ειναι εαν το ειχαμε τοσο ευκολα το SEX γιατι τοτε εχει γεμισει η Αθηνα μπουρδελα,στριπτιτζαδικα,κωλομπαρα κτλ?

Δεν ξερω για τα μπουρδελα

αλλα εγω παω σε στριπτιτζαδικα γιατι ο σπιτονοικοκιρης μου δεν με αφηνει να βαλω κολωνα στη μεση στο σαλονι.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
αλλα εγω παω σε στριπτιτζαδικα γιατι ο σπιτονοικοκιρης μου δεν με αφηνει να βαλω κολωνα στη μεση στο σαλονι.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
Γιατί πληρώνουμε? Γιατί πρέπει να γαμάμε χωρίς να κρμόμαστε από το μουνί καμίας!

Επισκέπτης
προσωπικα πιστευω οτι αφου υπαρχει στον ανθρωπο το αρχεγονο αισθημα της καβλας καλο ειναι να μη το στερειται αφου προκειται για κατι απολυτως φυσικο.ιστορικα παντα υπηρχαν εκδιδομενες,αποδειξη του οτι καποιοι ειχαν συνειδητοποιησει οτι πολλοι αντρες επιζητουν μονο τη στιγμιαια απολαυση χωρις να χρειαζεται να προσπαθησουν με χιλιους δυο τροπους να πηδηξουν οπως γινεται σημερα και χωρις να υποβαλλουν τον εαυτο τους στην ταλαιπωρια να δειχνουν πολλες φορες κατι αλλο απ αυτο που ειναι(πχ να το παιζουν ανετοι,σκληροι,αγριοι και τετοιες μαλακιες)η αναγκη για ιεροδουλες σημερα ειναισαφως μεγαλυτερη καθως με τα δυτικα προτυπα του υλισμου και της κοινωνικης καταξιωσης πλεον οι κοπελες θελουν να της γαμαει καποιος που ειναι ''συμβατος''με τα τωρινα προτυπα (ωραιος,με λεφτα γυμνασμενος κτλ)
φυσικα υπαρχει και αλλη αποψη:πληρωνεις γιατι δε μπορεις να γαμησεις αλλιως.κι αυτο ειναι αποδεκτο αφου καποιοι ειτε λογω εμφανισης ειτε λογω ελλειψης αλλων προσοντων απλως δεν μπορουν να σταυρωσουν γκομενα που λεμε...
υπαρχει και τριτη αποψη:οι επαγγελματιες ειναι σαφως καλυτερες στο σεξ απ οτι μια κοπελα που εχει παει με 10 αντρες πχ χωρις να ειναι κι αυτο απολυτο παντα...
τεταρτον:απλως σου αρεσει να εισαι σε τετοιους χωρους.ειναι πολλοι που ειτε λογω συνθηκων ειτε λογω προσωπικοτητας νιωθουν ανετα σε τετοιους χωρους και δεν εννοω βρωμικους και μικρους...απλως ειναι μπουρδελιαρηδες,ποσο πιο απλα να το πω.
ας μη παρεξηγηθω ομως.σαφως οι γυναικες λενε οτι λενε ετσι για να μιλησουν και καμμια σχεση δεν εχουν οι αντρες που επιλεγουν με το προαναφερθεν δυτικο προτυπο...αυτο συμβαινει παρα πολλες φορες και οσοι παρατηρουν τον κοσμο το βλεπουν.αρα λοιπον κατι αλλο πρεπει να εχεις για να πηδηξεις...συμπερασματικα ο καθενας παει με πουτανες για τους δικους του λογους και το σημαντικο ειναι να ξερεις παντα γιατι πας κι οχι να παρασυρεσαι...αυτο σε κανει συνειδητοποιημενο και ειλικρινη,επομενως ευτυχισμενο

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Γιατι στις πουτανες θα γαμίσουμε σιγουρα. Η γκομενα στο ραντεβου μπορεί να σου σπάσει τα παπαρια και να μην βγει και τιποτα τελικά.

Αν είναι να μηξ σου κάτσει και η πουτάνα, γάμα τα :2funny:

Νομίζω ότι στον πληρωμένο έρωτα είναι η μοναδική ευκαιρια που δίνεται στο μέσο άντρα να ΕΠΙΛΕΞΕΙ τη γυναίκα με την οποία θα συνευρεθεί...
Δε μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά το φαινόμενο να σκάει ο μούναρος στο σαλόνι, και το μπουλούκι που περιμένει να σηκώνεται και να την κάνει, ενώ σε περίπτωση που γνώριζε κάποιος απ' αυτούς την ίδια γκόμενα από καθημερινή κοινωνική επαφή θασ έκανε κωλοτούμπες... :boobies:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Συγκεκριμενα επειδη ζουμε στην Ελλαδα και ως γνωστον οι Ελληνιδες ειναι οι χειροτερες απο ολες τις αποψεις.....
Πληρωνουμε για να γαμησουμε πανεμορφες κοπελες-Τσεχες-Ρωσσιδες-Ουγγαρεζες-Πολωνες-Ρουμανες κλπ κλπ.
[Ορισμενες απο αυτες αν ηταν ψωνισμενες θα μπορουσαν ανετα να γινουν μοντελα κλπ κλπ]
Οι πιο ωραιες γυναικες βρισκονται στο χωρο του Πορνο......ειτε κανουν ταινιες ειτε δουλευουν σε μπουρδελα......

Εγω προσωπικα δεν εχω παει ποτε μου με Ελληνιδα...ουτε νεκρος........
Δε συμβιβαζομαι με αυτα τα μπαζα..........ξερω τι θελω.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Γιατι η πουτανα σ'αφηνει να την γαμησεις για ενα σεβαστο ποσο και δεν λενε κουβεντα ουτε ζητανε τιποτα, ενω οι υπολοιπες οσο και να τις πληρωσεις δεν τις γαμας με τιποτα και σε γαμανε.

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζω ότι στον πληρωμένο έρωτα είναι η μοναδική ευκαιρια που δίνεται στο μέσο άντρα να ΕΠΙΛΕΞΕΙ τη γυναίκα με την οποία θα συνευρεθεί...

Δε μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά το φαινόμενο να σκάει ο μούναρος στο σαλόνι, και το μπουλούκι που περιμένει να σηκώνεται και να την κάνει, ενώ σε περίπτωση που γνώριζε κάποιος απ' αυτούς την ίδια γκόμενα από καθημερινή κοινωνική επαφή θασ έκανε κωλοτούμπες... :boobies:

βασικα η θεωρια εχει τεραστια αποσταση απο την πραξη..
και μην κοιτας καποιον που εχει κανει τροπο ζωης(εχει συνηθισει)να πηγαινει με πουτανες..
ενας μεσος ανθρωπος που μπορει να επισκευτεται πουτανες μια δυο φορες το εξαμηνο,
χεζεται στην ιδεα οτι εκεινη την στιγμη η μουναρα θα του κατσει τοσο ευκολα
και το λεω γιατι και εγω οταν ειχα καποιο μεγαλο διαστημα αποχης του αθληματος,
μετα ολες μου βρωμαγανε και μου ξινιζανε.. :cheesy:

Επισκέπτης
βασικα η θεωρια εχει τεραστια αποσταση απο την πραξη..
και μην κοιτας καποιον που εχει κανει τροπο ζωης(εχει συνηθισει)να πηγαινει με πουτανες..
ενας μεσος ανθρωπος που μπορει να επισκευτεται πουτανες μια δυο φορες το εξαμηνο,
χεζεται στην ιδεα οτι εκεινη την στιγμη η μουναρα θα του κατσει τοσο ευκολα
και το λεω γιατι και εγω οταν ειχα καποιο μεγαλο διαστημα αποχης του αθληματος,
μετα ολες μου βρωμαγανε και μου ξινιζανε.. :cheesy:
μωρη μπετουγια δες πμ

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ πιστεύω ότι η πλειοψηφία τα κάνει όλα αυτά για την ποικιλία  π λέμε
κ γιατί είναι της μόδας να πηγαίνεις με πολλές κ διαφορετικές.. :P
Κ μια γκομενάρα να τους κάτσει από το πρώτο ραντεβού κ να ΄ναι
σε όλα εντάξει,οι πιο πολλοί θα την βαρεθούν κ θα συνεχίσουν τις μπουρδελότσαρκες..

Το θέμα είναι ότι αυτό δεν το παραδέχονται όλοι κ αναπτύσσουν διάφορες
θεωρίες π εμένα μ ακούγονται σαν φταίξιμο π το ρίχνουμε αλλού.. :cheesy:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Γιατι η πουτανα σ'αφηνει να την γαμησεις για ενα σεβαστο ποσο και δεν λενε κουβεντα ουτε ζητανε τιποτα, [size=12pt]ενω οι υπολοιπες οσο και να τις πληρωσεις δεν τις γαμας με τιποτα [/size]και σε γαμανε.

Τις γαμάς και τις παραγαμάς και τσάμπα:rockon:

Τώρα, γιατί προτιμάς να τα χώνεις ενώ το βρίσκεις τσαμπέ, είναι λόγος να σε βάλει σε σκέψεις για την ποιότητα του γαμησιού που σου παρέχει τσάμπα η οποιαδήποτε... :boobies:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Εγώ πιστεύω ότι η πλειοψηφία τα κάνει όλα αυτά για την ποικιλία  π λέμε
κ γιατί είναι της μόδας να πηγαίνεις με πολλές κ διαφορετικές.. :P
Κ μια γκομενάρα να τους κάτσει από το πρώτο ραντεβού κ να ΄ναι
σε όλα εντάξει,οι πιο πολλοί θα την βαρεθούν κ θα συνεχίσουν τις μπουρδελότσαρκες..

Το θέμα είναι ότι αυτό δεν το παραδέχονται όλοι κ αναπτύσσουν διάφορες
θεωρίες π εμένα μ ακούγονται σαν φταίξιμο π το ρίχνουμε αλλού.. :cheesy:

Κανεις μας δεν πιστευω οτι δεν θα ξοδευε ενα καρο λεφτα για να παει με πουτανα εαν την περιπου ιδια την ειχε για γκομενα.Απλως εχει πεσει πολυ αγαμια και απο τα δυο φυλα και εμεις εκτονωνομαστε με διαφορες του ανατ.μπλοκ.Ο μυθος περι των ασχημων Ελληνιδων ειναι τουλαχιστον αστειος.Οι περισσοτερες ειναι κουκλαρες αλλα εχουν προβλημα συμπεριφορας και χαρακτηρα αλλα οχι οτι εμεις οι ανδρες ειμαστε και καλυτεροι.Ρε παιδια πολυ gay και μαμακιας κυκλοφορει

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κανεις μας δεν πιστευω οτι δεν θα ξοδευε ενα καρο λεφτα για να παει με πουτανα εαν την περιπου ιδια την ειχε για γκομενα.Απλως εχει πεσει πολυ αγαμια και απο τα δυο φυλα και εμεις εκτονωνομαστε με διαφορες του ανατ.μπλοκ.Ο μυθος περι των ασχημων Ελληνιδων ειναι τουλαχιστον αστειος.Οι περισσοτερες ειναι κουκλαρες [size=16pt]αλλα εχουν προβλημα συμπεριφορας και χαρακτηρα [/size] αλλα οχι οτι εμεις οι ανδρες ειμαστε και καλυτεροι.Ρε παιδια πολυ gay και μαμακιας κυκλοφορει

ενω του ανατολικου μπλοκ ειναι τελειες σε συμπεριφορα και χαρακτηρα..
βασικα την ιδια ελληνιδα που δεν θελεις μαζι της πολλα να σου την πασαρανε στα μπουρδελα θα την γαμουσες και θα ελεγες

και ευχαιριστω..

απλα το μονο που επιζητα πλεον ο κοσμος ειναι η ξεπετα.. :rockon:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ενω του ανατολικου μπλοκ ειναι τελειες σε συμπεριφορα και χαρακτηρα..
βασικα την ιδια ελληνιδα που δεν θελεις μαζι της πολλα να σου την πασαρανε στα μπουρδελα θα την γαμουσες και θα ελεγες

και ευχαιριστω..

απλα το μονο που επιζητα πλεον ο κοσμος ειναι η ξεπετα.. :rockon:
Ακριβως αυτο λεω και εγω απλως για ξεμπουκωμα παμε

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Η πιο καβλερή φάση είναι που θέλω να γαμάω μια γκόμενα μουνάρα και να μάθω πως τη λένε μετά !
Κι όταν λέω μετά εννοώ αφου παίξει τη μπάλα που ξέρει και πάρει το Αριστα με την αξία της!
Γιατί διαφορετικά δε θέλω να ξέρω πως τη λένε !!!!
Και γι αυτό πληρώνω !
Και πληρώνοντας έχω μάθει και 5-6 ονόματα !

Επισκέπτης
Η πιο καβλερή φάση είναι που θέλω να γαμάω μια γκόμενα μουνάρα και να μάθω πως τη λένε μετά !
Κι όταν λέω μετά εννοώ αφου παίξει τη μπάλα που ξέρει και πάρει το Αριστα με την αξία της!
Και γι αυτό πληρώνω !

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Και γι αυτό πληρώνω !
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom