Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Πάρε την απάντησή σου, γύρνα την ανάποδα, και θα είσαι περίπου στην πραγματικότητα. Επίσης, ίσως πιο κοντα στην πραγματικότητα, να είναι και αυτό: αφού οι γυναίκες - γενικά - έχουν βάλει μια τιμή στο γατάκι τους (άσχετα αν αυτή δεν είναι άμεσα χρήμα.. π.χ. μπορεί να είναι στα Χ ραντεβού, ή στο Χ αυτοκίνητο), που την ξέρουν μόνο οι ίδιες, οι άντρες προτιμάμε να πληρώνουμε ένα συγκεκριμένο ποσό για ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Βλέπετε, αν είσασταν straight άτομα και λέγατε, δε σε θέλω, γιατί π.χ. δεν έχεις Ferrari ή επειδή δεν αντέχεις να κάνεις sex 5 ώρες σερί ή δεν ξέρω και γω τι ψάχνει η καθεμία σας, τουλάχιστον θα ξέραμε ο καθένας που βαδίζει.

Ασε ρε φίλε που αντεχετε την αλήθεια και την ειλικρινεια... Οσο πιο μαλακισμενη ειναι η γκομενα τοσο πιο πολυ κολατε.. :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οχι απλά για να γαμήσουμε αλλά για να γαμήσουμε αυτή που θέλουμε, όποτε θέλουμε και όπως θέλουμε!

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Ασε ρε φίλε που αντεχετε την αλήθεια και την ειλικρινεια... Οσο πιο μαλακισμενη ειναι η γκομενα τοσο πιο πολυ κολατε.. :grin:
Αν εννοείς ως μαλακισμένη, αυτή που αφήνει υπονοούμενα στους πάντες αλλά δεν πάει με κανένα (για να έχει πολλές επιλογές ίσως, ποιός να ξέρει) όντως μπορεί να κολλήσουμε για λίγο... Όσο για το αν αντέχουμε την αλήθεια και την ειλικρίνεια, εγώ δεν είδα καμία που να είναι ειλικρινής, άρα αφού δεν έχετε ποτέ δοκιμάσει να είστε ειλικρινείς, δε μπορείτε να ξέρετε αν πάει έτσι ή όχι..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Αν εννοείς ως μαλακισμένη, αυτή που αφήνει υπονοούμενα στους πάντες αλλά δεν πάει με κανένα (για να έχει πολλές επιλογές ίσως, ποιός να ξέρει) όντως μπορεί να κολλήσουμε για λίγο... Όσο για το αν αντέχουμε την αλήθεια και την ειλικρίνεια, εγώ δεν είδα καμία που να είναι ειλικρινής, άρα αφού δεν έχετε ποτέ δοκιμάσει να είστε ειλικρινείς, δε μπορείτε να ξέρετε αν πάει έτσι ή όχι..

συγνωμη που στο λεω ετσι απλα αλλα αυτα ειναι παπαριες

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Εγω πιστευω οτι οι ανδρες πληρωνουν για το SEX μονο και μονο για να ξεκαυλωσουν.Ολα τα αλλα ειναι απλως αλλα λογια να αγαπιομαστε

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Εγω πιστευω οτι οι ανδρες πληρωνουν για το SEX μονο και μονο για να ξεκαυλωσουν.Ολα τα αλλα ειναι απλως αλλα λογια να αγαπιομαστε
Αυτο φιλε ειναι κατι που οι γυναικες ποτε δεν θα καταλαβουν!

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Ε! κοψε κατι. Παραδειγμα: Μη μου πεις οτι δεν γουσταρεις Μπελουτσι?  Αλλα οποτε την θες και οπως την θες κοματι δυσκολο.  Αυτο ουτε με τη γυναικα μας που μας κοστιζει ενα καρο λεφτα και παλι δεν το πετυχαινουμε!  Ε?

Οχι απλά για να γαμήσουμε αλλά για να γαμήσουμε αυτή που θέλουμε, όποτε θέλουμε και όπως θέλουμε!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Οχι δεν γουσταρω Μπελουτση σιγα τον παιχτη!Περα απο πλακα αφου πληρωνεις για να πηδας σκεφτεσε δεν δεινω λιγο περισσοτερα να γαμισω και μουναρα αυτο ισχυει κατα τα αλλα απλως ξεμπουκωμα ας ειμαστε ειλικρινης

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οχι δεν γουσταρω Μπελουτση σιγα τον παιχτη!Περα απο πλακα αφου πληρωνεις για να πηδας σκεφτεσε δεν δεινω λιγο περισσοτερα να γαμισω και μουναρα αυτο ισχυει κατα τα αλλα απλως ξεμπουκωμα ας ειμαστε ειλικρινης

σε μένα το πε αλλά έχεις δίκιο χεχε!

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Εγραψα: "Παραδειγμα".  Αν δεν γουσταρεις την Ιταλιδα (ειναι αληθεια οτι μεγαλωσε κι' αυτη) καποια θα γουσταρεις τελος παντων με τις ιδιες λιγο πολυ επιπτωσεις...

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ντάξ υπάρχουν πολλοί λόγοι π πληρώνουν για να γαμήσουν
κ προσωπικά δεν το θεωρώ κατακριτέο..
η απορία μ είναι άλλη όμως..
γιατί βρίζουν όσες δεν έχουν σχέση με οίκους ανοχής? :think:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Για να αποκτήσουν! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

ρε νταρκ αυτο θα μου παρει καμια εβδομαδα να το σκεφτω.. τι μου καμεις βραδιατικο...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ρε νταρκ αυτο θα μου παρει καμια εβδομαδα να το σκεφτω.. τι μου καμεις βραδιατικο...

ρε erinal δε κόβεις τιν ειρωνία και το υφάκι? ποια νομίζεις ότι είσαι και τι παριστάνεις εδώ μέσα?

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ολοι οι ανδρες πανε,αλλοι τακτικα και αλλοι πιο σπανια,με πουτανες.Αλοιμονο κανεις δεν κατακρινει το αγοραιο ερωτα απλως η γνωμη μου ειναι εαν το ειχαμε τοσο ευκολα το SEX γιατι τοτε εχει γεμισει η Αθηνα μπουρδελα,στριπτιτζαδικα,κωλομπαρα κτλ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom