Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 331K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πληρώνουμε άμεσα(αν είναι επαγγελματίας η γκόμενα) ή έμμεσα(αν είναι η γκόμενά μας ή η γυναίκα μας) γιατί η Φύση(Θυληκό) έχει ευνοήσει τη γυναίκα!!! :rockon: :rockon: :rockon:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Η πιο καβλερή φάση είναι που θέλω να γαμάω μια γκόμενα μουνάρα και να μάθω πως τη λένε μετά !
Κι όταν λέω μετά εννοώ αφου παίξει τη μπάλα που ξέρει και πάρει το Αριστα με την αξία της!
Γιατί διαφορετικά δε θέλω να ξέρω πως τη λένε !!!!
Και γι αυτό πληρώνω !
Και πληρώνοντας έχω μάθει και 5-6 ονόματα !

Είναι αυτό που λένε  "καλή η μαλακία, αλλά με το γαμήσι γνωρίζεις κόσμο" :2funny:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Aντρας που ζει στην Ελλαδα και δεν γαμαει στα στουντιο κλπ απλως βολευεται με μπαζα.
Αν ζουσαμε στη Ρωσσια οι σε αλλες σοβιετικες χωρες που εχουν παραγωγη απο μουναρες και γαμαγαμε μονο σε μπουρδελα ισως και να ειχαμε προβλημα αλλα στην Ελλαδα δεν ισχυει αυτο.

Παντως οι πλειοψηφια των αντρων στην Ελλαδα δεν παει μπουρδελα......βολευεται με τα μπαζα και με τα ανηλικα......

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ενω του ανατολικου μπλοκ ειναι τελειες σε συμπεριφορα και χαρακτηρα..
βασικα την ιδια ελληνιδα που δεν θελεις μαζι της πολλα να σου την πασαρανε στα μπουρδελα θα την γαμουσες και θα ελεγες

και ευχαιριστω..

απλα το μονο που επιζητα πλεον ο κοσμος ειναι η ξεπετα.. :rockon:

Χαχαχαχα..σε αυτό ακριβώς θα κατέληγα..έχουμε πήξει στους κυνικούς αντισχεσάκηδες
κ στους fun της ξεπέτας...άσχετα αν πολλοί μετά την 1000στη μπουρδελότσαρκα κ πριν
την 2000στη αποφασίζουν να κάνουν κ μια σχέση/γάμο έτσι για να περνάει η ώρα βρε αδερφέ.. :P

Ακριβως αυτο λεω και εγω απλως για ξεμπουκωμα παμε

Κ καλά κάνετε..οι άλλες που φταίνε όμως..? :think:

Η πιο καβλερή φάση είναι που θέλω να γαμάω μια γκόμενα μουνάρα και να μάθω πως τη λένε μετά !
Κι όταν λέω μετά εννοώ αφου παίξει τη μπάλα που ξέρει και πάρει το Αριστα με την αξία της!
Γιατί διαφορετικά δε θέλω να ξέρω πως τη λένε !!!!
Και γι αυτό πληρώνω !
Και πληρώνοντας έχω μάθει και 5-6 ονόματα !

ενδιαφέρουσα άποψη..δεν το ΄χα σκεφτεί αυτό..
εύγε tsiboukie.. :rockon:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Χαχαχαχα..σε αυτό ακριβώς θα κατέληγα..έχουμε πήξει στους κυνικούς αντισχεσάκηδες
κ στους fun της ξεπέτας...άσχετα αν πολλοί μετά την 1000στη μπουρδελότσαρκα κ πριν
την 2000στη αποφασίζουν να κάνουν κ μια σχέση/γάμο έτσι για να περνάει η ώρα βρε αδερφέ.. :P

Κ καλά κάνετε..οι άλλες που φταίνε όμως..? :think:

ενδιαφέρουσα άποψη..δεν το ΄χα σκεφτεί αυτό..
εύγε tsiboukie.. :rockon:

Τι σχεσεις και μαλακιες....πλακα μου κανεις......

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Πληρώνουμε άμεσα(αν είναι επαγγελματίας η γκόμενα) ή έμμεσα(αν είναι η γκόμενά μας ή η γυναίκα μας) γιατί η Φύση(Θυληκό) έχει ευνοήσει τη γυναίκα!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Η φύση δεν έχει ευνοήσει κανέναν, ούτε γυναίκα ούτε άνδρα, ούτε λιονταρίνες ούτε λιοντάρια, ούτε ελεφαντίνες ούτε ελέφαντες...
Όσα έχει προγραμματίσει η φύση, υπάρχουν σε τέλεια ισορροπία και αρμονία  και υπηρετούν τη συνέχεια του θαύματος της ζωής...

Αν κάποιο είδος κοντράρει τον προγραμματισμό της φύσης με τις μαλακίες του, απλά τα μάτια του θα βγάλει...

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Τι σχεσεις και μαλακιες....πλακα μου κανεις......

κάτσε γιατί θα με τρελάνετε...
όχι ότι δεν είμαι τρελή,αλλά οκ.. :2funny:
μ φαίνεται πρέπει να ανοίξει poll
πόσοι είστε παντρεμένοι/σε σχέση κ γαμάτε κ σε μπουρδέλα?
κ μετά μ λες τι σχέσεις κ μαλακίες..
αλλά νταξ εγώ δεν κάνω τέτοιες καφρίλες.. :2funny:

Επισκέπτης
Η φύση δεν έχει ευνοήσει κανέναν, ούτε γυναίκα ούτε άνδρα, ούτε λιονταρίνες ούτε λιοντάρια, ούτε ελεφαντίνες ούτε ελέφαντες...
Όσα έχει προγραμματίσει η φύση, υπάρχουν σε τέλεια ισορροπία και αρμονία  και υπηρετούν τη συνέχεια του θαύματος της ζωής...

Αν κάποιο είδος κοντράρει τον προγραμματισμό της φύσης με τις μαλακίες του, απλά τα μάτια του θα βγάλει...

Ρε τι φρούτο είσαι εσύ? που σε βρήκαμε? :jerking: :jerking: :jerking:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
κάτσε γιατί θα με τρελάνετε...
όχι ότι δεν είμαι τρελή,αλλά οκ.. :2funny:
μ φαίνεται πρέπει να ανοίξει poll
πόσοι είστε παντρεμένοι/σε σχέση κ γαμάτε κ σε μπουρδέλα?
κ μετά μ λες τι σχέσεις κ μαλακίες..
αλλά νταξ εγώ δεν κάνω τέτοιες καφρίλες.. :2funny:
Α καταλαβα εσυ εννοεις τον κλασσικο Ελληνα που δεν ξερει τι θελει παντρευεται ετσι για να παντρευτει και μετα τρεχει στις ρωσσιδες να βρει λιγη ευχαριστηση.......
Εχετε κι εσεις τα δικαια σας.........

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ρε τι φρούτο είσαι εσύ? που σε βρήκαμε? :jerking: :jerking: :jerking:

Επειδή πιστεύεις αυτές τις μαλακίες πληρώνεις για να γαμάς μεγάλε...Αλλιώς θα είχες τον τσαμπουκά να φέρεσαι ακομπλεξάριστα και στα ίσα σε μια γυναίκα, και ίσως να δοκίμαζες και το τσάμπα...

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16

Κανεις λαθος.....οι ωραιες γυναικες σημερα πχ ρωσιδες.......εχουν το μεγαλυτερο οπλο που υπαρχει.την υπεροχη ομορφια τους...ξεκινανε παμπτοχες και μπορουν να κανουν οτι γουσταρουν...να βρουν οποιον πλουσιο θελουν.να του φανε οσα λεφτα θελουν..........ειτε να γινουν πορνοσταρ και παλι να βγαλουν τρελλα λεφτα......ειτε μοντελα........ειτε να δουλευουν σε ενα στριπ και να βγαζουν λεφτα ετσι για την πλακα τους............τα παντα...

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Α καταλαβα εσυ εννοεις τον κλασσικο Ελληνα που δεν ξερει τι θελει παντρευεται ετσι για να παντρευτει και μετα τρεχει στις ρωσσιδες να βρει λιγη ευχαριστηση.......
Εχετε κι εσεις τα δικαια σας.........

Όχι εννοώ τον άνθρωπο π δεν είναι με τίποτα ευχαριστημένος,πόσο μάλλον
με το να μείνει με μία γυναίκα μόνο ας είναι κ γκομενάρα,ας έχει κ τον πιο καλό χαρακτήρα..
αλλά αντί να κοιτάξει να δει τι σκατά φταίει με αυτόν..
ρίχνει το φταίξιμο αλλού.. :idiot:

Επισκέπτης
με το να μείνει με μία γυναίκα μόνο ας είναι κ γκομενάρα,ας έχει κ τον πιο καλό χαρακτήρα..

παλι κανεις λαθος.Αν ειναι ερωτευμενος ο αντρας δεν εχει καμια διαθεση να γαμαει δεξια κ αριστερα ειτε επαγγελματιες ειτε οχι

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Ναι αν κανει σχεσεις-ειναι των σχεσεων  και το κανει αυτο ειναι παπαρας..........

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Κανεις λαθος.....οι ωραιες γυναικες σημερα πχ ρωσιδες.......εχουν το μεγαλυτερο οπλο που υπαρχει.την υπεροχη ομορφια τους...ξεκινανε παμπτοχες και μπορουν να κανουν οτι γουσταρουν...να βρουν οποιον πλουσιο θελουν.να του φανε οσα λεφτα θελουν..........ειτε να γινουν πορνοσταρ και παλι να βγαλουν τρελλα λεφτα......ειτε μοντελα........ειτε να δουλευουν σε ενα στριπ και να βγαζουν λεφτα ετσι για την πλακα τους............τα παντα...

Αυτό ίσχυε πάντα, φίλε...Πάντα οι όμορφες γυναίκες προσέφεραν την ομορφιά τους με αντάλλαγμα τη χλιδή, απλά σήμερα υπάρχει μεγαλύτερη κινητικότητα στον κόσμο και όσες νομίζουν ότι μπορούν να το καταφέρουν μπορούν να την ψάξουν επί μακρόν και σε όλο τον κόσμο...

Παρεπιπτόντως, με αυτά που λες δίνεις και απάντηση στον προηγούμενο ανεγκέφαλο περί εύνοιας των γυναικών από τη φύση...

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6

Σιγά π κάνω λάθος..
εδώ είμαι κ τα βλέπω..
πόσοι είναι π δικαιολογούνται ότι γαμάνε σε μπουρδέλα
γιατί δεν τους καλύπτουν τα μπάζα οι ελλεηνίδες κ ρίχνουν
χωρίς δεύτερη σκέψη το φταίξιμο σε αυτές?  :P
Τώρα βέβαια αν έιναι παντρεμένοι ή έχουν σχέση με κάποια από αυτές
είναι άλλο καπέλο..

K δεν μιλάω για εργένηδες/singles π το κάνουν καθαρά από επιλογή..

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Επειδή πιστεύεις αυτές τις μαλακίες πληρώνεις για να γαμάς μεγάλε...Αλλιώς θα είχες τον τσαμπουκά να φέρεσαι ακομπλεξάριστα και στα ίσα σε μια γυναίκα, και ίσως να δοκίμαζες και το τσάμπα...

Παλικαρι μην κατακρινεις αυτους που πληρωνουν για να γαμανε,στο φιναλε δεν σου πεφτει λογος το τι θα κανει ο καθενας,ουτε κουμαντο θα κανεις στο κρεβατι του αλλου.
Καποιοι το κανουν απο βιτσιο,αλλοι επειδη νοιωθουν οτι δεν μπορουν να ριξουν γκομενα για τον οποιονδηποτε λογο,αλλοι γιατι γουσταρουν και δεν 8ελουν να μπουν στο τριπακι να κυνηγανε μια γκομενα απο πισω και να παρακαλανε για ενα γαμησι..
Οπως και να εχει το πραγμα μην δειχνεις οτι εισαι εσυ ο γαμιας και καποιοι ειναι αχρηστοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom